Vruchtenvasten

2 Reacties

Dagenlang alleen maar drinken, valt sommige mensen zwaar. Een mooi alternatief, waarbij er toch enigszins ontgift wordt, is een fruitkuur. Volg deze kuur niet langer dan 30 dagen.

Het vruchtenvasten is lang niet zo effectief als sapvasten, maar doordat het vruchtvlees je een gevoel van verzadiging geeft, kun je het gemakkelijker volhouden, zeker als je een actief bestaan hebt. Drie keer per dag eet je 200 tot 300 gram gewassen, ongezoet en lekker rijp fruit. De vruchten die je daarvoor mag gebruiken, zijn: sinaasappels, appels, grapefruits, mandarijnen, druiven, bessen, vijgen en meloenen.

Bestel dit boek bij bol·com

9076771812
Sapvasten en ontgifting
S. Meyerowitz

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Aanbevolen Artikelen

  • 26Weivasten Weivasten lijkt is een combinatie van verschillende andere vormen van vaste, namelijk sapvasten, melkvasten en broodvasten. Je kunt deze […]
  • 13Chocolade goed voor hersenen Dat chocolade lustopwekkend is en een prettig gevoel geeft is al langer bekend. Maar dat het ook een positief effect heeft op de hersenen, […]
Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Sanne

Sanne

Berichten

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.

2 reacties aan Vruchtenvasten

  1. graag wat meer informatie over de vructenvast.

  2. Jan Eelco de Vries woensdag 4 maart 2009 om 14:56

    Ik ben van plan de tips die hier worden gegeven op te gaan volgen. Ik ben benieuwd of ik dit enkele dagen kan volhouden. Ik hoop dt ik over een week mijn ervaringen met jullie kan delen. goet, Jan Eelco

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.