Afslankpremie van 100 euro

Start met KetoX

Een burgemeester in Italië heeft een manier gevonden om z’n dikke onderdanenAfslankpremie in Italiaanse stad af te laten vallen. Hij heeft een premie van 50 euro uitgeloofd voor de vrouwen in Varallo Sesia die in één maand drie kilo afvallen. De mannen moeten vier kilo lossen om het geld op te strijken.

Het ministerie van Gezondheid vindt het een erg goed idee. Ze hopen dat andere gemeentes het afvalplan overnemen.

Inwoners die hun nieuwe gewicht vijf maanden lang op peil houden, krijgen er nog eens 100 euro bij. Een arts houdt toezicht zodat er geen gesjoemel is. De burgemeester wil zelf ook afvallen, maar hij zal geen premie incasseren.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.