Aanmelden AD Samen Gezond en Fit, ik doe mee

Afvallen in 2021

Samen Gezond en Fit. Het Algemeen Dagblad en Weight Watchers hebben de handen ineen geslagen. Vanaf aanstaande zaterdag krijg je iedere week het magazine ‘Samen Gezond en Fit’ bij het Algemeen Dagblad. ‘Samen afslanken werkt beter’ is al jaren het motto van Weight Watchers. Mede door Sonja Bakker en Dr. Frank heeft Weight Watchers een zware tijd achter de rug. Met het vernieuwde ProPoints programma en de samenwerking met het Algemeen Dagblad slaat Weight Watchers krachtig terug om haar koppositie in de afslankmarkt te heroveren.

Samen Gezond en Fit

Wat kun je verwachten van het ‘Samen Gezond en Fit pakket? Tijdens 8 weken krijg je iedere zaterdag het AD Samen Gezond & Fit magazine. Dit magazine is samengesteld door Weight Watchers. Maak je goede voornemen waar en registreer je voor het Weight Watchers Gezond en Fit Programma. Op de speciale website maak je jouw persoonlijke pagina aan en bereken je dagbudget. Ook tref je op je persoonlijk pagina alle informatie aan over Weight Watchers. Zo krijg je toegang tot recepten, een luxe verzamelmap en uiteraard tips en tricks om je beter, gezonder en fitter te voelen.

Ook als je afslankt, is het uitermate belangrijk dat je alle levens- noodzakelijke voedingsstoffen opneemt. Daarom raden de wetenschappelijke adviseurs van Weight Watchers de 5 Fit-Formules aan, voor een gezonde en goed uitgebalanceerde voeding. Om ervoor te zorgen dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen inneemt, mag je niet onder het minimum van 26 ProPoints waarden per dag gaan. Raadpleeg steeds je arts om na te gaan of je extra vitamines of mineralen nodig hebt. Heb je een voedselallergie of overgevoeligheid, vraag dan je arts of diëtiste hoe je het ProPoints plan kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Het is mogelijk om voedingsmiddelen te vermijden die jij niet verdraagt.

Gezond en Fit by Weight Watchers

Het Gezond en Fit programma wordt uitgegeven door het Algemeen Dagblad. Het daadwerkelijke afslankprogramma is zorgvuldig samengesteld door Weight Watchers. Op dit moment is er een landelijke actie die je de mogelijkheid geeft om het Weight Watchers ProPoints 2.0 programma gratis een week lang uit te proberen. Wist je overigens dat je sinds kort een officiele officiële Nederlandstalige Weight Watchers app kunt downloaden voor je telefoon?

Artsen en Voedingsdeskundigen

Het Weight Watchers programma werd ontwikkeld in samenwerking met artsen en voedingsdeskundigen. Toch is Weight Watchers geen geneeskundige organisatie en kunnen onze medewerkers je geen medisch advies geven. Het ProPoints plan is niet ontwikkeld om ziekten op te sporen, te voorkomen, te verzachten of te genezen. Het helpt alleen om een goede gezondheid te behouden, door een gezonde voedings- en levensstijl. Om met het programma te kunnen starten, moet je begingewicht minimaal 3 kilo hoger liggen dan de laagste waarde op de Weight Watchers tabel.

Voorwaarden Samen Gezond en Fit

Kinderen jonger dan 10 jaar, zwangere vrouwen en mensen met eetstoornissen (anorexia en boulimie) of met morbide obesitas mogen niet deelnemen aan de Weight Watchers cursussen. Weight Watchers raadt je aan om je regelmatig te laten onderzoeken en te laten opvolgen door je arts. Zeker als je behandeld wordt voor aandoeningen zoals hoge bloeddruk of diabetes.

Aanmelden voor AD Gezond en Fit

Wil je deelnemen aan het Gezond en Fit Programma? Koop dan op zaterdag het Algemeen Dagblad en je krijgt gratis het Gezond en Fit Magazine. Het magazine is een ondersteuning voor het online programma. Het online programma kun je overigens ook starten nadat het AD het laatste magazine heeft uitgegeven. Aanmelden voor Gezond en Fit Online kan op deze website.