Afvallen in 2021

Vanmorgen stond er een potje African Mango of Afrikaanse Mango op mijn bureau. Ik krijg regelmatig samples en proefproducten toegestuurd. African Mango is een afslankproduct dat net als Raspberry Ketone wordt aanbevolen door de Amerikaanse TV arts Dokter Oz. Het heeft zijn naam te danken aan de vruchten van de wilde mango of bos mango. African Mango wordt regelmatig gebruikt in combinatie met groene thee. Dit zou de afslankende werking versterken. Groene thee staat erom bekent dat het een positieve invloed heeft op de vetverbranding.

African Mango Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor African Mango zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij African Mago graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

African Mango Capsules

African Mango is verkrijgbaar in een verpakking met 60 capsules. Aanbevolen wordt om maximaal 2 keer per dag 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen. Met een verpakking Afrikan Mango doe je dus ongeveer een maand.

Werkt het echt?

African Mango beloofd dat je kunt afvallen zonder inspanning. Wij van vetvrij zijn inmiddels al 10 jaar actief in de dieetindustrie en fronste onze wenkbrauwen toen we dit verhaal hoorde. Na enig speurwerk kwamen we uit bij het Amerikaanse TV programma van Dr. Oz. Mede hierdoor is dit nieuwe voedingssupplement in een korte tijd zeer populair geworden.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.

Afrikaanse Mangodd0171_9

De oorspronkelijke naam voor de Afrikaanse Mango is Irvingia Gabonensis. De populaire naam Afrikaanse Mango is ontstaan omdat het veel gemakkelijker te begrijpen en te identificeren met het afslankproduct. Irvingia gabonensis groeit van nature in Afrika en komt uit een zaadje in een vrucht die lijkt op de mango’s die we kennen.

Ingrediënten

De lijst met ingrediënten bevat geen geheimen voor ons. Alle stoffen kennen we van andere goedgekeurde voedingssupplementen met een afslankende werking.

 • Acai Bessen Extract
 • Groene Thee Extract
 • Hoodia
 • Slendesta
 • L-Carnitine
 • Witte Bonen Extract
 • Cissus quadrangularis

Voordelen

Veel mensen geloven, waaronder Dr. Oz zijn overtuigd van de afslankende werking van dit product. Verschillende studies tonen aan dat  Afrikaanse Mango  het lichaam helpen op drie manieren:

 • Kan helpen bij gewichtsverlies
 • Kan zorgen voor een lagere bloedsuikerspiegel
 • Kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte

Iedereen is op zoek naar een manier om de snelheid van hun gewichtsverlies resultaten of gewoon gewichtsverlies begonnen. Nog een voordeel is dat er geen specifiek dieet noodzakelijk is in combinatie met African Mango Plus.

Nadelen

Wondermiddelen bestaan niet. Er zijn een aantal stoffen die inderdaad bewezen stimulerend werken bij het afslank proces zoals L-Carnitine, Groene Thee extract en Acai extract.

Conclusie

Verwacht niet dat je kilo’s per week kunt afvallen. Een dieet wordt weliswaar niet voorgeschreven maar wij raden wel aan om een gezond en verantwoord eetpatroon te volgen in combinatie met dit product. African Mango kan werken als een ondersteunend product maar je moet er zelf ook wat voor doen.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.