Het 5 kilo Afvallen in 7 Dagen Plan

Afvallen in 2021

5 kilo afvallen in 7 dagen, wie wil dat nou niet? De vraag is of het realistisch en gezond is om bijna een kilo per week af te vallen. Het ‘7 Day Diet Plan’ is afkomstig uit Amerika en enorm populair onder acteurs en actrices die in een korte periode veel af willen vallen zonder hongergevoel. Het geheim van dit dieet is dat de producten die je tijdens 7 dagen eet zorgvuldig zijn geselecteerd. Ze zorgen voor een verzadigd gevoel en geven je voldoende energie om goed te functioneren. Artsen raden aan om dit dieet maximaal een week te volgen, gevolgd door een stopweek. Deze cyclus mag je vervolgens herhalen. Omdat de voedingsmiddelen niet het complete voedingspallet bestrijken wordt het aangeraden om multivitamine zoals vitamine B en C te nemen tijdens dit dieet.

[thrive_leads id=’45409′]

Dag 1 – Fruit Dag

Vandaag mag je zoveel fruit eten als je wil, behalve bananen. Handig om te weten is dat een watermeloen en galia meloen het meeste effect hebben om af te vallen.

Dag 2 – Groenten Dag

Vandaag eten we uitsluitend groenten. Het maakt hierbij niet hoe je de groenten bereid. Je mag ze rauw eten, maar ook koken, stomen of bakken in een klein beetje olie is toegestaan. Laat bij voorkeur de bonen en erwten staan voor een optimaal resultaat. Een bijzondere verrassing is dat je vandaag een gepofte aardappel mag. Bereiden is eenvoudig. Eerst schillen, dan wassen, in aluminium folie wikkelen en vervolgens 20 minuten in de oven (160 graden).

10x7dieet

Dag 3 – Groenten en Fruitdag

Deze dag is een kopie van dag 1 en dag 2, behalve aardappelen.

Dag 4 – Bananen en Yoghurt

Heb je de bananen gemist tijdens de eerste dag? Dan wordt vandaag jouw dag! Vandaag staan er maar liefst 8 bananen en 8 glazen magere melk of yoghurt. Het klopt dat bananen een hoog koolhydraat en caloriegehalte hebben, maar op de vierde dag heeft je lichaam behoefte aan calcium, koolhydraten en eiwitten. Hierdoor verdwijnt ook je behoefte aan zoete snacks.

Dag 5 – Kip en Tomaten

Kip of kalkoen en zes tomaten helpen je vandaag de dag door. Zorg ervoor dat je een glas water drinkt voor je een tomaat eet. Dit bevordert de afvoer van urinezuur. Je mag maximaal 125 gram kip of kaloen.

Dag 6 – Kip en Groenten

Een makkelijk dagje vandaag, kip, kalkoen, en groenten zijn onbeperkt toegestaan. Let op, geen aardappelen, pasta of rijst! Je mag maximaal 125 gram kip of kaloen.

Verantwoord Afvallen met het 7×7 Receptenboek

Goede voeding is essentieel voor volwassenen en kinderen. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. Het 7×7 Receptenboek heeft een aantal voordelen:

  • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
  • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
  • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
  • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Dag 7 – Magische Soep

Als afsluiting van de week eten we magische soep! Het recept is vrij eenvoudig:

Dit heb je nodig

  • 2 of 3 grote uien
  • een flink st