Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn bio hcg logo (WinCE)ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien je meer af wilt vallen, dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

tip: Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier

Mede door de uitzending van Vara Kassa is er onduidelijkheid ontstaan over het verschil tussen HCG en Bio-HCG+. Lees alles over het verschil tussen HCG en BIO-HCG. Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio-HCG+ is géén medicijn en bevat géén hormonen.

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Voor meer informatie over dit product kunt u naar biohcgconsulent.nl gaan.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? GRATIS Afslankcursus
Vul je naam en email adres in en start vandaag nog met deze gratis afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslankcursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen. Helemaal GRATIS!
Review overzicht
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

10239 REACTIES

 1. … en hier weer een pond minder :D !! Uhhh… met de ervaring van vorige week maar niet te vroeg juichen, ik ga rond deze tijd altijd een beetje ‘wiebelen’ met m’n gewicht. Maar het gaat in elk geval weer de goeie kant op!

 2. Joehoeoeoeo , weer 1 kg minder sinds gisteren !! De bufferkilo’s niet meegeteld, zit ik nu aan -1,4 kg (incl bufferkilo’s -3,4 ) Dat geeft me moed om morgen ook heeeeeeel sterk te zijn en het brood en de sausjes en de alcohol te laten staan !! Mss ga ik wel een iets groter stukje kip eten ‘s middags om zeker voldoende verzadigd te zijn als ik voor de bbq die chips en nootjes voor mijn neus heb staan!
  Maar ik geloof erin, ik MOET het kunnen zodat ik na het weekend onder de 72 zit.. dan heb ik nog een week om nog 2 extra kilo’s te laten verdwijnen zodat ik hopelijk op 9 juni rond de 70 strand.. – 4 kilo dan .. n dan plak ik er kuur 2 nog aanvast om richting 65 te zakken.
  volgende week ga ik ook weer sporten , dus dan zal het ook sneller gaan met afvallen .

  succes allemaal en fijn weekend !

  • goed hoor tanja! Sterkte met de BBQ. En pas op met sporten, dr S raadt extra inspanning af, hooguit wandelen of yoga. Het kan n.l. zijn dat je anders vocht gaat vasthouden.

 3. Hallo Tanja

  Dat is toch een heel mooie resultaat. Ik hoop dat het mij ook gaat lukken. Ik start morgen met de tabletten. Ik laat zeker nog iets horen hoe de resultaten zijn. Het zal jou zeker lukken om tegen 9 juni de 70 te halen. Nog heel veel succes.

  groetjes.

 4. Goede morgen allemaal.
  Van de week na een veelste drukke en vrij warme dag was het gewicht 6 ons boven m’n streefgewicht gekomen.
  Gewoon t zelfde blijven doen en nu 1,1 minder dus zit er weer 5 ons onder:)
  Hopelijk zak ik nu nog ietsje verder door, we zullen zien.
  In iedergeval is dit al prima en regelmatig ( nog steeds!) wordt er gevraagd of ik het wel ben.
  Ze staren me soms echt aan haha terwijl ik alleen maar denk yes ik herken mezelf weer, zie er nu zo uit als ik in m’n gedachte heb. En bij mij is gezondheid explosief vooruit geschoten dankzij mijn fysio ( zoals de meeste wel weten) mijn leven lijkt in niets meer op van 2 jaar geleden.
  Heerlijk! Intussen ben ik PR medewerkster geworden en gaat alles super.

  Waarom ik dit typ… Als mensen denken : t is toch niet meer mogelijk om af te vallen en gezondheid is( om onverklaarbare redenen?) ook slecht.., geef niet op!!! Er is onwijs veel mogelijk als je wezels in geloofd!

  • Hoi HCGtje. Ja ik lees nog steeds mee hoor. Betekent dit dat je de 20 kilo hebt gehaald? Wat ontzettend knap van je zeg.

   Ik ben na enkele maanden ook nog steeds op gewicht. Zelfs nog iets afgevallen. Ik schommel tussen de 65,5 en 67. Streven was 68 dus ik ben blij. Wel weer net gestopt met roken, dus er zal wel wat bij gaan komen.
   Fijn weekend allemaal.

  • Nee hoor.. gewoon 17-18 kilo.. die 20 is utopie ;) maar moet iets verzinnen om naar te streven.
   Zou inprincipe wel kunnen die 20 maar ik denk dat mn lichaam t wel best vind na 17-18 kilo.
   Ik had een streef toen ik begon en dat was gewoon onmogelijk in mn ogen en daar zit ik lekker veilig onder.
   Heb nu druppels van calorietje en wie weet.. maar al blijf ik zo ben ik enorm tevreden.
   Het is wel een 18% wat ik kwijt ben he.. dat is bijna 1/5 :)
   Dus moet realistisch zijn.

  • Nou ja het blijft idd een prachtig resultaat. Maar ik was even benieuwd.
   En trouwens jij houdt het er ook al zo lang af, dat is toch ook hartstikke goed!!

  • Het gaat jou op alle fronten goed dus, nou dat heb je intussen wel eens verdiend zeg, na al die ellende. Ik ben héél blij voor je! Aan je foto’s op facebook te zien, zie je er prachtig uit, dus je mag dík tevreden zijn!
   Ach ja, er wordt van je verwacht dat je een streefgewicht hebt, maar je lichaam maakt wel uit of dat haalbaar is of niet. Mijn streef is 70 maar dat is héél flexibel hoor! Voorlopig zit ik op 78,2 (vanaf 94,9) en ik ga nog steeds als een trein, dus zo langzamerhand ga ik er zelf óók in geloven ;) Ooit (in mijn jonge jaren) was mijn normale gewicht rond de 60 maar daar dénk ik voorlopig maar niet aan, hoeft ook niet zo nodig, ben ook geen 20 meer, haha! Maar na deze komt zéker nog 1 kuur en dan zie ik wel waar het schip strandt.

  • Ja Guinan t gaat erg goed op alle fronten.
   Wie had dat 2 jaar terug gedacht? Ik niet in iedergeval! Mijn gezondheid is als een wonder vooruit gesprongen en ik mag qua werk/hobby dien waar m’n hart ligt :)

 5. Hallo Allemaal,

  Ik ga vandaag een dagje naar Amsterdam. Iemand tips over wat te eten tijdens lunch en diner en zijn er in amsterdam restaurants waar je goed met dit dieet kunt eten??? Neem sowieso soepstengels en een appel mee voor tussendoor. Hoor het graag!

  • Ik ga morgen Soestdijk bezichtigen. Ik heb in de vriezer pakjes broodbeleg liggen (kipfilet en rookvlees). Daar neem ik er eenje bevroren en wel van mee, dat is tegen de tijd dat ik het wil eten wel ontdooid. En een stuk komkommer, in reepjes gesneden, daar wikkel ik de plakjes dan omheen.
   Let op als je pakjes kipfilet koopt, in de meesten zitten 4 a 5% kh! De ‘flinterdunne’ van LIDL (200gr) zit weinig in, maar die moet je in 2 porties verdelen. In die van de ALDI (150gr) zit 1,3. Bij AH vind ik alleen maar met 4 a 5%. Goed op het etiket kijken dus.

   Veel plezier!

  • Goede tips al van Guinan.
   Mocht je toch ergens gaan eten neem dan salade met apart de dressing of een soep.
   Ikzelf vind de soepen bij la place heerlijk en vooral gezond en de rest kan aan de hamburger met patat ;) geef mij maar een soepje .. Hmmm!

 6. Hoi allemaal,

  Even een update: hier gaat het goed ben nu bijna 2 weken aant stabbiliseren blijf alleen maar afvallen: eet alles wat ik mag (alles behalve koolhydraten)
  Ben nu in totaal nog 1.7 kilo afgevallen tot 67.5 nu was mijn doel om tussen de 67 en 68 te wegen (en blijven wegen ;)) dat lukt dus zover. Maar hoef nu niet meer af te vallen. Denk dat 67 mijn basis gewicht is ongeveer dat heb ik eerder gewogen als ik niet met eten bezig was.
  Hebben jullie nog tips wat ik extra kan gaan eten zodat ik wat meer gelijk blijf?

  Best bizar dat mijn probleem nu ineens zo anders is van de ene kant erg fijn dat ik blijf afvallen maar ook dat ik ineens moet gaan nadenken om meer te eten en niet af te vallen…

  Alvast bedankt!
  Alvast bedankt.

  • Steeds wat erbij voegen, kijken hoe je reageert op koolhydraten.
   Dus wat gebeurd er als je een keer aardappels eet, OF pasta OF een boterham.
   Zelf je evenwicht zoeken erin.. en ja dat is lastig en bij iedereen anders :)
   Succes!!!!

  • Persoonlijk zou ik dat weekje nog gewoon doorgaan, voor hetzelfde geld kom je weer een kilo bij als je daarna koolhydraten gaat eten.
   Oei!! Aardappelen is wel érg drastisch hoor, dat zijn kh-bommen! Ik zou liever eerst beginnen met wat kh-rijkere groenten, sperciebonen, wortelen enzo. Geleidelijk opbouwen en opletten waar je van aankomt, dat dan even laten vallen. Melkprodukten kan je ook proberen.
   En wees niet bang dat je te véél afvalt, als je lichaam het er niet mee eens is, zit het er zó weer aan hoor!

  • Bedankt voor de tips.
   Denk dat ik inderdaad nog een weekje eraan vast plak.
   Melkproducten eet ik al 1 week lang elke dag. Nu als ontbijt magere kwark.
   En wortels is ook wel weer lekker etc.
   Maar we zullen zien wat werkt :)
   Weet dat 67 beetje m’n basisgewicht is dus hopelijk zal dat lukken en blijven!
   Succes allemaal

 7. Hi ben nu bezig met mijn derde dag en ben deze week begonnen met sporten na jaren niks gedaan te hebben, ben nu in totaal 2.2 kg kwijt.
  Ik hou me strak aan het 500 kal dieet vanaf dag 1, merk wel dat ikt in combinatie met 3 keer per week sportschool futloos voel. Hongergevoel valt mee dan eet ik een komkommer of paprika.

  • “sporten na jaren niks gedaan te hebben”, nou daar zou ik dan maar rapido mee stoppen. Dr. S raadt tijdens de kuur hooguit wandelen en/of yoga aan. Je moet niet gek opkijken als je nu niet afvalt, want je gaat vocht vasthouden.
   Niet té veel van jezelf vergen hoor, dat is je lichaam helemaal niet gewend, die schrikt zich rot!

 8. Ik zit op een lekkere glijbaan, over de laatste 5 dagen 3, 2, 5, 3, 4 ons afgevallen en ik zit nu op 5,1 sinds het begin (vóor het bunkeren). Ben blij toe want ik had verwacht dat het deze derde kuur wel langzamer zou gaan maar het valt me alles mee :D
  Nog 2 kilo en ik zit op een ‘normaal’ BMI, ook wel een fijn gevoel!

  • Super joh!
   Het idee van een normaal BMI is heerlijk He!
   We zijn ongeveer nu evenveel afgevallen, dus ook voor jou moet dag net zo verschillen als bij mij… Heerlijk!

 9. Geweldig al die berichten! Ik ben maandag 21 mei begonnen met de ampullen van Dianne en ben (eind 2e week) inmiddels 3,5 kg kwijt, weeg nu 82.1. Mijn streef is 77/78 kg, lengte 1.76 m, leeftijd 61 jaar.
  De eerste week vond ik loeizwaar, maar nu helemaal eraan gewend. Ik had ergens gelezen dat je niet gelijk met een tweede ampullenkuur kan beginnen na de eerste, klopt dat?
  Ik heb veel bewondering voor alle doorzetters, echt top. Ik merk dat het moeilijker gaat naarmate je ouder wordt.

  • Hier volgt een schema voor meerdere (korte of lange) kuren:

   Een kuur bestaat uit minimaal 23 tot maximaal 40 dagen. Daarna móet je een pauze inlassen.
   Je kunt meerdere kuren achter elkaar doen. Je moet alleen in de gaten houden dat je een tussenzpoze MOET nemen, omdat je lichaam anders imuun kan worden. De getallen die ik hier noem zijn MINIMAAL, dus lánger mag altijd:
   Tussen 1e en 2e kuur: 6 weken
   Tussen 2e en 3e kuur: 8 weken,
   Tussen 3e en 4e kuur: 12 weken
   Tussen 4e en 5e kuur: 20 weken
   Tussen 5e en 6e kuur: 6 maanden
   Hiervan zijn de eerste 3 weken (“stabben”) altijd ZONDER koolhydraten, t.w. suikers en zetmeel, dus ook weinig of geen fruit of koolhydraat-houdende groenten zoals bonen en maïs. Zorg dat je binnen de veiligheidsmarge van 1 kg meer en 1 kg minder blijft.
   Na die 3 weken ga je voorzichtig dingen toevoegen, doe dit voorzichtig en zorg dat je binnen de veiligheidsmarge blijft.

   …aldus Dr. Simeons

 10. Hallo iedereen.

  Gisteren mijn eerste tablet genomen. Gisteren en vandaag nog gewone eetdagen en dan morgen aan de 500 cal. beginnen. Het zal wel even wennen zijn maar als het bij andere lukt zal het mij ook wel lukken hoop ik. Ik ga er met volle moed tegenaan.

  Groetjes.

 11. Hoi allemaal,
  Een jaar geleden heb ik de ampullen gebruikt en ben toen 10 kilo afgevallen. hiervan zijn er 2 kilo aangekomen. Toch wil ik er graag meer vanaf hebben. Is er iemand die gebruik maakt van de HCG tabletten? Er zit namelijk wel een groot verschillen in de ampullen (€150) en de tabletten (€50). Wat is het resultaat?

  Ik hoor het graag.

  • Wat knap maar 2 kilo er weer bij na 1 jaar hopelijk gaat mij het ook lukken om het eraf te houden.
   Merkte je verschil na je kuur?
   Of heb je na je eerste kuur een heel ander eetpatroon aangemeten dan voor je kuur?

   Ikzelf heb ook de hcg ampullen gehad naar wat ik hier heb gelezen maakt het verder niet veel uit wat voor soort hcg je gebruikt.

   Succes!

  • Ik heb deze spraykuur gedaan en ik ben er 6 kg. mee afgevallen. Op het laatst vond ik het wel vervelend dat sprayen, ik werd er een beetje misselijk van. Maar…. ik ben vandaag weer opnieuw begonnen met spray voor de volgende 6 kg.

 12. Ja hoor, ik ben ook eindelijk eens lekker de fout ingegaan! En ik zeg ‘lekker’ omdat het ook heel lekker wás :D
  We zijn met de trein naar Soestdijk geweest, mooi maar vréselijk oud al dat spul, sommige kamers nog uit de 18e eeuw! Veel gelopen (met rollator welliswaar), metro, trein, overstappen, bus, tuinen, rondgang. Toen overal láng moeten wachten onderweg terug, bérekoud en miezelregen. Nou, als er iéts is waar ik ongelukkig van wordt is het dát wel! Ik had onderweg braaf m’n kipfilet op maar geen water gedronken, veels te bang om niet bij een toilet te kunnen onderweg. Toen we op Station Utrecht aanbeland waren kregen de mannen trek in een big Wopper, en ik dacht – what the hell, ik heb ook wel wat lekkers verdiend hoor – nééé’jjjj, géén big Wopper, ik ben niet gék! Maar wel AH binnengelopen en een sandwich gehaald, donkerbruin brood met kip, tomaat en spinazie. Ik heb als sinds oktober geen normaal brood meer op dus is heb lekker zitten genieten ;)
  Vanochtend was er 3 ons bij en als ik morgen niet nog een nawee krijg dan vind ik dat ik er prima vanaf gekomen ben. Spijt? Geen céntje!
  Al met al deze week toch nog 1,7 kilo kwijt en vandaag weer streng in de pas.
  Zó, ik kan er weer 3 weken tegen, haha! :D

  • Wat een smakelijk verhaal, jij hebt het beter gedaan dan ik!!!
   Ik ben donderdag met mijn vriendin naar Amsterdam geweest, op de terugweg uitgestapt bij Utrecht centraal en daar nog wat gesho(kt)pt en gegeten, patat, broodje kroket, pistoletje, warme chocomel……ben vandaag weer even begonnen en ga me morgen pas wegen.
   Even een paar dagen druppelen en het dieet doen, dan is er vast wel weer wat af.
   Knap hoor, dat jij het zo goed kan, ik ben net een losgelaten hond als ik een dagje weg ben.

  • Als je er nou maar van genóten hebt tenminste! Zó zonde van al dat lekkers als je het met spijt op zit te eten ;) haha!

  • Zeker weten!!!
   Heerlijk waws het, mijn vriendin heef ook nog gebak op, dat kon ik laten liggen.
   Als je een dagje uit gaat moet je het ervan nemen vind ik.

 13. Dank je wel Guinan, ik had dus beter een kuur van 40 dagen kunnen nemen begrijp ik. Ik zie op tegen het stabben.

  • Tja, wat kan ik zeggen? De één heeft er totaal geen moeite mee, de andere wél. Ik heb jarenlang Atkins gedaan en dacht dat ik het wel wist maar het viel me toch tegen, er zit véél te gauw weer iets bij! Deze keer ga ik het écht streng doen en geen kh-arme pasta en wraps, hopelijk lukt het me nu beter want ik ben elke keer weer een week bezig om de aangekomen kilo’s voor de 2de keer kwijt te raken.
   Dus: zoveel vlees en vet als ik wil + groentes (kh-arme), dwz boter, room, carbonaadjes, ham enzo, en qua fruit alleen aardbeien en bessen. En ook de Atkins-variant van brood zal ik weer es proberen, kijken of ik het nu wél te pruimen vind ;). En ook m’n zelfgemaakte chocolaatjes (bij recepten op het forum) mag ik dan weer volop!
   Maar jij gaat voorlopig voor de lange (40 dagen) kuur als ik het goed begrijp. Ik zit zelf ook begin week 4 van de lange, dus zitten we ongeveer gelijk.
   Succes ermee!

 14. P.S. Nóg beter (=goedkoper) zijn de druppels van Calorietje.
  Ohh enne…. ik ben 64, dus we zitten in dezelfde leeftijdsgroep.

 15. Heerlijk die verhalen van je Guinan!
  Ikzelf was uitgenodigd gebak te komen eten, wel geweest maar als enige t gebak laten staan. Ik eet hooguit 1 A2 gebakjes per jaar dus is niets knaps aan om nee te zeggen.
  Nu ook weer met druppels van Calorietje is trek in eten geheel weg. Lekker relaxed vind ik dat :)
  Oja magnesium … Wat ben ik daarmee!
  Zelfs de wc bezoek ik regelmatig en verkrampingen in hoofd en nek zijn vele malen minder.

 16. de druppels van calorietje? wat houden die in? hetzelfde als de ampullen? of moet je die meerdere malen per dag innemen?

  • Het voordeel van de druppels is dat je de dosering zelf aan kan passen en ook tussendoor kan nemen bij extreme honger .
   en zoals ik nu doe even een weekje druppelen en dieeten, je moet ze idd 3 keer per dag innemen.

 17. ik snap het verschil niet zo goed tussen de ampullen, de tabletten, druppels en spray. hoe kan het dat daar zoveel prijsverschil in zit? ik heb zelf ervaring met de ampullen. Dat vond ik zelf heel erg handig, ‘s ochtends met het opstaan, hup die vloeistof onder mijn tong, en klaar. ik hoefde me verder alleen maar aan het dieet te houden. Dat ging goed.
  en die druppels calorietje? moet daar dan een bepaalde tijd tussen zitten door zolang niets meer te eten?

 18. Guinan, heerlijk al die informatie van je. Ik ben dus a.s. zaterdag klaar met mijn 3 weekse kuur en heb verder geen ampullen meer. Dus moet dan gaan stabben. Je mag dus feitelijk alles, alleen rood fruit en geen brood, pasta etc. Dit laatste vind ik nu juist zo lekker, maar dat hebben jullie vast ook allemaal!?
  Is het een idee om bij het stabben ook de calorietje druppels te gebruiken, ik ben als de dood weer aan te komen.
  Leuk Guinan dat we qua leeftijd ongeveer gelijk liggen, ook qua ervaring met dieten denk ik?

 19. Ben 2 juni begonnen, woog 88,2 kg. vanochtend woog ik 86,6. Joepie dat is 1,6 kg in 4 dagen. Vind het goed uit te houden geen honger gevoel. Meer engergie, aanrader. Ben bezig met de tabletten

 20. Hoi allemaal,

  Ik volg jullie al een tijdje, heb zelf de kuur van Momentum gedaan en ben daarmee 6 kilo afgevallen, en dacht laat ik nu toch maar eens wat van mezelf horen. (mede op aanraden van Calorietje)

  Ik ben sinds zaterdag begonnen met de druppels van calorietje, gister de eerste echte dieet dag dus gehad en ben nu al 0,8 kilo kwijt! De vorige kuur is me ook erg goed bevallen alleen is het stabben me niet geheel goed afgegaan. Inmiddels ook op vakantie geweest dus er zijn een paar kilootjes bijgekomen helaas. Totaal wil ik nog 6/7 kilo kwijt, dat moet lukken!!

  De pillen heb ik tussendoor ook nog geprobeerd maar ik denk dat ik toen niet gemotiveerd genoeg meer was dus daar heb ik weinig van gemerkt. Nu ga ik met volledige inzet, goede zin en de druppels van Calorietje de strijd weer aan en winnen zal ik!!

  Succes iedereen!!

 21. Ik doe sinds maandag bio-hcg ampullen en de pillen die er bij zitten
  weet niks over de druppels nog nooit van gehoord

  Ik doe de 36 dagen kuur en ben pas weer begonnen

  na 2en half jaar op gewicht te zijn ben ik door stress en overlijden van onze hond en schoon pa erg aan gekomen
  dus moet er weer wat af

 22. Drie HCG acties om 2013 goed mee te beginnen:

  1. Bio HCG ORIGINAL: 10 euro korting op je bestelling (tot 31-01-13)
  2. Bio HCG Tablets: 25% korting op je bestelling (tot 15-01-13)
  3. Bio HCG Oral Spray: 25% korting op je bestelling (tot 15-01-13)

  Je kunt deze aanbiedingen bestellen in onze webshop.

  Omdat we met dit topic over de 10.000 reacties zijn gekomen gaan we verder naar ‘HCG Ervaringen Deel 2

  Nieuw: het HCG Forum op vetvrij.com is vernieuwd.

  Zoals je misschien wel weet is er naast dit HCG Blog ook een HCG Forum beschikbaar op vetvrij.com Om het overzichtelijker te maken hebben we het HCG Forum onderverdeeld in verschillende categorieën zoals:

  Tabletten
  Druppels
  Spray
  Recepten

  Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op het nieuwe HCG Forum van vetvrij.com

  tip: je kunt bijvoorbeeld een recept plaatsen of dagboekje starten op het HCG forum, en op dit HCG blog een linkje plaatsen naar je recept of dagboek.

  • Agnes, de druppels zijn prima en het goedkoopste maar je moet doen wat jij het beste vindt…

 23. Ik overweeg om een BioHCG kuur te proberen. Wat ik niet weet is wat is het gevolg als ik beslis om niet aan 500 calorieën en geen vet/gezichtscrème aan te houden ? Ik hoef geen 10kgs in 24 dagen af te vallen maar wil met de kuur gezond eten (in mijn mening is 500cal niet gezond), bewegen en vooral mijn gezichtscrème blijven gebruiken. Ik vind alleen “all or nothing” info mbt BioHCG

 24. Carrie, je vergeet dat je geen honger hebt, daarom dit dieet goed te doen!
  Als jij je eigen crème wilt gebruiken dan doe je dat toch?
  Zelf heb ik dat ook gedaan….

 25. Hoi Allemaal, Morgenvroeg zit er een week op van mijn kuur. Ga m 4 weken doen omdat ik de strip pillen de vorige keer niet opgemaakt heb. Er kwam vanalles tussen, dus ik was maar gestopt.
  Nu een nieuwe start.
  Ben begonnen met 82 kg, 1,68 m.
  Vanmorgen dag 7, woog ik 79,3. Dus 2,7 kilo de eerste week. Hopelijk zet dit door, zou mooi zijn als ik de 9 kg ging halen. Zijn er nog meer mensen nu
  bezig? gr Janne

 26. Vanmorgen dag 8, 77,9 kg. Dus dat is 4,1 kg in een week. Ook niet gek als je nagaat dat ik per dag minimaal 2500 kcal verbruik en op de dagen dat ik sport zelfs ruim 3000 kcal. Heeft er iemand wel een meer dan 500 kcal genomen tijdens de kuur. Ik heb nl echt honger en vandaag zie ik gewoon sterretjes….

 27. Janne, je kunt een glas christal clear nemen, dat kan helpen.
  Anders een extra appel of sinaasappel, sport je niet te veel?
  Als je echt honger hebt is dat niet goed, dan kun je beter wat extra nemen, zo is het dieet niet vol te houden!

  • Ik neem nu idd wat extra op de dagen dat ik sport! Gisteren een beetje gezondigd…. Heb als avondmaaltijd gezellig met t team gegeten! mexicaanse soep, 4 nacho chipjes en 2 stukjes stokbrood met kruidenboter erbij gegeten. Heerlijk! Wel wat minder vlees en heb ook een soepstengel weggelaten… Denk dat ik wel rond de 500 kcal gebleven ben…
   Dag 9: 77,6 kg
   Dag 10: 76,8 kg (vandaag)
   Al weet ik natuurlijk niet wat t eten gisteren gedaan heeft, dat zie ik morgen wss pas.
   Minder sporten gaat niet. Ik volleybal, dus heb mijn ‘verplichting’ naar het team toe.
   Maar ik denk dat ik de kuur toch maar 3 weken ga doen, en daarna een week met 800 kcal. Het gaat zo snel… Zou ik die week van 800kcal dan toch nog de laatste tablets opmaken of hier dan ook mee stoppen?
   Mijn kleding zit echt al een stuk losser, en mss moet ik als ik die 12% gehaald heb ook wel ff stoppen en weer rustig aan op gaan bouwen… Ik weet niet zo goed wat ik moet doen.
   Heb er nu 10 dagen opzitten, waarvan 8 met 500 kcal en ben al 5,2 kilo kwijt. Het kan natuurlijk niet zo snel blijven gaan, maar met nog 2 weken te gaan, denk ik echt dat ik er nig wel 6 kilo af krijg… Of ben ik nu echt te optimistisch??

   Gr Janne

 28. Iemand trouwens nog een tip voor droge lippen??? Vanmorgen toch maar lippenbalsem opgedaab want t was te erg, maar mss heeft er iemand een alternatief?

  gr Janne

 29. Lipbalsem is echt geen probleem hoor!
  Bij action kun je slakkengel kopen, dat kun je gebruiken als lotion en voor je handen.
  Het was wel te verwachten dat het afvallen minder snel gaat deze week, houd je centimeters maar in de gaten, waarschijnlijk raak je wel centimeters kwijt……volhouden!!

  • Gisteren besloten de kuur te stoppen!! Het is echt geen doen icm het sporten. Voel me slap en lag gisteren echt ziek in bed…. Vandaag heen pil meer genomen. Nog wel 2 dgn 500kcal, maar daarna ga ik weer opbouwen… Hoop dat de kilo’s er niet weer meteen aanvliegen.
   Vanmorgen trouwens 76,7 dus wel iets omlaag. Maar ik voel me er gewoon niet goed bij, dus het is tijd om te stoppen…

 30. Hoi allemaal. Nadat ik me te pletter ben geschrokken toen ik op de weegschaal stond (72,8kg) en dus dik 10 kilo ben aangekomen, nu alweer sinds 4 dagen bezig. En moet zeggen, tot nu gaat t me prima af. Doe wel als lunch meestal shake nemen. Ga me maandag pas weer wegen. Maar voel me erg opgeblazen nu, lijkt wel of mijn lichaam alles vasthoudt nu. Maar komt goed!

  • Leuk dat er weer een reactie geplaatst wordt….waarom neem je als lunch een shake?
   Opgeblazen gevoel na 4 dagen bezig te zijn is wel apart, drink je genoeg water?

  • HCG Tablets voor € 24,75!

   Koop nu twee of meer verpakkingen HCG Tablets en betaal slechts € 24,75 per kuur.

   Hoe werkt het?

   Heel eenvoudig: Ga naar onze website en plaats twee of meer HCG Tablets in uw winkelwagentje. De korting wordt dan automatisch berekend.

   Condities:

   Korting geldt alleen bij twee of meer HCG Tablets.
   Actie geldig zolang de voorraad strekt.
   Niet geldig in combinatie met andere acties.

 31. Die hcg tablets werken toch helemaal niet hoe kunnen de hcg frequenties nou in een tablet zitten?

  Groetjes Ellen

  • Ellen, hoe lang ben je er mee bezig?
   Even doorbijten misschien…..of de druppels proberen.

 32. Hallo is er iemand die mij kan vertellen waar ik het goedkoopst terecht kan voor de hcg producten? Ik ben zelf aan het denken om ampullen te gaan gebruiken. Ik krijg van mijn ha. hulp.
  Ik wil graag 5 kilo kwijt. Voor hoelang moet ik dan inslaan? En wat na dat de kuur is afgelopen?

  Kaatje

  • Hallo Kaatje, neem de druppels, die zijn het goedkoopst!
   Op deze site kun je een mail naar calorietje sturen.
   Ik heb wel gehoord van verschillende mensen dat het heel moeilijk is om meer van de site te krijgen, geeft een error aan…

   Zo, nu toch maar even over mezelf vertellen, ik ben vorige week maandag begonnen en was na 1 week 2.8 kg afgevallen.
   Mijn weegschaal is kapot gegaan dus ik weet niet wat ik vanaf maandag ben afgevallen.
   In elk geval is het al goed te zien en zeker te voelen, ben blij dat het volle gevoel weg is.

   Hcgtje, hoe is het met jou?

 33. Top zeg voor jou!
  Met mij gaat t prima.
  Ik weet dat ik minder druppels moet pakken dan erop staat, dan gaat t prima.
  Is sta deze keer niet op een weegschaal en zie wel wat t resultaat is. Erg ontspannende manier moet ik zeggen.
  En t grappige is dat mensen me nu na 2 weken aankijken van wat zie ik toch aan je.
  Op 1 dag : is je haar langer en lichter?
  En: is je haar korter en donkerder?

  Vandaag: wat zie ik toch aan jou?
  Toen ik zei ehh misschien omdat ik low carb eet? ( zo noem ik t maar voor t gemak)… Jaaa je nu zie ik t, werd er gezegd. Grappig hoor.

  Nee gaat dus prima, ik weet dat hoe streng ik ook doe ik veel minder kwijt raak dan jullie in die 3 weken, maar ik stab en ga gewoon weer verder.
  Helemaal goed dus gaat t met mij calorietje.
  Jij ook succes!

 34. Hallo ik heb een vraag ik ben vorige week met de 2de kuur begonnen maar ik val niks af vindt het raar .weten jullie misschien wat ik dan moet doen.ik heb de vitaal centrum gebeld om te vragen wat ik kan doen maar ze willen je allen helpen als een consult neemt vindt het flauwekul je betaalt al best wat voor de ampullen

 35. Hallo allemaal ik heb een vraag ik ben vorige week dinsdag met mijn 2kuur druppels begonnen ik ben nu een week verder maar niks afgevallen wat kan ik doen.ik heb vitaal centrum al gebeld om te vragen wat ik dan moet doen daar heb ik de ampullen ook gekocht maar die info willen ze niet geven alleen als je een consult neemt.vindt het flauwekul maar goed.is er misschien iemand die kan zeggen wat ik kan doe..bijvoorbaat mijn dank.ayse

 36. Ayse, wat je kunt doen….een appeldag, dat houdt in dat je over de dag verdeeld zo`n 4 appels eet en WEL je avondeten, kies dan bijv. voor sla met tomaat, paprika, ui en kipfilet, gebakken of gerookt.
  In de avond nog een appel, veel water drinken, 2/3 liter.
  Ben je in centimeters wel minder geworden?
  Als je het dieet goed aanhoudt en genoeg water drinkt moet je afvallen, je hebt deze ampullen al vaker gebruikt?

  • Ja dat klopt 3 weken geleden ben ik met de eerste kuur begonnen.en ben nu met de 2 kuur erachteraan begonnen.van de eerste kuur ben ik 5 kilo afgevallen.en ben nu met de 2de een week bezig maar niks afgevallen.maar ga een appeldag proberen harstikke bedankt voor je advies calorietje.gr ayse

 37. Is je overgewicht behoorlijk, of heb je al een mooi BMI?
  Ook daar zit verschil in en hou je je goed aan de regels?
  Of zit je toevallig tegen menstruatie aan?
  Ikzelf heb even een bijkom week, na 4 weken.

  • Nee zit niet tegen mijn menstruatie aan.ben al wel 5kilo afgevallen van de 1kuur.maar de tweede kuur nog niks.weeg nu 64 wil graag naar de 60 maar de eerste week niks afgevallen heb dus nog 2weken en 2 dagen als ik me niet vergis hoop dat het er wel afgaat daarom heb ik 2kuur erchteraan gepakt.gr ayse

  • Hallo calorietje ik ben een anderhalve kilo afgevallen .en ik moet nog twaalf dagen dan ben ik met de 2de kuur klaar.ik vindt het wel weinig .ayse

 38. Ayse, ben je wel in centimeters afgevallen?
  Het is idd weinig maar misschien is dit gewicht wel wat goed voor je is.
  Je wilt tot 60 kg toch….en nu 63,5?
  Misschien had je beter na 3 weken kunnen stabben en daarna nog 3 weken dieeten, maar dat is achteraf en heb je nu niets aan.
  Hoe is het nu?

 39. Beste allen,

  Een maand geleden heb ik mijn moed bij elkaar geraapt en bio sense hcg kuur besteld met 24 ampullen, vitamine en hcg spray. Tot nu toe nog steeds niet durven te gebruiken, maar ik ga maandag beginnen. Begin juli is nl. Mijn bruiloft en brgin juni ga ik mijn jurk laten afspelden. Dus ik moet dan al afgevallen zijn en zo blijven. Ik ben erg bang voor een aantal dingen:
  – ik word ziek van zo weinig eten ( in dat geval, stop ik er gewoon mee)
  – het is heel slecht voor je lichaam, het verpest je lichaam zo danig mee, dat je in toekomst moddervet word en nooit meer kan afvallen ( iemand die dit in het verleden gebruikt heeft en hier ervaring mee heeft ? ) ik heb nl. Nog nooit een dieet product aangeschaft en ik hoor vaak horrorverhalen om me heen
  – na de kuur, tijdens stabilliseren, kom ik zo veel aan, dat het voor niets is geweest. En nog dikker ben.
  – ik wil na mijn bruiloft zwanger worden en dit product heeft een nadelig effect hierop

  Kunnen jullie mij helpen? Ben hier echt heel bang voor.. Wanneer raden jullie ervaren gebruikers mij aan om te starten? Ik hoef maar 4 kg eraf, maar mn vetpercentage is 37%!! Dus dat moet flink omlaag..

  Help me please! :(

 40. JJ, als je er zelf niet achter staat moet je er niet aan beginnen!
  Maar…..door de hcg gaat het hongergevoel weg en het stimuleert de vetverbranding.
  Je moet de kuur wel afmaken dus 23 dagen en daarna stabiliseren, dat is heel belangrijk!
  De hcg mag je niet gebruiken als je zwanger bent, het heeft geen nadelig effect VOOR de zwangerschap.
  Als je zover bent, start dan en je zult zien dat het werkt!!!

  Succes…..laat even weten hoe het gaat??

  • Bedankt voor je reactie!
   Ik ben er trouwens mee begonnen en vandaag is mijn 4e dag.
   Ik hoop dat mijn hongergevoel nog weggaat, want ik heb er wel moeite mee. Ook sport ik 3x in de week, waarvan 2x intensief. Daarbij voel ik me wel wat slapjes. Misschien moet ik voor het sporten toch een sneetje brood eten ofzo. Bedankt voor de steun in ieder geval!

 41. Of een appel of sinaasappel voor of na het sporten…..en sport tijdens de kuur niet intensief.
  Goed dat je de stap genomen hebt!!!
  Hongergevoel moet toch verdwijnen na 2/3 dieetdagen.
  Bij de druppels werkt het beter omdat je die 3 keer per dag moet nemen.

 42. Nee nog niet… Tis mn 4e dag en de 1e 2 dagen mocht ik nog normaal eten. Ik heb vandaag boodschappen gedaan en alles ingeslagen :) thanks for the support! Dat heb ik echt nodig -_-‘

 43. Hallo,

  Mijn tweede kuur gestart na 1,5 jaar. Maar deze verloopt niet volgens plan. Zaterdag begonnen met het 500 cal dieet en ik word alleen maar zwaarder ipv lichter. Ik hou me net als de vorige x heel goed aan de richtlijnen, maar de vorige x was ik de eerste week al 4 kilo kwijt en nu dus aankomen?
  Hoe kan dit?

 44. Hallo ik ben 10 kilo afgevallen in 2 maanden men ben 66 jaar dus bij jou zal het nog vlugger gaan omdat je jonger bent maar je moet er absoluut voedinssuplementen bij nemen dat hoort bij de kuur anders voel je je zo slap als een vaatdoek Sterkte

 45. Hallo,

  Heb zaterdag de tabletten besteld en hoop dat ik dinsdag/woensdag kan beginnen.
  Vier jaar geleden ook een kuur gedaan en toen heel veel tips/steun hier gehad.
  Vandaar dat ik me weer aangemeld heb.
  Groetjes, Ellen

 46. Dames,

  Daar ga ik dan! :)
  Vandaag begonnen met dag drie van dieet. Heb de tabletten.
  85,5 bij een lengte van 176m.
  Ik hoop aan het einde van de kuur 8’kilo kwijt te zijn.

  Duimen maar!

  Keep you posted! :)

  • Waarschijnlijk dat je niet afvalt…..probeer de verleiding te weerstaan, lukt het niet neem dan 1 rood wijntje met een glas water erbij…

  • Je zult de volgende dag niet afgevallen zijn, pak je de draad weer op dan val je wel af hoor!

 47. Als ik de calorieën teller invul dan blijkt dat er toch nog koolhydraten en vetten in zitten in het dieet? Appel, soepstengels en melba toast geven koolhydraten en vetten, hoe kan dit?

 48. Tijdens de olievrije dagen in het HCG dieet welke shampoo,conditioner,cosmetica,lichaamsverzorgingsprodukten kan ik het beste gebruiken?

 49. Hallo, ik wil graag weer een hcg kuur gaan volgen. Heb dit in 1995 gedaan en dat is mij toen super goed bevallen. Maar hier zie ik dar er meerdere mogelijkheden zijn of in meerdere vormen eigenlijk. Welke is nu beter om te doen of welke raden jullie aan? Ikwil het liefst 10 kg afvallen maar ben met 8 al helemaal tevreden.

 50. Hallo Calorietje,

  ik heb je een pb’tje gestuurd, maar krijg geen reactie. Op jullie site staat info over de lean 2000. Ik vroeg me namelijk af of je wist waar ik de lean 2000 kan krijgen. Zijn deze ook nog wel goed, aangezien de productie in 2012 is gestopt en ze maximaal 2 jaar houdbaar zijn??
  Kun je me terugmailen?

 51. Hallo,

  Ik wil dit heel graag proberen, ik weeg 85 en ben maar 19 jaar ik wil echt heel graag afvallen heb alles geprobeerd maar lukt maar niet om aftevallen dus nu ben k bereid om deze kuur te doen maar k wil wel zekerheid dat het echt helpt ik wil niet zomaar geld weggooien dus is er iemand die echt hun ideale gewicht heeft bereikt met dit product? ‘

  Mvg ; Fa x ‘

  • Als jij je houdt aan de kuur dan kun je er echt wel goed mee afvallen. Het is ook niet zo zwaar als ze zeggen. Ik heb de Sense ooit een keer geprobeerd, maar die helpt niet zo heel goed. De Biohcg Original kuur werkt wel erg goed. Die kun je ook nog eens met 30 euro korting bestellen op deze website.

  • Fa, ga je de kuur doen?
   Heel veel succes!
   Als je de eerste twee echte lijndagen doorkomt dan gaat t verder alleen maar makkelijker.
   Tip: vries af en toe wat in, zodat op momenten dat je anders naar de frituurpan zou grijpen je snel gezond eten kan pakken, wat past in je dieet. Succes!

 52. Even reactie tussendoor: ik ben nu 4 weken bezig en het gaat bij mij nooit zo hard als bij anderen, maar dat ligt niet aan de kuur.
  Ik ben vreselijk blij met het hcg dieet.
  3 weken streng, nu even gewoon low carb en over een week weer 3 weken er tegenaan.
  T geeft goed gevoel als mensen zien dat je bent afgevallen. Dit keer doe ik het anders, zonder Weegschaal, maar merk het goed aan mijn kleding. Doordat het niet keihard gaat bij mij is het op deze manier veel relaxter.
  Als je twijfelt… Ik zou zeggen start een hcg kuur! Succes!

1 78 79 80

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.