Afslankringen Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Afslank Teenringen Review en Ervaringen

Gezien bij Tros Radar? Afslank Ringen, Pillen en Pleisters, lees dit artikel voordat je besteld! Regelmatig komen we producten tegen die een geweldig afslank resultaat beloven maar dat in de praktijk niet waar maken. Kunnen we afslank ringen ook in deze lijst plaatsen? Ik besluit de proef op de som te nemen. Net als duizenden goed gelovige mensen met een kilootje teveel ging ik op zoek naar een setje afslank ringen.

Waar kan ik Afslank Ringen kopen?

Om ze te testen moet ik ze eerst kopen, maar waar koop je deze wonderringetjes? Op naar de drogist! “Heeft u afslank ringen” vroeg ik aan de aardige verkoopster van het Kruidvat. Ze keek me 20 seconden aan alsof ze afslankringen water zag branden. “Ehm, wat zoekt u …” stamelde ze… “Afslank ringen” herhaalde ik en door mijn duim en wijsvinger tegen elkaar te zetten maakte ik twee ringetjes om mijn woorden te verduidelijken. De verkoopster verontschuldigde zich en riep via de intercom een collega. Binnen enkele minuten stonden er twee verkoopsters tegenover me beiden schuddend met hun hoofd. Afslank ringen? Daar hadden ze nog nooit van gehoord. Nadat ik in een filiaal van Etos en De Tuinen dezelfde vraag had gesteld gaf ik het op. Terug naar huis en op internet zoeken dan maar.

Afslank Ringen Bestellen

Daar had ik al snel meer succes. Op facebook en via verschillende websites kom ik informatie tegen over de wonderbaarlijke teenringen. Ik lees onder andere de volgende mooie woorden:

“Afslank ringen zijn teenringen met magneetje om overtollige kilo’s kwijt te spelen dankzij de kracht van magnetotherapie! De twee soepele siliconen ringen zijn aangenaam om te dragen.

ZIJN AFSLANK TEENRINGEN EEN VERSTANDIGE KEUZE ALS JE graag EENVOUDIG WIL afvallen?

Bovendien weet je dat niet ieder dieet even gezond is omdat je vaak naast dikmakers ook belangrijke bouwstoffen weglaat. Wat nu? Iets nieuws?

Nee, juist iets heel ouds! De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur brengt uitkomst. Zeker als je die combineert met magnetisme! Nu kun je afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid. Wel eens gehoord van magnetische teenringen?

Mijn interesse is gewekt!

Hoe werken Afslank Ringen?

De magnetische afslank ringen gemaakt van zachte siliconen, zodat er geen allergische reactie kan ontstaan. De basis komt volgens de informatie op de website uit de oude Chinese geneeskunde.

De ringen stimuleren de acupressuur punten op je teen met een magnetisch veld van 1100 Gauss

De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur zorgt ervoor, in combinatie met magnetisme, dat je kunt afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid.

Dat beweren de verkopers van het product tenminste.

Hoe gebruik je Afslank Ringen?

Je bevestigt de afslank ringen om je grote tenen, met de magneet midden aan de onderkant van de teen, deze kunnen in het begin wat onprettig aanvoelen. Dan ga je gewoon doen wat je anders doet; de teenringen doen het werk voor je! Gelukkig hoef je niet uitsluitend te zitten. Je mag ook gewoon doorgaan met de dagelijkse bezigheden, de teenringen doen het werk! Je kunt de afslank ringen wassen in handwarm water met een klein beetje zeep of afwasmiddel.

De kleine lettertjes

“Artikel 16 – Disclaimer”

Bij het akkoord gaan van deze algemene voorwaarden ben ik, consument op de hoogte net als ik weet wat er in de “disclaimer” staat vermeld. Ik weet dat de ondernemer niet kan garanderen dat het product zal werken noch dat welke producten dan ook wetenschappelijk of medisch zijn getest of bewezen. Het product kan een hulpmiddel zijn, garandeer nooit dat het enige werking heeft op het lichaam noch verantwoordelijk is voor mogelijke bijwerkingen. Ik, consument ben me daar van bewust en koop hierbij het product en zal geen beroep doen op de “Niet tevreden, geld terug” module noch proberen dit te starten.

Door de stimulatie van de acupressuur punten wordt je eetlust op een veilige en natuurlijke manier teruggedrongen. Daarnaast wordt je stofwisseling verhoogd en je bloedsomloop verbeterd. Je eten wordt dus sneller en beter verteerd, waardoor je relatief snel afvalt zonder ongewenste lichamelijke bijwerkingen.

Detox Afslankpleisters

Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om naast de afslankringen een setje Detox afslank pleisters te bestellen. De Slim Patch afslank pleisters betekenen een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werden ze vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD samen met de Afslankringen).

Ik weet voldoende. Bestellen!

De mooie woorden draaien in mijn hoofd. “3 kilo per week, geen inspanning, zitten op de bank, eten wat ik wil”. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Als ik wil bestellen kom ik tot de ontdekking dat er veel prijsverschil is tussen de verschillende ringen. De prijzen van de afslank teenringen variëren van €24,95 tot €3,95 een prijsverschil van meer dan 20 euro! Ik besluit om ze beide te bestellen! De detox pleisters bestel ik er niet bij.

Enkele dagen later is het zover. De pakketjes kunnen door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Vol verwachting klopt mijn hart en ik scheur de enveloppen open. De eerste verbazing is een feit, de ringen van €24,95 en €3,95 zijn exact identiek. Afgezien van de werking is er op dit moment al iemand die 21 euro teveel aan mij heeft verdiend.

Afslank Ringen Getest

Voordat ik de ringen ga testen ga ik op de weegschaal staan: 79,9 kilo geven de digitale cijfers aan. Een paar kilo teveel voor mijn lengte maar dankzij de Afslank Ringen gaat dat helemaal goed komen!

Ik trek mijn schoenen en sokken uit en ga op de bank zitten. Omdat ze toch hetzelfde zijn doe ik de ene ring om mijn linker teen en de andere om mijn rechter. Ik loop naar de keuken, pak een glas cola en een zak chips. Ik plof op de bank en ga verder met mijn Netflix serie!

Na twee uur heb ik er genoeg van en pak de stofzuiger. Tijd voor een rondje huishouden.

Een week later…

We zijn inmiddels een week later en ik heb de afgelopen week de afslank ringen trouw gedragen. Ik ga op de weegschaal staan en wacht tot de digitale letters een getal aangeven… 80.1 kg … HUH? Ik stap van de weegschaal af en wacht tot er 0.00 kg in het display staan. Nogmaals ga ik op de weegschaal staan. Wederom 80.1 kg. Wil dit echt zeggen dat ik na een week met rubberren ringetjes rondgelopen te hebben 200 gram ben AANGEKOMEN? Gefrustreerd en teleurgesteld trek ik de ringen van mijn tenen en gooi ze in de prullenbak.

Het Onderzoek

Na een paar dagen kan ik het niet van me afzetten en ga op onderzoek uit. Op internet graaf ik dieper en dieper tot ik bij een website in China uitkom. Ik zie exact dezelfde ringen die ik een week lang heb gedragen en kijk naar de prijs. Ik knijp mijn ogen tot