Weight Watchers Combi Pas en Online

Weight Watchers Combi Pas en Online

Weight Watchers Combi Pas en Online

Het 10% doel – De beste start om je streefgewicht te bereiken! Confucius zei het al: “Elke reis begint met een eerste stap.” 10% van je startgewicht verliezen is de eerste stap van jouw afslankavontuur en helpt jou je streefgewicht te bereiken. Weight Watchers helpt je hierbij.

Jouw droomfiguur

Een maatje minder of zelfs een sixpack krijgen? Het lijkt misschien een hele opgave. Daarom is het stellen van haalbare, tussentijdse doelen belangrijk. Het 10% doel is de eerste stap op weg naar jouw streefgewicht. Door 10% van je startgewicht te verliezen zul je gemotiveerd blijven en zelfvertrouwen krijgen en wordt het behalen en behouden van jouw streefgewicht een steeds realistischer eindstation.

Stap voor stap

Zoals bij elk project het geval is, zal ook afvallen effectiever verlopen als je het stap voor stap doet. Daarom gebruikt Weight Watchers tussentijdse doelen. Noem ze tussenstations. Het 10% doel is jouw eerste tussenstation. Als je daar eenmaal bent aangekomen en je stapt uit op het perron, dan zul je je een ander mens voelen. Positief en gemotiveerd, maar vooral gezonder!

Direct voordeel bij 10% gewichtsverlies

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het verliezen van 10% van je gewicht direct invloed op je gezondheid heeft. Zo zal binnen aanzienlijke tijd:

 • Je cholesterolgehalte dalen;
 • Je bloeddruk worden verlaagd;
 • Je gewrichten minder worden belast;
 • Het risico op een hartinfarct worden verkleind;
 • De kans op het ontwikkelen van diabetes afnemen.

Raadpleeg tijdens het afvallen regelmatig jouw huisarts. Het behalen van je 10% doel is hiervoor een goed moment.

Er valt een last van je af

Wanneer je 10% van je gewicht bent verloren valt er een hele last van je af. Zie het als een volle wagon die je hebt ontkoppeld. De trein zal hierdoor gemakkelijker rijden. Logisch, jouw lichaam hoeft minder gewicht met zich mee te dragen. Je zult soepeler bewegen waardoor gezonde gewoontes zoals een flinke wandeling of het beoefenen van een sport ineens een stuk aantrekkelijker worden.

Geniet van elk succes

Heb je die positieve vibe al te pakken? Door jouw opgebouwde zelfvertrouwen en motivatie zal het ene succes het andere opvolgen. Vergeet niet om van elk succes te genieten. Het behalen van je 10% doel is immers een belangrijke mijlpaal waar je met recht trots op mag zijn.

Aanmelden bij Weight Watchers

Als je onder persoonlijke begeleiding aan de slag wil met Weight Watchers dan zijn er verschillende mogelijkheden. Lees er alles over op de website van Weight Watchers.

Ervaring met Weight Watchers

Heb je ervaring met Weight Watchers? vragen of suggesties? of ben je benieuwd naar ervaring van anderen? Dan kun je hier terecht. Daarnaast kun je ook terecht op het Weight Watchers Forum

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit bericht. Geen facebook? Reageer dan hier

26 REACTIES

 1. Hello,
  Ik ben Ilse en ben 15 jaar en wil 2 kg afvallen met punten tellen maar hoeveel punten mag ik dan per dag wil het liefst binnen twee weken 2 kg af zijn.

  Gr ilse

 2. ik wil heel graag 15 kg afvallen.
  Hoeveel points mag ik?
  voor mij is het te veel points.
  Ik denk lage verbranding!!!

 3. Ik ben een kind van 12 en ben 166 lang hoeveel punten mag je dan em weeg 52 kilo

 4. afgelopen donderdag naar w.w geweest.
  ik wil van mijn dikke benen en buik af!
  maar helaas ze kon mij niet helpen want volgens mijn bmi weeg ik 3 kg te weinig.
  raar toch
  naar bmi kijken is achterhaald wat nu ook wel blijkt.
  waar moet ik dan heen om aftevallen?

  gr anneke

  • Ik zou hier dan toch even met je dokter over spreken, die gaat je zeker kunnen verder helpen. Je hebt misschien héél lichte beenderen of misschien zie jij je billen en buikje anders dan anderen!

 5. Ik ben 52 jaar en wil in totaal zo een 3/4 kg afvallen. Hoeveel punten mag ik nu per dag gebruiken? Ik dacht minimaal 29. Ik ben 1.68 lang en weeg 68 kg.

  gr Petra

 6. Ik weeg 89kilo en ben 1.68m groot
  Hoeveel punten mag ik per dag hebben?

 7. Hallo, we rekenen hier geen dagtotalen meer uit. Daarvoor zul je toch écht naar cursus of naar w.w. on-line moeten gaan. Er is nu een leuke actie!

 8. degardin sybille

  hallo ik heb jullie boodschappen boek en een calculator maar ik weet eigenlijk niet hoeveel punten ik mag gebruiken.ik ben een vrouw ben 165cm groot weeg 102kg en ben 31 jaar . heb vroeger nog weight watvher gedaan en ben 15 kilo afgevallen maar dat was met het oude systeem nu weet ik echt niet hoeveel ik mag gebruiken.hopelijk kan u mij daarbij helpen,vriendelijke groeten sybille.

 9. Een jaar nadat Iris The Voice won is ze dankzij WeightWatchers behoorlijk afgevallen! Probeer WeightWatchers Online nu een week gratis uit.

  Iris Kroes afgevallen

 10. http://www.vetvrij.com/ww-gratis
  Hoi Karin,

  Ik heb bovenstaand linkje hier even neergezet in de hoop dat deze nog werkt. Je komt dan op de site van weight watchers Nederland terecht. Je kan @assitent dan gaan doen. Je dagtotaal wordt dan meteen uitgerekend.
  Wij doen dat niet meer bij vetvrij.

  Ik wens je heel veel succes toe en van hárte beterschap voor je enkel!

  Groetjes,

  Miepie

  • Beste,

   Ik heb me net geregistreerd, omdat ik graag zou willen weten hoeveel punten ik per dag zou mogen gebruiken. maar ook na de registratie vindt ik hier geen informatie van terug in de mail die ik gekregen heb. zou u me hier wat meer informatie over kunnen geven?

   alvast bedankt,
   M.v.g.
   Van Beek Line

 11. Hallo iedereen, ik zou graag willen weten hoeveel propoints ik en mijn man mogen hebben…Ik kan niet naar een cursus want ik heb een gebroken enkel door een ongeval…dus als jullie mij kunnen helpen zou ik heel blij zijn
  1.58 85 kg vrouw
  1.73 103 kg man

 12. Hoe veel calorieën zijn 29 propoints

 13. Hoi Karine,

  Kun je het ook niet met iDeal betalen?

 14. hallo,

  Graag zou ik online ww volgen, maar dit gaat enkel met visa ,masterdkaart, kan ik dit niet met overschrijving via bank pc?

  bedankt.

 15. Weight Watchers

  Het succesvolle ProPoints plan en de site zijn vernieuwd om het afslanken nog gemakkelijker en flexibeler te maken. Meld je aan voor Weight Watchers Online en volg het programma waar en wanneer jij dat wilt. Begin vandaag nog!

  AANMELDEN

 16. Pooh Beer: ik zou zeggen: DOEN!!!

  Zoek een cursus bij je in de buurt zodat je een goede start maakt en alle benodigde materialen kunt aanschaffen!

  Het maakt het zoveel eenvoudiger als je een boodschappengids én calculator hebt.

  Succes!

 17. Hallo,

  Ik wil graag een aantal kilo’s afvallen en dokter frank beviel mij niet. Vandaar dat ik graag WW wil proberen.

 18. Sanne Gratis Weight Watchers Voucher

  Gratis Weight Watchers uitproberen?

  Maak gebruik van deze voucher en probeer Weight Watchers kosteloos !

 19. Hoeveel points mag je na de bevalling ? Normaal mag ik er 29.

 20. Ik wil graag het nieuwe systeem proberen, maar vind nergens iets terug over beweging. Mag je ook nog extra punten sparen door te sporten? Zoals vb voordien een kwartier goed doorstappen 1 punt telde?
  Vriendelijke groeten, Nadie

 21. Trots presenteren wij het eerste Nederlandstalige WeightWatchers boek met 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van hapjes tot desserts. Met tal van tips en ideeën voor tussendoortjes en enkele samengestelde menu’s. Met propoints-indicatie en aangevuld met nuttige informatie over een gezonde voeding en de formule van Weight Watchers, met uitleg van experts, boeiende getuigenissen en motiverende tips. Smakelijk in beeld gebracht!

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.