Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

204089_FB_468x60_NL

Let op: FlexiPoints is ProPoints™ 2.0 geworden

Deze Weight Watchers puntenlijst is uitsluitend voor het Weight Watchers FlexiPoints ComfortPlus programma. Volg je het nieuwe ProPoints™ programma? Raadpleeg dan de Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Puntenlijst

Lees alles over het nieuwe ProPoints™ 2.0 Plan, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan GRATIS aan voor Weight Watchers online en bespaar 29,95 euro. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

Gratis Receptenboekje

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker. Om een indruk te krijgen kun je een Gratis Receptenboekje downloaden.

Weight Watchers FlexiPoints snelmenu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

GRATIS WeightWatchers Recepten!
Vul je naam en mailadres in en ontvang GRATIS een aantal unieke recepenboeken
Je ontvangt een complete serie met unieke receptenboeken die door WeightWatchers exclusief beschikbaar zijn gesteld voor bezoekers van vetvrij.com. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, verantwoord, lekker en geschikt voor het hele gezin.
Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A. Hoeveelheid Punten
Aalbessen Vrije portie 0
Aardappel, gebakken 100g 3
Aardappel natuur 100g 1
Aardappel natuur Vrije portie 2
Aardappelballetjes, diepgevroren 100g 4
Aardappelkroket 1 stuk, 25g 1.5

Iris Kroes en Angela Groothuizen

Iris en Angela zijn de nieuwe de nieuwe gezichten van Weight Watchers. Iris is 15 kilo afgevallen en vertegenwoordigd het online programma. Angela verloor 10 kilo met Weight Watchers ProPoints 2.0. Lees meer over het afslanksucces van deze toppers en bekijk de nieuwe Weight Watchers commercial.

ProPoints™ Dagtotaal

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je ProPoints™ dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

 • Je Leeftijd
 • Je Geslacht
 • Je Lengte
 • Je Huidige Gewicht

Jouw mening telt!

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Weight Watchers ProPoints™ getest door Vara Kassa

Weight Watchers ProPoints™ is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers ProPoints™ methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? GRATIS Afslankcursus
Vul je naam en email adres in en start vandaag nog met deze gratis afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslankcursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen. Helemaal GRATIS!Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

106 REACTIES

 1. heb op Ipad WW mobile.nl app geplaatst. Sindsdien kan ik programma pro points plan niet meer laden op computer. Heb cookies weggehaald zoals eerder voorgesteld, maar kan nog steeds niet mijn maaltijden etc. invullen.
  Hoop dat iemand mij kan helpen

 2. ik heb jaren terug op de weightwachers gezeten en ik wil er weer mee beginnen maar ik weet niet meer hoeveel punten ik mag nemen ik weeg 120 kg ongeveer graag u antwoord gr wilma

 3. Hai Wilma! Je hebt waarschijnlijk alle spulletjes nog van jouw weight watchers programma? Welk programma heb je gedaan? Ik heb eventueel je lengte ook nog nodig en je leeftijd.

  Tóp dat je het programma weer gaat oppakken!
  Ik jo jo ook hoor maar ik wéét gewoon dat Weight Watchers voor míj de gezondste en beste manier is om af te vallen!

  Als je het leuk vindt om mijn verhaal te lezen, dan nodig ik je van hárte uit om dit
  hier te lezen:

  http://www.vetvrij.com/weight-watchers-ervaring.html

 4. Bij deze laat ik je weten dat ik al jaren op gewicht ben dankzij weightwatcher ,dus ik hoef niet meer af te vallen.Een nieuw recept is altijd wel leuk om uit te proberen.Groetjes Janine.

 5. ik probeer me aan te melden online, maar als ik op verder klik gebeurt er helemaal niks..hij laadt niet en er gebeurt niks.

 6. Ik wilde de lijst van alle propoints nog een keer printen zoals ik altijd heb gedaan zodat ik er ook een op t werk heb. Echter kan ik na pagina 6 niet meer verder om te printen. Zou jij mij van a tot z de voedingsstoffen kunnen mailen met propoints? Anders moet ik al die pagina’s gaan lopen kopiëren!

  Gr. Anouk

  • Met de handige Mix & Match-tool kan je op een eenvoudige manier jouw maaltijd samenstellen door ingrediënten toe te voegen. Hierdoor maak je maaltijden klaar die je graag lust en blijf je makkelijker gemotivieerd om af te vallen.

   Start je met Power Start?

   Ga in de Power Start App naar ‘Maaltijden’ en stel je eigen maaltijd samen door ingrediënten uit de lijst toe te voegen. Simpel, toch?

   Start je met het ProPoints® plan?

   Ga in de Weight Watchers App naar de subnavigatie ‘Mix & Match’ en krijg 4 interactieve artikelen te zien die je helpen met het samenstellen van jouw maaltijd.

   Lees meer over Weight Watchers Power Start

  • Als ik uittel hoeveel ik per dag mag gebruiken zou dat maar 18 zijn, lijkt mij heeeeel weinig
   Ik ben vrouw, 56 jaar, 1,61 m en 63. Kg
   Ik ken uw systeem omdat mij. Man hiermee goed afviel
   Klopt het dat ik met 18 punten moet toekomen om te kunnen afvallen ?

 7. Hallo Marleen, we rekenen geen puntentotaal meer uit bij vetvrij.
  Volgens mij hebben ze weer een nieuw systeem waar ik niet in thuis ben.
  Wat ik je kan aanraden is om naar een cursus te gaan. Daar krijg je het goede pointsdagtotaal uitgerekend. Of je kan weight watchers online gaan doen.

  Succes gewenst!

 8. ik heb een tijd geleden de weight watchers gedaan,wel afgevallen maar er ook weer bij op.het valt me op dat je hier bij dit dieet best wel veel mag eten, val je dan wel af??zo veel fruit ,aardappels kon niet volgens de weight watchers,hoe werkt dit dieet precies?

 9. Ik ben op vakantie mijn puntenlijst (boekje)kwijt geraakt waar kan ik een nieuw bestellen als zelfstandige heb ik geen Tijd om naar een bijeenkomst te gaan groetjes marijke

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.