7 Days Pure Detox Thee Review

Afvallen in 2021

7 Days Pure is een bijzonder product. Het is het eerste gezondheidsproduct dat helemaal niets zegt over wat het zou moeten doen voor je lichaam. Toch vindt het product gretig aftrek. Waarom betalen sommige mensen bijna veertig euro in de maand voor een maandverpakking met een soort thee? Wij zochten het voor je uit.

7 Days Pure Review en Recensies

7 Days Pure is een variant van groene thee die verrijkt is met verschillende plantenextracten. Anijs en venkel zorgen voor de smaak. Verder zit er onder andere appel, citroengras, berkenblad, kliswortel, brandnetel en blaadjes van de zonnebloem in de thee.

Je gebruikt de thee eens per dag. Dit doe je gek genoeg bij voorkeur ’s avonds. Je stopt dan een eetlepel thee in een filter of een thee-ei en je giet er kokend water bij. Je laat dit mengsel vervolgens zo’n zes tot acht minuten trekken. Het resultaat is een lekkere thee.

7 Days Pure is een Nederlands product. Het product wordt verkocht door het bedrijf Yogoma B.V. dat in Arnhem gevestigd is. Dit betekent dat je onder de Nederlandse wetgeving valt en het product eventueel binnen 14 dagen kunt retourneren. Er is ook een Nederlandse klantenservice die je kunt bellen bij eventuele vragen of problemen.

7 Days Pure Detox Thee Ervaringen

7 days pure review

Ben je op zoek naar echte ervaringen met 7 Days Pure? Of wil je meer informatie over een deze afslank thee? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe detox thee werkt.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

  1. Werkt Detox Thee echt, en zo ja hoe dan?
  2. Wat is de reden dat detox Thee relatief duur is?
  3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
  4. Is detox een placebo-effect?
  5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Seven Days Pure? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

7 Days Pure Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor 7 Days Pure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 31 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij 7 Days Pure graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is 7 Days Pure geschikt?

In de thee van 7 Days Pure zitten geen stoffen die bekend zijn als allergenen. Dit betekent dat iedereen in principe deze thee gewoon kan gebruiken.

Is 7 Days Pure Effectief?

Het is niet duidelijk waar 7 Days Pure bij zou moeten helpen. Dit maakt het wel interessant om het middel te testen. Zes proefpersonen hebben de thee twee weken lang gebruikt, en we hebben een onderzoek gedaan naar de werking van de thee. Omdat niet helemaal duidelijk was waar we op moesten letten, hielden de proefpersonen een klein dagboekje bij.

Met name in de eerste dagen dat de proefpersonen, allen dames, de thee gebruikten moesten zij iets vaker naar het toilet. Dit komt mogelijk doordat de thee een licht ontgiftend effect heeft op het lichaam. Na een periode van twee weken hadden de dames, het gevoel iets energieker te zijn dan voorheen. Dit verbeterde energieniveau leidde er toe dat de dames iets vrolijker en actiever waren.

Een van de proefpersonen had last van het gebruik van de groene thee in de avond. Groene thee is een stimulerend middel. Zij merkte dat zij wat minder goed kon slapen. In plaats van de thee ’s avonds te drinken, besloot zij om deze overdag in te nemen.

Wetenschappelijk Onderzoek

7 days pure resensie
7 days pure resensie

De belangrijkste effecten van 7 Days Pure laten zich echter niet zo makkelijk voelen. Venkel, een van de belangrijkste ingrediënten van de thee heeft een ontstekingsremmende wer