Afvallen in 2021

review-7x7-banner

Met het 7×7 afslank receptenboek haal je niet alleen een fantastisch maaltijdenplan in huis, je krijgt een kant-en-klaar afslank plan.

Jasper Alblas, de auteur van het boek geeft alle lezers en gebruikers van het boek een 100% succesgarantie. Met zo een garantie moet je natuurlijk wel een goed product leveren.

Wij van vetvrij.com hebben het product op de voor ons zo typerende manier grondige onderzocht. Verderop in dit artikel kun je de resultaten van ons testpanel lezen. Eerst geef ik je graag meer informatie over het product.

Jasper Albas 7×7 Album 1

Album 1 is de subtitel van het nieuwe receptenboek en is een vervolg op het originele 7×7 Afslank Receptenboek. Het bevat dus geheel nieuwe recepten, waarmee je snel en gezond tot wel 2 kilo per week kunt afvallen. In het afslank receptenboek vind je een actieplan en een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten. Een andere verbetering is dat Album 1 naast digitaal ook als fysiek boek verkrijgbaar is. Digitaal is weliswaar de toekomst, maar zeker als het om receptenboeken gaat is een fysiek boek nog steeds erg populair. Want zeg nou eerlijk, wat is er makkelijker dan een echt boek op je aanrecht?

Album 1 is ontstaan uit het grote succes van het 7×7 Afslank Receptenboek. Sinds de lancering ruim anderhalf jaar geleden heeft Jasper veel positieve reacties gehad op het 7×7 Receptenboek. Duizenden mensen zijn dankzij de gratis 7×7 cursus op een gezonde en leuke manier afgevallen. Je kunt de cursus starten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Mede door dit succes heeft Jasper besloten een vervolg editie te schrijven. Het is een boek geworden dat boordevol nieuwe en lekkere afslank recepten staat.

Wie is Jasper Alblas

Jasper is geen arts of Diëtist maar een hele normale Nederlandse jongen. Hij is een paar jaar geleden toevallig in de dieetwereld gerold en heeft vanaf dag 1 consistent gebouwd aan zijn gezondheidsimperium.

Als gastcolumnist op populaire websites verspreidt Jasper zijn visie op goede voeding en een gezonde leefwijze. Ook op vetvrij.com staan gastcolumns van Jasper. De laatste jaren heeft hij zich vooral gericht op de groeiende groep mensen met overgewicht. Met behulp van simpele en begrijpelijke technieken helpt hij deze groep op een effectieve manier lichaamsvet te verbranden, zodat ze een slanker lichaam krijgen en beter in hun vel zitten.

Met het publiceren van dit nieuwe album van het 7×7 Afslank Receptenboek heeft Jasper een nieuwe mijlpaal bereikt. De informatie in dit boek, die al vele mensen succesvol heeft ondersteund, is uniek in zijn soort. Verwacht wordt dat met behulp van het hier aangereikte uitgebalanceerde voedingspatroon nog veel meer mensen voordeel kunnen halen uit Jaspers hardcoverkennis en ervaring – en zich al snel beter zullen voelen met een slanker en gezonder lichaam.

Het resultaat is dat Jasper de afgelopen jaren duizenden mensen heeft ondersteund op hun weg naar een gezonder, slanker en vitaler lichaam. Door de jaren heen heeft hij vrijwel elk probleem voorbij zien komen en gezien waar de grootste valkuilen zitten.

Wil je meer weten over Jasper? Lees dan zijn biografie.

Album 1 is de subtitel van het nieuwe receptenboek en is een vervolg op het originele 7×7 Afslank Receptenboek. Het bevat dus geheel nieuwe recepten, waarmee je snel en gezond tot wel 2 kilo per week kunt afvallen. In het afslank receptenboek vind je een actieplan en een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten.

Het maakt afvallen daarmee plezierig en duidelijk. Je hoeft niet meer na te denken “wat je nu weer moet eten”.pakket-afbeelding

Fysiek B