38 kilo kwijt op witte bonen

Start met KetoX

James Skeates (28) uit het Engelse Suffolk heeft in zes maanden 38 kilo verloren op een dieet van witte bonen. De timmerman weegt nu 95 kilo. De man werkt elke dag twee blikken bonen naar binnen. Maar hij voelt zich nu veel fitter.

“Ik kan weer naar hartenlust dollen met m’n kinderen Eleanor (3) en George (10 maanden)”, vertelt hij aan The Cambridge Evening News. “Alleen moet ik meer winden laten dan vroeger” “Tijdens mijn pauzes op het werk eet ik bonen in plaats van snoep of andere tussendoortjes. ’s Avonds kan ik mij wat aardappelen, volkorenbrood of pasta bij m’n bonen permitteren. Ik heb nooit honger en ik blijf maar kilo’s verliezen”.

“Bonen passen uitstekend in een evenwichtig dieet”, zegt diëtetiste Isabel Hooley. “Maar wij raden aan om er toch niet meer dan één portie per dag van te eten”.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.