Aanmelden voor De Afvallers XXL 2011

Afvallen in 2021

De Afvallers XXL; Dé succesformule voor een gezond gewicht is hét handboek bij het populaire tv-programma van SBS 6.

De Afvallers XXL 2011 *

Nederland gaat ook in 2011 de strijd tegen overtollige kilo’s in De Afvallers XXL.

Uit cijfers van het CBS is gebleken dat ruim de helft van de volwassenen in Nederland te zwaar is. Reden genoeg voor SBS 6 om begin 2011 samen met diverse gezinnen de strijd aan te gaan tegen hun ongezonde levensstijl en overgewicht. De families zullen afvallen onder professionele begeleiding en worden daarbij gevolgd door de camera’s. De Afvallers XXL: de kick-off is op woensdag 5 januari te zien bij SBS 6.

Het begin van het nieuwe jaar is traditioneel het moment om te starten met afvallen. Daarom brengt SBS 6 op 5 januari een kick-off van het programma De Afvallers XXL op de buis. In deze eerste aflevering worden er drie gezinnen per provincie voorgesteld die nodig moeten afslanken. Hun huidige gewicht wordt gemeten en het streefgewicht wordt meteen bepaald door drie coaches die de families gaan helpen, elk met hun eigen afvalmethode. Vanaf februari is te zien hoe het de zwaarlijvigen tot dusver vergaat.

Ook de mensen thuis kunnen hun goede voornemens voor 2011 waarmaken met behulp van het uitgebreide online platform dat bij het programma hoort en waar gratis tips, adviezen en recepten te vinden zijn. Alles om een verantwoorde levenswijze te bevorderen. Opgeven voor het programma kan vanaf nu via sbs6.nl/deafvallersxxl.

Voorgaande edities van ‘De Afvallers XXL’

De coach uit ‘De Afvallers XXL 2008’ Yneke Vocking vertelt hoe zij deelnemers hielp hun spectaculaire gewichtsverlies tot stand te brengen en geeft haar voedingsplannen en recepten prijs. De metamorfose van de deelnemers is nu voor iedereen op een verantwoordelijke manier haalbaar.

Bestel dit boek bij bol·com

De afvallers
De afvallers
Yneke Vocking

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Coaches Hein Vergeer en Imro Beuk geven hun beste tips en styliste Estella Verwaal geeft adviezen om de make-over compleet te maken. Advies op maat voor de echte zwaargewichten; voor wie maar een paar kilo kwijt wil en voor kinderen. Met interviews en tips van de deelnemers, complete weekmenu’s en recepten, rijk gelardeerd met kleurenfoto’s.

* bron: sbs6 persbericht