Pronokal Dieet Bart de Wever

31 Reacties

Het PronoKal of PronoCal Dieet is enorm populair geworden nadat de Vlaamse politicus Bart de Wever meer dan 50 kilo vermagerd is dankzij het PronoKal Proteinedieet. Van dit afslanksucces is ook een boek verschenen met de titel ‘Het regime van Bart de Wever‘. Het voordeel van PronoKal is dat het snel resultaat kan opleveren, afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht en je BMI (Body Mass Index) kun je in twee weken tijd 16 kilo afvallen. Door intensieve begeleiding blijf je gemotiveerd. Na de PronoKal behandeling blijf je nog twee jaar lang op geregelde tijdstippen onder controle om terugvallen te voorkomen.PronoKal mag niet verward worden met het Pro No Kcal Dieet dat populair is onder anorexia patienten.

beste getest

Jouw Ervaring met PronoKal

Wat is jouw ervaring met PronoKal ? Laat een reactie achter, stel een vraag of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Bart de Wever9200000002578381

Bart de Wever is dankzij de Pronokal-methode ruim 50 kilo afgevallen. Onlangs deel Bart de Wever zijn verhaal aan tagfel bij Knevel & van den Brink. Bart is een van de de populairste politicus van België en leider van de grootste partij van het land. Hij wil in oktober gekozen worden als burgemeester van Antwerpen. Ook is De Wever de afgelopen zes maanden meer dan 50 kilo afgevallen. Carl Huybrechts heeft hier een boek geschreven. ‘Het geestigste dieetboek ter wereld’ heeft de titel ‘Bereik je ideale gewicht met de Pronokal-methode’, zo heet het boek van sportarts Chris Goossens. Hij is het die De Wever begeleidt tijdens het dieet waarmee hij al 50 kilogram verloor, hij is het ook die de N-VA’er eind vorige maand groen licht gaf om de Ten Miles in Antwerpen te lopen. ‘Sinds De Wever dit voedingsplan met succes toepast, is het ook in Vlaanderen de nieuwe dieethype’. Er is zelfs een boek over verschenen met de titel ‘Het regime van Bart de Wever

Kosten PronoKal

PronoKal kost ongeveer 10 euro per dag en biedt weinig tot geen variatie in de eerste fase. Tijdens de kuur moet je veel water drinken om je lichaam te ontgiften zodat het de tijd krijgt om zich te ontdoen van afvalstoffen.

Zo werkt PronoKal9200000006227612

De PronoKal methode  werkt net als de meeste eiwitrijke diëten onderverdeeld  in verschillende fasen. In de eerste fase wordt tot 80% van het overgewicht geëlimineerd. In de volgende fase wordt het resterende gewicht verloren terwijl verschillende soorten voedingsmiddelen aan het dieet worden toegevoegd. Bovendien worden er nieuwe eetgewoonten aangeleerd die helpen om het verkregen gewicht op peil te houden. In de volgende fase wordt het resterende gewicht verloren terwijl verschillende soorten voedingsmiddelen aan het dieet worden toegevoegd. Bovendien worden er nieuwe eetgewoonten aangeleerd die helpen om het verkregen gewicht op peil te houden.

Jouw Ervaring met PronoKal

Wat is jouw ervaring met PronoKal ? Laat een reactie achter, stel een vraag of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Aanbevolen Artikelen

Facebook Reacties

Natascha van der Linden

Natascha van der Linden

Berichten

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

31 reacties aan Pronokal Dieet Bart de Wever

  1. alles tesamen te koop aan 30 euro

  2. Hoe gaat het inmiddels met Bart de Wever? Is hij weer aangekomen of heeft hij nog steeds zijn behaalde resultaat met pronokal vast weten te houden?

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.