Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

150 Reacties

 1. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering.

 2. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering. Groene koffiethee is thee gemaakt van gemalen groene koffiebonen. De gemalen koffiebonen zijn in een theezakje gedaan. Daar kan je thee van zetten. Alle ingredienten van groene koffie zitten in de thee. Biologisch en zonder toevoegingen. Een theepakje met daarin 20 theezakjes kost €4,95.

 3. Hallo allemaal,

  Leuk al jullie ervaringen te lezen.
  Ik heb vandaag een originele green koffie gekocht. In België kan je dat vinden aan de Plantin en moretuslei in Borgerhout. Bij een Pakistaanse winkel.
  Ik weeg nu 100 kilo en wil graag 20 kilo afvallen. Ikga ook sporten.

  Hopelijk lukt het mij.
  Groetjes

  • Ja dat vind ik ook dat het nogal zoet is groene koffie 1000 van Leptin. Vraag me af of dit het afvallen bevorderd??

 4. Hallo allemaal,
  Ik heb van een vriendin Groene Koffie 800 gehad om te proberen.
  Ik wil graag wat afvallen en ben sinds kort ook op de sportschool.
  Nou vraag ik me af of je nou elke dag een heel zakje moet innemen of dat je beter kan beginnen met een half zakje?
  Ik zou het graag willen horen,
  Groetjes

 5. Ik heb ook een doos LEPTIN 1000 gekocht maar nu lees ik op de gebruiksaanwijzing dat het niet geschikt is voor mensen met hart en vaatziekte en diabetische patienten. nou heb ik die drie problemen
  Is het dan wel voor mij geschikt.
  kan iemand mij daar mee helpen of ik daar geen problemen mee krijgt

  Groetjes TINY

 6. Hallo ik heb ook een doos LEPTIN coffee 1000 gekocht via een kennis maar nu schrik ik er wel wat van want volgens de gebruiks voorwaarde staat er op dat het niet geschikt is voor mensen met hart en of vaatziekte en diabetische patienten en ik heb die drie problemen
  Is het dan wel verstandig dat ik het wel mag gebruiken

  Is er iemand die daar er ervaring mee heeft.
  Daar zou ik wel heel blij mee zijn

  Groetjes TINY

 7. Ik gebruik Lepton green coffee, ’s morgens voor het ontbijt 1 klein kopje.
  Heb nergens last van, maar kan wel veel beter naar het toilet.
  Maar voor de rest van de dag drink ik gewone koffie. Dus ik denk dat je het gewoon ook met mate kunt drinken, zoals zoveel producten waar TE voorstaat is nooit goed.

 8. hallo allemaal

  ik had even een vraag, ik ben sinds bijna 2 weken bezig met het cambridge dieet, en dit gaat heel erg goed. alleen nu kreeg ik van iemand ook een doosje green coffee van leptin en ik vroeg me af of ik dit wel tegelijk kon gebruiken. heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij hier advies over geven

 9. Hoi

  Ben nu 1 week bezig met leptin 1000 en van 66.2 kilo naar 64.o
  mn verpercentage is met 1 procent naar beneden

  Ik ben er echt super tevreden over!

  Ik ben geen koffiedrinker dus was bang voor hyper en vieze smaak maar dat was echt niet zo. Het smaakt naar cappuccino en het is erg lekker! je hoeft geen suiker toe te voegen

  Ik ben wel begonnen met een half zakje de eerste dag omdat ik een beetje bang was geworden van al die enge verhalen hier. Ik merkte dat ik idd minder honger had en dat ik veel dorst had (en dus veel water drinken en vaak plassen). Ik heb veel energie. Ik slaap er prima op en mijn buik is weer plat

  :D ik ben zwaar fan :D

  Ik eet hetzelfde als altijd qua voedingsmiddelen alleen in mindere mate. dus ja! dat ga je zien op de weegschaal! Ik let wel op suikers en probeer niet te snoepen. Dat lukt aardig! Ik heb totaal geen bijwerkingen of nadelen! Echt!
  ben superblij! :DDDD

 10. Ik drink nu al 2 weken elke morgen Green Coffee 1000, maar ben nog geen grammetje afgevallen( kom eerder aan dan af). Ik eet gezond, sport en doe aan spinning. Ik heb geen overgewicht wil alleen de laatste 4 kilo kwijt. Ik ben bang dat dit ook niets voor mij is.

  • het zou ook de spieropbouw bevorderen, lijkt mij dat je met laatste kilo’s en sporten vooral naar je omvang moet kijken. Kilo’s zeggen dan niet zo veel meer.

 11. vandaag begonnen met green coffee 1000 leptin, was door een beter voedingspatroon al 6 kilo kwijt, maar stond stil. ben benieuwd naar het effekt. zal jullie op de hoogte houden. mijn verpakking heeft idd een zilverkleurig logo, en komt uit een natuurvoedingswinkel annex drogist.

 12. Hallo allemaal,

  Ik heb de koffie ook en na wat ik begrepen heb mag ik er in de ochtend een zakje van de koffie drinken toch?

  Kan iemand me zeggen of dat goed is zo?
  Alvast bedankt

  • Hallo

   Gisteren ben ik begonnen met de koffie. Een vriendin van mij is op een maand al 8kg kwijt, 1ste week was er 4kg af. Hopelijk heb ik zelfde resultaat, want raak mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt.
   Mijn hongergevoel is weg, moet mezelf dwingen om beetje te eten, wel altijd droge mond vandaar altijd fles water bij de hand.
   Heb het ook koud en raak moeilijk in slaap.
   Succes groetjes

  • hoi ik woog 72 kilo met mijn lengte van 168cm. binnen een week 4 kilo kwijt zonder er iets voor te doen. Maar mijn hongergevoel is voor het eerst weg nu want kan heel de dag (vr)eten. Wel blijf ik nu hangen hoor en nu zijn ze ook op. Heb meteen nieuwe bestelt nu weer. Maar moet nu gewoon drinken want drink bijna niets en dan gaat het weer vanzelf. Succes!

 13. Hallo, ik gebruik sinds een week LEPTIN GREEN COFFEE 1000. Het werkt fantastisch. Ben binnen een week 3 kilo afgevallen terwijl ik niet eens heel veel overgewicht heb. Vind het echt een uitvinding! Voor het eerst in jaaaaaren geen honger gevoel. hoe kan dat? Geen idee. Heb alles geprobeerd van weightcare tot stackers enz. Dit is het enige dat werkt. Hoop alleen dat het geen kwaad kan.

 14. Ik heb goede ervaringen met afslankkoffie. Was ook sceptisch maar toen m’n halve bedrijf eraan zat en het werkte ook nog ben ik er ook maar aan begonnen. Ik drink normaal geen koffie dus kan jullie niet vertellen hoe het smaakt. Het geeft mij in ieder geval meer energie en ik val meer dan een kilo per week af. Verwacht geen wonderproduct! dit bestaat gewoonweg niet. Eet bewust, drink veel water en beweeg regelmatig. Als je dit doet samen met afslankkoffie komt het zeker goed. Ik gebruik zelf Dr. Sense afslankkoffie en ben er blij mee maar misschien werkt de rest ook wel goed..

 15. Vandaag heb ik na vele goede reactie’s te hebben gehoord de orginele Leptin Green Coffee 800 (met zilverkleurige logo!) gehaald bij de natuurdrogist. Daarnaast ook de Citroensap Kuur capsules van Natusor om te ontgiften. Vandaag meteen begonnen met de citroensapkuur capsules en morgenochtend met de coffee. Beiden kon ik goed met elkaar combineren volgens de eigenaar van de natuurdrogist.

  2 maanden geleden woog ik 127 kilo en ben door middel van Cambridge Shakes 16,5 kilo afgevallen. Alleen was het shaken te zwaar voor mij en te duur. Ruim 60 euro in de week.

  Ik weeg vandaag precies 110.5 en wil het afvallen voortzetten. Ik zal jullie na een week vertellen wat het voor mij heeft gedaan.

  Grtjes Sapje

 16. Beste allemaal,
  Ik heb vandaag de Green Coffee 1000 met zilveren logo gekocht bij de drogist. Er zitten 18 zakjes van 10 gram in. De verkoopster adviseerde mij om een half zakje per keer te gebruiken. Zij verzekerde mij ervan dat de schadelijke stof er niet in zit. De mijne komt van de American Leptin Pharmaceutical.
  Ik wil ongeveer 15 kilo afvallen. Ik zal jullie op de hoogte houden.
  Groetjes

 17. ik heb ook green coffee 800 gekocht ,ben nu 4 dagen bezig en ben 2 kilo afgevallen. krijg nu last van een droge mond ,voel me gejaagd. heb ook last van hoofdpijn maar ben gelijk met 1 zakje per dag begonnen, had waarschijnlijk eerst met halve zakjes moeten beginnen om te ontgiften en ik dronk te weinig. het gaat nu iets beter maar het gejaagde in mijn lijf blijft, ik moet nog 15 kilo dus ik weet niet of ik dit blijf gebruiken als ik me zo blijf voelen. mischien ff doorzetten dat het gevoel verdwijnt? verder ben ik tevreden, heb geen dwang meer om in mijn kasten naar zoetigheid te zoeken wat ik altijd had als ik weer eens een dieet ging volgen.
  hoop dat ik nu die 15 kilo eraf krijg het blijft altijd een strijd!!!!

  grt Nance

  • Hi Nance,

   Veel drinken helpt je lichaam moet de afvalstoffen kwijt als je niet genoeg drinkt hoopt het zich op in je lichaam en daardoor voel jij je zo eng.
   Probeer elke x na een wc bezoek een groot glas water te drinken en elke x als je in de keuken ben een halve glas.

   Tegen dat gejaagde gevoel zou je een weekje kunnen proberen om de ene dag de koffie te drinken (blijft namelijk 3 dagen in je systeem) Hoop dat je hier wat aan hebt heeft mij goed geholpen!

   Grt Phillis-Mary

 18. Ik ben nu ruim twee maanden bezig, en het heeft bij mij niet het super effect als ik graag had gehoopt maar wat wel werkt is het hongergevoel onderdrukken. Ik drink dagelijks meer dan twee liter water en honger heb ik niet. Ik ben in de afgelopen twee maanden ongeveer 2,5 kg kwijt dus nog 7 te gaan maar ik hou vol.

  Ik eet trouwens geen zoetigheden (ook in het weekend mag ik niks) en eet in de ochtend een vitalu cracker, in de middag 2 boterhammen en in de avond een normale maaltijd. Tussendoor 2x fruit. Ook al val ik niet zoveel af het is wel een betere manier van leven nu, ik had afgelopen weekend een etentje en mocht van mijzelf een toetje, ik heb meer dan de helft laten staan omdat het voldoende was (dit zou in het verleden nooit gebeuren). Succes iedereen!!

  • Dit heeft vriendinnen van mij goed geholpen, hoop dat jij er wat aan hebt.
   Wellicht is het verstandig om even te stoppen met de koffie je lichaam is nu op auto-pilot. Men zegt dat je de green coffee 2 maanden aan een gesloten mag gebruiken een week pauze en dan weer verder.

   Wel op je voeding blijven letten in dat weekje, tijdens zo een break heeft je lichaam tijd om even te stabilliseren. Je zou ook kunnen proberen je brood maaltijd te vervangen in rogge brood en je avond maaltijd de koolhydraten weg te laten (aardappels-rijst-pasta) gewoon een extra grote portie groente en je vlees.

   En voor dat harde werken beloon je jezelf op zaterdag met een extra lekkere maaltijd (heb je de hele week iets om naar uit te kijken)

   Hoop dat het helpt.

   Grtjes P-M

 19. Heel veel succes Maaike.
  Vergeet niet volop water te drinken, alles waar suiker in zit laten staan. Door veel water krijg je geen of heel weinig trek.
  Bij mij heeft het wel gewerkt.
  Groet.

 20. Tot mijn schrik woog ik een paar dagen geleden 95 kg. Ben begonnen met drie maaltijden per dag tussendoor twee keer fruit en twee keer een boterham of cracker met mager beleg en natuurlijk geen snoep etc meer.

  Ik had al wat gelezen over groene koffie en liep vanmiddag bij de drogist tegen een aanbieding van 2 pakjes Leptin 800 groene koffie aan voor 25 euro. ik ben er mee begonnen en zal hier melden hoe het gaat de komende tijd

 21. Hallo Alja.
  Drink je ook minimaal twee liter water per dag? Hou dat vol en schrijf
  over een week hoeveel je bent afgevallen.
  Succes!!!!
  Groet, Nicky

  • Hoi Nicky,

   Ik drink niet zoveel water maar zal het nou eens gaan proberen.
   Misschien help het.
   Ik zal het je laten weten .

   Groetjes Alja

 22. Ik ben met de green coffie 1000 begonnen en in 2 weken tijd 3 kilo afgevallen, ik ga er dus gewoon mee door!!

  Wie weet er eigenlijk wat het verschil is tussen de green coffee 800 en de green coffie 1000? en waarom is de 1000 gewoon te koop bij de drogist en de 800 niet?

 23. Ik ben al 6 maanden bezig met green koffie 800 van leptin en nu al 3 maanden met green koffie 1000 maar ben nog geen ons afgevallen .Ik heb het steeds online besteld. Ben zelfs bijgekomen.Heb ik soms de verkeerde koffie?

 24. Hallo,
  Ik heb zelf de koffie ook zes maanden geleden gebruikt. In twee maanden tijd was ik 11 kilo kwijt. Heb dagelijks zeker twee liter water moeten drinken en weinig zoet gebruikt. Af en toe had ik wel last van hoofdpijn. De koffie zelf heeft wel een lekkere smaak. Ben inmiddels anderhalf kilo bijgekomen. (niet zomaar uiteraard). Ik heb af en toe wel last van gevoelige tanden. Twee kennissen van mij zijn ook veel
  kilo’s kwijt en hun hebben geen last van wat dan ook.
  Groet,
  Nicky

 25. Hallo, ik heb een vraagje over die koffie…
  Ik heb altijd een zelfde probleem.
  als ik een kopje gewone koffie drink, en dan bijvoorbeeld 10 minuten later water… krijg ik altijd maar dan ook altijd diarree… :s :s
  is dat ook zo met die afslankkoffie?
  ik wil het graag proberen maar het probleem is dat ik de pil pak. en als je vaak diaree hebt gaat dat terug uit je lichaam … daar ben ik bang voor! kan iemand mij aub helpen? tips? ideeën? ik wil zooooo graag afvallen, en echt liefst met die koffie!
  smaakt het als gewone koffie? is het niet vies?
  groetjes tamara!

 26. Hoi philis
  ik zelf of 1 van mijn vriendinnen hebben het niet gehad wel tijdelijk sommige periodes haaruitval maar dat heb ik vaker en neem ik even extra vitamine B vooral de koudere periodes
  de maximum slim blijkt na navraag aan de fabriek hetzelfde als de green coffee 1000 maar met een eigen verpakking ik had gemaild over een bijwerking van een ander product en had het gevraagd vandaar maar ik vind ook veel producten uit de lijn goed werken super blij ben ik ermee
  groetjes diana

 27. Hallo mensen,

  Zijn er meer mensen die last van hele gevoelige tanden krijgen? Om mij ervan te overtuigen dat het de green coffee 800 was die dat als gevolg had ben ik 2 weken gestopt, mijn klachten verdwenen.
  Ben vervolgens weer begonnen en binnen 3 dagen had ik weer last van mijn tanden poetsen met speciale tandpasta’s gaf maar even verlichting. Besloot ermee te stoppen gebruik nu maxium slim groene koffie het is duurder maar heb geen last van mijn tanden!

  Mijn nagelstyliste maakte ook de opmerking dat mijn nagels tijdens het gebruik van green coffe 800 sneller los zaten en veel lucht onder mijn nagels zat (daarvoor had ik nergens last van) dat ze dat bij meerdere dames zag die green coffe 800 gebruikten. Ik ga al ruim 4 jaar bij dezelfde nagelstylist dus zij kent mijn nagels. Alle sympthonen verdwenen echter toen ik over stapte naar mijn huidige merk.

  Ik maak geen reclame het is wat ik heb meegemaakt, overigens waren mijn resultaten met beide merken ZEER GOED

 28. Hoi Marie

  het is best leuk maar vaak hebben ze minder tijd als je thuis bent en toch nog een vraag hebt kan je niet mailen of belllen er zit geen bijsluiter bij…
  en dan nog is het overal veel goedkoper dan bij de D.A momenteel is het al vanaf 9 a 10 euro inclusief verzending dat scheelt toch weer

 29. Hallo allemaal,

  de coffie is nu ook te verkrijgen bij de drogist DA in heel nederland voor 19,95.

  Je kan de verkoopster ook vragen voor informatie.

  ik ga morgen mee beginnen, ik hoop dat het werk.

  groet marie

 30. hallo ik gebruik het ook en bij mij helfp het heel goed ik bestel het altijd via deze site. Ik gebruik het nu als 2 maande en ik ben 8 kilo afgevallen ik hoor al die berichten over neppe enzo daarom doe ik het altijd via dezee site groetjes esmee!

 31. Hoi mensen,

  ik heb de koffie eerder gebruikt. de eerste keer ben ik 4 kg afgevallen binnen 10 dagen. de andere keren viel ik ook af maar ik gebruikte dan ook zoet (chocola, Cola enz.).Dus viel ik veel te weinig af. Ik ben van plan weer ermee te beginnen maar dan niet zal ik ook letten op me voeding en geen cola enzo gebruiken( ben verslafd aan cola). het zal wel helpen. Me collega is al 12 kg afgevallen binnen 3 maanden. dus het helpt wel. als je nog beweegt gaat het snellen

  succes allemaal

 32. Ik ben gister begonnen en heb wel last van dorst en me eetaanvallen zijn nu al weg. Het rommeld alleen constant in me buik en last van heel erge diaree is dat normaal?

 33. @Anita

  Dan heb jij van de juiste leverancier want zo hoort het ook niet ieder product kan even goed bij iedereen aan slaan..
  Als er sibutramine in zou zitten zou je ook als een speer gaan ,nu misschien wat langzamer maar wel verantwoord !
  Succes…

 34. Ik snap toch niet waarom het bij de ene wel helpt en bij de andere niet. In dit geval bij mij. Doe het toch goed. Dat sommigen zoveel afvallen binnen een week. Nou bij mij is alles gewoon het zelfde. Let zelfs op mijn eten. Beweeg zelfs meer.

 35. net weer gelezen dat de Voedsel en Waren Autoriteit weer een partij groene koffie in beslag heeft genomen vanwege besmetting met sibutramine, ik blijf er wel vanaf, echt niet te vertrouwen!

  Onbegrijpelijk dat via internet de grootst mogelijke rommel zonder behoorlijk veiligheidsdossier verkocht kan worden, blijkbaar moeten er eerst mensen goed ziek worden voordat de VWA ingrijpt

  Beste mensen wordt toch eens wakker en verander gewoon je eetpatroon en ga wat meer bewegen heb je echt geen koffie-handel voor nodig…..

 36. Hi allen,

  Ik ben gisteren met mijn green coffee 800 begonnen. Heb gisteren meer dan 100ml water gebruikt om de coffee te maken, dus voelde me niet echt dizzy worden of zo. Vanmorgen voordat ik mijn kind naar school bracht heb ik het met 100 ml water gedronken en moet zeggen dat ik me nu wel een beetje rillerig voel. Heb met een cracker met kalkoenfilet ontbeten. Er word gezegd dat je s’ochtends wel moet eten maar vooral proteinen. Mag je trouwens wel groene thee drinken??
  En moet ik mijn eetpatroon aanpassen?

  • @bhr, Green Coffee 1000 is relatief nieuw en een variant op de 800 versie. Kun je jouw ervaring met Green Coffee 1000 hier aan ons laten weten als je het binnen (en resultaat) hebt?

   Sanne

 37. Ik gebruik sinds vrijdag svelta afslankkoffie van yves rocher en ben dik tevreden ben in 4dagen 1,5kilo afgevallen hoe???? let goed op me eten en drink veel water ik sport niet geen tijd maar dankzij mijn 2meiden ben ik toch in beweging laat over een week weten hoe en wat… maar het werkt echt…..

 38. Deze website is bedoeld om de bezoekers een eerlijk en objectief beeld te geven over verschillende diëten en afslankproducten. Reacties die kwetsend, beledigend of op een andere manier niet bijdragen aan een eerlijke discussie zullen worden verwijderd.

  Daarnaast verzoeken we iedereen meerdere reacties plaatst dit steeds met de zelfde naam / alias te doen.

  Bedankt voor de medewerking!

  vetvrij.com

 39. hallo allemaal, de stimulams om groene koffie te drinken gaat volgens mij heel erg bergafwaarts. het enige wat ik weet is de mensen die gebruik maken van de groene koffie leptin 800 ze zowat allemaal zijn afgevallen. De koffie hebben ze besteld via de site van leptin green koffie. De mensen zijn nog steeds tevreden en drinken ook nogsteeds de koffie.

  Zelf ben ik niet van afgevallen, maar heb ook geen andere klachten gekregen.

 40. Ook dezelfde bericht op de van de site v/d inspectie voor de gezondheidszorg, alleen jammer dat ze het alleen over groene coffee hebben en niet van welke aanbieder.

  ik had nl. gebruikt die van American Leptin (zonder e) pharmaceutical (zonder s) met de hologram Original Exclusive Coffee by Ss (staat voor Smart Sense)

  sd

 41. ik wil het ook gaan bestellen k heb zo juist ook van iemand gehoord dat het helpt en dat ze het ook in suriname verkopen en dat heel veel vakantie gangers en de mensen daar zelf hebben gekocht en ze beweren dat helpt en daarom wil k het ook kopen maar jullie gebruiken hem al een tijdje de afslank koffie en daarom wil k aan jullie vragen of het wel helpt
  alvast bedankt sabrina

  • ik ben ook beniewd…naar de werking ,,,maar ben afgeschrikt door de verhalen ..dat het niet goed is voor mensen met hoge bloeddruk…wat doet zo iets dan met je lichaam buiten het feit dat je afvallen kan ,,,,want dat wil iedere vrouw.
   wat zijn de dingen warvan je last kan krijgen bij gebruik van green coffee…de bijwerkingen vooral bij hoge bloeddruk ..in combinatie met gebruik green coffee ,.
   is het echt niet goed voor mensen met bloeddruk.
   wie kan mij daar iets meer over vertellen…uit eigen ervaringen ,,,wil echt graag weten wat de gevolgen zijn …voor dat ik het probeer

 42. Eindelijk na 8 maanden word er eens actie ondernomen, wij hebben het al tot in de treure verteld aan personen die ons gecontacteerd hebben voor info over onze Coffee Shape groene koffie .
  eerst moet dus officieel zo’n product op de verboden lijst komen te staan voordat men eindelijk ziet dat het werkelijk gevaarlijk is .
  En beseft dat je de waarheid spreekt .
  Zolang de persoon die groene koffie aanbiedt hier geen bewijs van goedkeuring en registratie kan voorleggen weet u zelf direct dat er iets niet juist is.

  Hier volgt ons officieel registratie nummer voor coffee shape groene koffie

  NUT/PL/AS : 1499 bij Overheidsdienst voor volksgezondheid

  Alleen jammer dat mensen nu bang gemaakt worden door igz
  Door slechte bedrijven als green coffee 800 en aanbieders worden wij als goede gezonde groene koffie aanbieder ook in een kwaad daglicht gesteld terwijl wij juist de tegenpool van zulke praktijken zijn .

  Met vriendelijke groet ,
  Uw Coffee Shape Team

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

  • Ook Afslankkoffie (green coffee for slimmers) is helemaal goedgekeurd en bevat geen enkele verboden stof, enkel een 5- tal natuurlijke stoffen welke de gezondheid zelfs verbeteren! Daarom is onze afslankkoffie niet alleen om af te slanken maar helpt deze ook de bloeddruk te regelen, het immuun systeem te verhogen, anti-aging effecten heeft en zelfs cholesterol verlagend werkt!

   Ons officieel registratienummer is: NUT/PL/AS: 1577/1

   Met vriendelijke groeten,

   Afslankkoffie BNLX

 43. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) waarschuwt voor het afslankmiddel Green Coffee 800. Dit product kan sibutramine bevatten, een ongeregistreerd en dus illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Middelen met sibutramine geven een verhoogd risico op ernstige hart- en vaataandoeningen, zoals een beroerte of hartaanval, meldde IGZ vrijdag.

  In meer dan de helft van de onderzochte partijen Green Coffee 800 is het verboden geneesmiddel aangetroffen in een hoge dosering. Op de verpakking staat niet vermeld dat er sibutramine inzit.

  De inspectie heeft recent bij importeurs en leveranciers het afslankproduct in beslag genomen. Er loopt nog een onderzoek naar mogelijke sancties.

  De IGZ waarschuwt ook voor afslankpillen en dieetkuren die op internet worden aangeboden. Consumenten kunnen er niet zonder meer vanuit gaan dat deze producten veilig zijn. Sommige middelen bevatten giftige stoffen en bestanddelen die in Nederland niet mogen worden verkocht, zoals sibutramine in Green Coffee 800.

  bron: telegraaf

 44. Hallo Nelycca, ik koop mijn koffie altijd van Afslankkoffie en ben heel tevreden erover ben al 7 kilo kwijt :-) ik koop het via een verkooppunt in Haalem maar als je op de website kijkt van afslankkoffie staan er meer dan 80 verkooppunten door heel Nederland, groetjes donna

 45. Ik heb nu al die reacties gelezen en ben ook zeer geïnteresseerd. Maar welke van al deze producten kan ik gewoon in een winkel kopen? Ik vind dat bestellen via internet niet prettig, want ik ben heel veel weg en de pakjes worden dan wel door mijn buren aangenomen, maar om die iedere keer lastig te vallen vind ik ook zo vervelend.

 46. Hoi Artie,Ik had vroeger ook een harde buik gekregen,maar dat was van een andere afslank middel.Maar nu ik de green coffee gebruik,heb ik er geen last van.Ik ben in 13 dagen 2kilo afgevalen.Je moet ook zeker opletten op de neppers die heel veel in de om loop zijn,Want ik hoor dat je daarvan niet afvalt.Je moet wel heel veel vezel produkten eten,en dat helpt de stoelgang.Drink ook je 2 liter water.Je kan ook de aloe vera drank drinken.Veel succes verder en de vriendelijke groeten van Mina

 47. Bedankt voor je reactie Rosalia.
  Heb net het stuk gelezen en het klinkt duidelijk.
  Nu nog beslissen met welke koffie ik zal beginnen…

 48. Beste Jelke,

  Deze reactie hadden wij ook van meerdere personen gehoord .
  Om meer duidelijkheid te verschaffen voor iedereen hebben we hierover een stukje geplaatst zodat ieder voor zich een keuze kan maken , hopelijk kunnen we hiermee vele twijfels of onduidelijkheden opheffen over alle aanbieders en de producten ervan .
  Hier de link

  De sibutramine zit in de greencoffee 800 , hier is ook al een stukje over geplaatst.

  Met vriendelijke groet,

  Coffee Shape Team

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 49. Ik was ook van plan om de green coffee 800 te gaan bestellen, maar ik ben nu wel heel erg gaan twijfelen. Er zijn zoveel ‘afslank’koffie’s te krijgen, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. En dan ook nog eens het verschil met Australische, Aziatische en Amerikaanse….. Kan iemand mij uitleggen welk verschil daar in schuilt? En in welke zit koffie zit dan sibumatrine?
  Alvast bedankt voor ’n reactie

 50. Wij hebben nu voor de derde keer 3 pakken besteld. Maar sinds verleden week hebben we veel lsat van ’n droge mond

 51. Mijn vraag iedereen heeft het over hetzelfde merk green coffee 800, is heb coffee shape (produkt van Australié) thuis.
  Ik heb een nier is het wel verstandig om dit produkt te gebruiken.

 52. Hallo allemaal,
  Ik heb green coffee 800 ook besteld en ben er vandaag mee begonnen het is nu 04.00 uur en ben nog klaar wakker heb het ook laat in demiddag gedronken ( i.v.m ) bestelling.
  Ik laat over een paar weken als ik van mijn vakantie terug ben weten hoe het is gegaag. Ik ben al zelf 40 kg afgevallen met eigen wil en kracht ik wilde het ook proberen dus vandaar een hele fijne dag verder
  Kardelen

 53. Hoi Sukkie,
  het gaat hier om verschillende bedrijven en dan ook nog een smet maar 1 letter verschil in de naam…de 1 is leptin en de ander leptine,waar alles om draait is de Amerika Leptine pharma…..daar zijn de klachten uit ontstaan,de originele groene koffie zitten verder gewoon gezonde toevigingen bij zoals chroom,ginsengcalcium etc
  meerder huisartsen/doktoren hebben dit bekeken en zien er geen probleem in..
  maar wees wel verzekerd van het goede product anders is het idd niet gezond !
  Gr Bianca

 54. Dit is een artikel van een krant uit Soudie Arabie. wie weet meer?

  Gulf News – Zondag 30.5.2010

  Potentieel schadelijke ingrediënten niet vermeld op etiket

  Abu Dhabi Het ministerie van Milieu en Water (MOEWMOEW) heeft een verbod op de verkoop van de producten van het gewichtsverlies , Leptine Green Coffee 800 en Leptine Slimming Bag Green Tea , na laboratoriumonderzoek is gebleken potentieel schadelijke medische ingrediënten die niet zijn aangegeven op het etiket , de ambtenaren gezegd.

  Obaid Juma Al Matroushi , MOEWMOEW Waarnemend directeur -generaal , een beschikking gegeven op zondag , het verbod op de producten van worden binnengebracht in de VAE en worden verkocht op de markt.

  De producten werden gevonden om medische ingrediënten die niet werden opgenomen op het etiket bevatten. Ambtenaren van het ministerie zeiden dat ze werden niet geregistreerd als geneesmiddel en werden verkocht zonder recept verkrijgbaar. De producten , die worden vervaardigd door Amerika Leptine Pharmaceuticals , werden verboden in Saoedi-Arabië vorige maand nadat hij werd gevonden die zij bevatten Sibutramine.

  Sibutramine was vroeger een vergunning om af te slanken , maar later geschorst te gebruiken na studies toonden het verband tot een verhoogde incidentie van hart-en vaatziekten . Ondanks pogingen om Amerika Leptine Pharmaceuticals contact, geen vertegenwoordiger beschikbaar was voor commentaar .

  Vanwege het feit Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, en heeft een vergelijkbare Engels naam , Iain Potter , vice- president van marketing, Unilever Arabia, Noord-Afrika Midden-Oosten , een verklaring waaruit blijkt Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten. “We willen graag alle Lipton-thee te bevestigen producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen kunstmatige ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product.

  Moet alle natuurlijke Lipton uit de schappen? Thee is prima maar Lipton is vrij van schadelijke producten.

  Omdat Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, Engels en hebben vergelijkbare namen, Iain Potter, Vice President, Marketing, UnileverUnileverUnilever Gulf Unilever Arabia Noord-Afrika Midden-Oosten een verklaring afgegeven waarin wordt bevestigd dat Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten.

  Unilever Arabia zou de producent van de Lipton merk van thee graag duidelijk maken dat zij op geen enkele wijze verbonden met de Amerikaanse Leptine Pharmaceutical Ltd , waarvan het merk van Groene Thee is verboden door de FDA als Saoedi bevat sibutramine. ”

  “Wij willen bevestigen dat alle Lipton-thee -producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen artificiële ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product, ” zei hij.

  bron: Gulf News 2010

 55. Hoi Bas

  Dan hen jij de verkeerde gezien want in mijn green coffee 800
  zitten andere ingredienten in dan alleen hetegcg en groene thee

 56. Ik gebruik sinds 2 weken de koffie van Slim2000.
  Het drinkt lekker weg, voel me een stuk energieker, maar het allerbelangrijkste: ik ben al 2 kilo kwijt!

 57. Hey Melles,
  Ik heb op je site gekeken, maar bij de ingrediënte wordt alleen groene thee vermeld en slechts 90 milligram EGCG, waar is dan die koffie?

  als het alleen grooene thee is zijn er zat goedkopere alternatieven op de markt….

 58. Hoi Yasmina & Aarti

  Dat kan kloppen heb ik ook gehad,mijn stoelgang is al slecht van zichzelf en met de green coffee 800 erbij werd het even nog slechter,ik was toen ook in 12 dagen bijna 2 kilo zwaarder,ik heb toen op die hyves van die green coffeee een prive bericht gestuurd naar de beheerder omdat ik echt verstopt zat en dus ook niet afviel ook (ik las daar allemaal super verhalen) dus ik was teleurgesteld en dacht waarom hun wel en ik niet !
  ik kreeg 2 van die gedroogde pruimen toegestuurd van die mevrouw..ik moet zeggen ik heb het om de dag genomen nou echt een verademing , alleen de smaak vond ik niet zo, maar goed het is een klein stukje en het hielp ,ik ging wat regelmatiger eten (ik deed gewoon 3 maaltijden ) en hun raden mij aan om zeker 2 tot 3 tussendoortjes erbij te nemen de derde week ging het ineens erg goed,ook mijn trek werd aanzienlijk minder dus ik zou zeggen hou het nog even vol want wat sukkie zegt ervaar ik nu ook ideaal,
  Groetjes Bianca

 59. dag jasmina

  dieet volgen?
  nee niet echt

  ik snoep alleen s avonds niet meer je krijg ook minder trek
  dus gaat van zelf

 60. ik ben was 74 nu weeg ik 59 ben blij er mee ik heb 4 pakken leptine green coffee 800 gedronken geen bijwerkingen behalve slecht slapen maar ik slaap altijd al slecht weet nou niet of het echt door koffie komt

 61. hoi mensen
  ik gebruik green koffie ook
  ik ben al 3 weken mee bezig
  en zie geen verschil ik merk wel dat ik een harde buik van krijg

 62. Hoi allemaal
  even over dat verboden stofje ..die zit alleen in de nep variant van de green coffee de originele producten bevatten natuurlijke stoffen,dus als je bestelt let op
  Hebben ze een KVK nummer ,algemene voorwaarden een adres ipv een postbus,en een certificaat,dan kan je gerust kopen ..ga niet af op partijtjes die worden aangeboden e.d als je dit doet zit je oke…
  verder werkt het niet altijd bij iedereen vanaf dag 1 dus doorzetting is vereist
  groetjes Bianca

 63. Nou ben samen met 2 anderen begonnen. We drinken nu al 1 week lang. 1 is ietswat lichter geworden. De andere merkt helemaal niets en heeft juist meer eetbehoefte. En ikzelf merk ook niks. We doen precies zoals het hoort. We gaan wel door.

  Maar als je zoveel positieve berichten hoort, raak je wel teleurgesteld.

 64. Lees dit even:

  Ingrediënten Green Coffee 800:

  70 mg calcium
  250 mg chroom (als chroom Picolinate)
  700 mg Proprietary Herbal Blend:
  Groene thee blad gestandaardiseerd extract (180 mg anti-oxidant polyfenolen, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg natuurlijke cafeïne, Aziatische Panax Ginseng

  Groene koffie bevat de anti-oxidanten die nodig zijn om de vetverbranding te verhogen. Chroom en vanadium verhogen het verbranden van koolhydraten en stimuleert de stofwisseling. Panax Ginseng helpt om uw energie-niveau tijdens uw dieet op peil te houden. Een ander ingrediënt, heartleaf helpt bij het bedwingen van de eetlust.
  Green Tea Leaf extract is een belangrijke anti-oxidant welke je mentale bewustzijn verrijkt, je eetlust vermindert en je cholesterol wordt verlaagd.
  EGCG-Epigallocatechin gallate is het meest krachtige natuurlijke antioxidant rijk aan vitamine C en vitamine E.

  Hoe gebruikt u Green Coffee

  Start `s morgens met een kopje Green Coffee op nuchtere maag. Het zakje met de Green Coffee oplossen met 100 ml heet water. Het is toegestaan om zoetstof aan de Green Coffee 800 toe te voegen (geen suiker). Een glas water na inname opdrinken. Na 30 minuten kunt u ontbijten. De Green Coffee begint na inname te werken en u merkt meteen dat uw eetlust verminderd wordt. Doordat uw honger gevoel vermindert, zult u minder eten en wanneer u minder eet, zal uw calorie inname enorm worden verminderd. Het is wel van groot belang dat u voldoende water drinkt minimaal 1.5 tot 2 Liter. Het is tevens belangrijk dat u 3 maal daags blijft eten, ook al zijn de porties kleiner.

  Belangrijk:
  Niet geschikt voor personen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes; zwangere of borstvoedende vrouwen; bij enige gevoeligheid voor een van de ingredienten; die andere medicatie gebruiken.

  Het echtheidslogo ziet er blauw uit op de verpakking, maar hij is zilvergrijs. Dat komt door een beetje de lichtval. Maar de coffee uit Australie is dezelfde als die van Amerika. Ze nemen het af bij hun en je hebt de mogelijkheid om je eigen verpakking ervan te maken. Lees die site even door. Nogmaals dit is geen wondermiddel maar het werkt wel enorm goed.

 65. ik heb al 14 zakjes van die koffie op en in plaats af te vallen ben ik 2 kilo aangekomen erg vreemd maar weet niet hoe dat komt.vind zo erg maar weet niet hoe dat mogelijk is .hoor alleen positief van anderen .

 66. Mijn moeder heeft ook de green coffee 800 gedronken. De verpakking heeft geen zilvere of blauwe logo. Schijnt dus nep te zijn. Maar ze is er wel van afgevallen. En dat binnen een week tijd. We waren heel verbaasd. We hebben met zijn allen ook deze zelfde green koffie bij haar besteld. In ieder geval is deze ook van Leptin.

  Mijn vraag is dus, als deze nep: hoe kan ze dan zoveel zijn zichtbaar zijn afgevallen. Overigens als er zoveel nep Leptin green coffee 800 op de markt is, waar zijn hier dan de negatieve reacties van?

 67. In slovenie is deze koffie uit de handel gehaald.

  de vertaling is:

  Op basis van de bevindingen van de inspectie gezondheidszorg teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant koffie drinken Green 800, die de werkzame stof sibutramine bevat. Consumenten die hebben gekocht voedsel te worden teruggestuurd of weggegooid.

  Ljubljana – De importeur van groene koffie bedrijf Debola Dejan Spoljaric de bevindingen van de inspectie de gezondheid van de inhoud van sibutramine bij de koffie teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant dranken, en stoppen met de verdere invoer, het bedrijf aangemeld gezegd. Consumenten die hebben gekocht voedsel, moet je niet te genieten en dat zij worden teruggestuurd of weggegooid. Toen ze merkte in die onderneming, heeft het Europees Geneesmiddelenbureau voorgesteld een tijdelijke intrekking van geneesmiddelen met werkzame stof sibutramine uit de markt vanwege veiligheidsredenen.

  lees hier hier het originele artikel

 68. Hallo,

  Ik heb zojuist de green koffie 800 besteld bij een webwinkel.

  Weet iemand of hun de echte koffie 800 verkopen. Lees dat er ergens een zilveren logo op moet staan, maar ik zie dat logo niet op een plaatje op hun website, tja of ik kijk verkeerd. Hoop dat ik niet zo veel last van de bijwerkingen zal krijgen die ik hier allemaal gelezen heb. Zal wel de liter water erbij gaan drinken en afwachten. Hoop dat ik de originele koffie zal ontvangen. groetjes lotte

 69. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan dit forum. De Australische koffie en de Green C 800 Leptin zijn de best werkende producten die er zijn. De slimming green is ook niet kinderachtig hoor, maar voor al deze producten geldt het motto: veel water drinken, minstens 2 liter per dag. Omdat de werking van de koffie zorgt voor het verwijderen van het onder de huid liggende vet, is het niet meer dan logisch dat je in het begin wat flauwtjes aanvoelt. Maar door drinken van veel water, compenseer je dat gevoel. Je zult plotseling niet alles meer kunnen verdragen, maar blijf vooral gewoon eten.(met mate uiteraard). Je huid wordt er ook niet slap van. Een goede spoeling en een aanrader is de Goalpara Thee. Die kost €1.65 in elke Surinaamse toko. Die thee kun je de ganse dag door drinken
  zonder enige complicatie. Let op: de echtheid van de Green Coffee 800 van Leptin is te herkennen aan het zilveren logo naast dat van GC 800. Alle andere zijn nep. Ik ben gebruiker en verkoper. Na 1 week 7 zakjes coffee was ik mijn “zwembandje” behoorlijk geminimaliseerd. Het is geen wondermiddel-want die bestaan niet- maar het werkt heel goed. En natuurlijk zal dat niet voor een ieder werken, maar dat is met alles zo. Ik heb in gen van de reacties gelezen dat het drinken van water een “must” is. VERGEET DUS, NIET ER VEEL WATER BIJ TE DRINKEN. Succes ermee!

 70. Voor degene die wel goed reageren op de Green Coffee 800 Leptin, ik heb nog een doosje staan met 14 stuks. Ben er mee gestopt, omdat ik er toch een beetje hyper van werd. Mocht er iemand zijn die geïnteresseerd is, ik vraag er 10 euro voor excl. verzenden (normaal kost hij 19,95 voor 18 stuks)

 71. Beste SD ,

  Mocht u in de toekomst twijfelen over de echtheid van een produkt , mag u gerust de aanbieder vragen om zijn goedkeurings documenten en deze bij de desbetreffende instantie opvragen.

  Zo weet u direct wat voor vlees u in de kuip heeft .
  Moet zeggen dat we na de openhartige mededeling welke u deelt met vele mensen hier op het forum , wat trouwens erg jammer is dat het op deze manier gebeurd , we enorm veel respect voor uw hebben door uw onbaatzuchtige hulp aan een medemens .

  En ja we delen een zelfde gedachte in dit onderwerp , wij vinden ook dat iedereen mag weten of een product slecht voor de gezondheid is , dit is onze verantwoordelijkheid als men hiervan op de hoogte is
  U ziet hier het resultaat waarom wij hierzelf niet meer op antwoorden , dan krijg je een negatief antwoord dat we uit eigenbelang handelen .

  Begrijp wel dat personen willen verdienen maar het moet ethisch verantwoord blijven

  Met vriendelijke groet ,

  Rosalia

 72. oh ja, ik vergat te vermelden,

  ik had de leptin greencoffee800 al een maand in mijn bezit en twijfelde toch te gebruiken.
  toen ben ik ermee naar de huisarts geweest om te vragen of IK het wel mocht gebruiken. (hij is natuurlijk op de hoogte van mijn situatie).

  hij zei letterlijk, als het erin zit wat erop vermeld staat kan het geen kwaad.. dus ging ik de coffee ook gebruiken..

  maar na 1.5 week ben toch gestopt toen ik hier en daar berichten hoorde dat er meer inzat dan op de verpakking stond vermeld en het bij mij toch niet zo goed werkte en ik last had van bijwerkingen..

  sd

 73. lot,
  deze informatie heb ik van een aanbieder uit den haag. hij heeft zijn website uit de lucht gehaald omdat hij controle kreeg van de voedsel en warenautoriteiten.
  deze heeft de coffee gekeurd en zei dat er een substantie in zat en dat de coffee via de apotheek door mensen met medische kennis verkocht moet worden. hij kon me niet vertellen om welke stof het ging..

  via deze site, van rosalia, vernam ik dat de substantie sibutramine is.
  ik heb toen op deze gegoogled en inderdaad wat ik las kwam veel overeen met wat ik las van gebruikers vd coffee, bijwerkingen als droge mond (veel willen drinken), hartkloppingen, licht in het hoofd, etc,).

  ik heb toen de voedsel en warenautoriteiten geschreven of ze mij kunnen inlichten wat ik bovenvermeld heb waar is, maar het nog steeds geen bericht van ze gehad.

  dus, mijn bedoeling is niet mensen af te raden bep. produkten te kopen/gebruiken, het enige wat ik wilde is mijn info met jullie delen.

  ik heb ook veel info gezocht/gegoogled en kwam ook achter dat het ook gebeurde dat fabrikanten in afslankmiddelen stoffen als sibutramine of andere eetlustremmende ingredienten instopten, dat verkoopt meer… (op internet vind je wel produkten waarvan de ingrdienten dubieus waren en die niet verkocht meer mogen worden of de samenstelling NU veranderd is..

  het doel van fabrikanten/aanbieders is om meer winst te maken..

  lot, dit is dus alles wat ik weet,
  en je hebt gelijk een ieder is zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij eet of drinkt, maar ik vind wel dat we recht hebben op de juiste informatie..

  als er op een verpakking die niet staat vermeld en wel inzit en ook nog gevaarlijk kan zijn voor sommige mensen maakt mij erg boos,

  ik heb nu wel heel erg mijn bedenkingen om via internet te kopen, hoevaak lees/hoor je niet dat er in produkten niet de juiste ingredient, hoeveelheid (mg), vieze ingredienten in zitten.

  Boomstraat, je hebt gelijk…
  niet iedereen heeft (dezelfde) bijwerkingen.
  als je gezond bent kan er weinig/niets gebeuren… maar mocht je toch wat mankeren en je gebruikt in al je onschuld een produkt waarvan je denkt (heb gelezen) dat het ok was….
  ikzelf heb mijn nier gedoneerd dus je begrijpt wel dat ik schrok want ik heb er nu maar 1 en moet er voorzichtig mee zijn,,

  groene thee heeft een hoop goede eigenschappen..dat is wel bekend..

  dus mensen, neem me niet kwalijk als ik jullie aan het schrikken heb gebracht dat was mijn bedoeling niet.. maar we moeten wel achterkomen, en nog zo snel mogelijk ook, als een produkt niet ok is..toch…
  (jullie dus ook informeren bij de voedsel en warenautoriteiten)..

  groet, sd

 74. Ik heb een pakje groene koffie 800 besteld en na het lezen van bovenstaande vraag ik me af waar ik aan ga beginnen!! Bij de één werkt het wel, bij de ander niet, en bijwerkingen zijn ook niet bij iedereen. Heb mixed gevoelens erover gekregen. Nierbeschadiging wil niemand natuurlijk. Ik ga nog meer googelen hierover, ook op amerikaanse sites voor dat ik deze koffie in mijn lichaam schenk!
  Good luck everyone!

 75. Dames,

  Waar staat dan expliciet vermeld dat deze stof, sibutramine, in Leptin 800 zit? Ik kan het nergens vinden!
  En ik wil absoluut geen ruzie maken op dit forum, maar één vd personen die het over deze stof heeft is aanbieder van een andere afslankkoffie, eerder op deze pagina te lezen. En Sd, waar heb jij je info precies vandaan? Ben benieuwd!

  Daarnaast kan iedereen hopelijk heel goed voor zichzelf bepalen of een product wel of niet voor jezelf geschikt is. Als er ergens iets vermeld staat over hart- en vaatziekten, dan moet je dit natuurlijk nooit nemen wanneer je van deze zaken last hebt! Mensen met zeer hoge bloeddruk moeten met gewone koffie al oppassen.
  De groene koffie die ik gebruik, komt uit Azië en komt via diverse douanes en checkpunten Nederland binnen. Wanneer iets echt verboden is, zou dit proces spaak lopen.

  Oftewel, met een stukje gezond verstand moet je met dit soort producten omgaan, dat geldt ook voor lijnen en zwaar dieëten enz, dus ook voor dit, welk afslankproduct je ook gebruikt.

  • Als het voor jezelf bepalen of iets geschikt is, afhangt ‘of er “ergens” iets vermeld staat, lijkt het me een zeer smalle basis om met je gezondheid te spelen. Een deugdelijk nazoeken op inet levert toch wel een behoorlijke lijst aan contra-indicaties op. UIteraard staat vrijwel nergens expliciet vermeld of deze stof in wat voor merk groene thee dan ook zit. Je kan het ook omdraaien: vraag, voordat je een bepaald merk koopt, aan de importeur/verkoper expliciet aan te geven of er sibutramine in zit. Even kijken wát de reactie is. Wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar voor 100% op het antwoord kan vertrouwen, maar het kán een indicatie geven.
   Ik vermoed overigens, dat dit weer één van de véle hypes is, die ongemerkt wordt vervangen door de volgende hype.
   Ik mis overigens nog de “vele Holywood sterren”, die dit middel gebruiken. Of heb ik wat gemist……?

  • O ja, nog iets: heb je je verdiept in (de kwaliteit van) het proces van “via diverse checkpunten en douanes Nederland binnenkomen?”
   Bij voorbeeld: aantal, aard, kwaliteit van de controles én de betrokken controle-instanties?
   Ik denk dat je zou schrikken!

 76. Hallo sd,

  Je hebt gelijk over je bevindingen, er zit geen koffie in alleen thee extracten en sibutramine .
  Heb nog een krantenartikel voor u , hierin staat dus ook dat reductil zijn pillen van de markt gehaald heeft sinds januari omdat de sibutramine hierin zit .

  Het artikel is hier te vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Rosalia

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 77. hallo allemaal, ik heb gegoogled op de sibutramine, (= reductil) en alle bijwerkingen zie je daar vermeld.
  het wordt door artsen aan mensen met een bmi van meer dan 30 voorgeschreven (max. 15 mg), maar het werkt toch niet echt goed. het onderdrukt de honger en een hoop bijwerkingen.
  in de leptin greencoffee800 zit dus naast die sibutramine ook een hoge dosis chroompicolinaat (200mcg) welke ook de eetlust moet onderdrukken.
  de werkzame stof van groene coffee is chlorogeenzuur welke ik niet bij de ingredientenlijst vermeld zie, echter wel egcg maar dat is een bestanddeel van groene thee.
  als je de de contra-indicaties van de sibutramine leest schrik je er ook van.
  het is ook niet voor niets verboden in nederland. vlgs mij wordt het sinds jan. jl. ook niet meer voorgeschreven.

  gr. sd

 78. Hoi, ben ook nog steeds bezig met de Green Coffee 800, maar bij mij werkt het voor geen meter. Ben op een gegeven moment maar 2 kopjes per dag gaan drinken en ja toen ging ik dat gejaagde gevoel voelen. Hetzelfde eigenlijk als bij de Stackers van een paar jaar geleden. Ben toen de 2de week 1 kg afgevallen. Teleurstellend dus. Ben in de meivakantie een paar dagen weggeweest en heb de koffie even niet genomen. Neem nu weer 1 kopje per dag en we zien wel, maak het laatste doosje maar op. Daarna ga ik over op de duurdere, want die moet wel resultaat geven, alleen zal ik nu maar 1 doosje aanschaffen, want als dat ook niet bij me werkt is het weggegooid geld. De Green Coffee 800 is het niet voor mij en dat hyper gevoel is ook niet fijn. Dus ik zou hem niet aanraden.

 79. De green coffee 800 van Leptin werkte bij mij eerst ook te goed, wazig en duizelig in mijn hoofd, de oplossing:
  – een half zakje per keer
  – alleen op dagen dat je echt actief bent, anders kan je lichaam de energie niet kwijt
  – max 3/4 keer per week

  het gaat dan niet zo snel, maar ik als Bourgondisch eter ben van 2 keer opscheppen op een megabord naar een klein portie per keer gegaan… En uiteraard niet vergeten, je lichaam is net als een motor… Deze moet goede brandstof hebben!!!
  Dus vergeet de gezonde tussendoortjes niet,daarvan gaat je stofwisseling ook omhoog (laat de producten met veel E-nummers staan, smaakversterkers enzo!)

 80. Jee wat een verhaal zeg, dan zijn weer mooi klaar mee.

  Dat Ephedrine niet mag dat wist ik, maar dat sibumatrine familie daarvan was wist ik niet.
  Ik ben blij dat ik dus geen gerbuiker ben geweest van deze koffie.
  ik hou het maar mooi bij de afslankkoffie.

 81. dank je rosalie,

  ik heb inderdaad een paar dagen geleden gehoord van een distributeur van de green coffee800 dat deze voortaan via de apotheek verkocht zullen worden omdat er een medicinale substantie in zit en alleen mensen met medische kennis dit mogen verkopen. (alleen kon hij me niet vertellen om wat voor stof het ging).
  Bij mij leverde de green coffee echter geen resultaat en ik voelde wel wazig in mijn hoofd en kon niet slapen. Bij de gebruiksaanwijzing van de coffee staat inderdaad vermeld dat als je hartklachten hebt dit niet te gebruiken.
  thanx,
  groet, sd

 82. Beste sd,

  De stof heet sibutramine , deze zit ook in pillen welke via de huisarts te verkrijgen waren voor personen welke veel moeite hebben met overgewicht en welke bijna niet op normale manier kunnen afvallen . deze zijn van de markt gehaald en verboden nu omdat deze ook hartklachten kunnen veroorzaken .

  Deze stof zou in de green coffee 800 gebruikt zijn om zo resultaat te verkrijgen met afvallen .
  Groetjes ,

  Rosalia

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 83. ik wil graag reageren op het bericht van xandra van 11 april.

  bedoel je de leptin green coffee800, dat daar een stof in zit dat in nederland verboden is?
  en weet je welke stof het is??, ik heb nl. ook de coffee gebruikt.
  gr. sd

 84. ja lot,je hebt gelijk.maar ik ken iemand die bloeddruk lijdende is & die had die bijwerkingen niet!raar he!btw thanx 4 je advies.

 85. dikkiedik, er staat duidelijk op de bijsluit en op de websites vermeld dat je dit product absolut niet moet gebruiken met een hoge bloeddruk! Je hebt je toch wel verdiept van te voren voor je iets gaat gebruiken? Niet meer nemen, hoor! De thee ken ik niet, dus kan je daar niets over vertellen. Maar lees je even goed in de producten die je wilt gebruiken!!

 86. hai dames,k heb ook ’n zakje vd leptin greencoffee gedronken(opgelost in 100ml heet water).pas in de middag begon ’t te werken.hartklopping,hyper en geen honger en ‘k voelde ’t de volgende dag nog.ik denk dat ’t komt omdat ik n bloeddruk patient ben.ben toen gelijk meegestopt n wil die thee v.h zelfde merk proberen.wie kan me advies geven over beide?

 87. Hoi Nailey, ik heb deze wee kzelfs veel gezondigd (schaam schaam), wegens wat privé omstandigheden dus niet veel erop kunnen letten.
  maandag chinees, dinsdagavond spinazie, aardappelne + gehaktbal, woensdag Griek gegeten, donderdag boord gegegete en vandaag fiet.

  Erg he!!!! Maar merkte wel dat ik lang niet zoveel van die lekkere ongezonde dingen kon eten als voorheen.

  Overdag niks gesnoept hoor, gewoon knáckebrod, of yoghurt met cornflakes of bruine boterham, appeltjwe, banaantje (geen gekke dingen).

 88. Maak me gek!! Denk dat ik ook maar over ga op die van jou. Bij mij is er nog steeds geen grammetje af. Heb vandaag maar 2 kopjes genomen!

  Maareh, volg jij daarnaast een dieet of eet je gewoon zoals je altijd deed.
  (ik snap dat je minder gaat eten vanwege het feit dat je sneller vol zit).

  Tis wel chips trouwens, want ik heb 2 van die doosjes gekocht, beetje zonde om die niet op te maken, maar als ik jou zo hoor, denk ik dat ik toch maar over ga.

  • Beste Naily, (sorry voor verkeerd spellen van je naam vorige keer)

   Waarom probeer je niet om twee zakjes te nemen per dag?

 89. Hoi mamavan2,

  Die indruk kreeg ik ook wel een beetje, dat je de gewoonte moet afleren.
  Ik ben vanochtend al op de weegschaal gaan staan, ik dacht wat maakt die ene dag nou uit, enneh…. géén grammetje eraf. Heel frustrerend. Nu ben ik wel sinds 2 weken na een hele lange tijd de pil weer gaan slikken, dus dat kan misschien invloed hebben. Blijf maar even volhouden, misschien moet mijn lichaam er aan wennen. Maar….. ik had toch wel gehoopt in ieder geval een kilootje kwijt te zijn, maar helaas :-(.

 90. Beste Nailey,

  Bij de koffie die ik gebruik was de eetlust vrijwel direct verminderd. Het was de gewoonte wat ik af moest leren.

  Wat betreft die droge mond, dat heb ik nog nooit gehoord.

  Wel laten weten wat je resultaat is morgen hé!

 91. Ik ben sinds afgelopen donderdag begonnen met de Green Coffee 800 Leptin. De koffie is goed te drinken. Ik vraag me alleen af of de vermindering van eetlust geleidelijk aan komt of moet je dat meteen merken. Ik merk eigenlijk weinig. Ben wel blij dat je er niet hyper van wordt of dat je aan de schijterij raakt. Ook werd er gezegd dat je er een droge mond van krijgt en dat je een flesje water bij de hand moet houden. Nou weet ik niet of ze in de mond bedoelen of je lippen, want mijn lippen zijn gortdroog, niet tegenop te smeren. Komt dat door de koffie? Dan nog het feit dat je meer energie moet krijgen. Merk je dat ook geleidelijk aan of moet je daar meteen iets van merken. Merk nu nl. weinig. Donderdag moet ik me weer wegen, dus ben benieuwd.

  Tevens wil ik graag weten of men hier op het forum nou meer te spreken is over de Green Coffe 800 of de Green Coffee for Slimmers (Benelux, de duurdere)?

  • Hallo Nancy,

   Ik voelde eigenlijk gelijk dat mijn eetlust weg was. En ik heb de hele tijd een droge mond en wil graag drinken dus heel anders dan bij jou. Ik heb idd een flesje water bij de hand. Energie weet ik eigen lijk nog niet ik heb alleen afgelopen nacht niet goed kunnen slapen, net alsof ik in de avond teveel koffie zou hebben gedronken, dan slaap ik ook onrustig en ben ik steeds wakker.

   Groetjes Suzanne

 92. Ik ken de coffe shape niet maar ben erg tevreden over afslankkoffie. Ben vanaf januari bezig, en al bijna 5,5kilo afgevallen, een hele prestatie voor mij. Ik ga nog even door :-)

 93. Mee eens lot! Daar hebben ze deze website niet voor bedoeld. Nog meer mensen ervaring met Afslankkoffie? Ik twijfel nog.

  Manon

 94. Dag dames,

  Ik ben vandaag voor het eerste begonnen met een zakje Green coffee 800 van Lepsin. Ik voelde me vanochtend erg en nu nog een beetje ‘spacey’ zal ik maar zeggen. Ik heb vroeger nog wel eens een xtc-pilletje geslikt, nou dat gevoel, alleen dan wel iets minder heftig. Daarnaast heb ik nauwelijks trek terwijl ik om 9 uur een boterhammetje heb gegeten.
  Is dit spul wel zo onschuldig als ze beweren?

  L

  • Hallo Lot,

   Ik ben gisteren ook begonnen met die green coffee 800 van Lepsin. Ik voel me ook de hele tijd een beetje spacey. En ik heb geen hongergevoel gedurende de dag. Ik moet mezelf zelfs dwingen om die gezonde dingen wel te eten omdat ik uit ervaring weet dat te snel afvallen gewoon niet goed is voor je metabolisme. Ben jij nog bezig met die coffee? Ik zou graag wat informatie van je willen ontvangen.

   Groetjes,
   Suzanne

 95. Hallo allemaal, ik heb idd ook deze bovengenoemde koffie.
  Ben nu 2 weken bezig,…geweldig!!!
  Ik merk echt dat ik veel en veel meer energie heb..gaat goed. Koffie smaakt heerlijk, net als cappucinno. Het hongergevoel is een stuk minder dus daarin helpt het daadwerkelijk. Ben sinds 15 febr op mijn voeding gaan letten en nu met deze koffie heb ik helemaal geen problemen om lekkernijen af te slaan! Dus ik ben er over te spreken.
  Groetjes Cindy
  ps ben nu al 7,3 kilo afgevallen…

 96. de afslankkoffie, afslankthee en de afslankchocolademelk van Yves Rocher werkt in ieder geval niet. Het is wel weg te krijgen, niet super lekker maar wel te doen. Het heeft alleen geen enkel nut je krijgt er niet minder honger door, hoeft er niet vaker van naar het toilet. word er ook niet actiever van kortom het doet niks en je valt er ook niet van af.

 97. Ik wilde al heel lang een aantal kilo’s afvallen, en dat lukte maar niet. Of anders gezegd het lukte wel, maar het bleef er maar niet af :( Zodra ik stopte met dieeten kwamen de kilo’s er weer bij! Tot ik door een vriendin werd getipt. Ze was via via begonnen aan een nieuw produkt, afslankkoffie. Het komt uit Australie en is nieuw op de markt. Ze was zo enthousiast erover dus ze heeft me overgehaald om dit ook te proberen. Je moet ’s ochtends 1 kopje van deze oploskoffie drinken een kwartiertje voor je ontbijt. Verder mag je de hele dag normaal gezond blijven eten. Dus helemaal geen crash dieet of zo. En het werkt wow! Ik ben nu 4 maanden bezig en bijna na 4 jaar weer terug op mijn oude gewicht! Zonder moeite! Ben nu totaal 14 kilo afgevallen! Nog 3 kilo te gaan en ik zit op mijn oude gewicht.
  De koffie is lekker en 100% natuurlijk. Dus geen troep erin, het werkt ook niet laxerend ofzo. Door de koffie heb ik helemaal geen behoefte meer om tussendoor te snoepen. Tijdens de lunch heb ik helemaal geen honger en kan ik dus makkelijk weinig eten, zonder smiddags een dip te krijgen. Ik ben daardoor ook minder grote porties gaan eten, en heb snel een vol gevoel. Ben ook 2 weken op vakantie geweest en heb toen niet echt op mijn eten gelet en veel wijn gedronken. Toch was ik niet aangekomen. Ik vind het echt een heel goed hulpmiddel voor iedereen die wat aan zijn gewicht wil doen. Dit is tenminste vol te houden, al die andere dieten werken wel maar zodra je stopt komen de kilo’s er net zo vrolijk weer bij.

 98. Die van Svelta werkt niet echt en smaakt ook niet lekker. De echte Australische afslankkoffie werkt wel effectief en smaakt super lekker!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.