Trimatol Afslankcapsules

341 Reacties

Trimatol zijn afslankcapsules die chlorogeenzuur bevatten. De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over deze nieuwe afslankcapsules, daarom ben Ik op zoek gegaan naar de eigenschappen van deze nieuwe afslankcapsules. Ik wil graag beginnen bij de capsule zelf. Trimatol is net zoals Corexin en Life Detox Pleister een afslankproduct van Health-C-P. Deze Deense organisatie verkoopt naast afslankproducten ook beautyproducten zoals Perfect Skin. Mijn collega schreef een review over de afslankproducten Corexin en Life Detox.

Jouw ervaring met Trimatol

Omdat ik nog geen proefverpakking Trimatol heb ontvangen, hebben we het ook niet kunnen testen. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

beste getest

Groene Kofieboon

Trimatol is een tablet in de vorm van een koffieboon, leuk maar helpt het je ook om af te vallen? Volgens de informatie die we op de website van Trimatol vinden wel. Zowel mannen als vrouwen met overgewicht zweren bij deze wondercapsule. Trimatol is een natuurlijk gewichtsverlies supplement dat je twee keer per dag, bij voorkeur voor de maaltijd, met een glas water moet innemen. Behalve zwangere vrouwen mag iedere volwassene de capsules innemen.

Eigenschappen van Trimatol

Volgens de leverancier heeft Trimatol de volgende eigenschappen:

 • Het onderdrukt je eetlusttrimatol
 • Het verbetert je zelfvertrouwen
 • Het lost lichaamsvetten op
 • Het verhoogt je energieniveau

Ingrediënten Trimatol

Ik heb geen lijst met ingrediënten van Trimatol kunnen vinden. Het enige dat ik heb kunnen vinden is dat de capsules chlorogeenzuur bevatten. Dit is een extract van groene koffiebonen. Volgens de instructies zou dit ervoor zorgen dat je eetlust geremd wordt, je vetverbranding verhoogt, en je hongergevoel vermindert. Ook lees ik dat antioxidanten het ouder worden tegengaan.

Gesponsorde Berichten

Bestellen

Trimatol is uitsluitend via een website te bestellen. Deze website is gevestigd in Amerika maar er is ook een Nederlandstalig gedeelte. Ik heb geprobeerd om via het contactformulier meer informatie op te vragen over het product, maar na 14 dagen, heb ik nog geen reactie ontvangen. Als ik een reactie ontvang, zal ik dit zeker op deze pagina vermelden.

Kosten

Op de website is uitsluitend een proefpakket te bestellen. De kosten van dit proefpakket bedragen slechts 4 Euro. Let op! Dit kan uitsluitend betaald worden met een creditcard. Deze manier van verkopen doet me sterk denken aan Nuvoryn, Pure Cleanse en Blue Magic Plus. Over deze producten zijn veel klachten binnengekomen in het verleden. Met name de levering, aftersales, en het niet kunnen opzeggen van vervolgzendingen na het proefpakket zijn veelgehoorde klachten.

Jouw ervaring met Trimatol

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met dit afslankproduct. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne

Marianne

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

341 reacties aan Trimatol Afslankcapsules

 1. ik ben er ook weeral eens ingetrapt !!! het proefpakket van 4 euro besteld, ben daarna voor 10 dagen op vakantie geweest en bij thuiskomst was het bedrag van 158 euro al van mijn rekening gehaald, het pakket met 2 dozen zat de dag erna in de brievenbus !
  ik heb zelfs het proefpakket nog niet kunnen uitproberen en heb al een nieuwe voorraad liggen
  gisteren onmiddellijk contact opgenomen met card stop, nu afwachten hoe het verder zal evolueren. terugsturen doe ik niet want ik ben zeker dat ze het geld toch niet zullen terugstorten, dus gooi ik het nog liever in de vuilbak dan hen de kans te geven het nogmaals door te verkopen

  • heb mijn bankkaart laten blokkeren , en een klachtenbrief verzonden naar de bank , reeds 158€ van mijn rekening gehaald , het tweede pakket gewoon geweigerd aan de postbode en laten terug sturen , vandaag is mijn geld terug op mijn rekening gestort . Dus het pakket zeker terug sturen .

 2. Hoi,
  Ook ik ben hierin getrapt. Nadat ik al mijn creditkaart gegevens had doorgegeven ben ik pas op deze website beland.
  Ik heb meteen mijn creditkaart laten blokkeren en hun een mail (Try Health CP ) gestuurd dat ik mijn bestellingen wil annuleren.
  Ik ontving wel degelijk de ochtend erop een mail waarin staat dat als ik mijn welkomspakket binnen 14dagen terugzend er verder geen extra kosten aangerekend worden.
  In hun Algemene voorwaarden staat dat je het pakket kunt terugzenden door het pakket gewoon niet te aanvaarden bij de uitreiking!!

  8.4.Or by your refusal to accept the welcome package when it is delivered.

  Dat ga ik dus ook doen en dus maar hopen dat er zo geen extra kosten meer lopen. (niet dat ze nog aan mij creditkaart kunnen)
  Dit is gewoon echt bedrog en leverde me alvast een fikse ruzie op met mijn vriend.

  • Hallo, kan er mij iemand het adres doorgeven waar ik de pakketjes terug naartoe kan zenden want dat vind ik nergens terug. Groetjes

  • Beste Lien, heb jij het pakket terug gestuurd? Ik heb het niet geopend maar kon niet weigeren het zat in mijn brievenbus. Ik ga het aangetekend terug zenden maar moet hier iets bij van brief? Kan iemand aub helpen. Mijn visa is geblokkeerd.

   Groetjes

 3. ik heb mij ook laten vangen!
  Heb diezelfde avond mijn credietkaart laten blokkeren. Heb zojuist een mail naar ‘die firma’ gestuurd. Is dit voldoende? Wat doe ik met het proefpakket?
  Is geopend maar niet gebruikt?

 4. Ik heb ook proefpaketten besteld en kreeg vandaag nieuwe paketten, ongevraagd met melding dat er 2 keer 156 euro van mijn rekening is afgenomen.
  Heb nu, te laat , kaart geblokkeerd. Ik heb geen mailadres, en weet eigenlijk ook niet waar ik die Trimatol moet terugsturen. Zo’n bedrog!!!
  Weet iemand het adres voor retour en mailadres?
  Dank.

 5. Eveneens het staal aangekocht en gisteren zag ik dat het geld voor volgende bestelling van de rekening was. Kreeg de producten met een leuke brief dat de volgende bestelling op 10/04/2014 zou verstuurd worden. Heb onmiddellijk kaart laten blokkeren en de producten aangetekend terug gestuurd maar twijfel er toch sterk aan dat ik mijn geld zal terug krijgen.

 6. Ik heb ook een proefpakket besteld, nu krijg ik steeds nieuwe paketten van Trimatol 158,-eu
  Wat staat er mij tedoen?
  B.U

 7. Ben er ook in gelopen maar gelukkig nog geen tweede zending gekregen(enkel het zogezegde proefpakket)…zonet naar mijn bank gebeld na het lezen van jullie verhalen(‘in paniek) en heb een link gekregen waar je zulke dingen kan betwisten…hoop van harte dat dit volstaat.
  Groetjes
  Bie

 8. Voor al de mensen die erin gelopen zijn volg aub mijn werkwijze:
  1 blokkeer direct u visa kaart
  2 open in geen geval de doosjes! Stuur ze in dezelfde verpakking terug naar het adres dat er links boven opstaat. PER AANGETEKENDE ZENDING ok dit kost 22euro maar dit moet.
  Erna stuur je per mail de bewijzen op naar: [email protected] en zeg erbij alles te willen stoppen en dat u geen nieuwe producten meer wil ontvangen. Dit moet binnen de 7 dagen! Geloof mij ik ben er ook in gelopen maar ben er van af! Ik kreeg deze mail:
  Dear Brendy Demuylder

  Thank you for returning your package.

  Your membership will be canceled as of today and we will not debit anything further from your credit card.

  Have a nice day

  Best Regards,

  PureAndNew

  Veel succes allemaal.

  Groetjes Brendy

 9. Heel die boel is pure bullshit.
  Je neemt het drie a vier dagen en je gaat drie keer per dag naar het toilet. Vanaf de vierde dag krijg je buikpijn. En dat blijft maar duren. Even vol houden. Niks aan te doen. Afvallen ??? Vergeet het !!
  Voor je het weet komt het tweede pakket aan, maar vergis je niet, het geld voor het tweede pakket is al van je rekening voor je het weet. Neem maar contact op….niks aan te doen. Je hebt de voorwaarden getekend en daarmee uit. Voldoen ze echt niet meneer ?? U kan het eerste pakket ongeopend terug sturen, liefst met briefje van de dokter. Hoe kan je, verdomme, weten of het werkt of niet als je dat eerste pakket niet opent en probeert. Je trekt altijd aan het kortste eind. Je kan smeken of dreigen, vergeet het, je geld ben je kwijt. Je kan alleen communiceren in het engels, wat ik redelijk goed onder de knie heb, maar je haalt geen gelijk.
  JE HEBT DE VOORWAARDEN AANVAARD. Dit is het enige antwoord dat je krijgt.
  HET IS PURE GELDAFZETTERIJ.

 10. ik heb deze ook besteld via creditcard maar ik wil iedereen waarschuwen dat dit een nep firma is die de mensen via je creditcard(visa) ongevraagd geld afhaald gelukkig hadt ik hun praktijk rap door en heb ik ons visa kaart onmiddelijk geblokkeerd . zodat ze geen geld hebben kunnen afhouden trouwens het helpt ook helemaal niet.

 11. Ik heb een proefpakket ontvangen het werkt goed maar vanmorgen werd ik ineens erg duizelig ik schrok een beetje van .Het kan ook aan mijn nieuwe bril liggen want die vind ik niet zo schitterend ik zie heel slecht mee.Moet weer terug der mee.Graag een antwoord

 12. ik heb reeds gebruik gemaakt van de website en van trimatol. ik heb een geweldig resultaat verworven na mijn zwangerschap. ik ben 10kg kwijtgeraakt met een maand trimatol te gebruiken. ik had tevens geen bijwerkingen. (ik nam er minder in dan nodig) het is idd zo dat de betalingswijze ervoor zorgt dat ze via je creditkaart verschillende maanden het product opsturen zonder verwittigen. na twee maanden het te hebben ontvangen heb ik een mail gestuurd dat ik het product niet meer hoefde. het werd onmiddellijk bevestigd en er wordt ook geen geld meer van mijn kaart genomen!

 13. HET ZOU EEN PROEFPAKKET ZYN ,,,MAAR DAARNA IS ER ZONDER MYN TOESTEMMING MEER DAN 400 EURO VAN MYN REKENING GESCHREVEN, DE BANK GEBELD [ING] MAAR ZE KONDEN NIKS DOEN,,,,ALLEEN TERUG STUREN ZEIDEN ZE….MAAR WIE GARANDEERD DAT IK MYN GWELD TERUG KRYG ???? HET IS NU 6 MAANDEN GELEDEN EN HEB MIJN KAART GEBLOKKEERD,,,,,,,,,,,MAAR IK VOEL ME TOCH BELAZERD,,,,,,,,,,AUB ADVIES………….ZE PAKKEN TONNEN GELD VAN HARDWERKENDE MENSEN .BAH,,,,,,,,,,,,,,,GELUKKIG GELOOF IK IN KARMA EN T KOMT TERUG BIJ DIEGENEN ,,,,,,GELOOF ME .BFRANK

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.