Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

10.202 Reacties

Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien je meer af wilt vallen, dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

tip: Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier

Mede door de uitzending van Vara Kassa is er onduidelijkheid ontstaan over het verschil tussen HCG en Bio-HCG+. Lees alles over het verschil tussen HCG en BIO-HCG. Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.Biohcg kuur WinCE

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio-HCG+ is géén medicijn en bevat géén hormonen.

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Voor meer informatie over dit product kunt u naar biohcgconsulent.nl gaan.

Aanbevolen Artikelen

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne Dujardin

Marianne Dujardin

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

10.202 reacties aan Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

 1. Ayse, ben je wel in centimeters afgevallen?
  Het is idd weinig maar misschien is dit gewicht wel wat goed voor je is.
  Je wilt tot 60 kg toch….en nu 63,5?
  Misschien had je beter na 3 weken kunnen stabben en daarna nog 3 weken dieeten, maar dat is achteraf en heb je nu niets aan.
  Hoe is het nu?

 2. Beste allen,

  Een maand geleden heb ik mijn moed bij elkaar geraapt en bio sense hcg kuur besteld met 24 ampullen, vitamine en hcg spray. Tot nu toe nog steeds niet durven te gebruiken, maar ik ga maandag beginnen. Begin juli is nl. Mijn bruiloft en brgin juni ga ik mijn jurk laten afspelden. Dus ik moet dan al afgevallen zijn en zo blijven. Ik ben erg bang voor een aantal dingen:
  - ik word ziek van zo weinig eten ( in dat geval, stop ik er gewoon mee)
  - het is heel slecht voor je lichaam, het verpest je lichaam zo danig mee, dat je in toekomst moddervet word en nooit meer kan afvallen ( iemand die dit in het verleden gebruikt heeft en hier ervaring mee heeft ? ) ik heb nl. Nog nooit een dieet product aangeschaft en ik hoor vaak horrorverhalen om me heen
  - na de kuur, tijdens stabilliseren, kom ik zo veel aan, dat het voor niets is geweest. En nog dikker ben.
  - ik wil na mijn bruiloft zwanger worden en dit product heeft een nadelig effect hierop

  Kunnen jullie mij helpen? Ben hier echt heel bang voor.. Wanneer raden jullie ervaren gebruikers mij aan om te starten? Ik hoef maar 4 kg eraf, maar mn vetpercentage is 37%!! Dus dat moet flink omlaag..

  Help me please! :(

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.