Slimturbovital Groene Koffiebonen

22 Reacties

Slimturbovital is een nieuw gewichtsverlies supplement en claimt, net al vergelijkbare producten, dat afvallen een eitje is. Mijn interesse is gewekt, tijd voor een test!

Als voedingsdeskundige ben ik ervan overtuigd dat de sleutel tot gewichtsverlies een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging is. Maar er zijn ook enkele ongelooflijke superfoods die een extra impuls kunnen geven op een goede hormoonhuishouding. Een superfood in het bijzonder is de groene koffieboon.

Groene Koffiebonen

Groene koffiebonen zijn verse koffiebonen die niet zijn geroosterd. Standaard koffiebonen zijn gebrand op 246 graden celcius. Aan dit branden heeft de koffieboon ook zijn donkere kleur te danken. Het proces van roosteren zorgt er ook voor dat groene koffiebonen 90% van hun primaire vetverbrandende en anti-oxidant component en chlorogeenzuur verliezen. In hun 100% pure vorm, zijn groene koffiebonen in echter een doorbraak in de wetenschap van de natuurlijke gezondheid en gewichtsverlies.

Gesponsorde Berichten

Zakjes

In verschillende studies is aangetoond dat een lage dosis van groene koffieboon extract verrassend resultaat op kan leveren bij gewichtsverlies. Slimturbovital maakt slim gebruik van deze wetenschap. Slimturbovital wordt geleverd in zakjes die je moet gebruiken om er een drankje van te maken. Een startpakket kost ongeveer 50 euro.

Betrouwbaar?

Het enige nadeel dat ik zie is dat de zakjes uitsluitend via een website worden aangeboden die door een Nederlandse organisatie wordt beheerd. Het is dus ook niet duidelijk of het product is goedgekeurd voor de Nederlandse markt. Op de website zijn geen adresgegevens te vinden.

Jouw Ervaring

Omdat er nog veel vragen zijn over Slimturbovital zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Heb je ervaring met Slimturbovital? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Aanbevolen Artikelen

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Natascha van der Linden

Natascha van der Linden

Berichten

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

22 reacties aan Slimturbovital Groene Koffiebonen

  1. Hoi Herma,,

    we zijn een week verder. Hoe is het gegaan? of maar beter mijn geld in mijn zak houden?

  2. besteld, Afwachten en zal mijn ervaring zeker posten binnenkort.. 16 kgr afvallen in twee maand tijd, dat moet ik zien. Maaaaar ben heeeel erg sceptisch.

  3. Dames, als jullie echte resultaten willen zien zou ik gaan camebrigde. je voedsel wordt vervangen door maaltijd zakjes, maar is echt super. ben er zelf 25 kg mes afgevallen en me beste vriendin 40. we zijn allebei al een jaar op hetzelfde gewicht. eenmaal die kilos kwijt begint het af en opbouw met de zakjes en dat is het meest belangrijkste van het dieet. afbouwen met de zakjes en weer normaal voedsel gaan eten. dit allemaal onder begeleiding gratis. product kost 50 euro in de week. is echt het proberen waard. succes xxx

  4. hoi, weet iemand ook of je dit dieet mag doen als je last van de schildklier hebt, ik zou het graag willen proberen, maar omdat de schildklier zorgt voor je hormonenhuishouding zeg ik maar, ben ik bang dat ik dit niet mag gebruiken, en de huisars is helemaal niet voor een 1 dieet met poeders, pilletjes enz

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.