BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Korting op alle Bio HCG Kuren

Welke Bio HCG+ kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met de BIO HCG+ kuur. 10.000+ echter ervaringen en nuttige tips.

Bio HCG+ is een effectief en eenvoudig Dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.bio hcg logo (WinCE)

Op dit moment zijn er meer dan 10.000 echte reacties en ervaringen over Bio HCG+ op vetvrij.com

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier‘.

Bio HCG+ Dieet

Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.BioHCGDoos_300

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG+ Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio HCG+ Ervaringen en Recepten

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties.

Voor meer informatie over dit product kun je naar de biohcgspecialistshop.nl gaan.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier

Review overzicht
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

10264 REACTIES

 1. Biohcggebruiker

  Ik heb zojuist de Biohcg Original kuur bestelt bij de Orthokliniek. Ik ben heel benieuwd! Heeft iemand nog extra tips?

 2. Hallo allemaal,

  Ik zal me ff kort voorstellen.
  Ik ben Anne, 1.68 m kort en 86,4 kilo schoon aan de haak…
  Heb de eerste drie dagen Bio-HCG druppelen achter de rug en heb nu dag 1 van het dieet er bijna op zitten.
  Ga er vol voor.
  Streef is uiteindelijk 75 kilo….maar we zullen zien…eerst maar naar de 80.
  Eerste keer dat ik dit ga proberen.
  Ik heb een gluten- en lactose intolerantie bij de ziekte van Crohn, dus die soepstengel is bij mij een rijstwafel geworden.
  Hebben er hier mensen ervaring met het HCG dieet en wisseldiensten ? Ik ga morgen de nachtdienst in en ben nu aan de puzzel…hoe ik dat dan moet doen om niet 1 x dubbel te eten….mijn eerste nachtdienst niets eten kan niet…dat trek ik niet…
  Dus tips en tricks welkom inclusief de motivatie van anderen !
  (Nog) dikke knuffel van mij

 3. Ik wil graag starten met Bio HCG. Zijn er meer mensen hier die een kuur volgen? In het verleden heb ik tabletten genomen. Dat werkte wel maar ik heb begrepen uit jullie verhalen dat druppels effectiever zijn. Klopt dit? En welke moet ik nemen?

 4. Ik ben twee weken geleden gestart met de Biohcg Original kuur. Gaat tot nu toe nog super. Ik ben in 2 weken tijd als bijna 7 kilo afgevallen (6,7 om precies te zijn). Ik heb meerdere Biohcg kuren geprobeerd en er zit absoluut verschil in qua kwaliteit. De Biohcg Original bevalt tot nu toe het best!

 5. Ik heb afgelopen november een bio hcg kuur gedaan, toen bijna 8 kg afgevallen. Nu ben ik toch weer wat kilos aangekomen en heb daarom besloten nu een halve bio hcg kuur te doen. Hier ben ik nu mee bezig maar ben van plan om daarna over te gaan op het timfit dieet. Ik maak me alleen wat zorgen over hoe dit gaat in combinatie met fitnessen (kracht, geen cardio). Krijg ik dan wel voldoende voedingstoffen binnen om mijn spieren te voeden? En als dat niet zo is, wat raad je me dan aan om te eten voor het sporten? Vast bedankt voor je antwoord. Groetjes Melissa

 6. Ik Lees hier veel over bio hcg druppels maar ik zie oom dat er sprays en tabletten zie. Wat zijn de voordelen van druppels ten opzichte van de andere bio hcg producten?

  Aischa

 7. Hi Margriet,

  Ik raad je de Mardanti Bio HCG kuur aan. Deze heeft de beste samenstelling qua Bio HCG ampullen en geeft de beste resultaten. Daarnaast is het vitaminen en mineralen supplement de creme de la creme niet te vergelijken met andere aanbieders.

  Ik begeleid geheel vrijwillig via de mail en of telefonisch. Ook ontvang je een handig boekje met het dieet, tips noem maar op!

  Groetjes Diannne

  • De druppels van Calorietje zijn erg fijn.

   Ikzelf ben begonnen met atkins en het gaat me makkelijk af tijdens onze vakantie. Daarna stap ik weer over naar hcg dieet en ga de druppels weer gebruiken. Leuk dat hier geschreven wordt. Hoe meer contact met andere mensen hoe makkelijker en leuker het is. Succes allemaal!
   Eindelijk zit ik er weer goed in! Hehe! :)

  • Atkins, dat is toch koolhydraatarm?

 8. Joehoeoeoeo , weer 1 kg minder sinds gisteren !! De bufferkilo’s niet meegeteld, zit ik nu aan -1,4 kg (incl bufferkilo’s -3,4 ) Dat geeft me moed om morgen ook heeeeeeel sterk te zijn en het brood en de sausjes en de alcohol te laten staan !! Mss ga ik wel een iets groter stukje kip eten ‘s middags om zeker voldoende verzadigd te zijn als ik voor de bbq die chips en nootjes voor mijn neus heb staan! Ik ben zo blij met bio hcg !!!

  Maar ik geloof erin, ik MOET het kunnen zodat ik na het weekend onder de 72 zit.. dan heb ik nog een week om nog 2 extra kilo’s te laten verdwijnen zodat ik hopelijk op 9 juni rond de 70 strand.. – 4 kilo dan .. n dan plak ik er kuur 2 nog aanvast om richting 65 te zakken.

  volgende week ga ik ook weer sporten, dus dan zal het ook sneller gaan met afvallen .

  succes allemaal en fijn weekend !

 9. Hoi Kaylee,

  Vreemd dat je nog niks kunt merken. Ook niet kwa cm bij je buik? Met een week had ik er ruim3 kg af. Van 79 kg naar 76 kg. Dat zal uiteraard veel vocht zijn geweest maar staat wel leuk op de weegschaal :-)

 10. Appelsap?? Bio hcg en appelsap ken ik niet. Tenzij er een verandering is geweest in het dieet. Vorig jaar heb ik deze kuur succesvol gevolgd. Wat ik me wel afvraag, zit er verschil tussen de bio hcg + en/of bijv de sence?

 11. Hi Kaylee,

  Hoe gaat het met de Bio HCG kuur? 5 dagen appelsap drinken en daarna nog detoxen 2 dagen? Ik heb er nog nooit van gehoord? Welke kuur gebruik je? Ik verkoop al ruim 10 jaar meerdere Bio HCG afslankkuren, maar deze manier van starten ken ik niet.
  Ik hoop dat de kuur naar wens verloopt, heb je nog andere vragen of onduidelijkheden laat het maar weten.

  Groetjes Dianne

  • Tot nu toe heb ik nog niet echt het idee dat er iets verandert is qua gewicht.
   Ik moest inderdaad 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Ik hoor van meerdere mensen dat dit in hun HCG dieet niet is voorgekomen.
   Zijn er meer mensen die na 1 week nog geen gevoel hadden dat er al iets verandert was in hun gewicht?

   Groetjes Kaylee

 12. Ik ben vandaag begonnen met de BIO HCG 24-daagse kuur.
  Ik moet nu 5 dagen lang biologische appelsap drinken. Na 5 dagen moet ik dus 2 dagen reinigen. Ik vraag me alleen af wanneer ik met de carpulles kan beginnen en met de tabeltten en wanneer ik die moet innemen op welk tijdstip van de dag.
  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg,

  Kaylee

 13. In heb de BIO HCG Original. Heb hem net binnen.

 14. Helma
  21 april 2015 at 08:57
  Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.
  Er ging wat fout mijn reactie staat er nu 3 x op die onder Diana kunnen weg :)

 15. Ik ben 40 en midden in de (vroege) overgang. Dit maakt afvallen heel lastig. Waar ik vroeger moeiteloos afviel door koolhydraten te laten staan kom ik nu zelfs met Shake dieet niet verder dan -5kilo. Zijn er dingen die ik anders moet doen om ook die 10% af te vallen met het hcg dieet? Ik wil voorkomen dat ik zo maar 3/4 kilo kwijt ben. Daar heb ik de kuur niet voor gekocht. Ik wil graag minimaal 10 kilo afvallen.

 16. Hoihoi,

  is deze kuur ook geschikt als je gewoon wat lovehandles, zwembandjes en dikke billen hebt en ze kwijt wil? Ik zie op internet namelijk enkel reviews van mensen die een redelijk hoog BMI/vet percentage en gewicht hebben. Ik weeg 61 en wil graag terug naar de 52.

  hopelijk reageert er iemand.

  • Hi Tortillabikini,

   ja hoor, heel goed zelfs! Het is voor iedereen geschikt, of je nu veel of weinig overgewicht hebt. Je valt af waar je je vetten hebt zitten. Vooral de laatste kilootjes zijn het moeilijkste maar ook dat gaat met deze kuur er echt af.
   Heb je nog meer vragen laat het maar weten!

   Groetjes Dianne

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

  • Welke kuur heb je gekocht? Ik lees even mee ben wel nieuwsgierig omdat ik het zelfde probleem heb, Ik zit ook in de overgang en val niets af. Ik heb nog geen kuur aan geschaft maar ben wel heel beneiuwd welke nu het beste is.

 17. Ik ben 1 februari weer met een kuur druppels begonnen, tot nu 2,5 kg in gewicht verminderd. Maar sta nu een aantal stil. Ik hou vol…weet dat het goed gaat komen, maar oh oh wat is dat dan even lastig.
  Iemand nog tips

  Iedereen veel succes sowieso :)

  • Blijkbaar niemand meer die de kuur volgt??

 18. Wel heel stil geworden hier niemand meer die een kuur volgt??

 19. Even reactie tussendoor: ik ben nu 4 weken bezig en het gaat bij mij nooit zo hard als bij anderen, maar dat ligt niet aan de kuur.
  Ik ben vreselijk blij met het hcg dieet.
  3 weken streng, nu even gewoon low carb en over een week weer 3 weken er tegenaan.
  T geeft goed gevoel als mensen zien dat je bent afgevallen. Dit keer doe ik het anders, zonder Weegschaal, maar merk het goed aan mijn kleding. Doordat het niet keihard gaat bij mij is het op deze manier veel relaxter.
  Als je twijfelt… Ik zou zeggen start een hcg kuur! Succes!

 20. Hallo,

  Ik wil dit heel graag proberen, ik weeg 85 en ben maar 19 jaar ik wil echt heel graag afvallen heb alles geprobeerd maar lukt maar niet om aftevallen dus nu ben k bereid om deze kuur te doen maar k wil wel zekerheid dat het echt helpt ik wil niet zomaar geld weggooien dus is er iemand die echt hun ideale gewicht heeft bereikt met dit product? ‘

  Mvg ; Fa x ‘

  • Als jij je houdt aan de kuur dan kun je er echt wel goed mee afvallen. Het is ook niet zo zwaar als ze zeggen. Ik heb de Sense ooit een keer geprobeerd, maar die helpt niet zo heel goed. De Biohcg Original kuur werkt wel erg goed. Die kun je ook nog eens met 30 euro korting bestellen op deze website.

  • Fa, ga je de kuur doen?
   Heel veel succes!
   Als je de eerste twee echte lijndagen doorkomt dan gaat t verder alleen maar makkelijker.
   Tip: vries af en toe wat in, zodat op momenten dat je anders naar de frituurpan zou grijpen je snel gezond eten kan pakken, wat past in je dieet. Succes!

1 108 109 110

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.