Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

204089_FB_468x60_NL

Let op: FlexiPoints is ProPoints™ 2.0 geworden

Deze Weight Watchers puntenlijst is uitsluitend voor het Weight Watchers FlexiPoints ComfortPlus programma. Volg je het nieuwe ProPoints™ programma? Raadpleeg dan de Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Puntenlijst

Lees alles over het nieuwe ProPoints™ 2.0 Plan, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan GRATIS aan voor pijl-rechtsWeight Watchers online en bespaar 29,95 euro. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

Gratis Receptenboekje

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker. Om een indruk te krijgen kun je een Gratis Receptenboekje downloaden.

Weight Watchers FlexiPoints snelmenu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

Tip van Sanne: download tijdelijk gratis exclusieve WeightWatchers Receptenboeken!

Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A. Hoeveelheid Punten
Aalbessen Vrije portie 0
Aardappel, gebakken 100g 3
Aardappel natuur 100g 1
Aardappel natuur Vrije portie 2
Aardappelballetjes, diepgevroren 100g 4
Aardappelkroket 1 stuk, 25g 1.5

Iris Kroes en Angela Groothuizen

Iris en Angela zijn de nieuwe de nieuwe gezichten van Weight Watchers. Iris is 15 kilo afgevallen en vertegenwoordigd het online programma. Angela verloor 10 kilo met Weight Watchers ProPoints 2.0. Lees meer over het afslanksucces van deze toppers en bekijk de nieuwe Weight Watchers commercial.

ProPoints™ Dagtotaal

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je ProPoints™ dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

  • Je Leeftijd
  • Je Geslacht
  • Je Lengte
  • Je Huidige Gewicht

Jouw mening telt!

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Weight Watchers ProPoints™ getest door Vara Kassa

Weight Watchers ProPoints™ is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers ProPoints™ methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

Speciaal voor jou geselecteerd

104 REACTIES

  1. ik heb een tijd geleden de weight watchers gedaan,wel afgevallen maar er ook weer bij op.het valt me op dat je hier bij dit dieet best wel veel mag eten, val je dan wel af??zo veel fruit ,aardappels kon niet volgens de weight watchers,hoe werkt dit dieet precies?

  2. Ik ben op vakantie mijn puntenlijst (boekje)kwijt geraakt waar kan ik een nieuw bestellen als zelfstandige heb ik geen Tijd om naar een bijeenkomst te gaan groetjes marijke

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.