Citro-Cure Citroensapkuur

Citro-Cure Citroensapkuur

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? GRATIS Afslankcursus
Vul je naam en email adres in en start vandaag nog met deze gratis afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslankcursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen. Helemaal GRATIS!
Speciaal voor jou geselecteerd

59 REACTIES

  1. op half augustus bestelden wij een citro- cure. nu, 09/09, hebben wij nog steeds NIETS ONTVANGEN zelfs niet na herhaaldelijk erom vragen; Wij betaalden 94 € om de 4 flesjes van de reclame opgestuurd te krijgen maar het geld wordt wel ontvangen maar men LEVERT NIET
    hoe geraken wij aan onze producten? eventueel een adres!

  2. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik neem al 2 weken zonder vergeten 2 capsules met water op mijn nuchtere maag en ben bijna 3 kilo BIJGEKOMEN. En dit terwijl ik nu heel veel water overdag nog drink. Ik probeer het nog 1 week verder te doen en dan zal ik alles netjes terugsturen. Heb me weer eens deftig laten meeslepen.

  3. @ Gerda. Ik heb hetzelfde meegemaakt met slimex 15 van de Nderlandse slimex15 webshop. 150€ betaald en krijg ook na heel veel emails geen reactie meer. Hun niet tevreden geld terug is ook niet van toepassing. Veel beloften, maar uiteindelijk niks.

    • @Xeno. Welke ervaringen heb jij met slimex15? Kan me niet vorstellen dat het werkt. Is hier mischien nog iemand die er ervaringen mee heeft? Alvast bedankt!

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.