Appelazijn Review

Afvallen in 2021

Het heeft weinig te maken met het beroemde appeldieet behalve dat afvallen het resultaat is appelazijn.

Appelazijn staat bekend als een hulpmiddel tegen overgewicht. Het blokkeert de vetvorming en breekt vet af, zodat voedingsvetten niet worden opgenomen door het lichaam. Nú Slank Appel & Chroom bevat maar liefst 750mg appelazijn en 125 mcg chroom. Deze hoge concentratie zorgt ervoor, dat slechts 1 capsule per dag voldoende is voor snel gewichtsverlies. Naast appelazijn bevat deze afslankcapsule ook chroom en vitamine B. Het mineraal chroom, dat 24 uur in uw lichaam actief blijft, remt de honger en vermindert de trek in zoetigheid. Vitamine B geeft een algehele ondersteuning aan het afslankproces.

Eigenschappen van Appelazijn

· Ontslakkend
· Stimuleert de stofwisseling
· Bevordert de spijsvertering
· Verhoogt de vetverbranding
· Bevordert de omzetting van vetweefsel in lichaamsenergie
· Vermindert de trek in zoetigheid
· Vermindert het hongergevoel
· Stabiliseert de bloedsuikerspiegel

Gebruik

Tijdens de avondmaaltijd 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij overmatige consumering kan de dosering verhoogd worden naar 2 capsules per dag. Drink voldoende water, minimaal 2 liter per dag, en beperk zoveel mogelijk het gebruik van alcoholische en koolzuurhoudende dranken. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.