Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints PDF Puntenlijst

204089_FB_468x60_NL

Let op: FlexiPoints is ProPoints™ 2.0 geworden

Deze Weight Watchers puntenlijst is uitsluitend voor het Weight Watchers FlexiPoints ComfortPlus programma. Volg je het nieuwe ProPoints™ programma? Raadpleeg dan de Weight Watchers ProPoints™ 2.0 Puntenlijst

Lees alles over het nieuwe ProPoints™ 2.0 Plan, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan GRATIS aan voor Weight Watchers online en bespaar 29,95 euro. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

Gratis Receptenboekje

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker. Om een indruk te krijgen kun je een Gratis Receptenboekje downloaden.

Weight Watchers FlexiPoints snelmenu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

GRATIS WeightWatchers Recepten!
Vul je naam en mailadres in en ontvang GRATIS een aantal unieke recepenboeken
Je ontvangt een complete serie met unieke receptenboeken die door WeightWatchers exclusief beschikbaar zijn gesteld voor bezoekers van vetvrij.com. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, verantwoord, lekker en geschikt voor het hele gezin.

Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A.HoeveelheidPunten
AalbessenVrije portie0
Aardappel, gebakken100g3
Aardappel natuur100g1
Aardappel natuurVrije portie2
Aardappelballetjes, diepgevroren100g4
Aardappelkroket1 stuk, 25g1.5

Iris Kroes en Angela Groothuizen

Iris en Angela zijn de nieuwe de nieuwe gezichten van Weight Watchers. Iris is 15 kilo afgevallen en vertegenwoordigd het online programma. Angela verloor 10 kilo met Weight Watchers ProPoints 2.0. Lees meer over het afslanksucces van deze toppers en bekijk de nieuwe Weight Watchers commercial.

ProPoints™ Dagtotaal

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je ProPoints™ dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

 • Je Leeftijd
 • Je Geslacht
 • Je Lengte
 • Je Huidige Gewicht

Jouw mening telt!

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Weight Watchers ProPoints™ getest door Vara Kassa

Weight Watchers ProPoints™ is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers ProPoints™ methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

105 REACTIES

 1. Weight Watchers is al jaren een betrouwbaar en effectief afslankprogramma. Naast de bijeenkomsten op de vele locaties in het land is het online programma erg populair. Met behulp van de foodtracker en een online dagboek is ook jouw doel haalbaar.

 2. Hallo, ik ben vandaag begonnen met weight watchers online, nou heb ik vanmorgen gebeld voor een punten boekje, die mevrouw vertelde mij dat ik even op moest zoeken naar de dichtstbijzijnde cursus en dat ik dat dan zo kon krijgen. Nou heb ik gekeken maar het is best ver bij mij vandaan en bijna niet te doen met openbaar vervoer. Kunnen jullie mij verder helpen.

  Groetjes Daphne

 3. Hoi Daphne,

  Met online heb je haast geen puntenboekje nodig toch? Je vult je artikel in wat je hebt genuttigd en weeg het met name goed af! En voer het dan ook goed in. Dat kan je in points per dag schelen hoor.

  Je zou eventueel op Marktplaats kunnen kijken. Er zijn 2 versies van de propoints. De laatste die ik heb was een blauwe gids. Die daarvoor was roestbruin. De blauwe staat de C1000 bij in. In de bruine wordt het verzadigd eten in uitgelegd. Maar ik weet niet welk systeem ze nu hanteren bij de Weight Watchers. Of er al weer een vernieuwing is. De vorige versie was met een telvrije dag. Succes!

 4. Wil mij graag on line inschrijven bij Weight Watchers , maar vanuit België lukt dit niet goed. Men blijft herhalen dat ik mijn postcode moet intikken, maar de postcode in België bestaat maar uit vier cijfers.

  Gelieve mij hierbij te helpen aub. Dank bij voorbaat.

  Groetjes,

  Ingrid

 5. Hallo, graag zou ik willen weten hoeveel propoints dagtotaal ik mag hebben,

  Leeftijd. 56
  Vrouw
  Lengte. 167
  Gewicht. 65

  Dank .

 6. wil me graag aan melden voor jullie online cursus maar lukt niet .
  Lengte is 1,65 maar dat blijf hij dus weigeren.
  G r lilian

 7. Hoi Lilian,

  Je zit hier niet bij weight watchers nederland hoor, dit is vetvrij.com

  Misschien moet je bij het invullen van je lengte ipv een punt een komma gebruiken of net andersom ipv een komma een punt. Ik kan me nog zoiets herinneren.

  Succes!

 8. hay Daphne.
  Ik ben erg veel afgevallen met het Cambridge500 dieet 19 kg om precies te zijn.Ben ondertussen wel weer 8kg aangekomen! Ik eet nog steeds niet normaal en gebruik de shakes van protiplus en blijf hierdoor stabiel. Nu wil ik graag weightwatchers gaan volgen omdat ik shakes niet meer volhoud en weer normaal wil eten. Weet jij of ik hierdoor weer veel aankom? groetjes simone

 9. Ik ben sinds 3 weken bezig met de Weight Watches en ik moet per 30 punten eten. Ik heb heel veel problemen om een dag samen te stellen met het eten. Hebben jullie een week waar alle recepten poer dag staan of iets dergelijks.

  Met vriendelijke groet,

  Yvonne

 10. Mocht je je points niet opkrijgen: pak dan de volle producten: volle melk, yoghurt of een handje vol noten. Dan schiet het zo omhoog

 11. Hoi Yvonne, waarom kost je het zoveel moeite? Je plant een dag qua ontbijt, lunch en diner.
  Je weet wat je dan aan points kwijt bent. Ben je er overheen kun je je vrije weekpunten aanspreken. Offf wat nog beter is: je gaat een stuk wandelen om zodoende activepoints te scoren. Een boek bestaat wel: die kun je via de website van w.w. Nederland bestellen. Ik vind het kookboek erg leuk! Daarin staan leuke recepten met propointswaarden erbij.

 12. Wat mij betreft een top dieet, vorig jaar 20 kilo hiermee afgevallen. Helaas weer aangekomen doordat ik gestopt ben maar nu weer opgepakt.

  • Hoi Sanne,

   Dankjewel voor de weekmenu’s echter, ik ben nu bezig met Weight Watchers en ben daardoor in drie weken 3,5 kilo afgevallen. Mijn gewicht nu is 63 kilo en ik wil onder de 60 gaan wegen.

   Je weekmenu’s bewaar ik in een aparte map.

   Warme groet

   Rianne

 13. Hai Frieda. De boodschappengids kun je alléén bij de cursus krijgen. Of je kan het eens op marktplaats proberen?

 14. Ik wil heel graag de cursus Wicht Watchters volgen maar kom niet in aanmerking inverband met mijne Bmi

  kan iemand mij contacteren hierover?

 15. Hallo,
  heb net de gratis gidsen besteld via mail. Was vorig jaar 14 kilo kwijt door Weight Watchers, voor mij een passend dieet omdat je alles kunt/mag blijven eten maar met mate. Helaas door omstandigheden terug aangekomen, nog maar 4 kg maar heb me voorgenomen om terug te starten. bedankt voor de gratis gidsen, ik ben weer gestart, hopelijk lukt he. Het enige probleem is bewegen bij mij, hebt u suggesties.
  mvrgr
  Linda

 16. Hallo Sandra,

  Waarom kom je niet in aanmerking door je bmi? Als je bijvoorbeeld een gezond bmi gewicht hebt dan kom je inderdaad niet in aanmerking om aan het programma deel te nemen omdat ondergewicht ook risico’s met zich meebrengt. Bij ernstig overgewicht is het aan te raden om contact op te nemen met je huisarts zodat hij jou toestemming geeft (laat het even op papier zetten zodat je dit naar de w.w. kan sturen)

 17. Hoi Linda!

  Er zijn legio manieren om te bewegen. Zoek in ieder geval iets wat bij jóú past.
  Bij mij is dat wandelen met onze hond. Maar vindt jij het leuk om iets in groepsverband te doen, sluit je dan aan bij een sportvereniging of zo.
  Neem ipv de auto (als je die hebt) de fiets. Neem de trap een paar keer extra per dag…
  Als je een tuin hebt? Ga tuinieren…
  Zwemmen? Ik hoop dat je zo wat ideeën hebt gekregen.
  Succes in ieder geval.
  http://www.vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?f=205&t=4338
  Als je het leuk vindt kom bij ons kletsen op ons forum!

 18. Ik ben net ‘lid’ geworden en heb 3 maanden weight watchers. Ik zou ook toegang hebben tot een puntenboekje. Helaas heb ik die nergens kunnen vinden of thuisgestuurd gekregen. Hoe kom ik hieraan?

  Vriendelijke groet,

  Bine

  • Hoi Bine,

   Doe je weight watchers online? Dan is je puntenboekje alles wat je invult bij online.

 19. Hallo , Hoe kan ik weten hoeveel punten ik mag gebruiken per dag? , ik heb na mijn zwangerschap al vanalles geprobeert en niks helpt.. ik wil nu eens op deze manier proberen mvg tine.

 20. heb op Ipad WW mobile.nl app geplaatst. Sindsdien kan ik programma pro points plan niet meer laden op computer. Heb cookies weggehaald zoals eerder voorgesteld, maar kan nog steeds niet mijn maaltijden etc. invullen.
  Hoop dat iemand mij kan helpen

 21. ik heb jaren terug op de weightwachers gezeten en ik wil er weer mee beginnen maar ik weet niet meer hoeveel punten ik mag nemen ik weeg 120 kg ongeveer graag u antwoord gr wilma

 22. Hai Wilma! Je hebt waarschijnlijk alle spulletjes nog van jouw weight watchers programma? Welk programma heb je gedaan? Ik heb eventueel je lengte ook nog nodig en je leeftijd.

  Tóp dat je het programma weer gaat oppakken!
  Ik jo jo ook hoor maar ik wéét gewoon dat Weight Watchers voor míj de gezondste en beste manier is om af te vallen!

  Als je het leuk vindt om mijn verhaal te lezen, dan nodig ik je van hárte uit om dit
  hier te lezen:

  http://www.vetvrij.com/weight-watchers-ervaring.html

 23. Bij deze laat ik je weten dat ik al jaren op gewicht ben dankzij weightwatcher ,dus ik hoef niet meer af te vallen.Een nieuw recept is altijd wel leuk om uit te proberen.Groetjes Janine.

 24. ik probeer me aan te melden online, maar als ik op verder klik gebeurt er helemaal niks..hij laadt niet en er gebeurt niks.

 25. Ik wilde de lijst van alle propoints nog een keer printen zoals ik altijd heb gedaan zodat ik er ook een op t werk heb. Echter kan ik na pagina 6 niet meer verder om te printen. Zou jij mij van a tot z de voedingsstoffen kunnen mailen met propoints? Anders moet ik al die pagina’s gaan lopen kopiëren!

  Gr. Anouk

  • Met de handige Mix & Match-tool kan je op een eenvoudige manier jouw maaltijd samenstellen door ingrediënten toe te voegen. Hierdoor maak je maaltijden klaar die je graag lust en blijf je makkelijker gemotivieerd om af te vallen.

   Start je met Power Start?

   Ga in de Power Start App naar ‘Maaltijden’ en stel je eigen maaltijd samen door ingrediënten uit de lijst toe te voegen. Simpel, toch?

   Start je met het ProPoints® plan?

   Ga in de Weight Watchers App naar de subnavigatie ‘Mix & Match’ en krijg 4 interactieve artikelen te zien die je helpen met het samenstellen van jouw maaltijd.

   Lees meer over Weight Watchers Power Start

  • Als ik uittel hoeveel ik per dag mag gebruiken zou dat maar 18 zijn, lijkt mij heeeeel weinig
   Ik ben vrouw, 56 jaar, 1,61 m en 63. Kg
   Ik ken uw systeem omdat mij. Man hiermee goed afviel
   Klopt het dat ik met 18 punten moet toekomen om te kunnen afvallen ?

 26. Hallo Marleen, we rekenen geen puntentotaal meer uit bij vetvrij.
  Volgens mij hebben ze weer een nieuw systeem waar ik niet in thuis ben.
  Wat ik je kan aanraden is om naar een cursus te gaan. Daar krijg je het goede pointsdagtotaal uitgerekend. Of je kan weight watchers online gaan doen.

  Succes gewenst!

 27. ik heb een tijd geleden de weight watchers gedaan,wel afgevallen maar er ook weer bij op.het valt me op dat je hier bij dit dieet best wel veel mag eten, val je dan wel af??zo veel fruit ,aardappels kon niet volgens de weight watchers,hoe werkt dit dieet precies?

 28. Ik ben op vakantie mijn puntenlijst (boekje)kwijt geraakt waar kan ik een nieuw bestellen als zelfstandige heb ik geen Tijd om naar een bijeenkomst te gaan groetjes marijke

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.