Acai Bessen Dieet Dr. Oz

Afvallen in 2021

Een Acai Bes of Acai Berry is een kleine paarse vrucht die oorspronkelijk in Zuid Amerika te vinden is. Vooral in Peru, Brazilië en Suriname groeit de bes in trossen aan de 25 meter hoge Euterpe oleracea oftewel Acai Palmboom. Acai Bessen zitten van nature boordevol gezonde vitamines calcium, calcium, ijzer en kalium bevat. Naast vitamine A en E vinden we ook omega 3 en 6 vetzuren in de acai bessen. Veel wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de blauw- paarse bessen naast deze goede stoffen ook een afslankende werking hebben. Ook zouden de bessen goed zijn voor je huid en stofwisseling.

Acai Bessen Capsules

Juist om deze afslankende werking zijn er verschillende kant en klare producten verkrijgbaar die extracten van Acai Bessen bevatten. Zo hebben we eerder de producten Blue Magic, Blue Active en Acai Clean & Burn besproken. Maar hoe komen deze bijzondere bessen helemaal uit Zuid Amerika in Europa terecht? Dat hebben we te denken aan Dokter Oz.

Acai Berry Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Acai Berry zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Acai Berry graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Dr. Mehmet Cengiz Oz

De van oorsprong Turkse Dokter Mehmet Cengiz Oz kennen we als de TV Dokter Dr. Oz. Naast Carbuloss is Dr. Oz een grote fan van Acai Bessen. Ook zijn TV partner Oprah Winfrey heeft in haar shows regelmatig de blauwe Acai Bessen geprezen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in Europa hebben Dr. Oz en Oprah Winfrey voor een enorme publiciteit van de kracht van de Aci Bes gezorgd.  Dr. Oz heeft in zijn TV show meerdere malen uitgelegd dat Acai Bessen een extra ondersteuning kan bieden bij het tegengaan van overgewicht. Niet iedereen is het echter met deze bewering eens. Wij zijn van mening dat een Acai Bessen Extract een goede aanvulling is op je dieet, maar absoluut geen wondermiddel is. Blue Active Plus en Blue Magic Plus wordt inmiddels verkocht in Nederland, Belgie, Spanje, Engeland, Duisland, Italie en USA.

Acai Smooties

Naast de capsules die we eerder bespraken kun je ook zelf snel en eenvoudig een Acai Bessen Dieet samenstellen. Het enige dat je nodig hebt is een bakje Acai Bessen die je kunt kopen bij de betere groente- en reformwinkels. In Zuid Amerika worden Aci Bessen vermalen tot pulp en vervolgens als pap gegeten. Deze pap bevat een hoge concentratie antioxidanten en vitaminen. In Europa wordt de pap met een blender fijner gemaakt en gemixt met andere vruchtensappen of yoghurt. Hierdoor creeër je een gezonde smoothie die niet alleen lekker is maar ook nog eens goed voor de lijn. Naast deze pap of smoothies volg je een 2000Kcal per dag dieet. Voor een beter effect volg je een strenger eetpatroon, bijvoorbeeld het Vetvrij Dieet. Voor een compleet overzicht bekijk je de dieetlijst.

Voordelen Acai Bessen

 • Natuurlijk product
 • Stimuleert je vetverbranding
 • Verbeterd je stofwisseling
 • Bevat omega 3 en omega 6 vetzuren
 • Geeft je energie
 • Reinigende werking
 • Verbeteren bloedcirculatie
 • Bevat vitamine A, E, calcium, kalium, ijzer
 • Versterkt het immuunsysteem

Conclusie

Een evenwichtig eetpatroon aangevuld met Acai Bessen capsules of een eigen Acai creatie zal zorgen voor een natuurlijke balans van lichaam en geest. Als je last hebt van overgewicht dan kan het geen kwaad om Acai Bessen toe te voegen aan je dieet. Acai Bessen zijn natuurlijk, gezond en lekker.

Jouw Ervaring met Acai Bessen

Wat is jouw ervaring? Heb jij wel eens een lekkere Acai Smoothie gemaakt, of heb je ervaring met de Acai Capsules? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Laat een reactie achter of stel een vraag. Reacties van andere bezoekers kun je hier lezen.