17 Dagen Dieet Nieuwsbrief met Gratis Minigids

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is Het 17 Dagen Dieet Kookboek verkrijgbaar. Het mooie geïllustreerde kookboek bevat 80 nieuwe recepten die afvallen wel heel gemakkelijk maken. Wil je Het 17 dagen dieet een extra boost geven maak dan gebruik van de verrassend eenvoudige en smaakvolle recepten uit dit kookboek. Het boek staat boordevol recepten voor ontbijt, lunch en diner maar ook verschillende gezonde snacks en sausjes. Dankzij deze recepten kun je iedere dag weer een verfrissende en nieuwe maaltijd op tafel kan zetten.

17 dagen dieet recepten kookboek

Jouw 17 Dagen Dieet Recepten

Eerder heeft vetvrij.com in samenwerking met Kosmos uitgeverij een unieke recepten prijsvraag georganiseerd. Bezoekers van vetvrij.com konden een zelf samengesteld recept insturen en maakte kans op een gratis kookboek. Ook wordt het recept van de prijswinnaars gepubliceerd in het kookboek.

De prijswinnaars zijn inmiddels bekend. De recepten van de onderstaande bezoekers van vetvrij.com staan in het nieuwe 17 Dagen Dieet Kookboek en uiteraard krijgen ze gratis een kookboek met hun recept!

– Amby….. (volkorenwraps)
– Marita Visser (warme appeltjes uit de oven)
– Janny Postma (havermoutschnitzels)
– Anne Toonen (appelchips)

Heb je niet gewonnen? Bestel dan vandaag nog het het kookboek.

Gezond leren eten met Het 17 Dagen Dieet

Het belangrijkste bij het 17 dagendieet is dat je weer gezonde dingen leert eten. En gezond betekent niet saai of voorspelbaar. Dr. Mike laat zien dat gezond heel gemakkelijk is. En ook nog eens heel erg lekker. Je smaak verandert, je trek in dikmakende dingen verdwijnt en wat nog het meest verandert, is hoe je je daardoor voelt. En hoe je eruitziet. Die twee elementen samen: je fantastisch voelen en er fantastisch uitzien, is een onverslaanbaar duo. En dan maakt het niet uit hoeveel je nu weegt, of je een vrouw of een man bent, en ook je leeftijd doet er niet toe. Dankzij de recepten van het 17 dagendieet is ook jouw doel bereikbaar.

Snel en Verantwoord Afvallen

Iedereen die er genoeg van heeft om zich in het donker uit te kleden, iedereen die het liefst niet in een etalageruit naar zichzelf kijkt, iedereen die hoopt dat de zomer snel voorbij is, zodat de verhullende winterkleding weer aan kan, die kan daar nu korte metten mee maken. En nog snel ook.Want dat is ook nog een geweldig aspect van het 17 dagendieet. Het gaat zo snel. En snel afvallen is juist heel goed voor je lichaam, in tegenstelling tot wat nog steeds wordt beweerd. Wie wil afvallen, wil nu eenmaal graag snel resultaat zien. En nu blijkt dat je door snel gewichtsverlies het er beter kunt afhouden dan door langzaam afvallen. Allemaal onderzocht. Allemaal bewezen.Geen honger, lekker, gezond, snel, blijvend en geen plateaus.

4 Reacties

  1. Bedankt voor de minigids Sanne. Ik had het boek al eerder gereserveerd en kan niet wachten tot ik het in huis heb. Ik volg het 17 dagen dieet al langer en ben erg tevreden over het bahaalde resultaat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.