2 Dagen Dieet Gratis Preview

Afvallen in 2021

Het officiële 2 Dagen Dieet, Vastendieet of 05:02 Dieetboek is nu ook in Nederland verkrijgbaar. In samenwerking met Kosmos uitgevers mag ik je een gratis preview aanbieden. Vul hiervoor het aanvraagformulier in dat je verderop op deze pagina kunt vinden. Ben je enthousiast over deze gratis preview? Bestel dan het boek en start met deze nieuwe manier van afvallen.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk

Ben jij zo iemand die tevergeefs heeft geprobeerd af te vallen of heb je de pondjes die je was kwijtgeraakt er direct weer aan gegeten? Dan is dit een boek voor jou. Het 2-dagendieet is een
totaal nieuwe, op onderzoek gebaseerde manier om af te vallen waar je echt iets aan hebt, zowel wanneer je al jaren worstelt met je gewicht als wanneer je nog maar pas hebt besloten te gaan afvallen. Het 2-dagendieet is heel simpel: je lijnt maar twee achtereenvolgende dagen per week en eet de overige vijf dagen normaal.

2dd-v2

Spelregels

Het mooie van het 2-dagendieet is dat het zo simpel is en datje het maar op twee liefst achtereenvolgende dagen van de week hoeft te doen: twee dieetdagen zijn gemakkelijk in te passen in zelfs het drukste leefpatroon. Je hoeft geen calorieën te tellen of honger te lijden. Je moet je alleen houden aan de lijst met aanbevolen voedingsmiddelen die je in het boek kunt vinden en ervoor zorgen dat je de aanbevolen minimumporties tot je neemt, zonder het maximum te overschrijden. De auteurs raden je aan de twee dieetdagen achter elkaar te doen om ten volle te profiteren van het dieet. Uit onderzoek bleek dat dit het lijnen vergemakkelijkt en ervoor zorgt datje de tweede dag ook echt doet.

Gratis Preview

Vul het onderstaande formulier in en ik stuur je een gratis preview van Het 2 Dagendieet. Deze preview is gegarandeerd kosteloos en beschikbaar gesteld door Kosmos uitgevers.


Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen? Stel dan een vraag, lees de reacties van andere bezoekers, of deel jouw ervaring met het 2 dagendieet.