Alcachofa de Laon Artisjok Vials

Alcachofa de Laon Artisjok Vials

Alcachofa is het Spaanse woord voor Artisjok. Het is algemeen bekend dat Artisjok van nature een positieve werking heeft op de vetverbranding van je lichaam. Alcachofa, of  Cynara scolymus is een plant met bloemen in de vorm van groene knopjes en kleine puntige bladeren. De Egyptenaren waren al overtuigd van de geneeskrachtige werking van Artisjok.  Daarnaast heeft Artisjok een zuiverende werking op het bloed en een positieve uitwerking op het cholesterolgehalte.

Artisjok kan zorgen voor ontgifting van de lever en zelfs galstenen kunnen verhinderen door het gebruik van Artisjokken. Tot slot is een positief effect op de cholesterolspiegel en een bloed zuiverende werking aangetoond. Afslank drankjes met het bestandsdeel Artisjokhart wordt verkocht onder verschillende namen zoals Alcachofa de Laon, Artisjok Slimming Shots, Alcachofa Vials en Ampolletas de Alcachofa.

Ingrediënten Alcachofa de Laon

Na het water bevatten artisjokken de mineralen natrium, kalium, fosfor en calcium. Daarnaast zijn vitaminen B1, B3 en kleine hoeveelheden van vitamine C aanwezig.

Afvallen met Artisjok

Naast de bovenstaande geneeskrachtige werking heeft Artisjok ook een vermagerend effect. Dit komt omdat Artisjok een ondersteunend effect heeft op de vetverbranding van je lichaam. De bittere stoffen uit de groene knopjes en puntige bladeren zorgen door middel van je gal en je lever voor een betere vetverbranding.

Afslankproducten zoals Artisjok Slimming Shots maken dankbaar gebruik van deze natuurlijke werking. Met een set van 14 flesjes Artisjok Slimming Shots van 30 milliliter kun je een kuur van 14 dagen volgen. Een set van 14 flesjes kost 49,95. Bestellen kan eenvoudig via deze link. (nu tijdelijk in prijs verlaagd)

Naast Artisjok Slimming Shots bestaat er ook een Artisjok Dieet gebaseerd op natuurlijke producten. Met het Artisjok Dieet kun je in een week tijd drie kilo afvallen. Hier volgt een voorbeeld van een dagmenu

Voorbeeld Arisjok Dagmenu

Ontbijt

 • Een glas jus d’orange
 • Een sneetjes brood met alcachofas creme
 • Een beker (soja) yoghurt

Lunch

 • 1 sneetje brood met alcachofas creme
 • Een appel

Tussendoortje:

 • Een glas magere melk

Diner

 • Gegrilde artisjokken
 • 100 gram meer granen rijst
 • 50 gram 30% kaas

Naast water is tonic een goed middel om overtollige afvalstoffen af te voeren. Je bloed wordt hierdoor gezuiverd en de vetverbranding gestimuleerd. Artisjok is ook geschikt voor diabetici.

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? Ontvang nu GRATIS
Vul je naam en email adres in en ontvang gratis deze afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslank cursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen... Helemaal GRATIS!

59 REACTIES

 1. Gebruik gewoon elke dag een glas water met daarin vesre citroen en iets cayenne peper werkt gegarandeerd ,niet zo snel maar beetje voor beetje,en doe vooral sporten erbij dat is erg belangrijk dan verbranden die vetcellen pas echt de cayenne zet de aderen open voor de nodige voedingstoffen op te nemen en het water zuivert net als de citroen heerlijk als koud uit de koelkast komt maar niet te koud dan sluiten je vaten weer meer
  probeer het maar

 2. Vandaag laatste flesje gehad en even op de weegschaal gestaan begon met 63,6 en nu 53,4 dus ruim 10 kilo kwijt in 2 weken !!!! Het is niet te srinken maar met gezond eten en veel bewegen ( hier niet gesport alleen het huishouden en met de hond wandelen ) werkt hey dus echt in de 1e week al 7 kilo kwijt jeeeeejj !!! De zwangerschap kiloo’s dr af !!!!

 3. Als dit waar is (……), is het heel ongezond (enge ziekte?). Maar eerlijk gezegd vind ik dit heel ongeloofwaardig.
  Marion

 4. Tuurlijk is het niet gezond om zoveel in zo korte tijd af tevallen het ging mij allleen om 5 kilo +- .. nu ik het 2 weken heb gehad ben ik intotaal 12.5 kilo kwijt. Geeen enge ziekten of wat dan ook .. gewoon goed op me eetpatroon gelet en net wat meer beweging dan voorheen ..

 5. Ik blijf toch heel nieuwsgierig… Ondanks alle negatieve reacties, er staan ook goede bij. Ik ga het binnenkort kopen en het zelf ervaren. Het is nu voor maar 39.95 in de G&W dus ik ga het gewoon proberen ! ;)

 6. Dag allemaal.
  IK BEN IN 3 MAANDEN TIJD 30KG afgevallen. Ik ben een man van 1,90, 113kg voorheen en nu 83kg. Dit dankzij een goede dieet en een beetje bewegen. Ik kan niet begrijpen waarom mensen dit soort rotzooi in hun eigen proppen terwijl je met een goede gezonde dieet beter resultaten kan boeken. Voor die gene die af willen vallen.

 7. Hallo ,
  Ik wilden het bestellen ,
  Maar nu heb ik dit allemaal gelezen .
  En eigenlijk komt het erop neer dat drie kwart niet werkt en 1 kwart afvalt .
  Ik ga het nu niet bestellen ik let wel weer op met eten af en toe een balans dag er tussen en sporten , maar . Ik zie geen andere oplossing . En bespaar me dat bedrag uit .

  Dames bedankt voor de eerlijke mening …. Gr. Tess

 8. Ik ken iemand (een man) die in de zorg werkt en tientallen kilos is afgevallen met die artisjokken, wel in combinatie met aanpassing eetpatroon en 4 keer per week sporten. Hij at nog steeds wekelijks mac donalds omdat hij daar echt verslaafd aan was. Maar hij is eigenlijk begonnen om zn vrouw te stimuleren om mee te doen. Beiden hebben tientallen kilos kwijt en ze zijn in de 50. Uiteindelijk komt het erop neer dat ieder lichaam anders is en dus ook anders reageert. Een goede afvalmethode bestaat uit goede en gevarieerde voeding, kleine porties verspreid op de dag en sporten. Dit proces garandeert je zeker succes en met die artisjokken versnel je dat proces. Goed dus voor mensen met korte termijndoelstellingen als wil je het resultaat natuurlijk jaren behouden.

  p.s. Weet iemand waar ik de bijsluiter van Alcachofa de Laon kan vinden?

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.