ABC van Aromatherapie

Start met KetoX

Het boek is zo opgezet dat u zonder een hele studie aromatherapie toch gebruikt kunt maken van heerlijk geurende etherische oliën. De etherische oliën kunt u gebruiken om uzelf te verwennen, maar ook kunnen ze uw gezondheid op allerlei manieren ten goede komen. Houdt u wel goed aan de aanwijzingen, want pure, -onverdunde- etherische oliën zijn geen onschuldige middeltjes. Als u zich aan de regels van gebruik en dosering houdt, kan er niets misgaan en zal u leuke resultaten kunnen behalen. Zie dit boek als inleiding in de Aromatherapie, dat tevens als naslagwerk kan worden gebruikt.

De Auteur: Anitra Vooys is geboren in Bandung, Indonesie. Na een carrière in de ICT heeft zij de Akademie voor Natuurgeneeskunde in Amsterdam doorlopen. Spirituele therapie training heeft zij zowel individueel als in een groep gevolgd. Zij is mede-auteur van Je bent je eigen spiegel en Licht op Sterven. Ook heeft zij een aantal verhalen gepubliceerd en verschillende columns geschreven.

Auteur: Anitra Vooys
ISBN: 978-87-7061-144-0

Bestandsgrootte: 2,73 MB
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.