AfslankTotaal met Nada van Nie

Afvallen in 2021

Het is een trend dat bekende Nederlanders hun naam koppelen (lees verkopen) aan dieet producten. Na Erica Terpstra, Inge de Bruijn en Chimène van Oosterhout is nu Nada van Nie gestrikt om ‘het gezicht’  van een afslankproduct te worden. Als wij aan Nada van Nie denken dan denken we aan de film ‘Honneponnetje’ en haar huwelijk met voetballer Bryan Roy. Nada wil dat we aan iets anders denken, ze heeft sinds kort haar naam verbonden aan de dieetpillen van AfslankTotaal. Deze pillen zijn verkrijgbaar bij Bij Kruidvat, DA, DIO Drogist en Uw Eigen Drogist en  zouden gewichtsverlies bevorderen. Daarnaast belooft Nada dat je vetver- branding verhoogt, je vetopslag verminderd en je eetlust wordt geremd. Vier vliegen in een klap!

Een kuur van 20 dagen

Je neemt elke dag drie keer een pilletje AfslankTotaal, een half uur voordat je gaat eten. Een kuur duurt twintig dagen. maar wat zit er eigenlijk precies in zo’n pilletje? We hebben er een onder de loep gelegd met het volgende resultaat:

AfslankTotaal bevat de volgende ingrediënten

•    Magnolia helpt bij eetstress en werkt licht laxerend
•    Groene thee-extract bevat EGCG; polyfenolen
•    Groene koffie-extract bevat chlorogeenzuur
•    Chroom remt de eetlus

Wat kost AfslankTotaal?

Een verpakking met 60 pillen is te koop vanaf 22,95 euro en is online te bestellen.

Jouw ervaring met AfslankTotaal

Wat is jouw ervaring met AfslankTotaal? reageer en deel jouw mening met anderen of lees alle reacties.

27 Reacties

  1. hallo ik gebruikte afslank totaal. en het werkte wel. was 74 kilo ,en na 2 maanden 66 kilo. ik ben er erg blij mee. ik heb ze op. maar ik ben van plan ze toch nog even door te gebruiken. omdat ik er nog wel wat af wil.. ik eet smorgens en smiddags 1 sneetje brood met jam en kopje thee. en savonds eet ik met de pot mee. alleen minder. en veel fruit , het heeft echt geholpen. ben er zo blij mee.voel mij ook veel beter.gr van elly.