Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

10.228 Reacties

Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien je meer af wilt vallen, dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

tip: Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier

Mede door de uitzending van Vara Kassa is er onduidelijkheid ontstaan over het verschil tussen HCG en Bio-HCG+. Lees alles over het verschil tussen HCG en BIO-HCG. Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.Biohcg kuur WinCE

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio-HCG+ is géén medicijn en bevat géén hormonen.

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Voor meer informatie over dit product kunt u naar biohcgconsulent.nl gaan.

Aanbevolen Artikelen

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne

Marianne

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

10.228 reacties aan Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

 1. De ampullen werken ook wel hoor, ben je al afgevallen?

 2. Nee nog niet… Tis mn 4e dag en de 1e 2 dagen mocht ik nog normaal eten. Ik heb vandaag boodschappen gedaan en alles ingeslagen :) thanks for the support! Dat heb ik echt nodig -_-’

 3. Hallo,

  Mijn tweede kuur gestart na 1,5 jaar. Maar deze verloopt niet volgens plan. Zaterdag begonnen met het 500 cal dieet en ik word alleen maar zwaarder ipv lichter. Ik hou me net als de vorige x heel goed aan de richtlijnen, maar de vorige x was ik de eerste week al 4 kilo kwijt en nu dus aankomen?
  Hoe kan dit?

 4. Hallo ik ben 10 kilo afgevallen in 2 maanden men ben 66 jaar dus bij jou zal het nog vlugger gaan omdat je jonger bent maar je moet er absoluut voedinssuplementen bij nemen dat hoort bij de kuur anders voel je je zo slap als een vaatdoek Sterkte

 5. Beste Calrietje,

  Waar kan ik de bio HCG druppels verkrijgen die je 3x per dag dient te gebruiken?

  Groet Gina

 6. Hallo,

  Heb zaterdag de tabletten besteld en hoop dat ik dinsdag/woensdag kan beginnen.
  Vier jaar geleden ook een kuur gedaan en toen heel veel tips/steun hier gehad.
  Vandaar dat ik me weer aangemeld heb.
  Groetjes, Ellen

 7. Dames,

  Daar ga ik dan! :)
  Vandaag begonnen met dag drie van dieet. Heb de tabletten.
  85,5 bij een lengte van 176m.
  Ik hoop aan het einde van de kuur 8′kilo kwijt te zijn.

  Duimen maar!

  Keep you posted! :)

 8. Vraag. Wat gebeurt er als ik 1 avond toch een aantal drankjes nuttig.?

 9. Wat gebeurt er als ik toch eental drankjes nuttig op 1 feestje.

  • Waarschijnlijk dat je niet afvalt…..probeer de verleiding te weerstaan, lukt het niet neem dan 1 rood wijntje met een glas water erbij…

 10. Ok. Is het dan zo dat de kuur hierna geen zin meer heeft. Dat is dus niet meer afval?

 11. Als ik de calorieën teller invul dan blijkt dat er toch nog koolhydraten en vetten in zitten in het dieet? Appel, soepstengels en melba toast geven koolhydraten en vetten, hoe kan dit?

 12. Tijdens de olievrije dagen in het HCG dieet welke shampoo,conditioner,cosmetica,lichaamsverzorgingsprodukten kan ik het beste gebruiken?

 13. Wat kosten die druppels, kan iemand mij dat vertellen?

 14. Calorietje, hoe kan ik jou bereiken?
  Wil graag de druppels.

  Grt Karin

 15. Margriet van Gent woensdag 2 juli 2014 om 12:09

  Hallo calorietje,
  Nee vandaar mijn vraag. Groetjes Margriet

 16. Hallo Calorietje,

  ik heb je een pb’tje gestuurd, maar krijg geen reactie. Op jullie site staat info over de lean 2000. Ik vroeg me namelijk af of je wist waar ik de lean 2000 kan krijgen. Zijn deze ook nog wel goed, aangezien de productie in 2012 is gestopt en ze maximaal 2 jaar houdbaar zijn??
  Kun je me terugmailen?

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.