Het Mentale Dieet Plan of kortweg MDP is ook bekend onder de naam ‘Weg Met Die Kilo’s Dieet’. Via de website ontvang je uitleg over de werking van het Mentaal Dieet Plan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om om je naam en e-mail adres achter te laten.

Van Katja Callens ontvang je vervolgens het volgende mailtje:

Een ding is zeker : Het Mentale Dieet Plan en Het Turbo Actie Plan WERKT ALTIJD omdat ik ervoor zorg dat jij MENTAAL aanvaardt en begrijpt WAT je dient te doen, zodat het als VANZELFSPREKEND aanvoelt, Met heerlijke recepten. ZONDER dat je het gevoel hebt dat je iets NIET MAG, of zonder dat je het IDEE hebt dat je jezelf iets moet ontzeggen.

HIERIN SCHUILT HET SUCCES ACHTER HET MDP.

Wat kost het Mentale Dieet Plan?

Wil je een oplossing voor je overgewicht? Dan kun je kosteloos en zonder verplichtingen een proefpakket downloaden.

Vragen en Ervaringen

Er zijn inmiddels veel ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? Plaats dan een reactie op op het MDP blog. Er staan meer dan 2700 ervaringen van andere bezoekers. Een van onze bezoekers heeft een uitgebreid verslag geschreven over zijn ervaring met het Mentale dieet Plan. Op het MDP Forum kun je nog meer meer ervaringen en recepten vinden.

Wat kun je verwachten van het MDP Programma?

Wat kun je verwachten van het totale pakket? Om te beginnen duidelijke en uitgebreide informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan. De achterliggende gedachte van het MDP is is om je metabolisme
(stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je bij Het Mentale Dieetplan vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens, dit is bij de prijs inbegrepen. Je kunt het Mentale Dieet Plan eenvoudig downloaden. Naast duidelijke instructies kun je het MDP receptenboek bestellen.

[quote_box_right]vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren verloten we iedere week een Mentaal Dieet Pakket twv. €247 Doe mee en win Het Mentale Dieet Plan Coaching Pakket.[/quote_box_right]

Afvallen onder begeleiding met de MDP Webclinic

Wil je afvallen onder begeleiding? kies dan voor het 8 weken VIDEO & LIVE Coaching Programma. Tijdens dit unieke programma ontvang je Live Coaching sessies bij een gecertificeerde coach. Aanmelden voor online coaching kan via de coaching website.

Mentale Dieet Plan Recepten

Speciaal voor het MDP programma heeft Katja een receptenboek samengesteld met 202 verantwoorde maar vooral lekkere recepten. Klik hier om dit receptenboek te downloaden. Om een indruk te krijgen van het Mentale Dieet Plan staan er een aantal MDP proof’ recepten voor je klaar. Of download gratis de introductieversie van het MDP Receptenboek.mdp2

Voordelen en Nadelen

Zoals ieder dieet kent ook het MDP van Katja Callens en haar team voor- en nadelen. We hebben de verschillende e-books onder de loep genomen en een lijst met voor- en nadelen van het MDP programma voor je samengesteld. Na deze lijsten kun je onze conclusie lezen.

Voordelen Mentale Dieet Plan

 • Het is snel online verkrijgbaar
 • Snel en resultaat met Het TURBO DIEET Plan
 • Effectief en blijvend resultaat (mits je de regels volgt)
 • Ook geschikt voor vegetariërs
 • Goed vol te houden en voldoende variatie
 • Eenvoudig te bereiden recepten
 • Desgewenst online begeleiding
 • Geen hongergevoel of Jojo-Effect
 • 5 tot 17kg in 14 dagen (afhankelijk van je startgewicht)
 • Niet goed, geld terug regeling

Nadelen Mentale Dieet Plan

 • Je moet de regels strikt volgen
 • Bevat slechts 50 basisrecepten
 • Zonder webclinic heb je extra discipline nodig
 • Je moet openstaan voor verandering
 • Het turboplan is een aan te raden optie voor een snelle resultaat

Conclusiereview2

Door de jaren heen hebben we het programma van Katja zien uitgroeien van een eenvoudig te volgen basisplan, tot een volwaardig en goed doordacht programma met supplementen zoal het turboplan en receptenboek. Het is aan te raden om het programma samen met iemand te volgen zodat je elkaar kunt stimuleren, dit kan echter ook online via het MDP Forum of MDP Blog. Met de webclinic krijg je extra ondersteuning om je doel te bereiken. Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

Jouw ervaring met het Mentale Dieet Plan

Er zijn inmiddels verschillende ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? laat het dan hier weten of lees hier de reacties van anderen. ook op Mentale Dieet Plan Forum staan veel ervaringen met het Mentale Dieet Plan.

1. Mentale Dieet

mdpboek

 2. Turboplan

mdp-turboactie

 3. MDP Recepten

50-heerlijke-recepten

Informatie & Bestellen Informatie & Bestellen Informatie & Bestellen
Gratis Preview Gratis Demo Gratis Recepten

 

—–Update: De getuigenis van Christine uit Vlaanderen—–

Hallo Sanne,

Ik was licht sceptisch om het Turbo plan aan te schaffen
omdat het me nogal drastisch leek.

Toen ik het doornam werd dit gevoel enkel bevestigd.
Omdat ik het nu toch had, besloot ik het toch maar te
gaan doen zoals je terecht aangeeft.

En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb en nog meer met
het resultaat dat ik behaalde.

Binnen de veertien dagen was ik maar liefst 8 kg kwijt.review5

En dit terwijl ik eigenlijk maar een goede 6 of 7 kilo wilde
kwijt geraken.

Ik ben dan ook onmiddellijk overgestapt op het Mentale Dieet Plan
voor de handige tips en begeleiding tussen je twee oren.

Omdat het zo goed werkte voor mij heb ik die link doorgestuurd
naar mijn vriendinnen en een paar ‘bierbuikjes’ in mijn vriendenkring.
Resultaat : 4 onder hen bestelden dadelijk je Dieet Plan en zijn ermee
aan de slag gegaan.

Het is een schitterende plan en voorzien van goede begeleiding.

Dus iedereen is blij.

Mama die terug in haar zomerkleedjes past, de kinderen, en mijn
man kijkt er ook niet ongelukkiger op.

Dank je wel en nog veel succes met je dieet plan.

Groetjes,

Christine G.

RECENSIEOVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
DELEN
Vorig artikelAfvallen zonder dieet: 6 effectieve tips
Volgend artikelDownload gratis E-Books voor je E-Reader
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

2786 REACTIES

 1. Wat kun je als ontbijt eten bij het Turboplan? Buiten een glas melk zie ik echt niets wat als ontbijt past… (of 1 ei misschien…)?

 2. Ik heb het dit weekend aangeschaft. En zoals vele ben ik zeer verbaasd dat je een 8 wekenplan krijgt zonder recepten. En dan staat erbij dat je het wel strikt moet opvolgen. Tevens zie ik dingen in de 1e week staan die je volgens het turboboek helemaal niet mag eten die 1e week. Dus denk ik wat gebruikt ze dan voor dat recept? Er wordt zeer weinig informatie gegeven. Ik moet nog gaan beginnen eraan dus weet niet wat de resultaten zijn. Ik ga zelf een weekschema maken en hopen dat ik het goed begrepen heb. Wat ik ook raar vind is dat als je vragen over bepaalde voeding hebt je dat vooral niet aan ze moet vragen. Dus bij twijfel heb je dikke pech! Er staat ook van te voren niet bij dat als je het koopt je nog een flinke som geld moet neerleggen voor de recepten. Er misleidend dus. Ik ben zelf niet heel goed in de keuken dus het dieet zal bestaan uit elke keer dezelfde dingen eten. Denk dat het zwaar zal zijn om niet eentonig te zijn en om het vol te houden. Maar goed heb betaald dus ga het proberen en hoop dat het werkt.

  • Ik lees in jouw verhaal dat koolhydraatarm niet werkt. Ik begrijp dat jouw levenswijze geen suikers en vet bevat. Koolhydraten zijn toch ook suikers, ik lees bv.. iets over dadels, is een koolhydratenboost ( snelle koolhydraat) dus je bloedsuikers krijgen een behoorlijk opduvel. Ik lees nergens iets over langzame koolhydraten, en over de gezonden vetten, zoals b.v. kokosolie.

 3. Ik ben onlangs met het turboplan van dit dieet gestart en hoewel het mij tot nog toe redelijk bevalt, moet me toch iets van het hart:
  Ik vind de informatieverstrekking over de gammadagen van het turboplan veel te summier.
  Je krijgt een lijst met de voedingsmiddelen die je mag eten. Daarnaast krijg je een weekplan voor 8 weken. Hier kan je echter weinig tot niets mee, daar je de recepten van de gerechten in de weekplanner er niet bij krijgt. Deze staan waarschijnlijk in het receptenboek welke je los moet bestellen en weer voor moet betalen. Hierdoor is de weekplanner redelijk waardeloos. Overigens krijg je wel een receptenboek bij het pakket, maar hier staat slechts 1 recept in voor de gammadagen, dus het lijkt of Katja zelf ook enigszins inspiratieloos is voor deze dagen.
  Er moeten bij mij best veel kilo’s af, dus zal het turboplan een aardige tijd moeten volgen. Afwisseling is dan van groot belang om het te kunnen volhouden! De lijst met toegestane voedingsmiddelen is echter zo beperkt dat het voor mensen die niet zo’n held zijn in de keuken (zoals ik:-) al snel uitloopt op telkens weer dezelfde gerechten.

  Kortom: Voor mijn gevoel ontvang je na betaling dus onvolledige informatie over het dieet en moet je nogmaals geld overmaken om de overige informatie te ontvangen. Dat kan niet de bedoeling zijn, lijkt mij.

  Overigens ben ik wel enthousiast over de filosofie achter het dieet. Voor mij ook een reden om door te gaan.

 4. Hallo Sandra en Eugenie,

  Jullie snappen hopelijk wel dat Calorietje niet mag doen wat ze voorstelt..

  Ik hoop dat jullie daar dan ook respect voor hebben en als jullie zo graag het plan willen hebben, mij hier een bericht sturen en dat we dan kijken of we iets met de prijs kunnen doen.

  Groetjes Katja

 5. Je belooft wel “niet goed, geld terug”, maar het doen is nog iets anders. Al meer dan een maand geld teruggevraagd voor ontbijtrecepten, maar nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen antwoord meer op mijn mails.
  Groeten,
  Ann

 6. Ik heb alle pdf bestanden van katja van het mentale dieet plan inclusief de mdp recepten en Dash recepten. Als je me een pb stuurt via het officiële mentale dieet plan forum dan mail ik de bestanden GRATIS naar je toe. Je kunt me vinden onder de naam ‘calorietje’ op het mdp forum.

 7. Hallo, ik heb het mentale dieetplan besteld en betaald, maar nog steeds niets gehoord. Hoe zit dit?
  Groetjes Anne

 8. Hoe lang duurt het voordat je het MDP in PDF bestand binnen hebt? Heb het gisteren besteld, maar nog niets ontvangen via de mail. Kan het nu langer duren omdat het zondag was dat ik het had besteld?

 9. Dag allemaal, ik MOET kilo’s kwijt en ben nu op zoek naar een passend dieet. Ik ben zelf niet helemaal gezond en door mijn Coeliakie mag ik geen tarwemeel etc eten. Alles wat er naar binnen gaat moet dus glutenvrij zijn. Waarom zou juist dit dieet iets voor mij zijn??

  Ben erg benieuwd naar de reacties!!

  Grtz, Petra

 10. Ik zou zo graag willen beginnen maar ik heb tot nu toe alleen de 50 recepten ontvangen. Verder niks, had ook het turbo actie plan besteld..baal als n stekker, vooral omdat ik geen reactie op mails krijg..

 11. Gisteren heb ik de methode besteld en binnengekregen. Ook het kookboek met 50 recepten.ik heb alles gelezen en ook het turboboek doorgespit. Waar staan de recepten voor het turboplan? Er moet toch voor die 11 dagen een soort handleiding zijn.

  bedankt voor de hulp van ervaringsdeskundigen.

  anna

  • Helaas bij mij evenzo.v d week ook binnen gehad,heb het 8weken schema gezien,maar kan er niets mee,bv 1e dag ontbijtbroodje??
   weet niet wat hiermee wordt bedoeld,brood zit toch niet in turboplan.mis op 8wkn schema uitleg hoe gemaakt..jammer.
   Vind het een hele puzzel!

 12. Beste Katja,
  ik volg momenteel het mentale dieetplan. Waarom zou ik me dan het dash dieet moeten aanschaffen?
  Wat bedoel je met mentale oefeningen?
  Groeten,
  Josée

  • Hallo Josée,

   Dank je voor je berichtje en je vraag.

   Idd, wanneer je momenteel met het MDP bezig bent is alles prima hé.

   en dan heb je inderdaad geen ander dieet nodig hé!

   Alleen, ik was zeer enthousiast over hun programma en de recepten zijn werkelijk verrukkelijk,
   super gezond en passen haast allemaal binnen het MDP.
   Trouwens, ik was zeer aangenaam verrast dat “het beste dieet” haast identieke basisprincipes heeft
   als het MDP ( of omgekeeerd ;-)

   de grote verschilpunten zijn dat het MDP met de TURBO-faze eerst focust op snel je eerste
   overtollige kilo’s kwijt geraken, wanneer je goed het Turbo Plan volgt en vervolgens je
   gewicht in balans houden door een gezond en stabiel metabolisme aan te kweken.

   Plus, bij het MDP heb je natuurlijk ook mijn mentale ondersteuning die ik zeer
   belangrijk vind om je eet- en levensgewoonten te helpen aanpassen hé!

   Dus Josée, doe gewoon rustig verder hé, enkel, indien je voor een prikje die
   heerlijke recepten zou willen, dan kan ik je die zeker aanbevelen.

   Veel plezier en succes verder.

   Groetjes,

   Katja Callens
   Het Mentale Dieet Plan

 13. Hallo graag wil ik voor een klant van ons informeren of de boeken ook via de boekhandel worden geleverd.
  Het gaat dan om een exemplaar van deel 1 Mentale dieet plan, 2 Turbo plan. Graag vernemen wij of het mogelijk is, hoe we moeten bestellen en onder welke voorwaarden. Alvast bedankt voor het antwoord. Met vriendelijke groet,
  Cindy

  • Beste Ceciel,

   Dank je voor je berichtje.

   Het Mentale Dieet Plan is op dit moment uitsluitend als ebook te downloaden.
   Dit kan via deze link

   Met gezonde groeten,

   Sanne

  • Hallo Cindy,

   Idd, zoals Sanne vermeldt, het is een Online programma omwille van de mentale E-coaching hé.
   dit vormt een zeer belangrijk aspect bij het Mentale Dieet Plan.

   Bestellen kan je gewoon via de website hé.

   Ik hoop Cindy dat dit een beetje helpt hé anders stuur je me maar
   een mailtje hé.

   groetjes,

   Katja Callens

 14. Moet zelf 18 kilo kwijt en dit lijkt me wel wat. Alleen zie al paar verschillende boeken voorbij komen. Turbo, gewoon enz….Kosten alle dieet plannen geld? Of kun je eerst ergens een week dieet downloaden of weet ik veel wat, proberen en dan een boek bestellen?

  • Beste Miken,

   18 kilo is overzienbaar. Hoeveel tijd geef je jezelf hiervoor? Met het Mentale Dieet Plan is het zeker mogelijk. Het is geen echt dieet maar meer een andere (verantwoorde) manier van eten. Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag.

   Groetjes,

   Sanne

 15. Ik heb mede lijners nodig! Eergisteren begonnen. Vijf jaar geleden ben ik met het MDP 40 kg afgevallen en nu moeten er 30 af. Ik woon niet in NL maar zou graag actief blijven hier en succes verhalen anno 2015 willen horen.

  Groetjes Anna

  • Hallo Anna,

   Ik ben 26 januari begonnen met het MDP en wil er zo’n 18 kilo af hebben. De eerste week is goed gegaan en de weegschaal gaf 2,4 kilo minder aan. Ik vind het niet lastig om te doen, je moet alleen even doorhebben hoe het met al die dagen werkt. In mijn agenda maar opgeschreven welke dag ik een alfa, beta of gammadag heb:-) De mentale oefeningen vind ik ook wel prettig en ondersteunend om te doen.

   Groetjes
   Anita

  • Hallo Anna,

   sorry, zie nu pas nu je berichtje.

   Prima resultaat dat je behaald had, maar….
   wat is er gebeurd? waarom moet er nu 30kg af?
   Heb je goed de mentale oefeningen gevolgd en toegepast?

   In ieder geval Anna, je weet dat je me steeds mag mailen hé
   als je ergens hulp bij nodig hebt of vragen hebt.

   Veel succes en er volop voor gaan hé!

   Groetjes,

   Katja Callens

LAAT EEN REACTIE ACHTER