Weight Watchers ProPoints 2.0 Dagtotaal en Weektotaal Berekenen

Weight Watchers ProPoints 2.0 Dagtotaal en Weektotaal Berekenen

Wij berekenen gratis jouw Weight Watchers ProPoints™ Dagtotaal en Weektotaal. Ook benieuwd hoeveel punten je op een dag mag  gebruiken? Het onderstaande artikel geeft je alle informatie over de manier waarop je punten kunt berekenen voor het nieuwe Weight Watchers ProPoints™ 2.0 puntensysteem.

update: je kunt je WeightWatchers ProPoints 2.0 dagtotaal nu uit laten rekenen door WeightWatchers. Meld je aan voor deze actie, laat je dagtotaal berekenen en krijg €29,95 korting op ProPoints Online.

Wil je eenvoudig opzoeken hoeveel ProPoints een product bevat? raadpleeg dan de Online ProPoints™ 2.0 Puntengids of download gratis de Wight Watchers app voor je iPhone en iPad. Volg je het FlexiPoints programma? gebruik dan de Online FlexiPoints Puntengids. Vanaf 2012 heeft ProPoints een upgrade gekregen naar ProPoints 2.0. Je kunt alles lezen over het nieuwe ProPoints 2.0 plan in dit artikel.

Bereken gratis jouw ProPoints™ 2.0 Dagtotaal

Het nieuwe ProPoints™ 2.0 puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers online. Je ProPoints™ dagtotaal wordt dan berekend door een Weight Watchers coach. Hoe je jezelf kunt aanmelden bij Weight Watchers staat beschreven in de laatste alinea op deze pagina.

Tip van Sanne: download tijdelijk gratis exclusieve WeightWatchers Receptenboeken!


Iris Kroes en Angela Groothuizen

Iris en Angela zijn de nieuwe de nieuwe gezichten van Weight Watchers. Iris is 15 kilo afgevallen en vertegenwoordigd het online programma. Angela verloor 10 kilo met Weight Watchers ProPoints 2.0. Lees meer over het afslanksucces van deze toppers en bekijk de nieuwe Weight Watchers commercial.

Dagtotaal Voorbeeld Tabel

Om een indruk te krijgen van wat je per dag mag eten en drinken kun je met deze instructies jouw dagtotaal berekenen. Je kunt ook deze dagtotaal voorbeeldtabel raadplegen.

Alles over het nieuwe ProPoints™ 2.0 Plan

Vanaf  2010 gebruikt Weight Watchers het Weight Watchers ProPoints™ Puntensysteem.  Bij het berekenen van ProPoints™ wordt naast calorieën en vetten ook rekening gehouden met eiwitten, koolhydraten, vezels en verzadiging. Wil je alles weten over het ProPoints™ Plan, lees dan de artikelen Weight Watchers ProPoints™ Je kunt het ProPoints plan één week gratis uitproberen via deze link.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Dagtotaal

Het ProPoints™ Puntensysteem werkt met een weektotaal en een dagtotaal. Het ProPoints™ dagtotaal is hoger dan het dagtotaal dat je misschien wel kent van het oude FlexiPoints systeem, dit komt omdat de punten op een andere manier berekend worden. Het is belangrijk om alle punten van je dagtotaal op te maken, en geen punten mee te nemen naar de volgende dag. Gebruik hiervoor de punten van je weektotaal.

204089_FB_468x60_NL

Dagtotaal voor vrouwen

Het komt erop neer dat eigenlijk iedereen minimaal een dagtotaal van 29 punten heeft. Ben je een vrouw en weeg je minder als 80 kilo, dan is je dagtotaal altijd 29 punten. Per iedere 5 kilo boven de 80 kilo mag je 2 punten extra nemen.  Als je op gewicht wil blijven dan tel je 4 punten bij je puntentotaal op.

Dagtotaal voor mannen

Mannen mogen net als bij het FlexiPoints systeem meer punten. Het komt erop neer dat het dagtotaal van een man 6 punten hoger is dan die van een vrouw. Dit is uiteraard ook afhankelijk van je gewicht en lengte.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Weektotaal

Naast je dagtotaal kent het nieuwe puntensysteem ook een weektotaal. Deze punten mag je naar eigen inzicht verdelen over de week. Ga je bijvoorbeeld een keer uit eten, dan kun je deze punten gebruiken. Het aantal punten van het weektotaal varieert tussen de 35 en 49. Het aantal weekpunten is afhankelijk van je gewicht. Het is overigens niet verplicht om de punten van je weektotaal op te maken.

WeightWatchers Recepten

Goede voeding is essentieel voor volwassenen en kinderen. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. Het 7×7 Receptenboek heeft een aantal voordelen:

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Weektotaal Berekenen

Het weektotaal uitrekenen is niet moeilijk, het is namelijk alleen maar afhankelijk van je huidige gewicht. Hieronder kan je zien wat jouw weektotaal is.

 • Boven de 80 kilo krijg je 49 extra weekpunten.
 • Tussen de 70 en de 80 kilo krijg je 42 extra weekpunten
 • Onder de 70 kilo krijg je 35 extra weekpunten.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Puntenlijst en Puntencalculator

Voor het nieuwe ProPoints™ Plan geldt een compleet ProPoints puntenlijst. De producten op deze puntenlijst zijn op een andere manier berekend. Uiteraard is er ook een nieuwe online puntencalculator noodzakelijk.

Weight Watchers FlexiPoints

Ondanks dat het ProPoints systeem wetenschappelijk onderbouwd is zijn veel, vooral trouwe Weight Watchers gebruikers nog niet overtuigd van het nieuwe systeem. Wil je meer weten over het oude, FlexiPoints systeem of wil  je het aantal FlexiPoints berekenen? Lees dan dit artikel.

Aanmelden bij Weight Watchers

Als je onder persoonlijke begeleiding aan de slag wil met Weight Watchers dan zijn er verschillende mogelijkheden. Lees er alles over in dit artikel.

Jouw mening over Weight Watchers ProPoints™ 2.0

Heb je ervaring met Weight Watchers? vragen of suggesties? of ben je benieuwd naar ervaring van anderen? Dan kun je hier terecht. Daarnaast kun je ook terecht op het Weight Watchers Forum

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier

25 REACTIES

 1. ik wil heel graag 15 kg afvallen.
  Hoeveel points mag ik?
  voor mij is het te veel points.
  Ik denk lage verbranding!!!

 2. Ik ben een kind van 12 en ben 166 lang hoeveel punten mag je dan em weeg 52 kilo

 3. afgelopen donderdag naar w.w geweest.
  ik wil van mijn dikke benen en buik af!
  maar helaas ze kon mij niet helpen want volgens mijn bmi weeg ik 3 kg te weinig.
  raar toch
  naar bmi kijken is achterhaald wat nu ook wel blijkt.
  waar moet ik dan heen om aftevallen?

  gr anneke

  • Ik zou hier dan toch even met je dokter over spreken, die gaat je zeker kunnen verder helpen. Je hebt misschien héél lichte beenderen of misschien zie jij je billen en buikje anders dan anderen!

 4. Ik ben 52 jaar en wil in totaal zo een 3/4 kg afvallen. Hoeveel punten mag ik nu per dag gebruiken? Ik dacht minimaal 29. Ik ben 1.68 lang en weeg 68 kg.

  gr Petra

 5. Ik weeg 89kilo en ben 1.68m groot
  Hoeveel punten mag ik per dag hebben?

 6. Hallo, we rekenen hier geen dagtotalen meer uit. Daarvoor zul je toch écht naar cursus of naar w.w. on-line moeten gaan. Er is nu een leuke actie!

 7. degardin sybille

  hallo ik heb jullie boodschappen boek en een calculator maar ik weet eigenlijk niet hoeveel punten ik mag gebruiken.ik ben een vrouw ben 165cm groot weeg 102kg en ben 31 jaar . heb vroeger nog weight watvher gedaan en ben 15 kilo afgevallen maar dat was met het oude systeem nu weet ik echt niet hoeveel ik mag gebruiken.hopelijk kan u mij daarbij helpen,vriendelijke groeten sybille.

 8. Een jaar nadat Iris The Voice won is ze dankzij WeightWatchers behoorlijk afgevallen! Probeer WeightWatchers Online nu een week gratis uit.

  Iris Kroes afgevallen

 9. http://www.vetvrij.com/ww-gratis
  Hoi Karin,

  Ik heb bovenstaand linkje hier even neergezet in de hoop dat deze nog werkt. Je komt dan op de site van weight watchers Nederland terecht. Je kan @assitent dan gaan doen. Je dagtotaal wordt dan meteen uitgerekend.
  Wij doen dat niet meer bij vetvrij.

  Ik wens je heel veel succes toe en van hárte beterschap voor je enkel!

  Groetjes,

  Miepie

  • Beste,

   Ik heb me net geregistreerd, omdat ik graag zou willen weten hoeveel punten ik per dag zou mogen gebruiken. maar ook na de registratie vindt ik hier geen informatie van terug in de mail die ik gekregen heb. zou u me hier wat meer informatie over kunnen geven?

   alvast bedankt,
   M.v.g.
   Van Beek Line

 10. Hallo iedereen, ik zou graag willen weten hoeveel propoints ik en mijn man mogen hebben…Ik kan niet naar een cursus want ik heb een gebroken enkel door een ongeval…dus als jullie mij kunnen helpen zou ik heel blij zijn
  1.58 85 kg vrouw
  1.73 103 kg man

 11. Hoi Karine,

  Kun je het ook niet met iDeal betalen?

 12. hallo,

  Graag zou ik online ww volgen, maar dit gaat enkel met visa ,masterdkaart, kan ik dit niet met overschrijving via bank pc?

  bedankt.

 13. Weight Watchers

  Het succesvolle ProPoints plan en de site zijn vernieuwd om het afslanken nog gemakkelijker en flexibeler te maken. Meld je aan voor Weight Watchers Online en volg het programma waar en wanneer jij dat wilt. Begin vandaag nog!

  AANMELDEN

 14. Pooh Beer: ik zou zeggen: DOEN!!!

  Zoek een cursus bij je in de buurt zodat je een goede start maakt en alle benodigde materialen kunt aanschaffen!

  Het maakt het zoveel eenvoudiger als je een boodschappengids én calculator hebt.

  Succes!

 15. Hallo,

  Ik wil graag een aantal kilo’s afvallen en dokter frank beviel mij niet. Vandaar dat ik graag WW wil proberen.

 16. SanneGratis Weight Watchers Voucher

  Gratis Weight Watchers uitproberen?

  Maak gebruik van deze voucher en probeer Weight Watchers kosteloos !

 17. Hoeveel points mag je na de bevalling ? Normaal mag ik er 29.

 18. Ik wil graag het nieuwe systeem proberen, maar vind nergens iets terug over beweging. Mag je ook nog extra punten sparen door te sporten? Zoals vb voordien een kwartier goed doorstappen 1 punt telde?
  Vriendelijke groeten, Nadie

 19. Trots presenteren wij het eerste Nederlandstalige WeightWatchers boek met 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van hapjes tot desserts. Met tal van tips en ideeën voor tussendoortjes en enkele samengestelde menu’s. Met propoints-indicatie en aangevuld met nuttige informatie over een gezonde voeding en de formule van Weight Watchers, met uitleg van experts, boeiende getuigenissen en motiverende tips. Smakelijk in beeld gebracht!

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.