Weight Watchers ProPoints 2.0 Dagtotaal en Weektotaal Berekenen

21 Reacties

Wij berekenen gratis jouw Weight Watchers ProPoints™ Dagtotaal en Weektotaal. Ook benieuwd hoeveel punten je op een dag mag  gebruiken? Het onderstaande artikel geeft je alle informatie over de manier waarop je punten kunt berekenen voor het nieuwe Weight Watchers ProPoints™ 2.0 puntensysteem.

update: je kunt je WeightWatchers ProPoints 2.0 dagtotaal nu uit laten rekenen door WeightWatchers. Meld je aan voor deze actie, laat je dagtotaal berekenen en krijg €29,95 korting op ProPoints Online.pijl rechts

Wil je eenvoudig opzoeken hoeveel ProPoints een product bevat? raadpleeg dan de Online ProPoints™ 2.0 Puntengids of download gratis de Wight Watchers app voor je iPhone en iPad. Volg je het FlexiPoints programma? gebruik dan de Online FlexiPoints Puntengids. Vanaf 2012 heeft ProPoints een upgrade gekregen naar ProPoints 2.0. Je kunt alles lezen over het nieuwe ProPoints 2.0 plan in dit artikel.

propoints

Bereken gratis jouw ProPoints™ 2.0 Dagtotaal

Het nieuwe ProPoints™ 2.0 puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers online. Je ProPoints™ dagtotaal wordt dan berekend door een Weight Watchers coach. Hoe je jezelf kunt aanmelden bij Weight Watchers staat beschreven in de laatste alinea op deze pagina.

Tip van Sanne: download tijdelijk gratis exclusieve WeightWatchers Receptenboeken!

Iris Kroes en Angela Groothuizen

Iris en Angela zijn de nieuwe de nieuwe gezichten van Weight Watchers. Iris is 15 kilo afgevallen en vertegenwoordigd het online programma. Angela verloor 10 kilo met Weight Watchers ProPoints 2.0. Lees meer over het afslanksucces van deze toppers en bekijk de nieuwe Weight Watchers commercial.

Dagtotaal Voorbeeld Tabel

Om een indruk te krijgen van wat je per dag mag eten en drinken kun je met deze instructies jouw dagtotaal berekenen. Je kunt ook deze dagtotaal voorbeeldtabel raadplegen.

Alles over het nieuwe ProPoints™ 2.0 Plan

Vanaf  2010 gebruikt Weight Watchers het Weight Watchers ProPoints™ Puntensysteem.  Bij het berekenen van ProPoints™ wordt naast calorieën en vetten ook rekening gehouden met eiwitten, koolhydraten, vezels en verzadiging. Wil je alles weten over het ProPoints™ Plan, lees dan de artikelen Weight Watchers ProPoints™ Je kunt het ProPoints plan één week gratis uitproberen via deze link.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Dagtotaal

Het ProPoints™ Puntensysteem werkt met een weektotaal en een dagtotaal. Het ProPoints™ dagtotaal is hoger dan het dagtotaal dat je misschien wel kent van het oude FlexiPoints systeem, dit komt omdat de punten op een andere manier berekend worden. Het is belangrijk om alle punten van je dagtotaal op te maken, en geen punten mee te nemen naar de volgende dag. Gebruik hiervoor de punten van je weektotaal.

204089 FB 468x60 NL

Dagtotaal voor vrouwen

Het komt erop neer dat eigenlijk iedereen minimaal een dagtotaal van 29 punten heeft. Ben je een vrouw en weeg je minder als 80 kilo, dan is je dagtotaal altijd 29 punten. Per iedere 5 kilo boven de 80 kilo mag je 2 punten extra nemen.  Als je op gewicht wil blijven dan tel je 4 punten bij je puntentotaal op.

Dagtotaal voor mannen

Mannen mogen net als bij het FlexiPoints systeem meer punten. Het komt erop neer dat het dagtotaal van een man 6 punten hoger is dan die van een vrouw. Dit is uiteraard ook afhankelijk van je gewicht en lengte.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Weektotaal

Naast je dagtotaal kent het nieuwe puntensysteem ook een weektotaal. Deze punten mag je naar eigen inzicht verdelen over de week. Ga je bijvoorbeeld een keer uit eten, dan kun je deze punten gebruiken. Het aantal punten van het weektotaal varieert tussen de 35 en 49. Het aantal weekpunten is afhankelijk van je gewicht. Het is overigens niet verplicht om de punten van je weektotaal op te maken.

Weektotaal Berekenen

Het weektotaal uitrekenen is niet moeilijk, het is namelijk alleen maar afhankelijk van je huidige gewicht. Hieronder kan je zien wat jouw weektotaal is.

 • Boven de 80 kilo krijg je 49 extra weekpunten.
 • Tussen de 70 en de 80 kilo krijg je 42 extra weekpunten
 • Onder de 70 kilo krijg je 35 extra weekpunten.

Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Puntenlijst en Puntencalculator

Voor het nieuwe ProPoints™ Plan geldt een compleet ProPoints puntenlijst. De producten op deze puntenlijst zijn op een andere manier berekend. Uiteraard is er ook een nieuwe online puntencalculator noodzakelijk.

Weight Watchers FlexiPoints

Ondanks dat het ProPoints systeem wetenschappelijk onderbouwd is zijn veel, vooral trouwe Weight Watchers gebruikers nog niet overtuigd van het nieuwe systeem. Wil je meer weten over het oude, FlexiPoints systeem of wil  je het aantal FlexiPoints berekenen? Lees dan dit artikel.

Aanmelden bij Weight Watchers

Als je onder persoonlijke begeleiding aan de slag wil met Weight Watchers dan zijn er verschillende mogelijkheden. Lees er alles over in dit artikel.

Jouw mening over Weight Watchers ProPoints™ 2.0

Heb je ervaring met Weight Watchers? vragen of suggesties? of ben je benieuwd naar ervaring van anderen? Dan kun je hier terecht. Daarnaast kun je ook terecht op het Weight Watchers Forum

Aanbevolen Artikelen

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Natascha van der Linden

Natascha van der Linden

Berichten

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

21 reacties aan Weight Watchers ProPoints 2.0 Dagtotaal en Weektotaal Berekenen

 1. Heb geen idee Joke

 2. @joke ik denk 1 pnt – 50kcal

 3. Hallo iedereen, ik zou graag willen weten hoeveel propoints ik en mijn man mogen hebben…Ik kan niet naar een cursus want ik heb een gebroken enkel door een ongeval…dus als jullie mij kunnen helpen zou ik heel blij zijn
  1.58 85 kg vrouw
  1.73 103 kg man

 4. http://www.vetvrij.com/ww-gratis
  Hoi Karin,

  Ik heb bovenstaand linkje hier even neergezet in de hoop dat deze nog werkt. Je komt dan op de site van weight watchers Nederland terecht. Je kan @assitent dan gaan doen. Je dagtotaal wordt dan meteen uitgerekend.
  Wij doen dat niet meer bij vetvrij.

  Ik wens je heel veel succes toe en van hárte beterschap voor je enkel!

  Groetjes,

  Miepie

 5. Een jaar nadat Iris The Voice won is ze dankzij WeightWatchers behoorlijk afgevallen! Probeer WeightWatchers Online nu een week gratis uit.

  Iris Kroes afgevallen

 6. hallo ik heb jullie boodschappen boek en een calculator maar ik weet eigenlijk niet hoeveel punten ik mag gebruiken.ik ben een vrouw ben 165cm groot weeg 102kg en ben 31 jaar . heb vroeger nog weight watvher gedaan en ben 15 kilo afgevallen maar dat was met het oude systeem nu weet ik echt niet hoeveel ik mag gebruiken.hopelijk kan u mij daarbij helpen,vriendelijke groeten sybille.

 7. Hallo, we rekenen hier geen dagtotalen meer uit. Daarvoor zul je toch écht naar cursus of naar w.w. on-line moeten gaan. Er is nu een leuke actie!

 8. Ik weeg 89kilo en ben 1.68m groot
  Hoeveel punten mag ik per dag hebben?

 9. Ik ben 52 jaar en wil in totaal zo een 3/4 kg afvallen. Hoeveel punten mag ik nu per dag gebruiken? Ik dacht minimaal 29. Ik ben 1.68 lang en weeg 68 kg.

  gr Petra

 10. afgelopen donderdag naar w.w geweest.
  ik wil van mijn dikke benen en buik af!
  maar helaas ze kon mij niet helpen want volgens mijn bmi weeg ik 3 kg te weinig.
  raar toch
  naar bmi kijken is achterhaald wat nu ook wel blijkt.
  waar moet ik dan heen om aftevallen?

  gr anneke

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.