Waar kan ik Prodimed Bestellen?

2 Reacties

We krijgen regelmatig vragen waar je Prodimed producten kunt bestellen. Prodimed is is helaas niet zoals andere maaltijdvervangers online te bestellen of te koop in de winkel. De distributie van Prodimed producten verloopt via de ruim 200 verkooppunten in Nederland en België. Wegens de populariteit van Prodimed komen er dagelijks verkooppunten bij. De verspreiding loopt via een Prodimed voedingsconsulent of deskundige. Deze zal je begeleiden en tevens de Prodimed producten zoals shakes en repen leveren. Om een indicatie te krijgen van de prijzen van Prodimed of deze prijzen te vergelijken met andere Proteïne of Eiwitdiëten hebben we een overzicht voor je opgesteld.

Prodimed of SLIMdiet

Prodimed heeft meer dan 350 verkooppunten in Nederland maar is niet online verkrijgbaar. Je bent aangewezen op een consulente die je naast de producten begeleiding geeft. Heb je hier geen gelegenheid voor, of heb je voldoende discipline om zelfstandig af te vallen? Dan is SLIMdiet een goed alternatief. De prijzen van SLIMdiet zijn relatief gunstig en de producten zijn vergelijkbaar met Prodimed producten. In tegenstelling tot Prodimed is SLIMdiet online verkrijgbaar.

Prodimed verkoop punten per provincie Nederland

Prodimed verkooppunten Noord Holland
Prodimed verkooppunten Zuid Holland
Prodimed verkooppunten Zeeland
Prodimed verkooppunten Noord Brabantprodimed3
Prodimed verkooppunten Limburg
Prodimed verkooppunten Gelderland
Prodimed verkooppunten Utrecht
Prodimed verkooppunten Overijssel
Prodimed verkooppunten Drenthe
Prodimed verkooppunten Groningen
Prodimed verkooppunten Friesland
Prodimed verkooppunten Flevoland

Gesponsorde Berichten

Klik op jouw provincie en selecteer een plaats. Vul vervolgens je mail adres in en ontvang de gegevens van de Prodimed consulent bij jou in de buurt.

Jouw ervaring of vragen over Prodimed

 • Ervaring met Prodimed? positief of negatief, geef hier jouw mening.
 • Lees hier de ervaringen en vragen van Prodimed gebruikers.

Prodimed verkoop punten per provincie België

Prodimed verkooppunten West Vlaanderen
Prodimed verkooppunten Oost Vlaanderen
Prodimed verkooppunten Antwerpen
Prodimed verkooppunten Limburg
Prodimed verkooppunten Vlaams Brabant
Prodimed verkooppunten Waals Brabant
Prodimed verkooppunten Henegouwen
Prodimed verkooppunten Namen
Prodimed verkooppunten Luik
Prodimed verkooppunten Luxemburg

Aanbevolen Artikelen

 • erica terpstra help ik val af 300x2131 70x70Prodimed Erica Terpstra Dieet – Help ik val af Erica Terpstra is 40 kilo afgevallen en heeft hier een boek over geschreven met als titel: "Help ik val af" Ze vertelt in dit 68 pagina's […]
 • vetvrijsoep WinCE 70x70Prodimed Recepten Prodimed is een eiwit of proteinedieet dat erg populair is. Dit komt mede door het afslanksucces van Erica Terpstra en doordat Prodimed […]
Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne

Marianne

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

2 reacties aan Waar kan ik Prodimed Bestellen?

 1. corrie van der schoor maandag 27 januari 2014 om 16:42

  is er in zeeland ook een consulente?

 2. Prodimed is vanaf nu ook online te bestellen. De producten worden verkocht onder de naam SLIMdiet en zijn identiek aan Prodimed producten. De prijzen van SLIMdiet producten zijn gunstiger en exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar. Deze kortingscode is goed voor 10% korting op je complete bestelling.

  slimdiet

  Om te profiteren van deze korting gebruik je tijdens het bestelproces de volgende kortingscode in: VETVRIJ

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.