Aanmelden SBS6 The Biggest Loser

Na Obese van RTL is nu SBS aan zet met een programma voor mensen met overgewicht. ‘The Biggest Loser’ is binnenkort te zien op SBS6 en laat zien hoe Nederlanders met overgewicht begeleid worden naar een gezonde toekomst. Het programma draait om doorzettingsvermogen en wilskracht. Durf je het niet alleen aan? Dan kun je deelnemen samen met een familielid, collega of vriend.

Aanmelden Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op deze link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

obese 2018 aanmelden

Aanmelden Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

https://wbnl.etribez.com/ag/wbnl/obese/welcome.html

Aanmelden ‘The Biggest Loser’

Wil je meedoen aan ‘The Biggest Loser’? Dat kan! Heb jij last van serieus overgewicht en lukt het je maar niet om de kilo’s kwijt te raken? Dan is dit je kans! Ga de keiharde confrontatie aan met hulp van de beste professionals. Meedoen kan alleen of samen met een familielid, collega of beste vriend. Aanmelden kan door middel van dit formulier volledig in te vullen.  Meld je aan en wie weet is dit de kans van je leven! Heb je vragen over dit programma? Stel dan een vraag, of lees de vragen van andere bezoekers. (Alle kandidaten voor de de eerstvolgende uitzendingen zijn geselecteerd. Je kunt je wel opgeven voor de volgende serie)

the_biggest_loser

Biggest Loser Holland Forum

Wil je alles lezen over de kandidaten, trainers, of heb je een uitzending gemist? Bezoek dan het Biggest Loser Holland Forum. Discussieer mee en kijk alvast de volgende uitzending.

De Afvallers XXL

Het TV programma is niet nieuw, maar een aangekocht format uit Amerika. Ook ‘De Afvallers’, dat eerder te zien was bij SBS was een variant van dit Amerikaanse format. De opzet is een om een onderlinge strijd tegen de kilo’s te creëren met een geldprijs in het vooruitzicht voor de winnaar. Ging het in ‘De Afvallers’ om families, in ‘The Biggest Loser’ gaat het om buddy’s, vrienden en collega’s. Je bepaalt zelf de samenstelling van je afslankteam. In de Amerika is het format een groot succes en zijn er al veertien seizoenen uitgezonden. Ook in Duitsland en Australië is het format een goot succes.

Obese

Het is niet verwonderlijk dat SBS (wederom) in de wereld van overgewicht stapt. Het programma Obese van Eyeworks trok iedere week miljoenen kijkers naar RTL. Een groot verschil is echter dat SBS de kandidaten niet uitsluitend beloond met een slank en gezond lichaam, maar ook een groot geldbedrag voor de winnaar klaar heeft liggen.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

86 Reacties

 1. Jammer dat dit soort programma’s niet.meer op tv komen.. want ik had wel graag willen mee doen. Ik wil zo graag van mijn kilo’s af maar ik weet gewoon niet hoe. Maar jaa…
  Vind het echt jammer.

 2. HELP wij hebben hulp nodig voor onze dochter Isabel. 16 jaar en 130 kg. Worstel al jaren met haar gewicht en geaardheid. Zit nu in het traject van het VUmc bij de genderkliniek. Maar mag niet beginnen met het traject omdat ze te dik is. Geprobeerd met kids fitness via het VGZ maar ze moet het hele pakket krijgen. Nu op de wachtlijst in het ziekenhuis maar eer ze daar geholpen kan worden is het te laat. Mag maar tot 16 jaar en in augustus wordt ze 17. Geen idee wat we nu moeten doen. Jullie zijn onze laatste hoop. Want mentaal gaat het niet goed met haar. Help haar.

 3. Hallo ik ben Janneke van der Plas uit katwijk aan zee en heel erg dik 33jaar, graag zou ik samen met mijn beste vriend Patrick versteeg willen afvallen.

 4. Hallo, ik ben Renske, ik wil me graag aanmelden voor dit programma, ik heb al een aantal jaren erg ontevreden over mijn gewicht, hierdoor zit ik niet lekker in mijn vel. het liefst lig ik de hele dagin mijn bed. Gezellig met vriendinnen wat doen zit er niet in want dan schaam ik mij voor mijn uiterlijk. al mijn kleren passen niet meer n moet naar grote maten winkels. Kunnen jullie mij verder helpen?

 5. Hallo,

  Ik ben 18 jaar en sta al vanaf dat ik 8jaar ben op dieet. Dit is echter nooit gelukt. Eind 2013 heb ik een maand in het ziekenhuis gelegen voor overgewicht. Ik had kans op diabetes, mijn cholesterol was te hoog en ik had een vervetting op mijn lever. In een jaar tijd was ik toen – met hulp – 16kg afgevallen. Nu, september 2016, ben ik alweer 12kg bijgekomen en heb ik inmiddels alweer een bmi van 28. Volgens de dokters zou mijn gewicht voor mijn lengte 55kg moeten zijn. Dit gewicht zou ik graag als mijn streefdoel zien. Dit betekend dat ik 20kg zou moeten verliezen. Willen jullie me helpen?

 6. Ik (en de rest van de familie) maak me enorme zorgen over de gezondheid van mijn schoonzus. Is het ook mogelijk dat ik haar opgeef?
  En de persoon waar zij dit samen mee doet moet die ook ernstig overgewicht hebben of mag ik dat ook doen (ik heb geen overgewicht)?

 7. Hoi ik Ben een dame van 28 weeg 150 kilo heb nu gezondheids problemen Ben bang dat ik dood ga.ik heb begeleiding nodig ik hoop dat jullie me kunnen redden voel me afschuwelijk daar door huil ik Ook dagelijks ga Niet meer over straat doe helemaal Niets meer ik heb mijn Moeder pas verloren omdat zei last had van bloeddruk nu ik Ook.aub ik heb hulp nodig help!

 8. Hoi ik ben redouan en ben 23 jaar en ik weeg 140 kilo. Ik zit jammer genoeg met een groot probleem. Ik heb echt hulp nodig. Ik schaam mij heel erg voor mijn gewicht. Ik heb een meisje leren kennen met wie ik graag zou willen trouwen alleen schaam ik me diep voor mijn lichaam. Als ik met haar afspreek kom ik altijd met de auto en durf ik niet uit te stappen omdat ik bang ben dat ze me niet meer serieus zal nemen wegens mijn figuur. Ik ben pas geleden op vakantie geweest en mijn auto banden zijn zelfs ingezakt ik durfde dat ook aan niemand te vertellen. Zouden jullie mij aub kunnen helpen ? Ik word steeds dikker en dikker dit maakt mij zo ongelukkig !
  AUB HELP !

 9. Hallo ik ben esther en ben 31 jaar en woon in enschede en heb 2 kleine kindjes. Vorig jaar ben ik een paar keer opgenomen in de psychiatrie vanwege burn out en meerder psychische klachten zoals post traumatische stress syndroom. Ik ben destijds aan medicatie begonnen waar de bijwerking vergoten eetlust van is en gewichtstoename. Ik zat voor heen vorig jaar dus nog op maatje 44 soms 42 en inmiddels op maat 48. Ook mijn voeding is heel slecht en sporten ook omdat ik veel pijn in mijn rug en billen en benen heb en er is vorige week geconstateerd dat ik een kleine aangeboren heup afwijking heb maar dat een operatie absoluut niet mogelijk is met mijn gewicht. Ik moet dus eerst afvallen maar ik vind dit zo moeilijk. Ik heb een grote verslaving aan patat en mayo en wil er echt graag mee stoppen maar het lukt me niet alleen. Ik heb niet meer de conditie om met mijn zoon te voetballen of andere lichamelijk intensiefe dingen te doen. Ik psychisch heel ziek en nu voel ik me lichamelijk gewoon heel ziek en beperkt en dat wil ik niet meer. Ik hoop echt dat jullie mij willen helpen want het word alleen maar erger. Ik woog vorig jaar 80 kilo en nu 110 ???? en ben 1.76 dus een bmi van 35 en daar wil ik heeeeeel graag van af. Ik smeek echt om hulp??

 10. Halooo
  Ik ben margarita
  19 jaar ben 1.60 en weeg 120 kilo
  Hoe komt dat ??
  Ik ben een half jaar ziek nu op het moment en ben aan het sukkelen met me rug ..
  Maar ik was zelf aan de lijn toen ik nog nie ziek was en woog toen 76.8 kilo .. suoer trots op me zelf geweest .. tot ik ziel werd
  En ineens heel erg aan kwam en dr geen oorzaak voor is
  Ik weet nu van wegen dat ik veel pijn heb nie wat en hoe ik het allenaal moet doen dus wil ik graag hulp!!
  Ik hoop dat ik dat ook berijk !!

  Graag hoor ik meer van jullie

  X margarita

 11. Hallo ik ben Thijs ik ben 21 jaar. Ik wil me vriendin puck opgeven (we zijn niet verliefd op elkaar). Ze is in een jaar 50 kilo ongeveer aangekomen. Van 71 kilo naar 127 kilo. Willen jullie haar alstublieft helpen!

  Mvg Thijs

 12. Beste mevrouw/meneer,

  Ik zou graag mijn dochter voor dit programma willen opgeven, ik heb jullie hulp nodig daarom wil ik haar opgeven nu 110,0 en 1,56 veel te zwaar voor haar leeftijd ik wil heel graag dat jullie mijn kunt helpen

 13. Ik ben een jonge dame van 33 jaar. Ik weeg 117 kg en wil voor mijn bruiloft in mei 2016 wat kilo kwijt. Ook voor na mijn bruiloft omdat mijn gezondheid achteruit gaat. Ik heb slaapapneu, ik heb Door mijn gewicht doorgezakte voeten waardoor ik met zooltjes moet lopen en ik ben kortademig. Ik heb veel zelf geprobeerd maar t lukt mij helaas nog niet alleen. I neem help voordat t te laat is. Hoop dat ik mee mag doen met jullie programma. Alvast bedankt!

 14. Beste mevrouw/meneer,

  Ik zou graag mijn tante voor dit programma willen opgeven, maar zelf zie ik niet waar ik kan aanmelden. Kunt u mij misschien hierbij helpen?

  Mvg, Laura

 15. aanmelden heeft geen zin,ik heb al zoveel maal aangemeld om mee te doen met een afvalprogamma,moet je nagaan wat veel ongelukkige mensen er zijn met overgewicht

 16. Omdat ik niet meer weet waar ik moet beginnen, wil ik mezelf opgeven voor het programma, om door jullie geholpen te worden om mijn gewicht weer op gezond niveau te krijgen.
  Ik ben 27, 165cm groot en ik weeg 100kg. Ik ben nooit zo dik geweest, maar sinds ik ben gestopt met roken, nu ruim 1,5 jaar geleden, ben ik ruim 30 kg aangekomen. En het gaat er met geen mogelijkheid meer af. Het wordt zelfs allen maar meer…
  Inmiddels is vastgesteld dat ik een traagwerkende schildklier heb en ik heb hier medicatie voor gekregen. Alleen mijn gewicht blijft stijgen.
  Heel graag zou ik hulp willen, om te kunnen doorzetten en eindelijk eens gelukkig te worden met mijn lijf. Door te stoppen met roken, hoopte ik gezonder te leven. Nu kamp ik dus met overgewicht en ook dat kan voor de toekomst een probleem zijn.
  Ik wil graag kinderen, maar niet als ik te dik ben, dus vatbaarder voor ernstige ziektes.

  Alsjeblieft…? Help…

 17. Hoi ben Miranda ben 36 jaar heb 4 kinderen de jongste is anderhalf zou toch meer willen doen dus heb Hulp nodig dus wil me zelf op geven weeg nu 115,0 en me lengte is 1,58 veel te zwaar wou vorige jaar mee doen maar kon me jongste niet achter laten nu ook niet maar kan niet verder zo dus help me A.U.B

  Groetjes miranda

 18. Hallo, ik zou graag mijn moeder op willen geven. Dit omdat zij al jaren lang worstelt met haar gewicht. Ze heeft al heel wat jaren erg last van haar rug waardoor ze veel medicijnen moet slikken, en door haar beperking niet de juiste beweging kan uitvoeren wat ze eigenlijk zou willen. Ik vind dat het nu eens tijd word dat ook zij de uitdaging aan moet gaan en moet vechten tegen de kilo’s. Voor haar zal het niet makkelijk zijn i.v.m. dagelijks pijn in haar rug maar ik weet zeker dat ze het kan. Ik zou het geweldig vinden als ze deze kans zou krijgen want dit verdient ze. Ze staat altijd voor anderen klaar maar cijfert zichzelf totaal weg. Ik hoop dat er een manier is om ook mensen met rugklachten en dus dagelijks pijn af te kunnen laten vallen. Want zonder hulp en niet de juiste begeleiding(want dat word niet vergoed) en een gewone sportschool is voor haar niet de juiste manier, ben ik bang dat het straks fout gaat. Groet, een wanhopige en vooral bezorgde dochter.

 19. Hallo,

  Wij zijn vera en Mirjam.
  Wij Willem iemand opgeven uit de klas.
  Ze weegt denken wij rond de 150 kilo ze is 20 en dus nog erg jong
  Wij zouden voor haar het beste willen want naar de rest luisterd ze niet. Ze eet super veel in de klas hele ongezonden dingen de hele dag door zoals popcorn chips broodjes snoep en liters frisdrank. Wij en de klas vinden dan kimberley een kans verdiend omdat niemand haar hier in kan ondersteunen in het afvallen. Ze heeft wel een moeilijke periode haar vader heeft kanker en zit aan de chemo.

  Ik hoop dAt jullie kimberley willen helpen wij zien dit ook als de enige manier om te helpen.

  Groetjes

 20. Ik ben Anouk en ik wil graag mijn vriend opgeven voor het nieuwe seizoen van Obese . Hij heeft echt dringend hulp nodig hij doet nooit wat en zit echt 24/7 op de bank hij slaapt er zelfs op!! hij is dit jaar 80 kilo aangekomen en ik kan er echt niet meer tegen!
  Jullie zijn mijn laatste kans, ik ben echt helemaal radeloos

  groetjes Anouk

 21. zojuist heb ik als Jane Doe een aanmelding gedaan, zonder mij eerst te registreren. Ik had verwacht daarna mijn gegevens in te moeten vullen maar dat scherm kwam niet. Hoe weten jullie nu wie wie is? Of verzamelen jullie alleen maar zielige verhalen? Wordt hier misbruik gemaakt van de situatie waarin dikke mensen verkeren?

  Groet, Thijs

 22. beste..
  mijn naam is kelly
  ik ben 24 jaar 1,63cm en weeg 95 kilo
  ik worstel al 10 jaar met mijn gewicht.
  Ik heb altijd al overgewicht gehad ik ken mij zelf niet anders
  jaren lang ben ik gepest geweest en nog steeds heb ik het gevoel dat mensen naar mij kijken omdat ik te dik ben.
  Iedereen om je heen zegt dan altijd je ziet er goed uit het valt toch allemaal wel mee maar ik weet dat ze dat zeggen om mij op te peppen.
  Andere mensen zeggen ook keihard in mijn gezicht dat ik te veel snoep maar ik houd helemaal niet van snoep mensen oordelen zomaar over mij terwijl ze niet eens weten hoe ik mijn best doe om af te vallen
  ik heb na mijn idee heel veel gedaan om af te vallen zelf ben ik langs mijn huisarts geweest en die heeft mij door verwezen naar de dieetiste hier heb ik verschillende dieeten gevolgt met geen resultaat.
  b.v koolhydraad arm dieet,weight care,eiwitten dieet sonja bakker enzz..
  ik heb ook verschillende sporten gedaan zoals, zwemmen,squashen,fitnissen en voetballen heb ik ook 5 jaar gedaan.
  ik heb honderden euro`s uit gegeven aan sporten,dieeten,en afslank pillen
  maar niks heeft mij tot nu toe geholpen ik blijf schommelen met mij gewicht
  ik heb mij uitgehongerd met een cambridge dieet van 500 kcal en €50,00 per week zelfs dat had geen resultaat zoals het hoorde.
  mijn bmi is net niet hoog genoeg voor een maagbandje maar het liefst zou ik het gewoon op de natuurlijke manier willen doen maar ik weet mij geen raad meer.
  ik zie mij zelf iedere dag in de spiegel dan walg ik gewoon van mijn zelf
  ik voel mij niet meer gelukkig ik zou er zo graag willen afvallen maar ik kan het niet meer alleen ik raak er nu echt depresief van
  ik hoef geen magere sprinkhaan te zijn maar ik zou zo graag minimaal 35 kilo willen afvallen dit is gewoon echt nodig voor mijn gezondheid. dan kan ik eindelijk weer eens gelukkig leven en niet altijd maar hoeven stressen over mijn gewicht en eens lekker kunnen shoppen in winkels waar ze mij aan kijken wat doe jij hier het loopt hier maar tot maatje 40 en gewoon een keertje op het teras te kunnen genieten zonder dat mensen je aan zitten te kijken om dat je te dik bent.
  Mijn beroep is kapster en eigenares van mijn eigen kapsalon als ik de hele dag moet staan met mijn zware lijf heb ik aan het einde van de dag heel veel pijn aan mijn benen en rug nu helpt mijn zware borsten maat 85F ook niet mee en hopelijk worden die dan ook een maat kleiner als ik afval.
  ik erger mij ook dat ik nooit leuke kleding kan dragen en heel veel winkels niet hoef in te gaan want met maat 46 heb je niet zoveel keus.
  ik ben ook nog steeds vrijgezel omdat ik niet genoeg zelfvertrouwen heb tuurlijk zijn er mannen die ook van dikkere vrouwen houden maar toch schaam ik mij heel erg voor mijn lichaam.
  ik ben nog een jonge meid met zo een figuur kan gewoon niet ook voor de toekomst is het gewoon niet goed.
  ik ben echt geen snoeper maar ik houd van een lekkere boterham en een lekkere avond maaltijd
  tuurlijk eet ik ook wel eens pizza,hamburgers,of patat maar wie niet en ik weet dat het gewoon met mate moet maar ik eet ook heel vaak maaltijd salades en andere gezonde maaltijden als ik 1x in de 3 maanden eens een wat thuis laat bezorgen dan is dat veel voor mijn gevoel kom ik dan gelijk weer een kilo aan dus daarom ontwijk ik zoveel mogelijk fastfood winkels.
  ik zou zo graag mee willen doen aan het programma omdat er dan mensen zijn die mijn 100% steunen en 100% met mij mee leven en heel graag willen helpen om weer gezond en gelukkig te kunnen leven
  zelf sport ik nu 3x in de week 1,5 uur bij fit for free maar dit is niet genoeg ik heb iemand nodig die mij helpt maar ik heb geïnformeerd wat dat gaat kosten van een personel trainer is en ik kan dat gewoon niet betalen hoe graag ik het ook zo willen.
  ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat ik eindelijk gelukkig kan gaan leven
  ik hoop graag een reactie terug te ontvangen want ik zit met spanning te wachten.

  met vriendelijke groet kelly

 23. vreselijk om te smeken om mee te doen,het is al erg dat we met z’n allen overgewicht hebben,en het is zo moeilijk om het eraf te krijgen,ik vind iedereen al dapper die schrijft,ik wou dat ik ze kon helpen maar ik heb hetzelfde probleem

 24. hallo allemaal mij naam is ingrid en ik heb me opgegeven voor het progamma ik hoop dat het gelukt is mvg ingrid en succses allemaal

 25. Geachte medewerkers ik zou heel graag mee willen doen met de nieuwe opnames van jullie ik kamp met veel overgewicht het lukt me niet om alleen af te vallen ik heb in 1012 raad gevraagd bij mij huisarts voor een kliniche opname maar helaas dat is er niet ben in en in ongelukkig met mezelf en het vertouwen is helemaal weg het zou een wens van mij zijn om mee te mogen doen mij leeftijd is 55jaar jullie progamma is super en dan ja al die gelukkige mensen weer heel mooi ik hoop iets te horen mvg ingrid

 26. Hoii.. hoe kun je je aanmelden. Staat wel een knop aanmelden, maar dan hebben jullie niks geen gegevens?
  Wat kost het om mee te doen?

  Mvg

  • hallo ik ben jan ik heb een vraag hoe moet ik me op geven ik zou me even in kort uit legen waarom ik me zou willen opgeven ik ben jan ik ben een jongen van 24 jaar ik weeg 120 kilo met progama hoop ik er 30 kilo af te krijgen ik hoor graag van u mvg jan

  • Ik wil mezelf heel graag opgeven voor “The biggest loser”. Via google ben ik op deze site gekomen.
   Ik zie dat de berichten allemaal van 2013 zijn en vraag me af of het nog zin heeft om zelf een bericht in een reactie te sturen. Er staat ook niet bij wanneer het programma is of aan welke eisen je moet voldoen.
   Aan jou dus de vraag: Is het wel echt?

   Ik hoop spoedig van je te horen.

   Mvg,

   Rosella

 27. wij vinden het schandaig dat Ron,die iedereen hielp en vooral die jankert Mieke,om die eruit te stemmen.dat mens had eruit gemoeten…zgn.huilen en alleen maar profiteren van anderen..schandalig……………haal Ron terug.één keer niet veel afgevallen en je bent de klos……………en zelf valt ze weinig af…..en hij het meest…..waardeloos heel dat gebeuren………………….haal Ron terug……………………..vr.groet,Hilda Kraaij….

  • Helemaal met je eens H Kraaij,Ron was voor mij de winnaar en die jankerd van Mieke moest eruit,alleen maar huilen pfff,ik zap weg elke keer als zij begint te janken,geprofiteerd van Rons hulp en vervolgens hem eruit gestemd,ondankbaar noem ik dat

  • Ik ben het helemaal met je eens Ron hielp iedereen door positief te zijn en Mieke jankt al als ze moet pissen, medelijden? nee RON TERUG helaas is de finale al inzicht

 28. Goedemiddag,

  Stel dat mijn man in het programma zou kunnen meedoen, hoe gaat dat dan in z’n werk met zijn baan. (Gezien de opname tijd van 3 maanden) ik ben thuisblijf moeder dus wij zijn afhankelijk van zijn inkomen.
  Gr.

 29. Hallo,

  Ik wil mij inderdaad ook opgeven en heb een reactie geplaatst bij Paul, alleen heb geen formulier kunnen vinden. Waar kan ik deze vinden?

  Mvg, lia

 30. Hallo,
  Bij deze zou ik mij graag op willen geven voor dit programma. Ik heb last van overgewicht, en dit werkt door op elk vlak in mijn leven. Ik heb al zoveel geprobeerd, maar het lukt me steeds niet om af te vallen..
  Mvg,
  Maaike

 31. Beste ,
  ik zou mijzelf graag opgeven voor de eventueel eerstvolgende serie. als die volgt? aangezien ik al een paar jaar last heb van overgewicht en ik thuis niet de discipline en tijd op kan brengen om er serieus aan te werken , mijn vrouw maakt zich ook ernstig zorgen, dat het gewicht blijft op lopen , en aangezien wij 2 kleine meiden hebben , zou ze dat voor, zo wel mij als voor onze prinsesjes heel erg vinden , als papa over een paar jaar niet meer met hun kan buiten spelen en rondrennen. ik zou erg graag fit willen worden , misschien lijkt het niet zeer ernstig , maar voor mijn gevoel is het wel zo. ook heb ik erg last van mijn knieen en rug na bv. een dag werken , ik ben 23jaar 174cm lang & 125KG!!! ik zou heel graag de kans willen hebben om af te vallen aangezien ik er persoonlijk erg moeite mee heb ,omdat ik vroeger wel op hoog niveau heb gesport en voor ik mij vrouw leerde kennen ik erg veel trainde. maar het gewicht speelt de laatste jaren parten en vreet energie , dus als ik dan moet kiezen tussen de bank en de sportschool (na een dag hard werken met zere knieen en rug) dan is de keuze voor de bank snel gemaakt , nogmaals ik hoop dat jullie mij de kans gunnen en mij bv. niet te ligt bevinden! zo dat ik samen met mijn gezin ,gezond en fit ons lange en gelukkige leventje kan lijden Mvg Nico

 32. Bij deze zou ik me graag op willen geven ik ben 1m58 en ruim 90kg!! Ik probeer er vanalles aan te doen, maar het wil niet lukken erg demotiverend!! Ik voel me onprettig in vrijwel alle kleding en uiteindelijk gaat het ook niet ten goede van je relatie omdat ik er gewoon erg onzeker vanword.

 33. Ik ben een vrouw van 55 jaar met een lengte van 1.69 en een gewicht van 120 kilo. Jaren geleden heb ik een maagband gekregen en was best veel afgevallen. ik woog destijds 140 kilo en ging naar de 95 kilo maar mijn eindgewicht moet rond de 75 kilo liggen. Alleen omdat ik dit doel nooit bereikt heb was de motivatie weer weg en ben ik weer vele kilo’s aangekomen. Dit is mijn laatate kans om mijn doel te bereiken in teamverband. Please help me!!!!! Ik heb atrose in voeten en knieën en fibromyalgie, dus mijn overgewicht is echt een dilemma. Ik hoop dan ook dat ik mee mag doen met de nieuwe serie van the biggest loser! Vriendelijke groet, Irma Schutte

 34. hallo,

  Bij deze zou ik graag mijn vriendin willen opgeven voor de volgende serie.
  Zij is een vrouw van 36 jaar en heeft al jaren last van overgewicht.
  Zij heeft niet de disipline om van haar overgewicht te komen en hiermee hoop ik haar te helpen en hoop dat jullie haar kunnen helpen om van haar overgewicht af te komen.
  Graag hoor ik wat de procedure is om deel te kunnen nemen aan jullie programma.
  Ik hoor graag van jullie.

  Met Vriendelijke Groet,
  Bianca

 35. Ik wil mij heel graag opgeven voor The Biggest Loser. Ik ben 1,61 m en weeg 115 kilo het lukt mij niet om maar af te vallen. Waar kan ik me aanmelden.

  Gr. Desiree

 36. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht ben al 2 x afgevallen maar het is er nu allemaal dubbel aangekomen. Volgend jaar 6-6-14 ga ik trouwen en zou dan graag in een mooie trouwjurk passen. Ik kan wel wat hulp gebruiken met het afvallen.
  Mijn naam is Nydia van den Maagdenberg.
  mijn huidige gewicht is 98kg en mijn lengte is 1.63.
  Ik werk al verpleegkundige in een ziekenhuis.
  Ik hoop dat ik in aanmerking kom.

  Gr Nydia

 37. Hoe kan ik mij aanmelden om met jullie programma me te doen.Ik ben heel erg zwaar en het lukt me maar niet om af te vallen .En ook niet met de hulp van de dieetiste

 38. Hoi beste mensen,

  Ik ben een 45jarige vrouw uit Tilburg. Ook ik ben al heel mijn leven aant jojoën. Elk dieet al geprobeerd en ook vaak afgevallen maar ook weer aangekomen wat ik dan afviel (en meer)

  Mijn dilemma is dat mijn schildklier ook nog eens te langzaam werkt. Ik slik daar wel medicijnen voor maar mijn stofwisseling is niet hoe het moet zijn dus ook enige hulp daarbij zou heel fijn zijn.

  Ik heb een zoontje van 10 jaar met autisme en zijn ontwikkelingsleeftijd is 3 jaar. Daardoor woont hij niet meer elke dag thuis maar als hij er dan wel is hol ik de hele dag achter hem aan. Helaas lukt dat vaak niet door mijn slechte conditie en overgewicht.

  Ik kan daardoor ook niet altijd de fitte moeder voor hem zijn.

  Mijn lengte is 1.76cm en mijn gewicht 110 kg.

  Eigenlijk had ik de strijd al opgegeven maar door jullie reclamespotje heb ik een beetje hoop gekregen om misschien toch nog eens energiek, fit en slank door het leven te gaan!

  Hopelijk krijg ik van jullie bericht.

  Groetjes Jolanda Adams

 39. Ik hoop dat ik de kans krijg om mee te doen aan de volgende serie ik ben 28 jaar oud woon in zaandam en heb een trage schildklier en lekkende hartklep ik ben 1.94 lang en 150 a160 kilo ik heb door me overgewicht constante pijn in de rug kan me veters niet meer goed strikken ben veel onzeker en depresief wil me gewoon is een keer super voelen groet bjorn

 40. ik krijg nu al het gevoel dat jullie rond zijn met jullie kandidaten.
  kom al niet eens meer aan het formulier toe die ik zou moeten invullen.
  weer een geweldige sbs6 actie of is jullie it afdeling offline.
  eigenlijk een blamage en een schande en disrespect naar mensen met een gewicht probleem.

  groet,

  willem klunder

  • ja wiilem 100% gelijkt. ik wil me opgeven maar kom geen enkele inschrijfformulier tege.

 41. Heb geprobeert het formulier aan te klikken, maar als ik er op klik krijg ik deze niet te zien. Hoe kan ik mij aanmelden?

 42. Dank jullie, ik heb me aangemeld ik ik heb een uitnodiging om mee te doen aan sbs6 the biggest loser!!! Super blij!!! (Ik ben alleen geen loser)

 43. Goeiedag,
  ik zou me graag willen inschrijven samen met mijn mij moeder maar als ik op de inschrijf formulier klikt staat nergens waar ik me in kan schrijven.. graag een andere link of uitleg aub.. en ik zou ook nog graag verdere informatie over willen bijv. Wat er precies wat er gaan gebeuren en van je verwacht wordt..

  met vriendelijke groet,
  Ange

 44. Na een ongeluk heb ik veel pijn in mijn rug overgehouden, en dus na 1.5 jaar op de bank te hebben gezeten, heb ik de nodige kilo`s gespaart. Ik heb niet de disipline om op mijn eigen houtje af te vallen, en heb dringent hulp nodig. Ik hoop echt dat iemend mij gaat helpen.

 45. Jammer dat je om af te vallen gestimuleerd moet worden met GELD ! Net als met big diet , de winnaar is toen ook het nodige weer aangekomen.
  Ik ken het programma van de Duitse tv en is daar erg leuk opgezet ben benieuwd of sbs dat ook doet en ook meer over voeding laat zien dan alleen de drama tv.

 46. Geachte heer/mevrouw,

  Mijn naam is Maxime en ik ben net klaar met mijn opleiding Sport & Bewegen niveau 4.
  Ik heb mij de afgelopen 4 jaar ontwikkeld tot een ervaren fitness/personal trainer en bovendien ben ik groepslesinstructrice en geef ik persoonlijke voedingsadvieze.
  Het lijkt mij een enorme uitdaging om eventueel iets voor jullie te kunnen betekenen als hulp/begeleider van de deelnemers.
  Zal ik bij een reactie van u mijn CV opsturen?

  Nogmaals, ik hoop dat ik iets voor jullie goede programma kan betekenen.

  Met vriendelijke groet,

  Maxime

Klik hier voor meer ervaringen

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.