Weight Care Aanbiedingen

713

Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weightcare. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Weight Care Maatlijdvervangers

Weight Care zijn maaltijdvervangers. Deze maaltijdvervangers bevatten een geringe hoeveelheid energie en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Gemiddeld kun je 0,5 tot 2 kilo per week afvallen. Weightcare producten zijn kant-en-klare maaltijden met een lage calorie inname. Deze producten bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Je kunt er voor kiezen om een 5-dagen dieet te volgen van Weightcare van slechts 600 of 830 kcal per dag. Je kunt ook één of twee maaltijden per dag vervangen door een Weightcare maaltijd.

Wanneer kan ik Weight Care gebruiken?

Je kunt Weight Care maaltijdvervangers voor drie doeleinden gebruiken:

 • Om slank te worden
 • Om slank te blijven
 • Om er zeker van te zijn dat je een gezonde maaltijd binnenkrijgt

Maaltijdvervangers zijn effectief en hierdoor enorm populair. Weight Care is een dieet dat is gebaseerd op een een verantwoord voedingspatroon waarbij maaltijden worden vervangen door:

 • Weight Care shakes
 • Weight Care soepen
 • Weight Care repen

Het voedingspatroon is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepakt.

Gesponsorde Berichten

 


Weight Care Basisplan

Het basisplan bestaat uit het vervangen van twee maaltijden door Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één verantwoorde maaltijd. Een voorbeeld van een verantwoorde maaltijd is:

 • 100 gram mager vlees, soja of vis
 • onbeperkt groente
 • een handje vol aardappels, pasta of rijst

Je kunt ook alle maaltijden vervangen door Weight Care producten.  Hiermee val je gemiddelt 2 kilo per week af. Ideaal voor iedereen die snel resultaat verwacht.

Basisregels Weight Care dieet. De verschillende fasen van het dieet zijn.

Weight Care Plan A

Bij plan A verlies je op een actieve manier gewicht. Hierbij volg je het Weight Care 5 dagen dieet. Je kunt kiezen uit de volgende producten:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

Je vervangt alle gebruikelijke maaltijden door de Weight Care maaltijdvervangers. Dagelijks mag je  een Weight Care tussendoortje.

Weight Care Plan B

Bij plan B vervang je het ontbijt en de lunch met de Weight Care maaltijden. De avondmaaltijd bepaal je zelf. Tussendoor eet je bij voorkeur twee stuks fruit.

Weight Care Plan C

Plan C is uniek en zorgt ervoor dat je een nieuwe, gezonde levensstijl aanleert. Door een duidelijk schema leer je hoe je op gewicht kunt blijven. Tijdens plan C heb je iedere maandag een Weight Care maandag. Gedurende deze dag vervang je het ontbijt en de lunch door een maaltijdvervanger van Weight Care. Het avondeten bestaat uit een gezonde maaltijd betaande uit mager vlees of vis, onbeperkt groente en een beetje pasta, rijst of aardappelen. Als tussendoortje mag je 2 stuks fruit en je hebt de keuze uit een plak ontbijtkoek, een kop bouillon, beschuit of een cracker van Wieght Care. Tijdens dit plan krijg je ongeveer 1.000 tot 1.200 calorieën per dag binnen. Fase C kun je onbeperkt volgen.

Tijdens alle fasen, drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Weight Care Testpersonen Gezocht

Wil je graag Weight Care producten uittesten? Dan adviseer ik je om deze pagina te bezoeken.

Voordelen Weight Care

 • Je valt snel af
 • Je krijgt alle voedingsmiddelen binnen die nodig zijn
 • Je leert een verantwoord voedingspatroon
 • Andere voedingssupplementen zijn overbodig
 • Je blijft op gewicht

Nadelen Weight Care

 • Tijdens de eerste fase kun je futloos zijn
 • Een behoorlijke omschakeling

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
DELEN
Vorig artikelSlimsap
Volgend artikelNononsense Dieet – Nonolijst week 1
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

713 REACTIES

 1. Ik lust alleen weight care repen, mag dat ook? Ik lust geen shakes :( Als vervanger van ontbijt en avondeten, hé!
  ’s Middags eet ik gewoon mijn vlees met groenten!

 2. Ben op 22-09-’15 begonnen met de 5-daagse van W.C op een gewicht van 95,8 kg en ben in die dagen 2,8 kg afgevallen. Daarna overgestapt op plan B waar ik dus nu nog steeds in zit en val nog steeds super af op dit moment ligt mijn gewicht op 88,0 kg. Ben wel heel eerlijk je moet wel een bepaalde discipline voor jezelf opleggen om dit vol te houden. Wil er nu nog 2-3 kg af hebben en zal dan overgaan op plan C. Voor een ieder die ook gaat beginnen met Weight Care, succes !!!

 3. Zo vandaag het 5 daagse pakket gekocht. Ik ben van plan om maandag te beginnen. Ik heb nog geen eerdere ervaring met WC.
  Zijn er nog meer mensen die net zijn begonnen of binnen kort willen beginnen? Zou leuk zijn om elkaar op de hoogte te houden en een steuntje in de rug te bieden.

  Groetjes

 4. Met Weight care gestart op 11 mei 2015
  Ik zou zo graag weer rond de 64 kg willen wegen.
  Mijn huidige gewicht is nu 94,8
  11 mei was ik 97,1 nu 29 mei 94,8 dus

  Greetz Jean

 5. Morgen…ben ik een week bezig met weight-care. Zou er idd wat van af zijn? Weegschaal was de hele week aan het schommelen ( ik weet het, beter 1 x per week, maar? Leer dat maar eens af ) af, gelijk aangekomen…van alles wat…ben jij ook benieuwd? Of ik er morgen wat van af heb! Lees het morgen in mijn topic!

 6. Hoii,

  Ik ga vanaf morgen weight care uit proberen!

  Eens kijken of ik hier mee,mijn streefgewicht kan halen.
  Hoe me dat vergaat..kun je lezen in mijn forum topic!

  Ik ben er klaar voor…maar? Hoelang zal ik dit vol houden..

  Groetjes,
  Alice

 7. Hoi hoi,
  Succes met je dieet; ‘k heb nog nooit gehoord dat je er duizelig van zou worden, maar ik kan me goed voorstellen dat je te weinig calorieën binnenkrijgt als je ’t druk hebt en dan een hongerklop zou krijgen. Als dat zo is, raad ik je aan om de maaltijdrepen te nemen, die vullen beter of je kunt de maaltijdpoeder in yoghurt doen en daarbij een verkruimelde Weetabix (vezelkoek) doen en anders zou je wat extra kunnen eten zoals een volkoren voedingsbiscuit van Patria…
  Groetjes, Mariah.

 8. Hoi hoi ik ga morgen beginnen met W.C ook 2 maaltijd vervangers en savonds gewoon eten. Ben benieuwd ben 7 mnd geleden bevallen e voel me zo onprettig met dit gewicht . Wil er 10 kilo af las net dat je er oom duizelig van kunt worden iemand dit al gehad? ? Heb 2 kleine kinderen en altijd drukke dag hoop dat het allemaal goed gaat enz..

LAAT EEN REACTIE ACHTER