Aanmelden AD Samen Gezond en Fit, ik doe mee

Afvallen in 2021

Samen Gezond en Fit. Het Algemeen Dagblad en Weight Watchers hebben de handen ineen geslagen. Vanaf aanstaande zaterdag krijg je iedere week het magazine ‘Samen Gezond en Fit’ bij het Algemeen Dagblad. ‘Samen afslanken werkt beter’ is al jaren het motto van Weight Watchers. Mede door Sonja Bakker en Dr. Frank heeft Weight Watchers een zware tijd achter de rug. Met het vernieuwde ProPoints programma en de samenwerking met het Algemeen Dagblad slaat Weight Watchers krachtig terug om haar koppositie in de afslankmarkt te heroveren.

Samen Gezond en Fit

Wat kun je verwachten van het ‘Samen Gezond en Fit pakket? Tijdens 8 weken krijg je iedere zaterdag het AD Samen Gezond & Fit magazine. Dit magazine is samengesteld door Weight Watchers. Maak je goede voornemen waar en registreer je voor het Weight Watchers Gezond en Fit Programma. Op de speciale website maak je jouw persoonlijke pagina aan en bereken je dagbudget. Ook tref je op je persoonlijk pagina alle informatie aan over Weight Watchers. Zo krijg je toegang tot recepten, een luxe verzamelmap en uiteraard tips en tricks om je beter, gezonder en fitter te voelen.

Ook als je afslankt, is het uitermate belangrijk dat je alle levens- noodzakelijke voedingsstoffen opneemt. Daarom raden de wetenschappelijke adviseurs van Weight Watchers de 5 Fit-Formules aan, voor een gezonde en goed uitgebalanceerde voeding. Om ervoor te zorgen dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen inneemt, mag je niet onder het minimum van 26 ProPoints waarden per dag gaan. Raadpleeg steeds je arts om na te gaan of je extra vitamines of mineralen nodig hebt. Heb je een voedselallergie of overgevoeligheid, vraag dan je arts of diëtiste hoe je het ProPoints plan kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Het is mogelijk om voedingsmiddelen te vermijden die jij niet verdraagt.

Gezond en Fit by Weight Watchers

Het Gezond en Fit programma wordt uitgegeven door het Algemeen Dagblad. Het daadwerkelijke afslankprogramma is zorgvuldig samengesteld door Weight Watchers. Op dit moment is er een landelijke actie die je de mogelijkheid geeft om het Weight Watchers ProPoints 2.0 programma gratis een week lang uit te proberen. Wist je overigens dat je sinds kort een officiele officiële Nederlandstalige Weight Watchers app kunt downloaden voor je telefoon?

Artsen en Voedingsdeskundigen

Het Weight Watchers programma werd ontwikkeld in samenwerking met artsen en voedingsdeskundigen. Toch is Weight Watchers geen geneeskundige organisatie en kunnen onze medewerkers je geen medisch advies geven. Het ProPoints plan is niet ontwikkeld om ziekten op te sporen, te voorkomen, te verzachten of te genezen. Het helpt alleen om een goede gezondheid te behouden, door een gezonde voedings- en levensstijl. Om met het programma te kunnen starten, moet je begingewicht minimaal 3 kilo hoger liggen dan de laagste waarde op de Weight Watchers tabel.

Voorwaarden Samen Gezond en Fit

Kinderen jonger dan 10 jaar, zwangere vrouwen en mensen met eetstoornissen (anorexia en boulimie) of met morbide obesitas mogen niet deelnemen aan de Weight Watchers cursussen. Weight Watchers raadt je aan om je regelmatig te laten onderzoeken en te laten opvolgen door je arts. Zeker als je behandeld wordt voor aandoeningen zoals hoge bloeddruk of diabetes.

Aanmelden voor AD Gezond en Fit

Wil je deelnemen aan het Gezond en Fit Programma? Koop dan op zaterdag het Algemeen Dagblad en je krijgt gratis het Gezond en Fit Magazine. Het magazine is een ondersteuning voor het online programma. Het online programma kun je overigens ook starten nadat het AD het laatste magazine heeft uitgegeven. Aanmelden voor Gezond en Fit Online kan op deze website.

33 Reacties

 1. Het AD en Weight Watchers zijn de eerste maanden van dit jaar Gezond & Fit gestart. We hopen dat u net als alle andere deelnemers met veel plezier en succes het programma heeft gevolgd door middel van de krant, de magazines, en de website.

  Nu het programma is afgelopen, mag het AD u namens Weight Watchers een aanbieding doen, zodat u ook de komende maanden kan blijven genieten van (nieuwe!) gerechten, makkelijke online tools en hulp bij het halen van uw doelen.

  Probeer Weight Watchers Online nu 1 week gratis!

  Krijg toegang tot alle tools, zoals het ProPoints dagboek, de Receptplanner, gewichtsverloop, de ProPoints calculator en nog veel meer. Daarnaast krijgt u gratis toegang tot alle functies van de Weight Watchers App voor de iPhone en iPad zodat u de tools altijd bij de hand heeft!

  Met vriendelijke groet,
  AD – Samen Gezond & Fit

 2. Geachte heer Looper en Riet,

  Ik adviseer jullie om contact op te nemen met óf het AD óf met weightwatchers.nl.

  Hier bij vetvrij.com zijn wij niet écht op de hoogte van deze actie.

  Ik wens jullie veel succes toe.

  Groetjes,

  Miepie

  • Beste mensen ik weet dat het al een tijd geleden is, Maar kan iemand mij helpen aan deel 6 7 en 8 van gezond en fit. groeten dc

 3. Ik heb iedere week een AD gekocht voor de tips en menu’s.
  Helaas heb ik nr. 5 hiervan niet.
  Is het een mogelijkheid om dit alsnog te ontvangen?
  Bedankt Riet

 4. Graag wil ik in het bezit komen van de verzamelmap Gezond en Fit. Kan iemand me hieraan helpen? De kosten zullen uiteraard worden overgemaakt.

 5. Hallo AD,

  Een paar reacties hierboven, van Theil, heeft niets ontvangen bij het AD. Is dit probleem bij jullie bekend?

  Groetjes,

  Miepie

 6. Afgelopen weekend is magazine 5 “afvallen en uitgaan” direct bij het AD verschenen. We zitten al over de helft en hebben nog 3 magazines te gaan! Een mooi moment om je te wegen en je gegevens bij te werken. Werk nu je gegevens bij op je persoonlijke pagina.

  In de eerste magazines hebben we heerlijke recepten, handige tips en inspirerende verhalen gehad. We hebben nog 3 mooie Gezond & Fit magazines met exclusieve dagmenu’s te goed.

  via ad samen gezond & fit

 7. Ik zou contact opnemen met het AD?!
  Kun je me uitleggen hoe het werkt?
  Er doen meer mensen, hier bij vetvrij.com mee, aan die “actie”?

 8. Hoi Anja,

  Dit is de site van vetvrij.com Geen weight watchers en ook niet van het AD. Dus dan zal je via hun site het beste even contact kunnen opnemen.

  Groetjes,

  Miepie

 9. Afgelopen zaterdag zat het magazine niet bij de krant. Ik heb al gemaild en gebeld en hoorde van een medewerker dat ik het via deze site alsnog per post kon krijgen, is dat zo?

 10. De AD menu’s bevatten bijna geen eieren en ééntonig.

  Veel pasta.bijna elke dag paprika.in de winter kun je best een dag hutspot of stampotzuurkool eten. De couscousschotel vindt ik voor de zomer. en bij de hachee doe je toch lekker een aardappel en geen pasta, ik tenminste wel, het zijn geen extra calorien.

  Het is de bedoeling dat je varieert maar deze menu”s zijn dat zeker niet. Ook mis ik mijn gehaktballetje.

  gr. corry

 11. Dan verwijs ik je even naar de site van weight watchers.Vraag even via het contactformulier of ze ook on-line die boodschappengids verkopen.

  Naar mijn idee niet. Heb wel eens gehoord dat ze alleen op de cursus te koop zijn… Succes!