250.000 deelnemers volgen Gratis Dr. Frank Dieet

Na drie maanden tijd hebben 250.000 deelnemers zich ingeschreven voor een gratis Dokter Frank Dieet. Deze deelnemers ontvangen dagelijks een mailtje van de Twentse internist met gratis recepten en dieetadvies. Dat de grens van een kwart miljoen deelnemers nu is bereikt had Frank van Berkum nooit durven dromen. ‘Fantastisch dat zoveel mensen actief werken aan een gezonder gewicht en het behoud daarvan’ Aldus dr. Frank.

Slank met dokter FrankUniversiteit Wageningen

Op dit moment is Dr. van Berkum samen met de universiteit van Wageningen bezig om meer onderzoek naar de verzadigende werking van eiwitten te verrichten. Binnenkort zal hier meer over bekend worden gemaakt

Connie Hessink is 17 kilo afgevallen met dr. Frank

De 47-jarige Connie Hessink uit Westerhaar raakte dankzij dokter Frank zeventien kilo kwijt. Als beloning mocht ze vijf minuten gratis met een kar op pad in een grote supermarkt. Dit ging echter niet helemaal volgens het eiwitprincipe van de dieetgoeroe. Bekijk de ervaring van Conny met het dr. Frank Dieet in het onderstaande filmpje.

Aanmelden voor het dr. Frank Dieet is nog steeds mogelijk. Lees er alles over in dit artikel.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

3 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in