Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

Bio HCG+ Druppels, Tabletten, Ampullen, Spray+

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Bio-HCG+ is hormoonvrij en wordt door middel van druppels onder de tong genomen. De afslankkuur is kort, simpel en zeer effectief. Aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraat vrij dieet. Indien je meer af wilt vallen, dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Op dit moment staan er meer dan 10.000 echte reacties en ervaringen over Bio HCG+ op vetvrij.com. bio hcg logo (WinCE)

Mede door de uitzending van Vara Kassa is er onduidelijkheid ontstaan over het verschil tussen HCG en Bio-HCG+. Lees alles over het verschil tussen HCG en BIO-HCG.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees ‘Het HCG Kuur Dossier‘.

Bio HCG+ Afslankkuur

Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het echt over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.BioHCGDoos_300

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heb je geen hongergevoel en voel je jezelf, in tegenstelling tot het gewone lijnen prima. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Bio HCG+ Dagboek

We adviseren je om een Bio HCG+ Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Bio HCG+ Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG+ Dagboekje.

Na de Bio HCG Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd!

Bio-HCG+ is géén medicijn en bevat géén hormonen

Vragen of ervaring met BIO-HCG+ ? Discussieer met ons mee  of lees hier alle reacties.

Voor meer informatie over dit product kun je naar de biohcgspecialistshop.nl gaan.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier

Review overzicht
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

Speciaal voor jou geselecteerd

10241 REACTIES

 1. Ik ben 1 februari weer met een kuur druppels begonnen, tot nu 2,5 kg in gewicht verminderd. Maar sta nu een aantal stil. Ik hou vol…weet dat het goed gaat komen, maar oh oh wat is dat dan even lastig.
  Iemand nog tips

  Iedereen veel succes sowieso :)

 2. Even reactie tussendoor: ik ben nu 4 weken bezig en het gaat bij mij nooit zo hard als bij anderen, maar dat ligt niet aan de kuur.
  Ik ben vreselijk blij met het hcg dieet.
  3 weken streng, nu even gewoon low carb en over een week weer 3 weken er tegenaan.
  T geeft goed gevoel als mensen zien dat je bent afgevallen. Dit keer doe ik het anders, zonder Weegschaal, maar merk het goed aan mijn kleding. Doordat het niet keihard gaat bij mij is het op deze manier veel relaxter.
  Als je twijfelt… Ik zou zeggen start een hcg kuur! Succes!

 3. Hallo,

  Ik wil dit heel graag proberen, ik weeg 85 en ben maar 19 jaar ik wil echt heel graag afvallen heb alles geprobeerd maar lukt maar niet om aftevallen dus nu ben k bereid om deze kuur te doen maar k wil wel zekerheid dat het echt helpt ik wil niet zomaar geld weggooien dus is er iemand die echt hun ideale gewicht heeft bereikt met dit product? ‘

  Mvg ; Fa x ‘

  • Als jij je houdt aan de kuur dan kun je er echt wel goed mee afvallen. Het is ook niet zo zwaar als ze zeggen. Ik heb de Sense ooit een keer geprobeerd, maar die helpt niet zo heel goed. De Biohcg Original kuur werkt wel erg goed. Die kun je ook nog eens met 30 euro korting bestellen op deze website.

  • Fa, ga je de kuur doen?
   Heel veel succes!
   Als je de eerste twee echte lijndagen doorkomt dan gaat t verder alleen maar makkelijker.
   Tip: vries af en toe wat in, zodat op momenten dat je anders naar de frituurpan zou grijpen je snel gezond eten kan pakken, wat past in je dieet. Succes!

 4. Hallo Calorietje,

  ik heb je een pb’tje gestuurd, maar krijg geen reactie. Op jullie site staat info over de lean 2000. Ik vroeg me namelijk af of je wist waar ik de lean 2000 kan krijgen. Zijn deze ook nog wel goed, aangezien de productie in 2012 is gestopt en ze maximaal 2 jaar houdbaar zijn??
  Kun je me terugmailen?

 5. Hallo, ik wil graag weer een hcg kuur gaan volgen. Heb dit in 1995 gedaan en dat is mij toen super goed bevallen. Maar hier zie ik dar er meerdere mogelijkheden zijn of in meerdere vormen eigenlijk. Welke is nu beter om te doen of welke raden jullie aan? Ikwil het liefst 10 kg afvallen maar ben met 8 al helemaal tevreden.

 6. Tijdens de olievrije dagen in het HCG dieet welke shampoo,conditioner,cosmetica,lichaamsverzorgingsprodukten kan ik het beste gebruiken?

 7. Als ik de calorieën teller invul dan blijkt dat er toch nog koolhydraten en vetten in zitten in het dieet? Appel, soepstengels en melba toast geven koolhydraten en vetten, hoe kan dit?

  • Je zult de volgende dag niet afgevallen zijn, pak je de draad weer op dan val je wel af hoor!

  • Waarschijnlijk dat je niet afvalt…..probeer de verleiding te weerstaan, lukt het niet neem dan 1 rood wijntje met een glas water erbij…

 8. Dames,

  Daar ga ik dan! :)
  Vandaag begonnen met dag drie van dieet. Heb de tabletten.
  85,5 bij een lengte van 176m.
  Ik hoop aan het einde van de kuur 8’kilo kwijt te zijn.

  Duimen maar!

  Keep you posted! :)

 9. Hallo,

  Heb zaterdag de tabletten besteld en hoop dat ik dinsdag/woensdag kan beginnen.
  Vier jaar geleden ook een kuur gedaan en toen heel veel tips/steun hier gehad.
  Vandaar dat ik me weer aangemeld heb.
  Groetjes, Ellen

 10. Hallo ik ben 10 kilo afgevallen in 2 maanden men ben 66 jaar dus bij jou zal het nog vlugger gaan omdat je jonger bent maar je moet er absoluut voedinssuplementen bij nemen dat hoort bij de kuur anders voel je je zo slap als een vaatdoek Sterkte

 11. Hallo,

  Mijn tweede kuur gestart na 1,5 jaar. Maar deze verloopt niet volgens plan. Zaterdag begonnen met het 500 cal dieet en ik word alleen maar zwaarder ipv lichter. Ik hou me net als de vorige x heel goed aan de richtlijnen, maar de vorige x was ik de eerste week al 4 kilo kwijt en nu dus aankomen?
  Hoe kan dit?

 12. Nee nog niet… Tis mn 4e dag en de 1e 2 dagen mocht ik nog normaal eten. Ik heb vandaag boodschappen gedaan en alles ingeslagen :) thanks for the support! Dat heb ik echt nodig -_-‘

 13. Of een appel of sinaasappel voor of na het sporten…..en sport tijdens de kuur niet intensief.
  Goed dat je de stap genomen hebt!!!
  Hongergevoel moet toch verdwijnen na 2/3 dieetdagen.
  Bij de druppels werkt het beter omdat je die 3 keer per dag moet nemen.

 14. JJ, als je er zelf niet achter staat moet je er niet aan beginnen!
  Maar…..door de hcg gaat het hongergevoel weg en het stimuleert de vetverbranding.
  Je moet de kuur wel afmaken dus 23 dagen en daarna stabiliseren, dat is heel belangrijk!
  De hcg mag je niet gebruiken als je zwanger bent, het heeft geen nadelig effect VOOR de zwangerschap.
  Als je zover bent, start dan en je zult zien dat het werkt!!!

  Succes…..laat even weten hoe het gaat??

  • Bedankt voor je reactie!
   Ik ben er trouwens mee begonnen en vandaag is mijn 4e dag.
   Ik hoop dat mijn hongergevoel nog weggaat, want ik heb er wel moeite mee. Ook sport ik 3x in de week, waarvan 2x intensief. Daarbij voel ik me wel wat slapjes. Misschien moet ik voor het sporten toch een sneetje brood eten ofzo. Bedankt voor de steun in ieder geval!

 15. Beste allen,

  Een maand geleden heb ik mijn moed bij elkaar geraapt en bio sense hcg kuur besteld met 24 ampullen, vitamine en hcg spray. Tot nu toe nog steeds niet durven te gebruiken, maar ik ga maandag beginnen. Begin juli is nl. Mijn bruiloft en brgin juni ga ik mijn jurk laten afspelden. Dus ik moet dan al afgevallen zijn en zo blijven. Ik ben erg bang voor een aantal dingen:
  – ik word ziek van zo weinig eten ( in dat geval, stop ik er gewoon mee)
  – het is heel slecht voor je lichaam, het verpest je lichaam zo danig mee, dat je in toekomst moddervet word en nooit meer kan afvallen ( iemand die dit in het verleden gebruikt heeft en hier ervaring mee heeft ? ) ik heb nl. Nog nooit een dieet product aangeschaft en ik hoor vaak horrorverhalen om me heen
  – na de kuur, tijdens stabilliseren, kom ik zo veel aan, dat het voor niets is geweest. En nog dikker ben.
  – ik wil na mijn bruiloft zwanger worden en dit product heeft een nadelig effect hierop

  Kunnen jullie mij helpen? Ben hier echt heel bang voor.. Wanneer raden jullie ervaren gebruikers mij aan om te starten? Ik hoef maar 4 kg eraf, maar mn vetpercentage is 37%!! Dus dat moet flink omlaag..

  Help me please! :(

 16. Ayse, ben je wel in centimeters afgevallen?
  Het is idd weinig maar misschien is dit gewicht wel wat goed voor je is.
  Je wilt tot 60 kg toch….en nu 63,5?
  Misschien had je beter na 3 weken kunnen stabben en daarna nog 3 weken dieeten, maar dat is achteraf en heb je nu niets aan.
  Hoe is het nu?

  • Hallo calorietje ik ben een anderhalve kilo afgevallen .en ik moet nog twaalf dagen dan ben ik met de 2de kuur klaar.ik vindt het wel weinig .ayse

 17. Is je overgewicht behoorlijk, of heb je al een mooi BMI?
  Ook daar zit verschil in en hou je je goed aan de regels?
  Of zit je toevallig tegen menstruatie aan?
  Ikzelf heb even een bijkom week, na 4 weken.

  • Nee zit niet tegen mijn menstruatie aan.ben al wel 5kilo afgevallen van de 1kuur.maar de tweede kuur nog niks.weeg nu 64 wil graag naar de 60 maar de eerste week niks afgevallen heb dus nog 2weken en 2 dagen als ik me niet vergis hoop dat het er wel afgaat daarom heb ik 2kuur erchteraan gepakt.gr ayse

 18. Ayse, wat je kunt doen….een appeldag, dat houdt in dat je over de dag verdeeld zo`n 4 appels eet en WEL je avondeten, kies dan bijv. voor sla met tomaat, paprika, ui en kipfilet, gebakken of gerookt.
  In de avond nog een appel, veel water drinken, 2/3 liter.
  Ben je in centimeters wel minder geworden?
  Als je het dieet goed aanhoudt en genoeg water drinkt moet je afvallen, je hebt deze ampullen al vaker gebruikt?

  • Ja dat klopt 3 weken geleden ben ik met de eerste kuur begonnen.en ben nu met de 2 kuur erachteraan begonnen.van de eerste kuur ben ik 5 kilo afgevallen.en ben nu met de 2de een week bezig maar niks afgevallen.maar ga een appeldag proberen harstikke bedankt voor je advies calorietje.gr ayse

 19. Hallo allemaal ik heb een vraag ik ben vorige week dinsdag met mijn 2kuur druppels begonnen ik ben nu een week verder maar niks afgevallen wat kan ik doen.ik heb vitaal centrum al gebeld om te vragen wat ik dan moet doen daar heb ik de ampullen ook gekocht maar die info willen ze niet geven alleen als je een consult neemt.vindt het flauwekul maar goed.is er misschien iemand die kan zeggen wat ik kan doe..bijvoorbaat mijn dank.ayse

 20. Hallo ik heb een vraag ik ben vorige week met de 2de kuur begonnen maar ik val niks af vindt het raar .weten jullie misschien wat ik dan moet doen.ik heb de vitaal centrum gebeld om te vragen wat ik kan doen maar ze willen je allen helpen als een consult neemt vindt het flauwekul je betaalt al best wat voor de ampullen

 21. Top zeg voor jou!
  Met mij gaat t prima.
  Ik weet dat ik minder druppels moet pakken dan erop staat, dan gaat t prima.
  Is sta deze keer niet op een weegschaal en zie wel wat t resultaat is. Erg ontspannende manier moet ik zeggen.
  En t grappige is dat mensen me nu na 2 weken aankijken van wat zie ik toch aan je.
  Op 1 dag : is je haar langer en lichter?
  En: is je haar korter en donkerder?

  Vandaag: wat zie ik toch aan jou?
  Toen ik zei ehh misschien omdat ik low carb eet? ( zo noem ik t maar voor t gemak)… Jaaa je nu zie ik t, werd er gezegd. Grappig hoor.

  Nee gaat dus prima, ik weet dat hoe streng ik ook doe ik veel minder kwijt raak dan jullie in die 3 weken, maar ik stab en ga gewoon weer verder.
  Helemaal goed dus gaat t met mij calorietje.
  Jij ook succes!

 22. Hallo is er iemand die mij kan vertellen waar ik het goedkoopst terecht kan voor de hcg producten? Ik ben zelf aan het denken om ampullen te gaan gebruiken. Ik krijg van mijn ha. hulp.
  Ik wil graag 5 kilo kwijt. Voor hoelang moet ik dan inslaan? En wat na dat de kuur is afgelopen?

  Kaatje

  • Hallo Kaatje, neem de druppels, die zijn het goedkoopst!
   Op deze site kun je een mail naar calorietje sturen.
   Ik heb wel gehoord van verschillende mensen dat het heel moeilijk is om meer van de site te krijgen, geeft een error aan…

   Zo, nu toch maar even over mezelf vertellen, ik ben vorige week maandag begonnen en was na 1 week 2.8 kg afgevallen.
   Mijn weegschaal is kapot gegaan dus ik weet niet wat ik vanaf maandag ben afgevallen.
   In elk geval is het al goed te zien en zeker te voelen, ben blij dat het volle gevoel weg is.

   Hcgtje, hoe is het met jou?

 23. Die hcg tablets werken toch helemaal niet hoe kunnen de hcg frequenties nou in een tablet zitten?

  Groetjes Ellen

  • Ellen, hoe lang ben je er mee bezig?
   Even doorbijten misschien…..of de druppels proberen.

  • HCG Tablets voor € 24,75!

   Koop nu twee of meer verpakkingen HCG Tablets en betaal slechts € 24,75 per kuur.

   Hoe werkt het?

   Heel eenvoudig: Ga naar onze website en plaats twee of meer HCG Tablets in uw winkelwagentje. De korting wordt dan automatisch berekend.

   Condities:

   Korting geldt alleen bij twee of meer HCG Tablets.
   Actie geldig zolang de voorraad strekt.
   Niet geldig in combinatie met andere acties.

 24. Hoi allemaal. Nadat ik me te pletter ben geschrokken toen ik op de weegschaal stond (72,8kg) en dus dik 10 kilo ben aangekomen, nu alweer sinds 4 dagen bezig. En moet zeggen, tot nu gaat t me prima af. Doe wel als lunch meestal shake nemen. Ga me maandag pas weer wegen. Maar voel me erg opgeblazen nu, lijkt wel of mijn lichaam alles vasthoudt nu. Maar komt goed!

  • Leuk dat er weer een reactie geplaatst wordt….waarom neem je als lunch een shake?
   Opgeblazen gevoel na 4 dagen bezig te zijn is wel apart, drink je genoeg water?

 25. Lipbalsem is echt geen probleem hoor!
  Bij action kun je slakkengel kopen, dat kun je gebruiken als lotion en voor je handen.
  Het was wel te verwachten dat het afvallen minder snel gaat deze week, houd je centimeters maar in de gaten, waarschijnlijk raak je wel centimeters kwijt……volhouden!!

  • Gisteren besloten de kuur te stoppen!! Het is echt geen doen icm het sporten. Voel me slap en lag gisteren echt ziek in bed…. Vandaag heen pil meer genomen. Nog wel 2 dgn 500kcal, maar daarna ga ik weer opbouwen… Hoop dat de kilo’s er niet weer meteen aanvliegen.
   Vanmorgen trouwens 76,7 dus wel iets omlaag. Maar ik voel me er gewoon niet goed bij, dus het is tijd om te stoppen…

 26. Iemand trouwens nog een tip voor droge lippen??? Vanmorgen toch maar lippenbalsem opgedaab want t was te erg, maar mss heeft er iemand een alternatief?

  gr Janne

 27. Janne, je kunt een glas christal clear nemen, dat kan helpen.
  Anders een extra appel of sinaasappel, sport je niet te veel?
  Als je echt honger hebt is dat niet goed, dan kun je beter wat extra nemen, zo is het dieet niet vol te houden!

  • Ik neem nu idd wat extra op de dagen dat ik sport! Gisteren een beetje gezondigd…. Heb als avondmaaltijd gezellig met t team gegeten! mexicaanse soep, 4 nacho chipjes en 2 stukjes stokbrood met kruidenboter erbij gegeten. Heerlijk! Wel wat minder vlees en heb ook een soepstengel weggelaten… Denk dat ik wel rond de 500 kcal gebleven ben…
   Dag 9: 77,6 kg
   Dag 10: 76,8 kg (vandaag)
   Al weet ik natuurlijk niet wat t eten gisteren gedaan heeft, dat zie ik morgen wss pas.
   Minder sporten gaat niet. Ik volleybal, dus heb mijn ‘verplichting’ naar het team toe.
   Maar ik denk dat ik de kuur toch maar 3 weken ga doen, en daarna een week met 800 kcal. Het gaat zo snel… Zou ik die week van 800kcal dan toch nog de laatste tablets opmaken of hier dan ook mee stoppen?
   Mijn kleding zit echt al een stuk losser, en mss moet ik als ik die 12% gehaald heb ook wel ff stoppen en weer rustig aan op gaan bouwen… Ik weet niet zo goed wat ik moet doen.
   Heb er nu 10 dagen opzitten, waarvan 8 met 500 kcal en ben al 5,2 kilo kwijt. Het kan natuurlijk niet zo snel blijven gaan, maar met nog 2 weken te gaan, denk ik echt dat ik er nig wel 6 kilo af krijg… Of ben ik nu echt te optimistisch??

   Gr Janne

 28. Vanmorgen dag 8, 77,9 kg. Dus dat is 4,1 kg in een week. Ook niet gek als je nagaat dat ik per dag minimaal 2500 kcal verbruik en op de dagen dat ik sport zelfs ruim 3000 kcal. Heeft er iemand wel een meer dan 500 kcal genomen tijdens de kuur. Ik heb nl echt honger en vandaag zie ik gewoon sterretjes….

 29. Hoi Allemaal, Morgenvroeg zit er een week op van mijn kuur. Ga m 4 weken doen omdat ik de strip pillen de vorige keer niet opgemaakt heb. Er kwam vanalles tussen, dus ik was maar gestopt.
  Nu een nieuwe start.
  Ben begonnen met 82 kg, 1,68 m.
  Vanmorgen dag 7, woog ik 79,3. Dus 2,7 kilo de eerste week. Hopelijk zet dit door, zou mooi zijn als ik de 9 kg ging halen. Zijn er nog meer mensen nu
  bezig? gr Janne

 30. Carrie, je vergeet dat je geen honger hebt, daarom dit dieet goed te doen!
  Als jij je eigen crème wilt gebruiken dan doe je dat toch?
  Zelf heb ik dat ook gedaan….

 31. Ik overweeg om een BioHCG kuur te proberen. Wat ik niet weet is wat is het gevolg als ik beslis om niet aan 500 calorieën en geen vet/gezichtscrème aan te houden ? Ik hoef geen 10kgs in 24 dagen af te vallen maar wil met de kuur gezond eten (in mijn mening is 500cal niet gezond), bewegen en vooral mijn gezichtscrème blijven gebruiken. Ik vind alleen “all or nothing” info mbt BioHCG

1 118 119 120

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.