Ephedrine Bijwerkingen Bijsluiter Sibutramine

4 Reacties

Met de sterke opkomst van afslankpillen en poeders komt er ook steeds meer onduidelijkheid over de bestanddelen die in deze producten te vinden zijn.  Het het Comité voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik ziet toe op de veiligheid van de producten die we kunnen kopen. Er zijn al verschillende producten verboden voor verkoop op de Nederlandse markt.

Bijsluiter Sibutramine

Enige tijd geleden hebben Abbot Nederland en EMEA bijvoorbeeld het afslankmiddel Reductil van de Nederlandse markt gehaald. Reductil zou de stof Sibutramine bevatten. Ook Green Coffee Afslankkoffie kwam onlangs in opspraak door deze stof. Sibutramine is een geneesmiddel voor de behandeling van onder andere obesitas. Het middel werkt in op de hersenen en zorgt dat de behandelde persoon eerder een gevoel van verzadiging krijgt. Onderzoek heeft aangetoond dat patiënten behandeld met sibutramine 16% meer kans hebben op ernstige cardiovasculaire bijwerkingen in vergelijking met patiënten die het placebo toegediend kregen.

Ephedrine

Ephedrine of  Ephidrine is ook een stof die gebruikt wordt in verschillende afslankproducten zoals bijvoorbeeld de afslankpillen van VitaSlim. De stof Ephedrine is in Nederland altijd verboden geweest omdat er teveel risico’s zouden zitten aan het gebruik van deze stof. Ephedrine werd voor die tijd veel gebruikt in afslankpillen zoals Stackers maar ook in producten zoals Herbal XTC en Herbal Dynamit. Ephidrine  mag nu uitsluitend worden gebruikt voor bepaalde geneesmiddelen.

Gesponsorde Berichten

Ephedrine is net als Sibutramine een stof die het centrale zenuwstelsel beïnvloed. Het geeft een opwekkend gevoel en je krijgt er een opgewekt gevoel van. Je vermoeidheid verdwijnt en je hartslag en bloeddruk gaan omhoog. Er zijn natuurlijk ook veel nadelen aan Ephedrine zoals nervositeit hartkloppingen, transpiratie, hoofdpijn, duizeligheid en slapeloosheid en zelfs psychoses.

Meer informatie over Geneesmiddelen en Afslankmiddelen

Voor meer informatie over de verschillende stoffen en de werking in afslank en geneesmiddelen kun je terecht op de volgende websites:

Aanbevolen Artikelen

 • 27Slimgel Slimgel afslankgel en Slimcaps afslankpillen kunnen u helpen met afvallen. De afslankgel kan u helpen daar vet te verliezen waar u dat […]
 • 6Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de […]
Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Natascha

Natascha

Berichten

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

4 reacties aan Ephedrine Bijwerkingen Bijsluiter Sibutramine

 1. Ephidrine is nog steeds te krijgen. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

  • Beste Pamela’s

   Wil zo graag gewicht verliezen en weet echt niet waar ik ephedrine kan kopen.
   Liefst in België of Nederland.

   Graag je hulp.

   Alvast bedankt

   Sonja

 2. Zou graag wat adressen hebben waar ik stackers met ephidrine kan kopen b.v.d. thhea.

 3. Hallo heb je voor mijwat adressen waar ik stackers kan kopen met ephidrine erin, heb ze jaren geleden gekocht en had nergenst last van. b.v.d. thea

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.