Afvallen in 2021

review-7x7-banner

Met het 7×7 afslank receptenboek haal je niet alleen een fantastisch maaltijdenplan in huis, je krijgt een kant-en-klaar afslank plan.

Jasper Alblas, de auteur van het boek geeft alle lezers en gebruikers van het boek een 100% succesgarantie. Met zo een garantie moet je natuurlijk wel een goed product leveren.

Wij van vetvrij.com hebben het product op de voor ons zo typerende manier grondige onderzocht. Verderop in dit artikel kun je de resultaten van ons testpanel lezen. Eerst geef ik je graag meer informatie over het product.

Jasper Albas 7×7 Album 1

Album 1 is de subtitel van het nieuwe receptenboek en is een vervolg op het originele 7×7 Afslank Receptenboek. Het bevat dus geheel nieuwe recepten, waarmee je snel en gezond tot wel 2 kilo per week kunt afvallen. In het afslank receptenboek vind je een actieplan en een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten. Een andere verbetering is dat Album 1 naast digitaal ook als fysiek boek verkrijgbaar is. Digitaal is weliswaar de toekomst, maar zeker als het om receptenboeken gaat is een fysiek boek nog steeds erg populair. Want zeg nou eerlijk, wat is er makkelijker dan een echt boek op je aanrecht?

Album 1 is ontstaan uit het grote succes van het 7×7 Afslank Receptenboek. Sinds de lancering ruim anderhalf jaar geleden heeft Jasper veel positieve reacties gehad op het 7×7 Receptenboek. Duizenden mensen zijn dankzij de gratis 7×7 cursus op een gezonde en leuke manier afgevallen. Je kunt de cursus starten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Mede door dit succes heeft Jasper besloten een vervolg editie te schrijven. Het is een boek geworden dat boordevol nieuwe en lekkere afslank recepten staat.

Wie is Jasper Alblas

Jasper is geen arts of Diëtist maar een hele normale Nederlandse jongen. Hij is een paar jaar geleden toevallig in de dieetwereld gerold en heeft vanaf dag 1 consistent gebouwd aan zijn gezondheidsimperium.

Als gastcolumnist op populaire websites verspreidt Jasper zijn visie op goede voeding en een gezonde leefwijze. Ook op vetvrij.com staan gastcolumns van Jasper. De laatste jaren heeft hij zich vooral gericht op de groeiende groep mensen met overgewicht. Met behulp van simpele en begrijpelijke technieken helpt hij deze groep op een effectieve manier lichaamsvet te verbranden, zodat ze een slanker lichaam krijgen en beter in hun vel zitten.

Met het publiceren van dit nieuwe album van het 7×7 Afslank Receptenboek heeft Jasper een nieuwe mijlpaal bereikt. De informatie in dit boek, die al vele mensen succesvol heeft ondersteund, is uniek in zijn soort. Verwacht wordt dat met behulp van het hier aangereikte uitgebalanceerde voedingspatroon nog veel meer mensen voordeel kunnen halen uit Jaspers hardcoverkennis en ervaring – en zich al snel beter zullen voelen met een slanker en gezonder lichaam.

Het resultaat is dat Jasper de afgelopen jaren duizenden mensen heeft ondersteund op hun weg naar een gezonder, slanker en vitaler lichaam. Door de jaren heen heeft hij vrijwel elk probleem voorbij zien komen en gezien waar de grootste valkuilen zitten.

Wil je meer weten over Jasper? Lees dan zijn biografie.

Album 1 is de subtitel van het nieuwe receptenboek en is een vervolg op het originele 7×7 Afslank Receptenboek. Het bevat dus geheel nieuwe recepten, waarmee je snel en gezond tot wel 2 kilo per week kunt afvallen. In het afslank receptenboek vind je een actieplan en een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten.

Het maakt afvallen daarmee plezierig en duidelijk. Je hoeft niet meer na te denken “wat je nu weer moet eten”.pakket-afbeelding

Fysiek Boek

Naast een ebook is Album 1 ook als fysiek boek leverbaar. Dit wil overigens niet zeggen dat je geen digitale versie ontvangt. Besluit je het fysieke album te bestellen? Dan ontvang je de digitale versie er kosteloos bij! Als je voor 19:00 uur bestelt, dan ontvang je het pakketje de volgende dag al in huis. Een klein minpunt is dat er 7 euro verzendkosten worden gerekend voor het fysieke boek.

De informatie en recepten uit dit boek vormen koolhydraatarm dieet. Naast koolhydraatarm is het ook eiwitrijk. Het heeft veel raakvlakken met het Paleo Dieet. Jasper doet zijn best om het woord ”dieet” te vermijden omdat het suggereert dat je even anders eet en dan voor de rest van je leven slank blijf. Zoals je zelf ook wel begrijpt bestaat dat natuurlijk niet. Een gezonde levensstijl is veel leuker en gezonder dan een dieet.

Het Weekschemaweekschema

Een mooie aanvulling van Album 1 is een compleet weekschema. Er staat precies aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten. Veel mensen hebben behoefte aan een leidraad en het weekschema voorziet hierin. Je hoeft namelijk niet meer na te denken wat je moet eten. Je hoeft alleen maar het schema te volgen.

Dit wil overigens niet zeggen dat je vastzit aan een strak schema. Het schema is flexiebel en eenvoudig aan te passen aan jouw dagpatroon.

Voorbeeld Recept

De recepten zijn samengesteld door Floor van Lunenburg en Jochem Janssen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden heb een heerlijk lunchrecept voor je uitgekozen. Het recept doet me denken aan de bekende Amerikaanse clubsandwich, maar dan een gezonde variant. Deze salade zit boordevol met de gezonde clubsandwich-ingrediënten, maar dan zonder het brood. Deze lunch zorgt ervoor, dat jij gedurende de dag vet kunt blijven verbranden.

Clubsaladehulpmiddelen

ingrediënten

 • ½ kropsla
 •  100 g gerookte kipfilet
 •  1 grote tomaat
 •  1 ei
 • 1 avocado
 • 2 bosuien
 • •3 plakjes gerookt ontbijtspek
 • •1 el mayonaise
 •  ½ el azijn
 • Kokosolie
 • Zeezout en peper

bereidingswijze 

 1. Zet een pannetje water op het vuur. Kook het ei in ongeveer 9 minuten gaar.
 2. Verwarm een klontje kokosolie in een kleine bakpan en bak het ontbijtspek op middelhoog vuur langzaam bruin en knapperig.
 3. Verwijder de buitenste bladeren van de sla. Pluk en was de middelste, knapperige bladeren en gebruik die voor deze salade.
 4. Laat de sla na het wassen goed uitlekken, scheur de bladeren in kleinere stukken en verdeel ze over een bord.
 5. Was de tomaat en bosui. Snijd de tomaat in partjes en de bosui in fijne ringen.
 6. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes, pel het gekookte ei en snijd dit in vier partjes. Verdeel deze ingrediënten samen met het knapperig gebakken ontbijtspek over de sla.
 7. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Snijd elke helft nogmaals doormidden en verwijder dan de schil. Snijd de avocadokwarten in kleine reepjes en verdeel die over de salade.
 8. Meng in een klein kommetje de mayonaise en de azijn; roer ze goed door elkaar, zodat de mayonaise dunner wordt. Breng op smaak met peper en zeezout en druppel de dressing over de salade.

Jasper Alblas TV Commercial 2016

Klik hier en bezoek de website van Jasper Alblas

De Grote 7×7 Test

Ons review panel onder leiding van Natascha meent dat het hoge slagingspercentage van de mensen die dit boek gebruiken komt door juist deze persoonlijke benadering en praktische aard van de oplossingen.

Afvallen in de ideale wereld is niet moeilijk. Maar met een drukke baan, twee kinderen thuis en een partner die geen zin heeft in salade of eiwitshakes is dat wel anders.

Ons review panel is van mening dat de recepten zijn gemaakt voor juist dit soort situaties.

Jasper’s belofte dat de recepten lekker, makkelijk en gezond zijn is niets te veel gezegd.

Mening panel lid heeft de recepten thuis aan man en kinderen voorgeschoteld en was verbaast over de positieve reacties.

Eindelijk een gezond gerecht dat wel een vol gevoel geeft en smaak heeft.

Jasper laat in het boek ook veel ruimte over voor eigen invulling. De mensen die daar geen behoefte aan hebben kunnen de instructies gewoon op de letter volgen en zullen gauw gewicht verliezen.

Overgewicht-7x7

Maar de mensen die wel van wat afwisseling houden of graag hun eigen draai geven aan de recepten worden ook bedient.

De recepten lijken zo ontwikkeld dat ze op elk moment van de dag gegeten kunnen worden (afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en je levenssituatie).

De mensen die graag creatief zijn in de keuken kunnen makkelijk uit de voeten met de bijgeleverde lijst van producten die in de recepten toegevoegd mogen worden.

Elk recept bevat een aantal tips om zo de smaak te laten variëren, alternatieven aan te geven voor bijvoorbeeld vegetariërs, het recept betaalbaarder te maken of om gewoon eens wat nieuws te proberen.

“Praktisch” is het woord dat de boventoon voert in het 7×7 afslank receptenboek.

Zoals gezegd zijn de recepten zo gemaakt dat ze voor iedereen toepasbaar zijn, maar Jasper heeft zelfs de moeite genomen om maandelijkse en dagelijkse boodschappenlijsten mee te leveren.

Je kunt dus letterlijk met die kleine boodschappenlijstjes naar de winkel om zo alle producten voor de volgende dag in huis te halen.

De producten op de lijsten zijn over het algemeen een paar dagen houdbaar dus je kunt ook prima boodschappen halen voor meerdere dagen tegelijkertijd.

Het 7×7 afslank receptenboek werkt het best als je de eerste week alle recepten uitprobeert en je vervolgens een aantal van je favorieten recepten samenstelt om deze frequenter te kunnen eten.

Het review panel was aangenaam verrast met de goede smaak van de op het eerste oog simpel lijkende recepten.

Dat is misschien wel het meest fijne aan het boek. Er wordt in de recepten standaard niet veel gebruik gemaakt van moeilijk verkrijgbare producten of groenten. Maar toch smaken de recepten erg goed.

Je kunt meer ‘exotische’ producten toevoegen als je wilt, Jasper geeft goed aan waar dit kan, maar het is niet nodig.

Het resultaat Het 7×7 Afslank Receptenboek

De recepten zijn lekker en makkelijk, dat is mooi, maar zijn we ook gewicht verloren?

Jazeker!

Zoals ook te zien is op de website van Jasper zelf zijn mensen razend enthousiast over de resultaten.

We betaalden slechts eenmalig 27,95 euro voor het boek en waren iets meer geld kwijt aan boodschappen dan normaal. (Maar als je de budget tips van Jasper opvolgt hoeft dit niet zo te zijn.)

Wij verloren gemiddeld 1,5 kilo per week voor een periode van 3 weken.

De weken daarna zijn we grotendeels de recepten blijven eten, niet omdat het moest, maar omdat we de recepten gewoon lekker en makkelijk vonden.

De afgevallen kilo’s bleven eraf en sommige die verloren zelfs nog meer!

De recepten zijn er echt om AL je overtollig lichaamsvet te verbranden.

De 27,95 euro voor het boek was het dubbel de dwars waard. Met andere afslankprogramma’s ben je vaak veel duurder uit. En zijn de resultaten (zeker op de lange termijn) lang niet zo goed.

Bij sommige mensen gaat de vetverbranding sneller dan bij de andere, maar uiteindelijk raak je al je overtollig vet kwijt.

We ondervonden daarnaast ook andere verbeteringen in onze gezondheid. Meer energie, een betere nachtrust en een makkelijk stoelgang waren misschien wel de meest aangrijpende veranderingen.

Begin met de recepten van het 7×7 afslank receptenboek door op de knop hieronder te klikken.

7x7_button

7×7 afslank receptenboek gratis pdfDe prijzen

Nier geheel onbelangrijk zijn de prijzen. Wat betaal je voor Het 7×7 Receptenboek Album 1 ? Zoals ik eerder aangaf zijn er twee opties. Ik heb ze beide voor je op een rij gezet:

Hardcover + Digitaallijstjes

 • 48 koolhydraat-arme recepten
 • Weekschema
 • Digitaal boek (PDF formaat)
 • 96 pagina hardcover boek
 • Bonushoofdstuk met extra info

+ €6,95 verzendkosten

Digitaal

 • 48 koolhydraat-arme recepten
 • Weekschema
 • Digitaal boek (PDF formaat)

Koop direct voor €27,95

Tot slot heb je de mogelijkheid om uitsluitend het fysieke boek aan te schaffen. De prijs blijft echter €27,95 exclusief verzendkosten. Wil je een eerst een betere indruk krijgen van het 7×7 afslank receptenboek? download dan de gratis 7×7 pdf preview.

Conclusie

Het is niet eenvoudig om een succesvolle titel te schrijven na een bestseller. Toch ben ik van mening dat Album 1 een goed vervolg is op het 7×7 boek van Jasper. Heb je Het 7×7 Afslank Receptenboek in huis? Dan is Album 1 een absolute must! Naast de recepten zijn er een aantal handige extra’s. Dat Album 1 ook als fysiek boek leverbaar is, is absoluut een pluspunt!

Dit dieet zorgt er niet alleen voor dat je snel en blijvend gewicht verliest, het komt ook je gezondheid ten goede.

Een absolute aanrader!

natascha

Gratis 7×7 online cursus van Jasper Alblas

Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com heeft Jasper de 7×7 online cursus geschreven! Je kunt deze cursus tijdelijk helemaal gratis en zonder verplichtingen starten!

[thrive_leads id=’44880′]

74 Reacties

 1. Mijn eerste ontbijt was alvast een succes en niet moeten inboeten qua smaak of hongergevoel. Mijn peuter vond het ook lekker. Dikke merci, Jasper!

 2. Ik ben vandaag aan jou dieet begonnen. Maar voor de ochtend hoorde ik Griekse yoghurt kan of mag dat ? Ik ben taxi chauffeur en zit de hele dag. Ook heb ik slaapapneu. Ik ben al 10 kg afgevallen omdat ik trainde en haast geen koolhydraat at. Maar door de drukte kan ik niet meer sporten. Ik weeg nu 96 kg. Bij mij is het bekende buikvet :-( kan u mij nog adviezen geven ?