Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn bio hcg logo (WinCE)ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien je meer af wilt vallen, dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

tip: Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier

Mede door de uitzending van Vara Kassa is er onduidelijkheid ontstaan over het verschil tussen HCG en Bio-HCG+. Lees alles over het verschil tussen HCG en BIO-HCG. Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio-HCG+ is géén medicijn en bevat géén hormonen.

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Voor meer informatie over dit product kunt u naar biohcgconsulent.nl gaan.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Speciaal voor jou geselecteerd

10231 REACTIES

  • Hallo calorietje ik ben een anderhalve kilo afgevallen .en ik moet nog twaalf dagen dan ben ik met de 2de kuur klaar.ik vindt het wel weinig .ayse

 1. Ayse, ben je wel in centimeters afgevallen?
  Het is idd weinig maar misschien is dit gewicht wel wat goed voor je is.
  Je wilt tot 60 kg toch….en nu 63,5?
  Misschien had je beter na 3 weken kunnen stabben en daarna nog 3 weken dieeten, maar dat is achteraf en heb je nu niets aan.
  Hoe is het nu?

 2. Beste allen,

  Een maand geleden heb ik mijn moed bij elkaar geraapt en bio sense hcg kuur besteld met 24 ampullen, vitamine en hcg spray. Tot nu toe nog steeds niet durven te gebruiken, maar ik ga maandag beginnen. Begin juli is nl. Mijn bruiloft en brgin juni ga ik mijn jurk laten afspelden. Dus ik moet dan al afgevallen zijn en zo blijven. Ik ben erg bang voor een aantal dingen:
  - ik word ziek van zo weinig eten ( in dat geval, stop ik er gewoon mee)
  - het is heel slecht voor je lichaam, het verpest je lichaam zo danig mee, dat je in toekomst moddervet word en nooit meer kan afvallen ( iemand die dit in het verleden gebruikt heeft en hier ervaring mee heeft ? ) ik heb nl. Nog nooit een dieet product aangeschaft en ik hoor vaak horrorverhalen om me heen
  - na de kuur, tijdens stabilliseren, kom ik zo veel aan, dat het voor niets is geweest. En nog dikker ben.
  - ik wil na mijn bruiloft zwanger worden en dit product heeft een nadelig effect hierop

  Kunnen jullie mij helpen? Ben hier echt heel bang voor.. Wanneer raden jullie ervaren gebruikers mij aan om te starten? Ik hoef maar 4 kg eraf, maar mn vetpercentage is 37%!! Dus dat moet flink omlaag..

  Help me please! :(

 3. JJ, als je er zelf niet achter staat moet je er niet aan beginnen!
  Maar…..door de hcg gaat het hongergevoel weg en het stimuleert de vetverbranding.
  Je moet de kuur wel afmaken dus 23 dagen en daarna stabiliseren, dat is heel belangrijk!
  De hcg mag je niet gebruiken als je zwanger bent, het heeft geen nadelig effect VOOR de zwangerschap.
  Als je zover bent, start dan en je zult zien dat het werkt!!!

  Succes…..laat even weten hoe het gaat??

  • Bedankt voor je reactie!
   Ik ben er trouwens mee begonnen en vandaag is mijn 4e dag.
   Ik hoop dat mijn hongergevoel nog weggaat, want ik heb er wel moeite mee. Ook sport ik 3x in de week, waarvan 2x intensief. Daarbij voel ik me wel wat slapjes. Misschien moet ik voor het sporten toch een sneetje brood eten ofzo. Bedankt voor de steun in ieder geval!

 4. Of een appel of sinaasappel voor of na het sporten…..en sport tijdens de kuur niet intensief.
  Goed dat je de stap genomen hebt!!!
  Hongergevoel moet toch verdwijnen na 2/3 dieetdagen.
  Bij de druppels werkt het beter omdat je die 3 keer per dag moet nemen.

 5. Nee nog niet… Tis mn 4e dag en de 1e 2 dagen mocht ik nog normaal eten. Ik heb vandaag boodschappen gedaan en alles ingeslagen :) thanks for the support! Dat heb ik echt nodig -_-’

 6. Hallo,

  Mijn tweede kuur gestart na 1,5 jaar. Maar deze verloopt niet volgens plan. Zaterdag begonnen met het 500 cal dieet en ik word alleen maar zwaarder ipv lichter. Ik hou me net als de vorige x heel goed aan de richtlijnen, maar de vorige x was ik de eerste week al 4 kilo kwijt en nu dus aankomen?
  Hoe kan dit?

 7. Hallo ik ben 10 kilo afgevallen in 2 maanden men ben 66 jaar dus bij jou zal het nog vlugger gaan omdat je jonger bent maar je moet er absoluut voedinssuplementen bij nemen dat hoort bij de kuur anders voel je je zo slap als een vaatdoek Sterkte

 8. Hallo,

  Heb zaterdag de tabletten besteld en hoop dat ik dinsdag/woensdag kan beginnen.
  Vier jaar geleden ook een kuur gedaan en toen heel veel tips/steun hier gehad.
  Vandaar dat ik me weer aangemeld heb.
  Groetjes, Ellen

 9. Dames,

  Daar ga ik dan! :)
  Vandaag begonnen met dag drie van dieet. Heb de tabletten.
  85,5 bij een lengte van 176m.
  Ik hoop aan het einde van de kuur 8′kilo kwijt te zijn.

  Duimen maar!

  Keep you posted! :)

  • Waarschijnlijk dat je niet afvalt…..probeer de verleiding te weerstaan, lukt het niet neem dan 1 rood wijntje met een glas water erbij…

  • Je zult de volgende dag niet afgevallen zijn, pak je de draad weer op dan val je wel af hoor!

 10. Als ik de calorieën teller invul dan blijkt dat er toch nog koolhydraten en vetten in zitten in het dieet? Appel, soepstengels en melba toast geven koolhydraten en vetten, hoe kan dit?

 11. Tijdens de olievrije dagen in het HCG dieet welke shampoo,conditioner,cosmetica,lichaamsverzorgingsprodukten kan ik het beste gebruiken?

 12. Hallo, ik wil graag weer een hcg kuur gaan volgen. Heb dit in 1995 gedaan en dat is mij toen super goed bevallen. Maar hier zie ik dar er meerdere mogelijkheden zijn of in meerdere vormen eigenlijk. Welke is nu beter om te doen of welke raden jullie aan? Ikwil het liefst 10 kg afvallen maar ben met 8 al helemaal tevreden.

 13. Hallo Calorietje,

  ik heb je een pb’tje gestuurd, maar krijg geen reactie. Op jullie site staat info over de lean 2000. Ik vroeg me namelijk af of je wist waar ik de lean 2000 kan krijgen. Zijn deze ook nog wel goed, aangezien de productie in 2012 is gestopt en ze maximaal 2 jaar houdbaar zijn??
  Kun je me terugmailen?

1 198 199 200

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.