CB Cambridge Dieet Weight Plan

5.894 Reacties

Het uit Engeland afkomstige Cambridge Weight Plan Dieet is op dit moment weer erg populair. Het Cambridge Weight Plan Dieet werkt op basis van maaltijdvervangers. Cambridge heeft inmiddels bijna 300 consulenten in Nederland. Wat is jouw ervaring met het Cambridge Weight Plan Dieet?

Jouw mening en ervaring met het Cambridge Weight Plan

Wat is jouw ervaring met het Cambridge Dieet? Deel jouw ervaring en discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hoe werkt het Cambridge Weight Plan?

Het Cambridge Dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel, veilig, verantwoord en gemakkelijk willen afvallen en voor mensen, die vervolgens op hun streefgewicht willen blijven, zonder daarbij in de verleiding te komen om meer te gaan eten. Het volgen van het Cambridge Dieet is erg eenvoudig: er behoeven geen kcal te worden geteld of speciale boodschappen te worden gedaan! In plaats daarvan vervangt een keur aan voedzame, caloriearme soepen, dranken en repen uw normale voedsel. Elke dieetdrank of elke portie soep levert 157, respectievelijk 154 kcal. Heeft u eenmaal uw streefgewicht bereikt, dan kunnen wij u helpen met adviezen en producten om zo slank te blijven.camebridge wince

Cambridge SoyaSlim is een alternatief product voor mensen die niet zo snel willen afvallen, of mensen die op medische gronden het Cambridge dieet niet mogen volgen. Dit product mag gebruikt worden zonder eerst een persoonlijk intake gesprek te hoeven hebben. Uiteraard kunt u wel rekenen op de begeleiding van ons.

Cambridge SoyaSlim

Cambridge SoyaSlim is een maaltijdvervangend product gebaseerd op Maltodextrine en soja-eiwit, en gezoet met zoetstof. Cambridge SoyaSlim wordt gebruikt als onderdeel van een energiebeperkt dieet. Naast twee of drie SoyaSlim maaltijden gebruikt u een gewone maaltijd laag in calorieën en koolhydraten.

Gesponsorde Berichten

Cambridge Soya Slim is:

- Vetarm
- Uitstekende bron van eiwitten en vezels
- Verrijkt met vitamines en mineralen
- Cholesterolarm
- Geen toegevoegde conserveringsmiddelen
- Geen kunstmatige kleurstoffen
- Slechts water (geen melk) toevoegen

Wat kost Cambridge Weight Plan ?

Er wordt een adviesprijs van 20 euro gehanteerd, maar consulenten zijn vrij zelf een tarief te bepalen.

Eén week Cambridge Weight Plan

14 shakes, 7 soepen richtprijs 50 euro
7 shakes, 7 soepen, 7 kant-en-klaar produkten richtprijs 55 euro

Voor gewichtsbeheersing zijn alle producten los te koop. Hier volgt een overzicht inclusief prijzen van Cambridge producten voor de Nederlandse en Belgische markt.

beste getest

Shakes in de volgende smaken

Aardbei
Banaan
Bosvruchten
Butterscotch
Cappuccino
Chocolade
Chocolade mint
Toffee walnoot
Vanille

Soepen in de volgende smaken

Champignon
Groente
Kip
Champignon
Tomaat

Repen voor in de volgende smaken

Caramel
Chocolade
Malt Toffee 3
Orange
Peanut Crunch
Cranberry Crunch

Dranken voor in de volgende smaken

Banana Bliss
Chocolate Velvet

Andere producten (per stuk)

Cambridge Shaker
Mix-a-Mousse (10 porties)
Fibre 89 (40 porties)
Summer Berry drankmix (voor 30 liter water)
Sunshine Orange drankmix (voor 30 liter water)
Groenten Drink Bouillon ( 25 porties)
Calorieën Alfabet van Ir. Rien Vervoort

Jouw mening en ervaring met het Cambridge Weight Plan Dieet

Wat is jouw ervaring met het Cambridge Weight Plan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Aanbevolen Artikelen

Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Marianne Dujardin

Marianne Dujardin

Berichten

Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk alweer bijna 5 jaar voor vetvrij.com Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

5.894 reacties aan CB Cambridge Dieet Weight Plan

 1. Hallo Allemaal, wat leuk een actief forum waar ik wel op kan reageren.
  Ik ben Anouk (35) moeder van 3 mooie meiden (11,8 & 5), na de laatste zwangerschappen te zwaar gebleven. Niet veel maar wel te veel. Dooddoeners van ach je bent gezond, zo dik ben je niet, je moet niet vergeten dat je 3 kinderen hebt gebaard enz enz, met andere woorden zeur niet. Maar goed ik ben niet gelukkig in dit lijf met dit gewicht, dus knop omgezet en 15 maart gestart met Cambridge. De 1e 3 dagen dacht ik waarom doe ik mezelf dit aan, maar knop was om dus doorzetten en nu gaat het op zich goed. Maandag mijn eerste weegmoment gehad en er was 3,3 kilo af, netjes (stiekem had ik gehoopt op ietsjes meer natuurlijk). Weeg me niet meer elke dag, dus zaterdag mag ik weer van mezelf. In totaal wil ik 14 kilo kwijt. Zou het leuk vinden hier ervaringen te delen en om te horen hoe het met jullie allemaal gaat!!! groetjes Anouk

 2. Gister een reactie geplaats maar hij staat er niet bij. Ben 15 mrt begonnen met cb 500 en de eerste 3 dagen vond ik een hel, maar nu gaat het goed. Ben maandag gewogen en er was 3,3 kilo af super in 1 week hoewel ik stiekem had gehoopt op meer.
  Ben 35, 174 lang en mama van 3 prachtige meiden, maar nu is het tijd om mezelf ook weer prachtig te voelen en met een start gewicht van 85,2 was dat niet het geval, ik wil naar de 71 kilo, dus ruim 14 kilo eraf. Zit nu in de 2e week dus en geen honger en mag van mezelf (en op advies van consulente) alleen zaterdags wegen en maandags bij haar. Maar ik heb zo het gevoel dat ik zwaarder wordt, nouja nog 2 nachtjes en dan spring ik erop. Hoop op goed resultaat. Jullie zijn echt goed bezig, hoop zo dat ik mijn doel ga halen

 3. Ik volg dit dieet nu 5 weken (500kcal) en dit zijn mijn bevindingen:
  Voordeel:

  1: je valt af
  2: niet nadenken over wat je gaat eten die dag
  3: psychisch voel ik mij stabieler en beter (mogelijk door het afvallen? Kan ook komen doordat ik voorheen veel suikers at en voeding kan je stemming beinvloeden)
  4. bewustwording van wat je normaal gesproken binnensnoepte op een dag aangezien je het nu niet meer mag!

  Nadelen:

  1: verzuring na bvb trappen lopen en minder intensief kunnen trainen ivm verzuring en sneller vermoeid (volgens consulent praat ik onzin aangezien zelfs bodybuilders dit volgens haar doen en 4 uur per dag trainen en zij zelfs ook destijds). Praatjes, ik fitness al jaren en merk duidelijk verschil in kracht en energie.
  2: rond ongesteldheid duizelig gevoeld en slap
  3: toch honger eind van de dag ondanks dat je alle voedingsstoffen binnen zou krijgen
  4. ik merk dat ik minder snel herstel van spierpijn en lichamelijke klachten ( je lichaam heeft maar 500 kcal om op te teren, dus mogelijk gaat die energie niet snel naar dat soort zaken) Volgens consulent is dit onzin, maarja zij is dan ook degene die het dieet wil verkopen. Ik heb uitgerekend dat mijn lichaam in rust 1800 kcal verbruikt (normaal gesproken), als je dan wil afvallen trek je er nog 500kcal vanaf, dan nog kom ik op 1300 kcal.. Ik zit nu op 500 kcal per dag… Als mensen redelijk zijn, dan weetje dat dit echt erg weinig is.
  6. krampaanvallen in mijn benen gekregen. Kan door tekort komen aan vitamines? Zonder dieet nooit gehad. (niet aan consulent voorgelegd gezien haar argumenten bij alles wat ik zeg)
  7. hoofdpijn zo nu en dan, met name in het begin
  8. In week 4 was ik qua vetpercentage aangekomen, vochtpercentage zelfde en qua gewicht afgevallen… Mijn conclusie: spierafbraak!!!! Consulent beaamde dit natuurlijk niet aangezien het dieet zegt dat het minimaal spierafbraak tot gevolg heeft. Ze had er geen verklaring voor, ze praatte er om heen.

  Overig:

  Nog geen last van haaruitval, maar ik slik naast dit dieet supplementen zoals lijnzaadolie capsules van de tuinen, vitamine b forte, echinaforce weerstand, psylliumvezels capsules van de tuinen(spijsvertering), multivitamines a-z, guruana tabletten voor energie, chollera tabletten van de tuinen (darmen en energie). Ik heb PDS vandaar dat ik ook dingen inneem.

  Merk dat ik het dieet zat begin te worden, door gebrek aan lichamelijke fitheid en toch regelmatig honger. Psychisch is het ook wel zwaar aangezien je ook niet gezellig met andere mee kunt eten. Ik zie het dieet als een versneld steuntje in de rug voor bereiken van mijn doel, maar besef ook dat het daarna aan mijzelf ligt om het verder op een gezondere manier op te pakken. Als je objectieve informatie wilt over het dieet vraag je het niet aan consulenten van Cambridge en zoek je ook niet naar antwoorden op de sites van Cambridge. In mijn geval gaat het om een paar kilo en stop er binnenkort ook mee.

  • Hoi negerzoentje
   Hardstikke goed dat je bent begonnen .Er zijn consulentes bij , daar zou je de kop wel van hun romp willen trekken, zo’n consulente heb jij dus . Noem een dieet en ik heb hem gedaan . Ik mag mezelf wel ervaringsdeskundige noemen , al zeg ik het zelf . Even wat antwoorden op je ervaringen.Je genoemde voordelen kloppen .
   Over de nadelen :
   1. Verzuring klopt wel hoor. Zorg dat je genoeg water drinkt om het verzuren tegen te gaan .Verzurenkomt door afvalstoffen die vrij komen en die moet je afvoeren . Ook tijdens het sporten water drinken .2,5 liter per dag .
   2.Neem eventueel wat extra vitamine c en ijzer rond je menstruatie .
   3.als je honger hebt mag je best een kop Opkikkertje ( bouillon ) en wat komkommer om te knabbelen .
   4. misschien kan je over gaan op CB 800 , mag je toch nog iets eten s’avonds en heb je minder honger . .
   6, kramp wordt veroorzaakt door een tekort aan magnesium en zink is ook goed om extra te gebruiken als je zo streng lijnt .
   7 hoofdpijn wordt veroorzaakt door de afvalstoffen die vrij komen door het afvallen .Je gebruikt ook geen suiker meer en je bent je lichaam aan het reinigen/ontgiften , vandaar de hoofdpijn . Veel water drinken !! .
   8 de voedinssupplementen zijn goed om te gebruiken . Zorg alleen dat je de psylliumvezels niet tegelijk of vlak voor /na je andere supplementen in neemt want dan voer je alles gelijk weer af. er moet 2,5 tussen de psylliumvezels en de rest zitten .
   Ik hoop dat je iets aan deze info hebt .

 4. Als ik het zo lees, zou ik misschien ook extra supplementen moeten gebruiken???? Mijn consulente zei dat dit niet nodig was?! Iemand daar antwoord op….

 5. Hoi,

  Ik heb nog een aantal zakjes over van vorig jaar september 2013, enig idee of het kwaad kan om het alsnog te gebruiken?
  Weet iemand dat?
  Alvast bedankt!

  • nee hoor dit kan echt geen kwaad . Uiteraard zal je consulente zeggen : “weggooien en NIEUWE KOPEN” Je ruikt en proeft het snel genoeg . Is het nou erg muffig , spoel het dan alsnog weg . maar het is een droge voedselvorm , en dat kan echt geen kwaad. Had je een zak chips van die datum wel weggegooid ? :O)

 6. Hallo allemaal,
  Inmiddels 5,5 week bezig en 10 kg lichter!
  Na 2 weken ben ik weer begonnen met sporten en heb nu echt energie voor 10!! En dat ondanks de weinige calorie-inname.
  Ik heb mijn consulente nooit gevraagd of ik extra voedingssuplementen moet gebruiken, maar lijkt me niet meer dan logisch. In de producten kan nooit alles zitten.
  Ik lees graag jullie reacties en ervaringen, fijn dat er een forum is die up to date is:-)

  Succes allemaal, we kunnen het!!!

 7. Hai Yvonne, ik ben ruim 3 weken bezig en min 7 kilo! op de helft ongeveer van wat er af moet! Gaat heel goed en sporten valt me eigenlijk nog wel beetje tegen last van verzuring in de benen. Welke voedingssupplementen gebruik jij extra als ik vragen mag?
  Groetjes Anouk

 8. Hoi Anouk,

  Zo wat ontzettend goed!!
  Ik gebruik van davittamon diertaanvulling en ik slik supplementen huid, haar, nagel.
  Ik heb besloten in vertraagd tempo weer op te bouwen. Er zijn er nu 10 af en alles wat er tijdens de opbouwfase nog meer afgaat is mooi meegenomen.
  Ik vind het wel eng en spannend tegelijk, want ik ben gewoon broodverslaafd.
  Daarom start ik met een crackertje(is geen favoriet, dus daar moet het mee lukken)
  Dat verzuren gaat echt weg geloof me! Blijf voldoende water drinken, dat is mijn valkuil nog wel eens. Dan
  merk ik het ook meteen.
  Leuk dat je gereageerd heb :-)

  Groetjes Yvonne

 9. Leuk een reactie terug!!!!
  Morgenvroeg mag ik weer wegen benieuwd hoeveel er af is voor mijn gevoel niks zit ook in de tijd van de maand en voel me mega opgeblazen juist! Pfff, Nog 2 weken dit en dan tussenweek. Vind ik ook eng haha zo bang dat je er zomaar alles weer aan eet. Het opbouwen heb ik ook besloten om echt heel langzaam te gaan doen maar zover ben ik nog niet. Wil echt weer eerst naar de 71 kilo toe voordat ik dat ga doen. Ik ben ook totaal geen warme eter dus dat mis ik het minst, maar mijn glaasje cola light oh echt waar daar zou ik een moord voor doen op het moment. Echt verslaafd eraan eerder dus met mezelf afesproken het ook na CB nooit meer in huis te halen. Crackers, brood en dat soort dingen stukje kaas lekkere kip mmmhh dat mis ik het meeste. Maar weet waar ik het voor doe en moet zeggen dat ik sterk genoeg ben om me dat voor ogen te houden. En daar ben ik nu al heel trots op. Hopen dat ik dit zo vol blijf houden. Maar jij 10 kilo in 5,5 week is ook echt super man!!!!! Water drink ik meer dan voldoende maar gister nog weer hard gelopen maar kan nog lang niet wat ik kon voor CB, dat vind ik wel jammer!!!! Blijf proberen dan komt het wel weer hoop ik!!!!!
  Groetjes

 10. Oh en Yvonne, mijn consulente zei dat bijv. Speltbrood niet zo dramatisch is (mits je het bij de bakker koopt)

  • Hoi Anouk,

   Inmiddels aan de opbouw en al een keer de fout ingegaan :-(
   Maar goed schouders er onder en er weer voor gaan!
   Speltbrood at ik normaliter al, maar ze zal 1 hooguit 2 boterhammen per dag bedoelen ;-)
   Maar superlief van je!
   Ben vooral nu bezig met welke manier ik verder wil. Welke producten mis ik totaal niet en wat zijn de valkuilen en op welke wijze kan ik het beste verder.
   Levenslang hebben we toch.
   Maar voel me ontzettend goed bij het sporten wat ik weer ben gaan doen en bij de vele groentens en weinig koolhydraten. Dus als ik daar nou eens balans in kan krijgen ben ik tevreden.
   En daar komt bij darmen protesteren enorm als ik de fout in ben gegaan hahahaha…..is voor de omgeving ook niet echt leuk hihih!!

   Het is ook super belangrijk dat je je goed en sterk voelt. Dan heb je al meer dan de helft gewonnen!!

   Succes!!!

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.