Mentale Dieet Plan PDF en Turboplan

2.712 Reacties

Het Mentale Dieet Plan of kortweg MDP is ook bekend onder de naam ‘Weg Met Die Kilo’s Dieet’. Via de website ontvang je uitleg over de werking van het Mentaal Dieet Plan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om om je naam en e-mail adres achter te laten. Van Katja Callens krijg je vervolgens een mailtje met de volgende tekst:

Een ding is zeker : Het Mentale Dieet Plan en Het Turbo Actie Plan WERKT ALTIJD omdat ik ervoor zorg dat jij MENTAAL aanvaardt en begrijpt WAT je dient te doen, zodat het als VANZELFSPREKEND aanvoelt, Met heerlijke recepten.

ZONDER dat je het gevoel hebt dat je iets NIET MAG, of zonder dat je het IDEE hebt dat je jezelf iets moet ontzeggen. HIERIN SCHUILT HET SUCCES ACHTER HET MDP.

Wat kost het Mentale Dieet Plan?

Wil je een oplossing voor je overgewicht? Dan bieden Katja en haar team je de volgende mogelijkheden. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Mentaal Dieet

mdpboek2 Resized

Turbo Plan

mdp turboactie Resized

MDP Recepten

50 heerlijke recepten Resized

Gratis Het Mentale Dieet Plan en Recepten Downloaden

Ben je benieuwd of het Mentale Dieet Plan geschikt voor je is? Wil je het programma van Katja eerst gratis uitproberen? Dat kan! In samenwerking met Personal MDP Coach Mariska mogen we je de onderstaande E-Books geheel gratis aanbieden.

Symbol OK.svg   Het Mentale Dieet Plan Preview

Symbol OK.svg   Het Mentale Dieet Plan Receptenboek

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt het eerste gratis E-Book al binnen enkele minuten. Ontdek in 7 makkelijk te volgen stappen de weg naar een slanke gezonde toekomst.
 

Vragen en Ervaringen

Er zijn inmiddels veel ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? Plaats dan een reactie op op het MDP blog of lees de ervaringen van andere bezoekers. Een van onze bezoekers heeft een uitgebreid verslag geschreven over zijn ervaring met het Mentale dieet Plan. Op het MDP Forum kun je nog meer meer ervaringen en recepten vinden.

Wat kun je verwachten van het MDP Programma?

Wat kun je verwachten van het totale pakket? Om te beginnen duidelijke en uitgebreide informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan. De achterliggende gedachte van het MDP is is om je metabolisme (stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je bij Het Mentale Dieetplan vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens, dit is bij de prijs inbegrepen. Je kunt het Mentale Dieet Plan eenvoudig downloaden. Naast duidelijke instructies kun je het MDP receptenboek bestellen.

vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren verloten we iedere week een Mentaal Dieet Pakket twv. €247 Doe mee en win Het Mentale Dieet Plan Coaching Pakket.

Afvallen onder begeleiding met de MDP Webclinic

Wil je afvallen onder begeleiding? kies dan voor het 8 weken VIDEO & LIVE Coaching Programma. Tijdens dit unieke programma ontvang je Live Coaching sessies bij een gecertificeerde coach. klik hier voor meer informatie over het programma.

Mentale Dieet Plan Recepten

Speciaal voor het MDP programma heeft Katja een receptenboek samengesteld met 202 verantwoorde maar vooral lekkere recepten. Klik hier om dit receptenboek te downloaden. Om een indruk te krijgen van het Mentale Dieet Plan staan er een aantal MDP proof’ recepten voor je klaar. Of download gratis de introductieversie van het MDP Receptenboek.

 

mdpboek2

Voordelen en Nadelen

Zoals ieder dieet kent ook het MDP van Katja Callens en haar team voor- en nadelen. We hebben de verschillende e-books onder de loep genomen en een lijst met voor- en nadelen van het MDP programma voor je samengesteld. Na deze lijsten kun je onze conclusie lezen.

Voordelen Mentale Dieet Plan

 

check list   Het is snel online verkrijgbaar

check list   Snel en resultaat met Het TURBO DIEET Plan

check list   Effectief en blijvend resultaat (mits je de regels volgt)

check list   Ook geschikt voor vegetariërs

check list   Goed vol te houden en voldoende variatie

check list   Eenvoudig te bereiden recepten

check list   Desgewenst online begeleiding

check list   Geen hongergevoel of Jojo-Effect

check list   5 tot 17kg in 14 dagen (afhankelijk van je startgewicht)

check list   Niet goed, geld terug regeling

 

Nadelen Mentale Dieet Plan

 

minus 16   Je moet de regels strikt volgen

minus 16   Bevat slechts 50 basisrecepten

minus 16   Zonder webclinic heb je extra discipline nodig

minus 16   Je moet openstaan voor verandering

minus 16   Het turboplan is een aan te raden optie voor een snelle resultaat

 

Conclusie

Door de jaren heen hebben we het programma van Katja zien uitgroeien van een eenvoudig te volgen basisplan, tot een volwaardig en goed doordacht programma met supplementen zoal het turboplan en receptenboek. Het is aan te raden om het programma samen met iemand te volgen zodat je elkaar kunt stimuleren, dit kan echter ook online via het MDP Forum of MDP Blog. Met de webclinic krijg je extra ondersteuning om je doel te bereiken. Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

Jouw ervaring met het Mentale Dieet Plan

Er zijn inmiddels verschillende ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? laat het dan hier weten of lees hier de reacties van anderen. ook op Mentale Dieet Plan Forum staan veel ervaringen met het Mentale Dieet Plan.

Bedankt voor je reactie!

—–Update: De getuigenis van Christine uit Vlaanderen—–
 
Hallo Sanne,
 
Ik was licht sceptisch om het Turbo plan aan te schaffen
omdat het me nogal drastisch leek.
 
Toen ik het doornam werd dit gevoel enkel bevestigd.
Omdat ik het nu toch had, besloot ik het toch maar te
gaan doen zoals je terecht aangeeft.
 
En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb en nog meer met
het resultaat dat ik behaalde.

Binnen de veertien dagen was ik maar liefst 8 kg kwijt.
 
En dit terwijl ik eigenlijk maar een goede 6 of 7 kilo wilde
kwijt geraken.

Ik ben dan ook onmiddellijk overgestapt op het Mentale Dieet Plan
voor de handige tips en begeleiding tussen je twee oren.
 
Omdat het zo goed werkte voor mij heb ik die link doorgestuurd
naar mijn vriendinnen en een paar ‘bierbuikjes’ in mijn vriendenkring.
Resultaat : 4 onder hen bestelden dadelijk je Dieet Plan en zijn ermee
aan de slag gegaan.
 
Het is een schitterende plan en voorzien van goede begeleiding.
 
Dus iedereen is blij.

Mama die terug in haar zomerkleedjes past, de kinderen, en mijn
man kijkt er ook niet ongelukkiger op.
 
Dank je wel en nog veel succes met je dieet plan.
 
Groetjes,
 
Christine G.

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne

Marianne

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

2.712 reacties aan Mentale Dieet Plan PDF en Turboplan

 1. Sinds vrijdag bezig en vind het turboplan goed vol te houden. Ik ga niet voor alle 11 dagen want ik vind het nogal eenzijdig zo zonder groenten en voor mijn gevoel is dat niet zo goed voor je lijf. Wil het turboplan tot en met donderdag doen en dan vrijdag beginnen met de eerste gamma dag van het normale mdp dieet. Op deze site al even het ezelsbruggetje GABBABA opgedaan. Maar zie hier ook dat dat elke week veranderd? Zie dit schema wat op vetvrij.com te vinden is.
  Eerste week: G-A-B-B-A-B-A
  Tweede week: B-A-B-A-G-A-B
  Derde week: A-G-A-B-B-A-B
  Vierde week: B-B-A-BA-G-A
  Vijfde week: B-A-G-A-B-B-A
  WZesde week: A-B-B-A-B-A-G
  Zevende week: A-B-A-G-A-B-B
  Kan je het ook gewoon elke week als week 1 doen? Of is dan het resultaat echt stukken minder?

 2. Volgens mij moet je iedere week een dag schuiven.
  Waarom weet ik ook niet.

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.