Nuvoryn Pure Cleanse Afslank Pillen

Nuvoryn Pure Cleanse Afslank Pillen

Nuvoryn is volgens de leverancier een klinisch bewezen gewichtsverlies product. De oorsprong van Nuvoryn en Pure Cleanse Afslank Pillen ligt in Engeland. Dit is in zoverre bijzonder dat de meeste afslanksupplementen uit Amerika of Azie afkomstig zijn. Is het de moeite waard om Nuvoryn te kopen, of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over. Daarnaast gaan we verder in op de overeenkomsten- en verschillen tussen Nuvoryn en Pure Cleanse. Zowel Nuvoryn als Pure Cleanse zijn een afslankpillen met de volgende eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Problemen bij het Bestellen van Nuvoryn

Op internet zijn veel slechte ervaringen te vinden over het bestellen van Nuvoryn. Dit gaat met name over de bestellingen die rechtstreeks bij Nuvoryn worden geplaatst. Wil je Nuvoryn uitproberen, dan adviseren we je om het te bestellen bij een onafhankelijk drogisterij die beschikt over een correcte afhandeling en aftersales.

Ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met Nuvoryn en Pure Cleanse. Stel hier een vraag of deel jouw ervaring met deze afslankpil. Reacties van andere bezoekers kun je hier lezen.

Gebruik Nuvoryn

Je moet twee keer per dag een tablet Nuvoryn innemen. Een ‘s morgens en een ‘s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen. Nuvoryn tabletten bevatten zeven verschillende ‘natuurlijke’ ingrediënten die worden toegepast om het vetverbrandingsproces te stimuleren. Daarnaast bevordert het de gezondheid. Het hongergevoel wordt onderdrukt en je zal merken dat je meer energie krijgt. Ondanks de positieve verhalen die we lezen op de website van Nuvoryn blijven er een aantal onduidelijkheden omtrent het product. Je leest er meer over in het artikel ‘Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen‘.

Ingrediënten Nuvoryn

Nuvoryn dieet pillen bevatten de volgende bestanddelen

 • Acai
 • Groene thee-extract
 • Hoodia
 • Siberische ginseng,
 • Guarana,
 • Granaatappel extract
 • Damiana
 • Yerba
 • Resveratrol

Pure Cleanse

Pure Cleanse is een soortgelijke, of misschien wel exact hetzelfde product als Nuvoryn. Het is in ieder geval afkomstig van dezelfde firma, en op de ‘voor-na’ afbeeldingen op de website van zowel Nuvoryn als Pure Cleanse herkennen we dezelfde mensen. Op zich hoeft dit niet verontrustend te zijn, het gebeurd wel vaker dat dezelfde afslank capsules worden verkocht onder een andere naam. Wel iets om rekening mee te houden is de prijs. Een potje Pure Cleanse is 10 euro duurder dan een potje Nuvoryn Capsules. Koop je meer verpakkingen, dan is in sommige gevallen Pure Cleanse weer goedkoper.

Gesponsorde Berichten

Voordelen Nuvoryn

Nuvoryn zal zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Dit is het gevolg van het ingrediënt Hoodia Gordonii. De antioxidanten van de groene thee helpen je tevens om het hongergevoel te verminderen zodat het makkelijker vol te houden is. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne.

Nadelen Nuvoryn

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Nuvoryn geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. Er zijn mensen die een allergische reactie kunnen vertonen op het ingrediënt guarana

Klachten over Nuvoryn

Onze redactie wordt bedolven met klachten over Nuvoryn. Vooral de levering en retourzendingen roepen veel vragen op. Ook websites van onder andere Tros Radar en Vara Kassa staan vol klachten over dit product. Wil je contact met de leverancier van Nuvoryn? Gebruik dan de onderstaande adresgegeven

Nathans Naturals
PO box 1366 Bedford
MK 41 5ad United Kingdom

Conclusie Nuvoryn

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met Nuvoryn op de goede weg. Het bevat in tegenstelling tot veel andere chemische afslankpillen hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die het gewichtsverlies versnellen. Daarnaast moet je jezelf bewust zijn van het feit dat ook trainen en een bewust voedingspatroon noodzakelijk zijn voor een goed resultaat.

Nuvoryn is niet zo krachtig als sommige chemische tegenhangers, je moet met deze dieetpil dus iets meer geduld hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Een voordeel is naar onze mening dat Nuvoryn voor een groot gedeelte op natuurlijke producten is gebaseerd. Mede door deze natuurlijke ingrediënten zijn er weinig risico’s en bijwerkingen.

Mits je het product goed gebruikt met een aangepast eetpatroon en de nodige beweging kan het een effectief effect hebben op je gewichtsverlies. Wil je meer lezen over Nuvoryn? Lees dan het artikel ‘Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen‘.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? GRATIS Afslankcursus
Vul je naam en email adres in en start vandaag nog met deze gratis afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslankcursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen. Helemaal GRATIS!752 REACTIES

 1. Dag allemaal ik ben een week geleden bezig nuvoryn gebruikt ik hoop dat echt wel help om afvallen . En natuurlijk ik eet ook gezond dus benieuwd wat die resultat is :-)

 2. Ik ben drie dagen geleden begonnen met dit product ben erg benieuwd hoeveel ik ga afvallen ik volg ook een dieet en sport vier maal per week. Ik ben al met lijnen bezig vanaf oktober 2013 en ben nu 7 kilo kwijt , wat ik erg weinig vind. Daarom probeer ik het nu met dit product, het is nu 10 april 2014′ over een aantal weken ga ik u schrijven hoeveel ik ben afgevallen. Ik ben 64 jaar en kern gezond. Met vriendelijke groet Nellie van der Tol

 3. Lyso Cleanse stuurt reklame met Gratis proefpakket, alleen eenmalig verzendkosten te betalen;
  nadie blijven ze ongevraagd doosjes met pillen sturen en crediteert uw bank u ongevraagd voor bedragen variëren van 74, 94 tot 84,95 per potje; (toon)

 4. Hallo allemaal,
  Ik ben Suzanne en 19 jaar oud, mijn hele leven ben ik al aan het schommelen met mij gewicht,
  maar ik ben nog nooit zo zwaar geweest als dat ik nu ben.
  Met gezond eten, meer bewegen veel water drinken , gaat het bij mij nauwelijks of moeilijk eraf.
  mijn motivatie is daardoor sterk verminderd! Ik wil graag ondersteuning, maar ik vind het eng om de pillen te bestellen omdat ik bang ben dat het niet werk en het dus zonde is van mijn zuur verdiende centen. Wie heeft er ervaring mee en wil het graag met me delen? het zou me enorm helpen

  Bedankt alvast, groetjes Suzanne

 5. Ik heb over aantal weken via facebook VITA CLEANSE (food supplement ) en NUTRI BERRY SLIM (food supplement ) besteld, dit was reclame stunt die gratis was enkel de verzendingskosten te betalen, die hadden jullie al van mijn bankrekening gehouden alvorens ik de producten gekregen had, na paar mails naar jullie te sturen heb ik uiteindelijk de producten verkregen .Nu krijg ik van mijn bank een afrekening van nog eens 182 euro dat jullie voor deze 2 producten aanrekenen , ik ben hier niet mee akkoord, ik eis zo vlug mogelijk mijn 182 euro terug te krijgen op mijn rekening of ik zal hier gevolg aan geven en geef dit door aan testaankoop en jullie zullen niet veel producten meer moeten verkopen.Klantenreferentie 7165577482

  Ik wil hier wel een antwoord op krijgen.
  Met Vriendelijke Groeten

  • Hoi,
   Ik zit met hetzelfde probleem en ben heel erg benieuwd of jij je geld hebt terug ontvangen!
   Zou jij mij hierover een bericht willen sturen.
   Alvast bedankt
   Groetjes Annemiek

 6. Welkom bij Adewale Ziekenhuis wilt u uw nieren of andere organen te verkopen als ja een aanvraag voor een verkoop van vandaag en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt contact met mij opnemen

 7. Ik heb 14 dagen geleden een potje Nuvoryn besteld en heb ik gelijk betaald maar tot nu heb ik niks ontvangen,dat is echt rare verhaal

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.

 8. Hallo! Ik heb 21-07 een bestelling gedaan voor 3potjes Nuvoryn, zojuist zijn ze binnen gekomen.. Ik ben erg benieuwd naar wat het voor mij wel of niet gaat doen.

 9. ik hoop dat ik niet ,zoals anderen teleurgesteld zal zijn en dat de producten toekomen, zoals jullie beweren.
  waarvoor dank.

 10. Hallo

  begin aug is er ongeveer 100 euro van mijn rekening afgeschreven,maar ik heb nog geen afslankpil in huis.
  En als ik ze bel krijg ik geen gehoor al vele malen geprobeert.
  Ik ben gewoon mijn 100 euro kwijt!!
  Hoe kan zo’n bedrijf blijven bestaan ongelovelijk.
  gr corine

 11. ik heb geen idee wat er is besteld, maar heb wel een rekening gekregen van Nuvoryn. Ik ben eerder wel gebeld door een van de medewerkers en hiervoor is geen toestemming gegeven om ergens aan mee te doen of welk programma dan ook. De medewerker die mij te woord stond heeft toen alle openstaande facturen of bestellingen gecancelled. Nu heb ik toch een factuur:DCO028758 – DBC19440 kunnen jullie hier aub op reageren zo spoedig mogelijk.

  Ik ga ervan uit dat hier een fout is gemaakt door de administratie en die word opgelost en mij alsnog uit jullie systeem halen.
  ps: heb nooit iets ontvangen of besteld

  Alvast bedankt voor de goede service,

  Frank

  • Beste Frank,

   Ik kreeg vanmorgen ook een factuur van Nuvorynvia me gmail maar ik weet nergens van heb helemaal geen afslank producten besteld of wil deze helemaal niet hebben er word gedreigd met een incasso bureau als julie het niet v mij uit zoeken ga ik andere stappen ondernemen ik ben hier niet van gediend

   Tineke

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.
   Je krijgt niks binnen Internet staat vol met klachten over hun. Zeker niks betalen gewoon aangifte doen

 12. Ik heb ook nuvoryn besteld, maar heb revolyn gekregen. Klopt het dat het dezelfde product is of is r totaal wat anders?

 13. op Zondag 7 december heb ik mijn bestelling geplaatst …3 potjes aankopen +2potjes gratis ..
  deze werd via een online aankoop vereffent via een mastercard verrekening ..
  aanstonds verkreeg ik een mail dat de betaling ontvangen was en er werd me ook een bestelnummer door gegeven .. de dag er na kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden is .
  vandaag Woensdag 17 december 2014 mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen ….
  echter toen ik het pakje opende bemerkte ik dat me geen5 potjes Nuvoryn werd toegestuurd maar wel 5 potjesRevolyn.
  men heeft er een brief bijgesloten en men beweerd dus dat het hier om hetzelfde product gaat maar dat deze dus gewoon een andere naam heeft ..
  nu als ik zoek op Revolyn dan kom ik inderdaad ook uit op dit zelfde product als Nuvoryn …echter word nergens iets vermeld over de prijs van Revolyn ..
  mijn vraag is de prijs hier van gelijk of ben ik bedrogen …
  immers was de promotie om 3 potjes Nuvoryn + 2 potjes gratis voor de prijs van 120€ .

  • Kijk maar uit voordat je het gebruikt.
   Zou het terug sturen en mijn geld terug vragen. Zijn oplichters

 14. Ik bestelde en betaalde op 3 dec 2014 Nuvoryn. Kreeg een dag later een bevestigingsemail met een ordernr en het bericht dat het was verscheept. Maximale levertijd zou 14 dagen zijn. We zijn nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Op e mails wordt niet gereageerd.
  bij controle van mijn bankrekening bleek dat die boeven er een betaling met machtiging van hadden gemaakt met een maandelijkse betaling.
  dit bleek nu mijn geluk te zijn,want ik kan nu de betaling storneren (terugboeken) wat ik direct heb gedaan .
  ook worden de volgende betalingen in overleg met de bank geblokkeerd.
  pas dus op voor deze oplichters.

  • Hoi.

   Hier hetzelfde vieze oplichters zijn het.
   Heb vanochtend contact gehad met de politie en elke gedupeerde moet aangifte doen.
   Dit kan op internet.
   Internet oplichters moet je online aangeven kun je niet voor naar het bureau.

   De site is nog steeds in de lucht dus hoe meer mensen aangifte doen Hoe meer de kans dat wij ons geld terug krijgen en dat er niet meer mensen genaaid worden. En dat die oplichters gepakt worden.

   Alhoewel ze wel een taakstraf zullen krijgen dan.. en het bedrijf is geloof ik niet in Nederland. .
   Anno 2015 zullen ze een taakstraf krijgen en onder een andere naam een ander bedrijf opstarten. . Dus als wij ons geld terug krijgen moeten we blij zijn..

   Hoop dat mensen dit lezen

 15. Nou wat een oplichters.
  Op 3 1 2015 1 potje besteld. Was 44 nog wat kwijt.
  Niet goed de referenties gelezen en eerst besteld.
  Toen ik de referenties op Internet heb gelezen was allemaal klachten.
  Een uur naar mijn bestelling de bestelling geannuleerd waarop ik een vaag maaltje kreeg over een creditcard.. Terwijl ik met ideale heb betaald.

  Weer gemailt. .
  Vaag Engels maaltje met shipped.

  Weer gemaild via hun site deze keer.. weer geen antwoord op mijn vraag. .

  Gebeld.. in gesprek toon. .

  en tot mijn verbazing kijk ik net op Internet bankieren hebben die vieze loeders gewoon bijna 20 euro afgeschreven… heb gelijk teruggeboekt..
  wat ik zelf heb overgemaakt kan ik helaas niet terugboeken..

  Ik ga aangifte doen heb de politie en mij is gezegt Hoe meer mensen aangifte doen Hoe beter.
  Dan is de kans op geld terug groter.
  Dus bij deze.

 16. Ik ben blij dit allemaal te lezen want was ook an plan om te bestellen maar wou zowie zo eerst aan mijn dokter vragen ik heb ze ook gemaild wel 4 keer maar geen reactie dus ben blij hou er mee op….thanks

1 12 13 14

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.