Afslank kampioenen uit Engeland kennen onze Sonja niet

Afvallen in 2021

Terwijl wij een plan maken op welke manier we afscheid kunnen nemen van onze kerstkilo’s zijn in Engeland de winaars van de “Rosemary Conley Diet & Fitness magazine” oftewel “Slimmer of the Year 2008” Bekend gemaakt.

Bij de dames ging Gillian Harvey met de eerste prijs aan de haal. Zij ging van 158 naar 78 kilo. Bij de heren mocht de 55 jarige Alan Larn zich afslankkoning van Engeland noemen. Hij ging van 150 naar 85 kilo schoon aan de haak.

Het geheim? Volgens Gillian en Alan is het simpel, minder eten en meer bewegen. Van Sonja Bakker hadden ze overigens nog nooit gehoord.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.