Weight Watchers ProPoints 2.0 Angela Groothuizen

Weight Watchers ProPoints 2.0 Angela Groothuizen

204089_FB_468x60_NL

Van Flexipoints naar ProPoints

Vanaf december 2009 is Weight Watchers Flexipoints overgegaan in het nieuwe Weight Watchers ProPoints 2.0 programma. Dit betekent dat het Flexipoints programma niet mee ondersteund wordt door Weight Watchers.

Tip van Sanne: download tijdelijk gratis exclusieve WeightWatchers Receptenboeken!


De Basis van Weight Wacthers

De basis van Weight Wacthers zit in een puntensysteem. Per dag mag je een vastgesteld aantal punten gebruiken. Ieder product heeft een aantal punten. Hoeveel punten een bepaald product bevat kun je opzoeken in de Productzoeker of berekenen met de online puntencalculator. Daarnaast kun je de punten opzoeken in de Weight Watchers Puntenlijst.

Gratis WeightWatchers Receptenboek

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker. Om een indruk te krijgen kun je een gratis WeightWatchers Receptenboekje downloaden.

Artikelen over Weight Watchers

Er zijn veel artikelen over Weight Watchers verschenen. Hier volgt een overzicht.

Weight Watchers  ProPoints

Weight Watchers  FlexiPoints

Weight Watchers Recepten Om je kennis te laten maken met Weight Watchers hebben we hier een aantal heerlijke Weight Watches recepten voor je klaarstaan. Weight Watchers boeken Er zijn verschillende Nederlandstalige WeightWatchers titels verschenen.

Weight Watchers Wereldwijd

De Weight Watchers methode is door de Amerikaanse Jean Nidetch bedacht. Op een dag komt zij tot de conclusie dat afslanken veel meer is dan alleen maar minder eten. Na herhaalde, mislukte dieet-pogingen lukt het haar met de hulp van een diëtiste voor het eerst om een beduidend aantal kilo’s kwijt te raken. Zij voelt zich echter niet helemaal begrepen en heeft het gevoel dat er iets ontbreekt om in haar opzet te (blijven) slagen. Zo komt zij op het idee om samen met een paar vriendinnen iets aan hun lijn te gaan doen. Dit betekent de geboorte van het Weight Watchers concept! Het succes laat niet op zich wachten en er her en der worden groepjes opgericht in 1963 is Weight Watchers officieel een bedrijf.

Weight Watchers Nederland

In Nederland vindt de eerste cursus plaats in 1974. Momenteel worden er in Nederland elke week meer dan 400 cursussen gegeven, die door zo’n 17.000 mensen worden bijgewoond.

Weight Watchers op afstand

Later worden er door Weight Watchers extra formules uitgewerkt. In 1993 wordt de cursus per post gelanceerd, beter bekend onder de naam ‘Weight Watchers By Mail’, en sinds 2000 kan het afslankprogramma voor het eerst via een interactieve cd-rom en internet gevolgd worden.

Wat kost het?

Om de Weight Watchers methode te volgen moet je eenmalig inschrijfgeld betalen (15 euro) en wekelijks een vast bedrag (10 euro) betalen tijdens de weegsessies.

Weight Watchers ProPoints™ getest door Vara Kassa *

Weight Watchers ProPoints™ is januari 2010 tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de WeightWatchers ProPoints™ methode geprobeerd. De deelnemers aan de WeightWatchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

Weight Watchers 2012

Eind 2011 lanceert Weight Watchers het vernieuwde ProPoints Plan 2.0. Om de aandacht op ProPoints 2.0 te vestigen heeft Weight Watchers in 2012 samen met het Algemeen Dagblad het ‘Samen Gezond & Fit‘ programma opgestart. Daarnaast bezoekt niemand minder dan Angela Groothuizen mensen die via Social Media hun WeightWatchers succesverhaal hebben gedeeld.

Jouw ervaring met Weight Watchers

Heb je ervaring met de Weight Watchers? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem! Daarnaast kun je ook terecht op ons forum.

Hoe kan ik beginnen met Weight Watchers?

Er zijn meerdere mogelijkheden om het WeightWatchers programma te volgen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met WeightWatchers. Je kunt ook online het WeightWatchers programma volgen. Bezoek de Weight Watchers website voor alle mogelijkheden en inschrijven.

* bron: vara kassa

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier

167 REACTIES

 1. Mijn man wil ook afslanken met ww, hij is 61 jaar en weegt 81kilo hoeveel punten heeft hij per dag en per week

 2. omdat ik dikke benen billen en een dikke buik heb wilde ik W.W gaan doen.
  helaas mocht ik niet meedoen wan mijn bmi was goed .
  nu ben ik verplicht om naar herbalife te gaan .
  waarom mag ik niet zelf bepalen of ik mee doet?

  • Er zit een fout in het aanmeldsysteem. Wil je (met korting) starten met weightwatchers? Doe dan het volgende:

   1. Ga naar de aktiepagina http://www.vetvrij.com/ww-aktie
   2. Vul je gegevens in
   3. Vul de onderstaande promotiecode in

   4-16-440-581284

   Je krijgt meteen € 33,80 korting

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.