Afvallen in 2021

Vanmorgen stond er een potje African Mango of Afrikaanse Mango op mijn bureau. Ik krijg regelmatig samples en proefproducten toegestuurd. African Mango is een afslankproduct dat net als Raspberry Ketone wordt aanbevolen door de Amerikaanse TV arts Dokter Oz. Het heeft zijn naam te danken aan de vruchten van de wilde mango of bos mango. African Mango wordt regelmatig gebruikt in combinatie met groene thee. Dit zou de afslankende werking versterken. Groene thee staat erom bekent dat het een positieve invloed heeft op de vetverbranding.

African Mango Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor African Mango zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij African Mago graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

African Mango Capsules

African Mango is verkrijgbaar in een verpakking met 60 capsules. Aanbevolen wordt om maximaal 2 keer per dag 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen. Met een verpakking Afrikan Mango doe je dus ongeveer een maand.

Werkt het echt?

African Mango beloofd dat je kunt afvallen zonder inspanning. Wij van vetvrij zijn inmiddels al 10 jaar actief in de dieetindustrie en fronste onze wenkbrauwen toen we dit verhaal hoorde. Na enig speurwerk kwamen we uit bij het Amerikaanse TV programma van Dr. Oz. Mede hierdoor is dit nieuwe voedingssupplement in een korte tijd zeer populair geworden.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.

Afrikaanse Mangodd0171_9

De oorspronkelijke naam voor de Afrikaanse Mango is Irvingia Gabonensis. De populaire naam Afrikaanse Mango is ontstaan omdat het veel gemakkelijker te begrijpen en te identificeren met het afslankproduct. Irvingia gabonensis groeit van nature in Afrika en komt uit een zaadje in een vrucht die lijkt op de mango’s die we kennen.

Ingrediënten

De lijst met ingrediënten bevat geen geheimen voor ons. Alle stoffen kennen we van andere goedgekeurde voedingssupplementen met een afslankende werking.

 • Acai Bessen Extract
 • Groene Thee Extract
 • Hoodia
 • Slendesta
 • L-Carnitine
 • Witte Bonen Extract
 • Cissus quadrangularis

Voordelen

Veel mensen geloven, waaronder Dr. Oz zijn overtuigd van de afslankende werking van dit product. Verschillende studies tonen aan dat  Afrikaanse Mango  het lichaam helpen op drie manieren:

 • Kan helpen bij gewichtsverlies
 • Kan zorgen voor een lagere bloedsuikerspiegel
 • Kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte

Iedereen is op zoek naar een manier om de snelheid van hun gewichtsverlies resultaten of gewoon gewichtsverlies begonnen. Nog een voordeel is dat er geen specifiek dieet noodzakelijk is in combinatie met African Mango Plus.

Nadelen

Wondermiddelen bestaan niet. Er zijn een aantal stoffen die inderdaad bewezen stimulerend werken bij het afslank proces zoals L-Carnitine, Groene Thee extract en Acai extract.

Conclusie

Verwacht niet dat je kilo’s per week kunt afvallen. Een dieet wordt weliswaar niet voorgeschreven maar wij raden wel aan om een gezond en verantwoord eetpatroon te volgen in combinatie met dit product. African Mango kan werken als een ondersteunend product maar je moet er zelf ook wat voor doen.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelOvergewicht door Emotie Eten. Doe de Emo-Test
Volgend artikelUitslag Prijsvraag Ralph Moorman

86 Reacties

 1. Na verschillende methodes te hebben uitgeprobeerd zonder al teveel succes lijkt het me prima om het eens te proberen met capsules. Gr. Marja

 2. Zijn er ook nog positieve berichten dat het werkt ofzo?? Ipv dat je geen proefproject moet bestellen en weet ik het allemaal???

 3. Beste allemaal.
  net een proefpakket besteld, wel de voorwaarden gelezen en had begrepen dat ik 14 dagen na ontvangst van het eerste pakket op kon zeggen.
  nu lees is allemaal boze reacties dat je aan een Abbonement vastzit.. ik heb geen bevestiging mail gehad van de bestelling wat moet ik nu doen? Wil niet aan een abonnement vastzitten van 80 euro per maand.

 4. ik dacht even ervaringen te lezen over de werking van deze pillen maar ik zie dat het alleen maar over geld gaat en opzeggingen.
  Daar kan ik dus uit halen dat de pillen helemaal geen effect hebben?

 5. Jongens en meisjes,

  volg even het advies van Chris hierboven op. Zij heeft mij erg geholpen om van bioshape pharma af te komen. Inloggen op de site met de Inlog en wachtwoord dat bij de eerste mail van biohape pharma zat.

  Verder heb ik geen idee of de pillen werken, heb nog voor 3 kwartalen doosjes vol liggen, ik ben wel afgevallen maar dat kwam door hard trainen in de sportschool, joggen en geen frisdrank meer drinken. En dat koste me geen 78 euro per kwartaal ;)

 6. Een proefpakket bestellen en vervolgens vastzitten aan een abonnement. Als je ze belt krijg je slechts te horen dat je de algemene voorwaarden had moeten lezen. Feit blijft dat de consument een PROEFPAKKET besteld en niet direct een abonnement wenst, misleiding dus.
  Ik zou graag in contact komen met mensen die inmiddels een incassobureau (Alektum) achter de broek aan hebben i.v.m. bovenstaande. Pure oplichting waarbij ik graag bereid ben samen met mijn jurist om -indien ze het voor willen laten komen- te procederen. Praktijken zoals deze moeten gestopt worden!

 7. Hier idd zelfde verhaal,alleen geef je helaas wel zelf toestemming voor het toesturen van die zooi,zijn we net achter gekomen… door opde groene link te klikkenverbind je jezelf aan een abbonement,zo staat er in hele lichte,bijna onleesbare letters geschreven… toch voortaan maar weer de voorwaarden goed lezen..

 8. zou me graag afmelden maar weet helemaal hun website niet… kan iemand die voor me achterlaten hier in een comment?

  • Hierbij zeg ik direct geen producten meer van u te ontvangen.
   de incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.
   Graag ontvang ik een bevestiging van deze opzegging. de opzegging betreft de volgende gegevens.
   Bioshape vet verbrander.
   Mango slim
   Vita slim
   Naam; W.A.P.M. van Baast

  • Een maand geleden heb ik in een email gescheven dat ik stop bioshape. Nooit antwoord op gehad. Heb trouwens nooit gezegt dat ik een abonnement wou. Heb 3 maanden geleden een VRIJBLIJVEND proefpakket aangevraagt, het is dan niet de bedoeling dat jullie elke maand geld van mijn rekening afhalen zonder mijn toestemming. U kunt zich wel voorstellen dat ik nu een beetje geiriteerd ben door deze actie. Dus bij deze nogmaals mijn brief op de bioshape op te zeggen en zie ik mijn geld graag weer terug op mijn rekening.

   Geachte heer/mevrouw,

   Hierbij vraag ik uw aandacht voor het volgende . Een paar maanden geleden heb ik 1 x gratis een proefpakket van BioShape besteld . Helaas is dat mij niet goed bevallen en ben ik er gelijk mee gestopt. Laatst kreeg ik nog een pakketje van Bioshape binnen en daarna een rekening. Deze heb ik via de post terug laten sturen. Nu op 26 mei kreeg ik weer een herinnering binnen van €80,63. U snapt wel dat ik niet ga betalen voor een product wat mij niet goed bevallen is en terug gestuurd hebt. Ik vraag u vriendelijk om mij uit het systeem te halen.

   Hoogachtend,

   ten Hoope

  • U heeft via een initiële iDEAL betaling een machtiging afgegeven voor een doorlopende SEPA incasso aan Docdata Payments ten name van Bioshape Pharma NL.

   U gaat akkoord met de doorlopende afschrijving per SEPA-incasso van het met Bioshape Pharma NL afgesproken bedrag van de onderstaande rekening.

   Middels deze akkoordverklaring, geeft u toestemming aan:
   Stichting Foundation Docdata Payments (in naam van Bioshape Pharma NL) om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het met Bioshape Pharma NL afgesproken bedrag doorlopend van uw rekening af te schrijven.

   Docdata Payments is in deze slechts een dienstverlener voor Bioshape Pharma NL.

   Nou ik heb hier totaal geen toestemming voor gegeven dus waag het niet om van mijn rekening nog maar een bedrag te laten afschrijven.
   Ik heb inderdaad een PROEFPAKETJE aangevraagd maar dat wil nog niet zeggen dat ik hier mee doorga…
   hoe durven jullie.
   Als jullie hier mee door gaan zullen jullie het weten,dus bij deze zeg ik alles bij jullie op……
   mvg mevr legierse.

 9. Mensen kunnen echt niet lezen ofzo staat duidelijk aangegeven dat je het binnen 14 dagen af moet melden probleem ligt niet bij hun maar bij julie ik heb me netjes afgemeld nergens van last gehad lees voortaan alles!!!!

  • waar heb jij je afgemeld Selma… weet jij de website? Ik zou het graag afmelden maar weet niet hoe… bedankt alvast.

 10. Ik heb net een proefpakketje besteld. Daarna pas gekeken naar reviews. Dom misschien, had ik beter eerst kunnen doen. Er was dan ook meteen paniek bij me toen ik al deze boze reacties las. Ik bekeek vervolgens de bevestigingsmail om te kijken of ik de proefbestelling nog kon tegenhouden en las in de mail een keurige berichtgeving dat ik 14 dagen proeftijd heb, en in deze proeftijd mijn abon