Afslankringen Review en Ervaringen

Afslank Teenringen Review en Ervaringen

Gezien bij Tros Radar? Afslank Ringen, Pillen en Pleisters, lees dit artikel voordat je besteld! Regelmatig komen we producten tegen die een geweldig afslank resultaat beloven maar dat in de praktijk niet waar maken. Kunnen we afslank ringen ook in deze lijst plaatsen? Ik besluit de proef op de som te nemen. Net als duizenden goed gelovige mensen met een kilootje teveel ging ik op zoek naar een setje afslank ringen.

Waar kan ik Afslank Ringen kopen?

Om ze te testen moet ik ze eerst kopen, maar waar koop je deze wonderringetjes? Op naar de drogist! “Heeft u afslank ringen” vroeg ik aan de aardige verkoopster van het Kruidvat. Ze keek me 20 seconden aan alsof zeafslankringen water zag branden. “Ehm, wat zoekt u …” stamelde ze… “Afslank ringen” herhaalde ik en door mijn duim en wijsvinger tegen elkaar te zetten maakte ik twee ringetjes om mijn woorden te verduidelijken. De verkoopster verontschuldigde zich en riep via de intercom een collega. Binnen enkele minuten stonden er twee verkoopsters tegenover me beiden schuddend met hun hoofd. Afslank ringen? Daar hadden ze nog nooit van gehoord. Nadat ik in een filiaal van Etos en De Tuinen dezelfde vraag had gesteld gaf ik het op. Terug naar huis en op internet zoeken dan maar.

Afslank Ringen Bestellen

Daar had ik al snel meer succes. Op facebook en via verschillende websites kom ik informatie tegen over de wonderbaarlijke teenringen. Ik lees onder andere de volgende mooie woorden:

“Afslank ringen zijn teenringen met magneetje om overtollige kilo’s kwijt te spelen dankzij de kracht van magnetotherapie! De twee soepele siliconen ringen zijn aangenaam om te dragen.

ZIJN AFSLANK TEENRINGEN EEN VERSTANDIGE KEUZE ALS JE graag EENVOUDIG WIL afvallen?

Bovendien weet je dat niet ieder dieet even gezond is omdat je vaak naast dikmakers ook belangrijke bouwstoffen weglaat. Wat nu? Iets nieuws?

Nee, juist iets heel ouds! De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur brengt uitkomst. Zeker als je die combineert met magnetisme! Nu kun je afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid. Wel eens gehoord van magnetische teenringen?

Mijn interesse is gewekt!

Hoe werken Afslank Ringen?

De magnetische afslank ringen gemaakt van zachte siliconen, zodat er geen allergische reactie kan ontstaan. De basis komt volgens de informatie op de website uit de oude Chinese geneeskunde.

De ringen stimuleren de acupressuur punten op je teen met een magnetisch veld van 1100 Gauss

De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur zorgt ervoor, in combinatie met magnetisme, dat je kunt afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid.

Dat beweren de verkopers van het product tenminste.

Hoe gebruik je Afslank Ringen?

Je bevestigt de afslank ringen om je grote tenen, met de magneet midden aan de onderkant van de teen, deze kunnen in het begin wat onprettig aanvoelen. Dan ga je gewoon doen wat je anders doet; de teenringen doen het werk voor je! Gelukkig hoef je niet uitsluitend te zitten. Je mag ook gewoon doorgaan met de dagelijkse bezigheden, de teenringen doen het werk! Je kunt de afslank ringen wassen in handwarm water met een klein beetje zeep of afwasmiddel.

De kleine lettertjes

“Artikel 16 – Disclaimer”

Bij het akkoord gaan van deze algemene voorwaarden ben ik, consument op de hoogte net als ik weet wat er in de “disclaimer” staat vermeld. Ik weet dat de ondernemer niet kan garanderen dat het product zal werken noch dat welke producten dan ook wetenschappelijk of medisch zijn getest of bewezen. Het product kan een hulpmiddel zijn, garandeer nooit dat het enige werking heeft op het lichaam noch verantwoordelijk is voor mogelijke bijwerkingen. Ik, consument ben me daar van bewust en koop hierbij het product en zal geen beroep doen op de “Niet tevreden, geld terug” module noch proberen dit te starten.

Door de stimulatie van de acupressuur punten wordt je eetlust op een veilige en natuurlijke manier teruggedrongen. Daarnaast wordt je stofwisseling verhoogd en je bloedsomloop verbeterd. Je eten wordt dus sneller en beter verteerd, waardoor je relatief snel afvalt zonder ongewenste lichamelijke bijwerkingen.

Detox Afslankpleisters

Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om naast de afslankringen een setje Detox afslank pleisters te bestellen. De Slim Patch afslank pleisters betekenen een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werden ze vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD samen met de Afslankringen).

Ik weet voldoende. Bestellen!

De mooie woorden draaien in mijn hoofd. “3 kilo per week, geen inspanning, zitten op de bank, eten wat ik wil”. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Als ik wil bestellen kom ik tot de ontdekking dat er veel prijsverschil is tussen de verschillende ringen. De prijzen van de afslank teenringen variëren van €24,95 tot €3,95 een prijsverschil van meer dan 20 euro! Ik besluit om ze beide te bestellen! De detox pleisters bestel ik er niet bij.

Enkele dagen later is het zover. De pakketjes kunnen door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Vol verwachting klopt mijn hart en ik scheur de enveloppen open. De eerste verbazing is een feit, de ringen van €24,95 en €3,95 zijn exact identiek. Afgezien van de werking is er op dit moment al iemand die 21 euro teveel aan mij heeft verdiend.

Afslank Ringen Getest

Voordat ik de ringen ga testen ga ik op de weegschaal staan: 79,9 kilo geven de digitale cijfers aan. Een paar kilo teveel voor mijn lengte maar dankzij de Afslank Ringen gaat dat helemaal goed komen!

Ik trek mijn schoenen en sokken uit en ga op de bank zitten. Omdat ze toch hetzelfde zijn doe ik de ene ring om mijn linker teen en de andere om mijn rechter. Ik loop naar de keuken, pak een glas cola en een zak chips. Ik plof op de bank en ga verder met mijn Netflix serie!

Na twee uur heb ik er genoeg van en pak de stofzuiger. Tijd voor een rondje huishouden.

Een week later…

We zijn inmiddels een week later en ik heb de afgelopen week de afslank ringen trouw gedragen. Ik ga op de weegschaal staan en wacht tot de digitale letters een getal aangeven… 80.1 kg … HUH? Ik stap van de weegschaal af en wacht tot er 0.00 kg in het display staan. Nogmaals ga ik op de weegschaal staan. Wederom 80.1 kg. Wil dit echt zeggen dat ik na een week met rubberren ringetjes rondgelopen te hebben 200 gram ben AANGEKOMEN? Gefrustreerd en teleurgesteld trek ik de ringen van mijn tenen en gooi ze in de prullenbak.

Het Onderzoek

Na een paar dagen kan ik het niet van me afzetten en ga op onderzoek uit. Op internet graaf ik dieper en dieper tot ik bij een website in China uitkom. Ik zie exact dezelfde ringen die ik een week lang heb gedragen en kijk naar de prijs. Ik knijp mijn ogen tot speetjes om de prijs scherper te zien. Is dit een foutje op de website? De teenringen worden verkocht voor…

 0.01 cent per setje

teenringen

Voor de zekerheid verifieer ik de prijs via mail. Binnen een uur ontvang ik een vriendelijke mail terug (in het Engels) dat de teenringen inderdaad voor 1 cent per setje naar Nederland gestuurd kunnen worden. Er is wel een minimale afname vereist maar daar valt over te praten, aldus de vriendelijke Chinees.

Conclusie

Over mijn conclusie kan ik kort zijn, afslank teenringen gaan je niet helpen om af te vallen. Verder betaal je (veel) teveel voor een stukje rubber en twee magneetjes. Wel moet ik toegeven dat de marketing achter het product goed is opgezet. Er is een aantal creatieve Nederlandse en Vlaamse ondernemers die er deze winter warmpjes bijzitten.

Reclamecode Social Media (RSM).

Deze regelgeving bestaat sinds 1 januari en verbiedt bedrijven om misleidende reviews te plaatsen of alleen positieve recensies te selecteren, zonder dit vooraf te melden. Zo mag een fabrikant geen mensen inhuren om het nieuwste product aan te prijzen op recensiesites if de meest slechte recensies deleten.

Artikel 4. Manipulatieverbod

a. Het is verboden berichten of andere uitingen op social media zodanig te bewerken dat de gemiddelde consument hierdoor kan worden misleid.
b. Indien de Adverteerder berichten of andere uitingen op social media bewerkt of laat bewerken ter aanprijzing van een product, dienst of activiteit van de Adverteerder of derde, dient de Adverteerder dit op duidelijke en toegankelijke wijze kenbaar te maken.
c. Indien berichten of andere uitingen op social media worden gewijzigd, geselecteerd of vergeleken in het kader van de aanprijzing van een product van de Adverteerder of van een derde, dient de Adverteerder al het nodige te doen om de aard van de Relevante Relatie duidelijk te vermelden.
d. Het is de Adverteerder verder niet toegestaan systematisch en in bulk valse / niet-bestaande identiteiten aan te maken en/ of te gebruiken om via social media te berichten over een product en/of dienst. 

Afslank Teenringen bij Tros Radar *

Na vetvrij.com heeft ook Tros Radar de teenringen getest.

afslank-teenringen-radar

‘Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan’, is te lezen op Afslankringen.nl. Daar kun je onder andere teenringen kopen waardoor je afvalt. De Facebookpagina heeft tienduizenden likes, en op de site zijn enkel lovende recensies te vinden. Maar consumenten die zich kritisch uitlaten, worden bedreigd.

Op Facebook is in screenshots te lezen dat er ‘gegarandeerd succes’ is en dat je anders ‘echt elke cent terug’ krijgt. Ook op de site wordt aan alle kanten de suggestie gewekt dat je met de producten afvalt. Toch probeert het bedrijf zich goed in te dekken via de algemene voorwaarden en een disclaimer:

Onze producten kunnen (eventueel) een hulp middel voor het afvallen zijn. Wij kunnen niet garanderen dat er enige werking in het lichaam zal plaats vinden dat het afvallen zal bevorderen door het kopen van onze producten. De werking kan per persoon sterk verschillen. Concreet; Wij garanderen nooit dat je zal afvallen door alleen onze producten te gebruiken. Onze producten zouden je (eventueel) kunnen helpen in het afslank traject.

Volgens advocaat consumentenrecht Eva Beekman kan Afslankringen zich niet zomaar op deze manier indekken. ‘Als je zo prominent over een product zegt op je website dat het een bepaalde werking heeft, kun je je niet verschuilen achter een bepaling in je algemene voorwaarden waarin je zegt: misschien werkt het niet, en je moet niet bij mij zijn als het niet goed is’, aldus Beekman.

Bedreigd en ‘gedagvaard’

Het bedrijf Afslankringen blijkt niet goed met kritiek om te gaan. Negatieve reacties op Facebook worden verwijderd, en kritische klanten zijn zelfs bedreigd door de eigenaar. Karin is bijvoorbeeld zo bang gemaakt dat ze alleen volledig anoniem haar verhaal wil doen. Ze ontving berichten over onderwerpen in de zeer persoonlijke levenssfeer en er werd gedreigd met een dagvaarding voor laster en smaad. Pas als ze een schadevergoeding zou betalen, zou ze ervan af zijn. 

Verwijderde Reacties

Meteen na de uitzending stroomden de facbook pagina van afslankringen vol met veelal negatieve reacties. In eerste instantie werden alleen de negatieve reacties verwijderd maar binnen een half uur was het hele topic verdwenen. Gelukkig mailde iemand ons de onderstaande screenshots.

afslankringen-facebook-18

afslankringen-facebook-11afslankringen-facebook-3afslankringen-facebook-14afslankringen-facebook-9afslankringen-facebook-12

afslankringen-facebook-7

Conclusie

Wil je effectief afvallen en serieus aan de slag met je gezondheid? Koop dan geen afslankringen maar schrijf je in voor de online afslankcursus + gratis recepten. Deze cursus is 100% gratis. Inschrijven kan via het formulier onder dit bericht.

Gezonde Groeten,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

62 Reacties

 1. Ik het zelfde heb helemaal niks bij hun besteld reegt me op rare emails. Ze laten het maar voor komen en gooien maar geld erop ik betaal helemaal niks. Oplichters.

 2. heb al meerder mail en brieven gehadt dit zijn echt oplichters ik zeg laat het maar voor komen tros rader staan jullie al bekend en het werk niet ook dat weten jullie laat me niet bang maken met een deurwaarder ik wil het nu echt laten voor komen laat me niet oplichten door tabletten en ringen die niets doen

 3. Ik heb die tabletten van 50 eur gekocht en ook geblokkeerd op fb. Niet tevreden geld terug garantie zeggen ze.. kunnen we iet iets doen?

 4. ik ben woedend! Al vele malen heb ik pleisters en afslankringen gekocht en gebruikt, zonder resultaat. in jullie reclame zeggen jullie”niet goed geld terug” Diverse keren heb ik jullie een mail gestuurd en voor een kapitaal aan telefoonkosten gemaakt , en gevraagd of jullie willen terug bellen maar je hoort niets.
  Wilt u mij bellen, in uw administratie kan u zelf zien wat ik er aan besteed heb.
  Herma Kolk Nobelstraat 18 was amperestraat 24
  Apeldoorn

 5. Op facebook en andere forums maakt deze afslankringen pagina nep profielen aan om hun product te promoten!
  Dus kijk uit en trap er niet in. Het is troep

 6. Ook ik ben erin getrapt, hoewel ik de eerste keer toen ik de teenringen bestelde, wel gewoon het pakketje had ontvangen. Later heb ik de combogia pillen besteld, netjes betaald, maar ik krijg precies niks. Op facebook hebben ze mij geblokkeerd, via hun mail reageren ze niet, facebook messenger reageren ze niet op, daarnet gebeld, en ik stond 45 minuten in de wacht en dat voor 70 cent per minuut, toen maar opgehangen want niemand neemt toch op. Ik heb inmiddels een melding gemaakt bij Consuwijzer en fraudehelpdesk.

 7. waarom word ik geblokt op fb site, als jullie niet tegen kritiek kunnen, of normale reactie kunnen geven. hoe wil je klanten tevreden stellen. behalve dreigen.

 8. Beste schrijver, ik probeer afslankringen al vanaf maandag jl al probeer te bereiken ik heb 2 x 45 minuten aan de telefoon gezeten. Elke keer krijgt ik te horen dat ik eerst wachtende ben. Ik heb ondertussen hoge telefoonrekening dankzij jullie. Ik heb via fb site bericht gestuurd jullie hebben mijn geblokt. Ik heb geen belangstelling voor de product. Ik heb naar mijn menig binnen 3 dagen geannuleerd. Ik kan geen betaling doen want mijn bewindvoerder geeft geen toestemming. Ik heb de product ook niet ontvangen. Ik heb Radar.nl aangeschreven. Hoe netjes met jullie dreig e-mails behandeld ben. Als jullie mijn verder dreigen waar ik vanaf zien ben ga ik wel aangiften doen. Van een kale kip kun je niet plukken. Ik geeft het al jullie e-mail door,aan mijn contactpersoon bij de schuldhulp,zij is hiervan al op te hoogte,
  m,v,g
  Nazli

 9. Ik heb producten besteld en betaald maar tot op heden niets ontvangen!! Ze reageren niet op mails en telefoon wordt niet beantwoord.

  • ik krijgt elke dag dreig e-mails. van afslankringen als ik hun e-mail, die ik van hun krijgt wil beantwoorden krijg ik een e-mail terug je e-mail is mail delivery system. hoe kom ik van deze shit vanaf,
   met vriendelijke groet,

 10. Het klinkt misschien raar maar de afslankringen en detox pleisters hebben bij mij wel geholpen. Ik ben nu 1jaar bezig met afvallen en ik was al 35kg op mijn wijze afgevallen door gezonder te gaan eten en 3x per week 1,5h sporten. Maar die laatste 5kg die er nog af moest wou maar niet lukken. Dus had ik beslist om nog gezonden te eten en meer te sporten.. en nog hielp het niet. Dus puur uit frustatatie heb ik dan tog de afslankringen en detox pleisters gekocht. Ik heb ze een 2tal weken gebruik en ik was eindelijk die 5kg kwijt. De gezonde levenstijl en het sporten dat ik vooraf al deed ben ik wel blijven doen. Misschien zit het in mijn hoofd dat ik die laatste 5kg ben kwijt geraakt door de ringen en pleisters. Ik weet het ni maar hoe dan ook ik ben blij dat ik eindelijk na 22jaar op deze wereld te zijn met altijd een overgewicht te hebben gehad er nu vanaf ben en mij nog nooit zo goed in men vel heb gevoeld.

 11. hoe kan het dat met zoveel productieve dieetprogramma’s en pillen poeders en nog veel meer, zoveel mensen overgewicht hebben. Misschien een psychiater of psycholoog beter? dan zit het echt wel tussen je oren. Dus Esther, met de groeten aan Mark… gooi het eens over een andere boeg.

  groet

  Trudy

 12. Mijn vrouw is ook zo dom geweest ze te kopen. Bij het melden dat ze ze gekocht had ben ik direct via google gaan zoeken en merkte dat veel mensen de dupe zijn van dit “bedrijf”. Direct een mail gestuurd dat de koop op afstand ontbonden moet worden, cf. de wettelijke regeling hiervoor. 0,0% reactie, ook niet na diverse mailtjes. Ik raad iedereen die klachten heeft over de zogenaamde niet-tevreden-geld-terug garantie, geen antwoord op klachten of mailtjes, bedreigingen etc. etc. aan om 2 minuten tijd te maken en hun klacht officieel te melden via bijvoorbeeld ConsuWijzer. Want we klagen doorgaans veel, maar melden vrijwel nooit.. Dit staat onder andere vermeld:

  “ConsuWijzer verzamelt klachten van consumenten. Dit doen wij voor de Autoriteit Consument en Markt (ACM). ACM komt niet na iedere klacht in actie. Dat gebeurt wel als veel consumenten over een bedrijf of sector klagen. Of als er ernstige situaties zijn. Het melden van uw klacht is daarom belangrijk. Wilt u advies over uw persoonlijke situatie? Bel ons dan op (T) 088 – 0 70 70 70.”

  Succes!

  • ik neem morgen tel contact op met hun op, ik wordt van afslankringen geestelijk ziek van. al mijn e-mails krijgt ik terug( wordt niet verzonden), rarara waarom kunnen hun mij wel dreigende e-mails sturen als je niet betaald gaan naar de incasso met 40 euro boeten,

 13. Puur bedrog…ze laten je betalen maar je ontvangt niets….telefonisch zijn ze niet te bereiken…als je mail stuurt krijg je standaard mail terug…dus mensen wees op jullie hoede..afslankringen is puur bedrog…ik ben niet het enige slachtoffer…we rapporteren dit via fb…ben het beu

 14. Ik zie dit de laatste tijd alleen maar op fb voorbij komen. Ik dacht ‘lekker makkelijk met zulke mooie reacties ‘ (hmmm zou het waar zijn ?) En ik was van plan om het nu net te bestellen tot ik dit verhaal las en jullie reacties dus gelukkig geen miskoop en geen blaren !! Ik ga weer verder met sporten en lekker gezond eten.

 15. Ik heb deze recensie op hun Facebookpagina gezet. Nog geen 5 minuten later was ze verwijderd en werd ik geblokkeerd. ? Zegt genoeg, denk ik. ?

 16. Mensen met een hartprobleem mogen ze niet gebruiken staalt aangegeven. Maar dan wil ik ook weten wat de gevolgen of de consequenties er van zijn. Dat staat er niet bij

 17. schandalig dat deze mensen van afslankringen ons zo voor de gek houden! En dan slechte reacties verwijderen op fb! dat zegt toch genoeg! Ik vindt dat iedereen die het gekocht heeft, een vergoeding moest krijgen! Dan zullen ze wel anders piepen!!

 18. ik heb de ringen en de Detox pleisters gewonnen ik heb het trouw gebruikt maar ook na twee weken geen resultaat. Echt balen want je probeert toch alles aan te pakken om af te vallen. Er staat onder jullie bericht iets over gratis online afvallen en recepten en er staat ook dat er een formulier onder dit bericht staat maar ik kan het niet vinden. Erg jammer dus weer wil ik wat proberen is het er gewoon niet.

 19. Was drie weken geleden in een winkel in Stadskanaal, verliet de winkel maar bleef in de deuropening staan omdat ik iets tegen mijn rug aan kreeg gegooid. Ik draaide mij om en zag op de grond een set keutelringen liggen. De cassiere zei; die mag je houden , mits je de deur dicht doet. Thuis aangekomen, bleken het afslankringen te zijn. Die had ik nodig! Nu drie weken de ringen te hebben gedragen, bleek dat het niets geholpen heeft. Dus begin er niet aan, want je valt er niet van af,behalve de teen, die wordt afgeknepen. Ik had nooit zweetvoeten, maar nu wel.

 20. Wat een goed informatief bericht. Oh oh wat kunnen consumenten toch naïef zijn.
  Plastic van € 0,01 verkopen voor een bloedprijs. Totale kwats.

 21. Ik heb ze ook gekocht , ik ben benieuwd of ik ga afvallen met die “afslankingen”.Ik hoop dat er toch wat kilo’s zullen afvallen daarmee , anders is het enkel onzin wat ze de mensen doen kopen.Dus hoop ik dat het lukt.

 22. Ik heb onlangs ook producten besteld bij afval ringen..de wonder pleisters voor alleen op de buik veroorzaken vreselijke reactie.s zoals rode uitslag komt vlgs afval ringen niet door de pleisters. De ringen om te teen wordt op verschillende manieren op fb geadviseerd om te dragen door afval ringen….de detox pleisters zijn t wat bij mij doet zoals beschreven staat…zwart worden…maar of ik dus ook echt ontgift wordt ??? geen idee. Ik denk Ook dat het misschien

 23. Heb ze gekocht toen ze gratis waren. alleen een paar euri verzendkosten.
  Op een gegeven moment gingen ze bij mij zeer doen en afvallen ho maar.
  Dus niet kopen, ze helpen helaas niets.

 24. Hallo nou ik heb zo ook en ik ben toch heel positief als je kijkt naar al die mensen die al zijn afgevallen waarom zou ik daar niet in mogen geloven ik lees hier de slechte reviews
  Maar op afslankringen lees ik alleen oheel veel goede revisieews Hoe zou dat komen

 25. Ik heb ze ook besteld. Zijn inmiddels een week onderweg en nog niet binnen. Eerste reactie werd ik met kluitje in het riet weg gezonden tweede reactie was de volgende:(Ik begin nogal ongeduldig te worden. 29 dec betaald en, na al eerder een bericht te hebben gestuurd dat het wel erg lang duurt allemaal, van jullie terug gehoord dat ik de spullen vandaag 5 december zou ontvangen. Excuses waren dat de post niet zou leveren op maandag. Laat ik nou gisteren gewoon een ander pakje bezorgt hebben gekregen die ik zaterdag ergens anders had besteld. Hoe bedoel je jullie werken dag en nacht. Vandaag dus nog steeds NIETS ontvangen
  Ik begin nogal argwaan te krijgen!!!
  Er wordt te vaak gepraat over open en eerlijk zijn. Wat maakt mij dat uit ik bestel een product en verwacht gewoon binnen redelijk termijn het product
  Wie heeft dat nog meer??)
  Bericht werd zonder antwoord verwijderd. Ook die van Anderen die er met dezelfde ervaringen op reageerde. Kreeg pb binnen van mensen die onraad ruiken
  Ik heb meerdere (overigens nette maar geen positieve) reacties geplaatst allemaal onbeantwoord verwijderd en inmiddels ben ik ook geblokkeerd. Kun je nagaan wat ze met angstige reacties over het product doen.
  Mensen niet intrappen!!

  • Dien svp een klacht in bij ConsuWijzer. Dat is een officiële instantie voor klachten over ondernemingen die in actie komt als er genoeg klachten over een bedrijf binnen komen.

 26. jammer dat ik deze site niet eerder heb gevonden ook ik heb ze gekocht en tot op heden geen resultaat .vind ook dat dit niet kan valse reviews geven en dat over je eigen product ik hoop dat je succes zult hebben

 27. Volledig bullshit die ringen. Ik had allang al resultaten moeten hebben en die heb ik niet. Ik stel daar vragen over via pb en krijg geen antwoord. Vervolgens reageer ik onder een bericht van hun met de hoop op reactie met daarin een aantal vragen.. Mijn reactie is verwijderd en ik kan nergens meer op reageren op de pagina… Alleen de positieve reacties laten ze staan zodat mensen hun bullshit kopen. Echt schandalig!

 28. Ik had gereageerd op de fb pagina van die afslank ringen dat ze voor een paar ct in China besteld kunnen worden. Stelletje afzetters !! En er zijn zoveel mensen die er in trappen.
  En bij elk bericht wat er nu op fb van hun verschijnt kan ik niet reageren.
  Ze hebben me geblokkeerd. Gek he!!

 29. Toch lees ik hier best wel wat reacties van mensen die dit geprobeerd hebben. De verkopers zullen hier dan toch serieus wat aan verdienen jammer genoeg…

 30. Tja mijn portemonnee is ook helaas afgevallen door de teenringen a €14,-, helaas ben ik geen gram afgevallen en had ik na 2 dagen forse blaren tussen de tenen…
  Tja soms wil je geloven tegen beter weten in..

 31. Alleen je portemonnee wordt lichter. Als er poeders, shakes, pillen en wat al niet meer zouden bestaan om af te vallen dan hou ik me aanbevolen. Het is geen dieet wat je volgt. Het is een kwestie van je levenswijze aanpassen. En teen afvalringen? Zelfde als: gooi je geld in het water.

 32. Nee het werkt totaal NIET. Ik heb het in een opwelling gekocht omdat ik dacht makkelijk. Maar het gaat irriteren tussen de tenen. En daarbij loopt het helemaal niet lekker!

 33. meer verbranden dan dat je binnen krijgt en voldoende beweging is de enige manier. Ben sinds 2weken gestopt met suiker eten en door dat te doen ben ik veel bewuster gaan eten waardoor ik nu al 1.8 kg kwijt ben. al die investeringne in shakes pillen afslanktingen is zonde van je geld, beter investeren in kwaliteitsvoedsel.

 34. Als dit het wondermiddel zou zijn… was het WERELDNIEUWS! wordt tijd dat mensen eens wakker geschud worden.. en geen geld meer steken in dit soort oplichtings praktijken! En geloof me… been there.. did it.. bought the tshirt didnt like it! Ik had er een leuke auto van kunnen kopen.. slechte zaak dat een groep als deze dit überhaupt laat zien!

 35. Iedereen die en beetje na kan denken zou toch kunnen weten dat de enige die hier beter van wordt de leverancier is. Afvallen gaat (helaas) maar op 1 manier en dat is door ervoor te zorgen dat er meer calorieen verbruikt worden dan er opgenomen worden.

 36. Heb ze ook gekregen om te proberen. ..
  En ja omdat ik ze dus Voel (f#cking irritant zitten ze wel ) ben ik bewust van wat ik wil bereiken…kilo’s er as f hebben. Dus tis maar net wat je ervan verwacht. ..geen wonder maar het kan wel je
  ” geheugensteuntje” zijn dus….en ja na een week was er 1 kilo af maar ook omdat ik me bewust was en dus niet met cola en chips op de bank ging zitten (zo sceptisch kun je gewoon niet zijn hahaha )
  Of ik ze zou kopen. ..uuh nee…
  Dus wat jezelf wil…

 37. Ik heb ze uitgeprobeerd.. als je er verder niks naast doet werkt het sowieso niet dusssss afvallen doe je niet door die dingen.. ik vond t alleen maar ontzettend irritant zitten om mijn tenen! En je moet wel dikke tenen hebben anders blijft t sowieso niet zitten..

 38. Ik vind dit geen goed artikel….Er zijn zoveel positieve mensen, waaronder ik zelf die zoveel baat hebben (gehad) bij de genoemde ringen en pleisters. Daarnaast kan een onderneming niet, denk dat u die bedoeld meer dan 23.000 fans hebben als het maar troep is. daarnaast draagt u de ringen MAAR een week. Vreemd, het gewicht is er toch ook niet in 1 week bij gekomen?! Iedereen weet dat alles in China goedkoper is of kan worden gemaakt. De iPhone’s komen daar voor 80% ook weg. Vergeet u niet de belastingen, douane kosten als je iets uit China haalt. Daarnaast snap ik de disclaimer en heb ik mede ook voor akkoord gegeven. Het is namelijk geen (medisch) bewezen afslank methode. Dit lijkt me juist eerlijk en open naar de consument zijn.

  • Je maakt je er nogal druk om ‘sophia’. Wat is je belang met dir product? 23.000 fans zegt niets, zeker niet als je een flink budget hebt om te adverteren via Facebook. Met de enorme marges op de teenringen moet dit geen probleem zijn. Feit is dat een weldenkend mens begrijpt dat dit product niet werkt.

  • Dit is het laatste wat ik erover schrijf, maar deze directeur heeft zelf ook een Facebook-pagina waarin hij treffend zijn specialisme als volgt omschrijft:

   “Ruben van Diermen gespecialiseerd in conversie-optimalisatie met Consumentenpsychologie en Neuromarketing. Je kan me omschrijven als een analist die het koopbrein bepaald.”

 39. Het is echt onzin, mijn vriendin heeft dat geprobeerd met die afslankringen en die pleisters! En ze kreeg uitslag van die pleisters, nou noooooit meer!!!
  Ik raad jullie af

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.