Afvallen met NewFysic

Afvallen met NewFysic

NewFysic is de nieuwe naam voor een organisatie die heel Nederland op een gezonde manier laat afslanken. In zes jaar tijd zijn 95.000 mensen afgeslankt, vrijwel iedereen die bij NewFysic afslankt haalt zijn doelstellingen. En heel belangrijk, het afslankresultaat is duurzaam.

Afvallen vraagt veel van jezelf en van je lichaam. Daarbij past een topsportbenadering. Net als in de topsport krijg je bij NewFysic een individuele coach die alleen naar jou kijkt en het programma op jou afstemt. De coach geeft je een voedingsplan waarin de laatste inzichten zijn verwerkt, de coach weet je te prikkelen om nog verder te gaan wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt. Dat is topsport en zo benaderen wij het afslankproces bij NewFysic ook. De inzichten, de aanpak, de mentaliteit: het is gewoon topsport.

Inge de Bruijn: “Juist als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om fit en gezond te zijn. Ik zie om mij heen en lees erover in de kranten en tijdschriften dat mensen steeds dikker worden en dat baart mij zorgen. NewFysic is een professionele organisatie die met persoonlijke coaches werkt en het individu centraal stelt. Daar zie ik de parallel met mijn zwemcarrière. Ik kreeg ook altijd persoonlijke adviezen van professionele coaches die puur voor mij op maat waren gemaakt. Tenslotte was mijn trainingsschema specifiek voor mij en niet algemeen of voor een andere zwemster.”

Directeur van NewFysic, Jan Bart Derksen: “Inge wil haar steentje bijdragen tot een gezondere maatschappij en is zich bewust van het probleem van een dikker wordende bevolking. Inge heeft het allerhoogste bereikt door samen met haar coaches de ene na de andere prestatie neer te zetten. Als geen ander kent zij het belang van coachen en het resultaat ervan. Inge is een topper en daarom past ze bij de klanten van NewFysic en bij NewFysic zelf. Vandaar dat zij zal gaan meewerken bij de totstandkoming van dit bewustzijn en actief zal bijdragen aan het NewFysic programma.”

Over NewFysic

Mensen willen meer en meer er goed blijven uitzien. Dat geldt voor vrouwen, maar ook voor steeds meer mannen. Het gewicht is daarbij heel bepalend. We willen dat slanke lichaam zoveel mogelijk behouden, maar dan moet je er wel aan werken. Dat is bovendien gezond. Omdat je voor sporten, wat natuurlijk ook gezond is, nu eenmaal beter minder kilo’s kunt meetorsen dan meer. NewFysic helpt mensen om hun gewicht kwijt te raken, evenwichtig, gezond en blijvend.

De methode die NewFysic hanteert is bovenal Persoonlijk. Daaruit zijn dan ook de 4 P’s van NewFysic geboren.

Gesponsorde Berichten

Persoonlijk BMI

We meten je persoonlijke BMI, inclusief de elleboogmeting die rekening houdt met je eigen botstructuur, die bij iedereen anders is.

Persoonlijke BMR

Je lichaam heeft een eigen persoonlijke stofwisseling. Die brengen wij in kaart

Persoonlijk Plan

Op basis van de eigen doelstellingen van de klant maken we een plan dat rekening houdt met zijn levensstijl en bewegingspatroon. Dat is voor iedere klant anders.

Persoonlijke Coaching

Elke week kom je bij je coach en je spreekt door wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. De coach geeft je dan tips, stimuleert je, laat je nieuwe kanten zien en geeft je indien nodig nieuwe supplementen of tips die je verder op weg helpen. Dat allemaal zodat je niet van koers raakt in je afslanktraject.

Inge de Bruijn en NewFysic

Inge de Bruijn is het gezicht van NewFysic. Met veel trots kondigt NewFysic de samenwerking aan met meervoudig Olympisch kampioen, topzwemster Inge de Bruijn!

NewFysic Locaties

NewFysic Hoofdkantoor
Biltstraat 82-84
3572 BH UTRECHT

NewFysic Amsterdam
Van Baerlestraat 82
1071 BB AMSTERDAM

NewFysic Den Haag
Plaats 15
2513 AD DEN HAAG

NewFysic Rotterdam
Karel Doormanstraat 36
3012 GJ ROTTERDAM

NewFysic Bussum
Huizerweg 50A
1402 AD BUSSUM

NewFysic Arnhem
Velperplein 12A
6811 AG ARNHEM

NewFysic Utrecht
Biltstraat 82-84
3572 BH UTRECHT

NewFysic Alphen a/d Rijn
Ouvertureweg 4
2402 DZ ALPHEN A/D RIJN

NewFysic Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 247-B
3222 KE HELLEVOETSLUIS

NewFysic Leiden
Hogewoerd 17
2311 HE Leiden

NewFysic Capelle a/d IJssel
De Linie 3c
2905 AX CAPELLE A/D IJSSEL

NewFysic Ridderkerk
Bourgondischelaan 24
2983 SH Ridderkerk

NewFysic Leeuwarden
Oostergooplein 1a
8931 AJ Leeuwarden

NewFysic Veenendaal
Lindenlaan 5b
3901 XD Veenendaal

NewFysic Hoofddorp
Prins Bernhardstraat 1
2131 XJ Hoofddorp

NewFysic Haarlem
Nieuwe Groenmarkt 2
2011 TW Haarlem

NewFysic Katwijk
Sluisweg 6 F
2225 XL Katwijk

internet: www.newfysic.nl

tel. 0900 – 36 00 224

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Wil jij afvallen? Ontvang nu GRATIS
Vul je naam en email adres in en ontvang gratis deze afslankcursus
Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil je nu eindelijk eens van je overtollige (buik)vet af? vetvrij.com brengt je Jasper Alblas zijn 7x7 afslank cursus. In 8 lessen leer je precies wat je moet doen om vandaag te beginnen met afvallen... Helemaal GRATIS!

57 REACTIES

  1. Succes Maria, het is ook heel makkelijk vol te houden. Ik ben nu 10,1 afgevallen en zo blij. Nog 12 kilo te gaan en ik weet zeker dat het me gaat lukken! Eindelijk een keer slank de zomer in :-)

    • Hoi Wendy, wow zeker super! Ik was 3400 gr afgevallen dus ik viel zowat om van blijdschap. Donderdag tweede ronde. Ik vind het ook goed vol te houden. Jij ook veel succes en op naar die slanke,,,eeeh lente? maar zeker zomer! ;-)

    • Hallo. Ik ben 8 jaar geleden 10kg afgevallen in 7 weken…geweldig ! Nu moet ik helaas weer aan de bak er zijn nl. Weer 4kilo bij! Kan iemand mij helpen aan de dieetkaart ? Ik ben hem kwijt helaas

  2. Ik ben 1 week geleden begonnen. Ik heb wel honger en moet wennen aan de lage bloed suikers. Zijn er nog meer diabeten met ervaring NF? Ik denk dat ik iets aan het afvallen ben. Donderdag op de weegschaal. Hoop echt dat het lukt.Als diabeet val ik altijd zeer moeizaam af. Het avondeten vind ik het moeilijkst. Ik heb dan ook de hele avond honger.Tips?

  3. Ik kan nu zeggen dat het prima gaat . ik als diabeet ben nu al ong. 6 Kg kwijt en in plaats van 4x insuline spuiten nu nog maar 2x. Dus dat is heerlijk. Ik blijf honger houden dus is het wel moeilijk om vol te houden. Dit heeft ook echt met de lage bloed suikers te maken. Ik wil nog ong. 10 kg. Kwijt. Vorige week ,na de Pasen,stond ik stil,dus hoop dat het nu weer gaat lukken.

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.