10 Weken ZelfSlank Plan

Afvallen in 2021

Het 10 weken Slank Plan is dé methode om in 10 weken tijd 5 tot 15 kilo af te vallen. Er wordt een beroep gedaan op je gezond verstand; niet te veel suiker, niet te veel vet, maar wel lekker.

Praktische weekmenu’s voor het hele gezin

De Recepten zijn trendy en lekker – vlees, vis en vegetarisch, snel en makkelijk te maken. Het Beweegplan is een plan waar iedereen die kan wandelen, aan deel kan nemen. Je maakt hierbij gebruik van de Stappenteller. Het Beweegplan is geschreven door het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging. Het Gedragsveranderplan geeft je alle informatie om je afslankpoging succesvol te volbrengen en is gebaseerd op de health- en dietcounselingmethode. Dit is mede bedoeld om na je geslaagde lijnpoging je streefgewicht te behouden.

ZelfSlank Plan Alex Greve

Het 10 Weken Slank Plan lijkt qua naam op Het ZelfSlank Plan van Alex Greve. Dit is echter een ander programma, lees meer over het ZelfSlank Plan van Alex.

Kinderplan en Calorieëntabel

Het Kinderplan geeft praktische informatie voor ouders om kinderen gezond te laten eten. Er zijn tips voor kinderen met (neiging tot) overgewicht. Ook is er een dagmenu en gewichtstabel voor peuters, kleuters en schoolkinderen.

De Calorieëntabel kun je gebruiken om van gezonde (en ongezonde!) producten op te zoeken hoeveel energie ze leveren.

10 Weken Slank Plan en BEP

Bep staat voor een Beter Eet Patroon en  is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Met het 10 weken Slank Plan hebben duizenden mensen succesvol hun levensstijl aangepast. De basis van deze methode vindt u terug in Bep. Drie belangrijke voorwaarden voor een blijvend gezond gewicht:

1. Voldoende gezonde volwaardige voeding.
2. Meer bewegen
3. Gedragsverandering.

Bep is helemaal up-to-date. Bep heeft enkele nieuwe recepten en een hoofdstuk over Bakken met Bep. Tot slot niet te vergeten, Bep zelf is helemaal nieuw! Onze vormgever heeft Bep haar eigen identiteit gegeven.

Stappenteller

De Stappenteller registreert feilloos hoeveel stappen je zet op een dag, is heel eenvoudig in gebruik, geeft aan hoeveel calorieën je verbruikt en het aantal kilometers dat je loopt. Alle ingrediënten voor een geslaagde afslankpoging!

AfbeeldingHet 10 weken Slank Plan is dé methode om in 10 weken tijd 5 tot 15 kilo af te vallen. Er wordt een beroep gedaan op je gezond verstand; niet te veel suiker, niet te veel vet, maar wel lekker.

pluspunten 10 weken slank plan

1. Gedegen en heldere voedings- en beweegadviezen
2. Goede ondersteuning voor de gedragsverandering, ook hier heldere adviezen
3. Helder en uitnodigend taalgebruik
4. De theorie wordt goed onderbouwd met praktische weekmenu’s en recepten
5. Goed uit te voeren ook voor mensen met een smalle beurs
6. Bij lekkere trek kun je 2x per week de joker inzetten voor 300Kcal lekkers!

minpunten 10 weken slank plan

1. Het voorbeelddagmenu is lager (1350 Kcal) in energie dan de aanbevolen hoeveelheid (1500 Kcal) maar wanneer je 2x per week de joker neemt (300Kcal)komje op ongeveer 1450 Kcal.
2. Recepten zijn niet praktisch qua hoeveelheden van de ingrediënten voor 1 persoon
3. Wel zelfdiscipline vereist om het zelfstandig uit te voeren
4. Af en toe weinig contrast tussen tekst en achtergrond

Over het 10 weken Slank Plan boek

In dit boek wordt een handleiding gegeven voor een gedragsveranderplan waarin de lezer handvatten aangereikt krijgt voor gedragsveranderingen op het gebied van voeding en beweging. Het voedingsadvies is gebaseerd op de richtlijnen goede voeding van het Voedingscentrum. Het beweegadvies is gebaseerd op de richtlijn voor beweging van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. Het boek begint met een welkomstwoord en een korte introductie van alle onderdelen de aanpak, waarbij ook verwezen wordt naar de website voor opmerkingen en nieuws over het 10 weken slank plan.

Bestel het 10 weken slank plan boek bij bol·com

10 weken slank plan inclusief stappentel
10 weken slank plan inclusief stappentel
C.G.J. Bosman-Appelo & Mirjam Bakker-van Dam

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Daarna worden in vier pagina’s de basisrichtlijnen besproken, gevolgd door vijf pagina’