Citro-Cure Citroensapkuur

59 Reacties

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met citrocuresmnamen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom
bestelbutton

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.

Aanbevolen Artikelen

 • bestelbutton 70x70Citroxyll Citroxyll zijn Citroen Capsules die aansluiten bij de citroensapkuur of het citroensap dieet. Citroxyll doet ons sterk denken aan […]
 • 27Slimgel Slimgel afslankgel en Slimcaps afslankpillen kunnen u helpen met afvallen. De afslankgel kan u helpen daar vet te verliezen waar u dat […]
Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne

Marianne

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

59 reacties aan Citro-Cure Citroensapkuur

 1. Gerda Gubbels – Van Dyck zaterdag 7 september 2013 om 17:41

  op half augustus bestelden wij een citro- cure. nu, 09/09, hebben wij nog steeds NIETS ONTVANGEN zelfs niet na herhaaldelijk erom vragen; Wij betaalden 94 € om de 4 flesjes van de reclame opgestuurd te krijgen maar het geld wordt wel ontvangen maar men LEVERT NIET
  hoe geraken wij aan onze producten? eventueel een adres!

 2. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik neem al 2 weken zonder vergeten 2 capsules met water op mijn nuchtere maag en ben bijna 3 kilo BIJGEKOMEN. En dit terwijl ik nu heel veel water overdag nog drink. Ik probeer het nog 1 week verder te doen en dan zal ik alles netjes terugsturen. Heb me weer eens deftig laten meeslepen.

 3. @ Gerda. Ik heb hetzelfde meegemaakt met slimex 15 van de Nderlandse slimex15 webshop. 150€ betaald en krijg ook na heel veel emails geen reactie meer. Hun niet tevreden geld terug is ook niet van toepassing. Veel beloften, maar uiteindelijk niks.

  • @Xeno. Welke ervaringen heb jij met slimex15? Kan me niet vorstellen dat het werkt. Is hier mischien nog iemand die er ervaringen mee heeft? Alvast bedankt!

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.