Afvallen met NewFysic

69

NewFysic is de nieuwe naam voor een organisatie die heel Nederland op een gezonde manier laat afslanken. In zes jaar tijd zijn 95.000 mensen afgeslankt, vrijwel iedereen die bij NewFysic afslankt haalt zijn doelstellingen. En heel belangrijk, het afslankresultaat is duurzaam.

Afvallen vraagt veel van jezelf en van je lichaam. Daarbij past een topsportbenadering. Net als in de topsport krijg je bij NewFysic een individuele coach die alleen naar jou kijkt en het programma op jou afstemt. De coach geeft je een voedingsplan waarin de laatste inzichten zijn verwerkt, de coach weet je te prikkelen om nog verder te gaan wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt. Dat is topsport en zo benaderen wij het afslankproces bij NewFysic ook. De inzichten, de aanpak, de mentaliteit: het is gewoon topsport.

NewFysic werkt op basis van Carnitine, dit  is een aminozuur dat een grote rol speelt in de vetverbranding en daarmee ook in de energieproductie. Afvallen met Aminozuur gaat snel en effectief

Lees meer over Aminozuur of bestel een Aminozuur Afslankkuur met korting

Koningin Maxima Afgevallen

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt.

Lees meer over het dieet waar Maxima mee is afgevallen.

Ook Inge de Bruijn is enthousiast over NewFysic. “Juist als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om fit en gezond te zijn. Ik zie om mij heen en lees erover in de kranten en tijdschriften dat mensen steeds dikker worden en dat baart mij zorgen. NewFysic is een professionele organisatie die met persoonlijke coaches werkt en het individu centraal stelt. Daar zie ik de parallel met mijn zwemcarrière. Ik kreeg ook altijd persoonlijke adviezen van professionele coaches die puur voor mij op maat waren gemaakt. Tenslotte was mijn trainingsschema specifiek voor mij en niet algemeen of voor een andere zwemster.”

Directeur van NewFysic, Jan Bart Derksen: “Inge wil haar steentje bijdragen tot een gezondere maatschappij en is zich bewust van het probleem van een dikker wordende bevolking. Inge heeft het allerhoogste bereikt door samen met haar coaches de ene na de andere prestatie neer te zetten. Als geen ander kent zij het belang van coachen en het resultaat ervan. Inge is een topper en daarom past ze bij de klanten van NewFysic en bij NewFysic zelf. Vandaar dat zij zal gaan meewerken bij de totstandkoming van dit bewustzijn en actief zal bijdragen aan het NewFysic programma.”

Over NewFysic

Mensen willen meer en meer er goed blijven uitzien. Dat geldt voor vrouwen, maar ook voor steeds meer mannen. Het gewicht is daarbij heel bepalend. We willen dat slanke lichaam zoveel mogelijk behouden, maar dan moet je er wel aan werken. Dat is bovendien gezond. Omdat je voor sporten, wat natuurlijk ook gezond is, nu eenmaal beter minder kilo’s kunt meetorsen dan meer. NewFysic helpt mensen om hun gewicht kwijt te raken, evenwichtig, gezond en blijvend.

De methode die NewFysic hanteert is bovenal Persoonlijk. Daaruit zijn dan ook de 4 P’s van NewFysic geboren.

Persoonlijk BMI

We meten je persoonlijke BMI, inclusief de elleboogmeting die rekening houdt met je eigen botstructuur, die bij iedereen anders is.

Persoonlijke BMR

Je lichaam heeft een eigen persoonlijke stofwisseling. Die brengen wij in kaart

Persoonlijk Plan

Op basis van de eigen doelstellingen van de klant maken we een plan dat rekening houdt met zijn levensstijl en bewegingspatroon. Dat is voor iedere klant anders.

Persoonlijke Coaching

Elke week kom je bij je coach en je spreekt door wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. De coach geeft je dan tips, stimuleert je, laat je nieuwe kanten zien en geeft je indien nodig nieuwe supplementen of tips die je verder op weg helpen. Dat allemaal zodat je niet van koers raakt in je afslanktraject.

Inge de Bruijn en NewFysic

Inge de Bruijn is het gezicht van NewFysic. Met veel trots kondigt NewFysic de samenwerking aan met meervoudig Olympisch kampioen, topzwemster Inge de Bruijn!

Wat is jouw ervaring met NewFysic? Laat een reactie achter en maak kans op een gratis kuur t.w.v. 200 euro

Gezonde Groeten,

natascha

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele waardering
DELEN
Vorig artikelPuur Gezond! Slank in 8 stappen
Volgend artikel365 Koolhydraatarme Recepten
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com

69 REACTIES

 1. Het NewFysic dieet is ongezond en het gaat in tegen de richtlijnen van de gezondheidsraad! Geen halfvolle fabrieksprodukten, baksprays, halve mayonaise en dat soort onzin. Mijn advies aan deze club: niet zo arrogant en verander je dieet voordat de media erachter komen dat Maxima en vele anderen een ongezond dieet volgen met alle gevaren die dat met zich mee kunnen brengen

 2. Mijn naam is Ria van der Vreede.
  Ik ben 17 Juni 2015 begonnen met New Fysic.
  Ik ben sindsdien 17 kg.afgevallen en heb bijna mijn streefgewicht bereikt.
  Ik zoek zelf ook leuke recepten op die ik aanpas met de mij toegestane producten.
  Ik maak er gewoon een sport van en eet lekker.
  Voel me prima,bloeddruk prima en resultaat heerlijk.

 3. Ik ben 25 juni begonnen met NewFysic en ben 3 kilo (alleen vet) afgevallen na 2 weken! Ik heb geen honger en het is goed vol te houden alleen mis ik nog wel wat recepten voor t avondeten.
  Heeft er iemand tips of recepten?

  • NewFigure heeft een naamsverandering ondergaan en is al geruime tijd NewFysic. Onder de naam NewFysic hebben wij onze service, kwaliteit en het productaanbod verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.
   Gezond afslanken met blijvend resultaat.
   Voor meer informatie zie onze website: http://www.newfysic.nl of bel 088-3230008.

   Manja van Leeuwen / NewFysic Utrecht

 4. Ook ik ben vandaag begonnen met NF. Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste weegmoment en hoop dan wat afgevallen te zijn. Ik laat zeker weer van me horen.

  • Helaas zitten er alweer 10 en 12 aan. Afvallen kan iedereen maar het eraf houden is het moeilijkste.

 5. Ik ga morgen 2 januari 2015 beginnen, meteen maar van start. Ik zie geen recente reacties dus ben eigenlijk
  wel benieuwd of er nog mensen er mee bezig zijn of ook gaan beginnen.
  Ik wacht af en ik laat nog van me horen. Succes

 6. Ik kan nu zeggen dat het prima gaat . ik als diabeet ben nu al ong. 6 Kg kwijt en in plaats van 4x insuline spuiten nu nog maar 2x. Dus dat is heerlijk. Ik blijf honger houden dus is het wel moeilijk om vol te houden. Dit heeft ook echt met de lage bloed suikers te maken. Ik wil nog ong. 10 kg. Kwijt. Vorige week ,na de Pasen,stond ik stil,dus hoop dat het nu weer gaat lukken.

 7. Ik ben 1 week geleden begonnen. Ik heb wel honger en moet wennen aan de lage bloed suikers. Zijn er nog meer diabeten met ervaring NF? Ik denk dat ik iets aan het afvallen ben. Donderdag op de weegschaal. Hoop echt dat het lukt.Als diabeet val ik altijd zeer moeizaam af. Het avondeten vind ik het moeilijkst. Ik heb dan ook de hele avond honger.Tips?

 8. Succes Maria, het is ook heel makkelijk vol te houden. Ik ben nu 10,1 afgevallen en zo blij. Nog 12 kilo te gaan en ik weet zeker dat het me gaat lukken! Eindelijk een keer slank de zomer in :-)

  • Hoi Wendy, wow zeker super! Ik was 3400 gr afgevallen dus ik viel zowat om van blijdschap. Donderdag tweede ronde. Ik vind het ook goed vol te houden. Jij ook veel succes en op naar die slanke,,,eeeh lente? maar zeker zomer! ;-)

  • Hallo. Ik ben 8 jaar geleden 10kg afgevallen in 7 weken…geweldig ! Nu moet ik helaas weer aan de bak er zijn nl. Weer 4kilo bij! Kan iemand mij helpen aan de dieetkaart ? Ik ben hem kwijt helaas

 9. Hoi Allemaal,

  Ik ben sinds begin december 2013 bezig en het gaar goed. Ben nu 9,5 kilo afgevallen en dat met alle feestdagen tussendoor.
  Ik ben er te spreken over NF. Het is niet de eerste keer dat ik het volg….maar voor mij is dit echt de enige manier om af te vallen. Al het andere houdt ik nooit vol.
  Ik hoop nu wel eindelijk eens echt door te zetten en mijn streefgewicht te bereiken.

  Zijn er verder nog mensen actief mee bezig?

  Gr Wendy

  • Ik ben 6 februari begonnen.. Eerste weeg moment moet as donderdag nog komen. Ik hou het prima vol dus sta er nog steeds positief in.
   Gr M

  • Hallo allemaal,

   Ik hoop hier wat steun te vinden. Ik ga morgen beginnen met NewFysiq.
   Het ziet er allemaal redelijk makkelijk uit dus misschien is dit iets voor mij. Ik ben de laatste 6 jaar veel aangekomen, allemaal veroorzaakt door stress. Er moet nu 15 kilo af en die hoop ik eind april kwijt te zijn. Daar ga ik in ieder geval voor.

 10. Ik dacht dat NewFysic vroeger NewFigure heette… maar heb me hier verder nooit in verdiept.

  Mijn persoonlijke ervaringen met NewFysic zijn zeer positief! Hele kundige begeleiding, echt geïnteresseerd in hoe het voor mij werkt en wat bij mij past!
  Ze denken en leven mee! Ook als het wat minder gaat…
  Ik sta dan ook zelden na 15 minuten weer buiten!

  Voor iedereen werkt het waarschijnlijk anders… we zijn ook allemaal anders!
  Maar om een organisatie te boycotten die mij heeft geholpen en gesteund en waardoor/mee ik vrij moeiteloos 18 kg ben afgevallen… waarom zou ik!!

  Het is altijd heel makkelijk om kritiek te hebben op een iets andere methode of misschien wel voorheen de zelfde… daar kunnen allerlei redenen voor zijn, misschien zelfs persoonlijke redenen…
  Maar er leiden vele wegen naar Rome!

  Ik hoop dat ieder de weg vindt die het best bij hem of haar past!
  Want helaas zijn er als het om ‘afvallen’ gaat genoeg wegen die wel zeggen naar Rome te gaan maar daar helemaal niet uitkomen ;-)

  Veel succes allemaal!

 11. Beste Heleen,
  wij danken je voor je interesse in NewFysic.
  We herkennen ons niet in je uitspraken en verzoeken je even contact met ons op te nemen. Heel graag leggen we je uit hoe het werkelijk in elkaar zit. .
  Hartelijke groet, team NewFysic

 12. Mijn coach van zegt dat iedereen ook niet naar Newigure moet gaan als ze geïnteresseerd zijn in het NewFigure dieet, want dat zijn oude franchise vestigingen met een andere naam erop geplakt.

  NewFigure bestaat altijd nog met de 3 beste coaches! Ik volg zelf het dieet online, maar ben al 2 keer voor een meting naar de kliniek gegaan. Daar zitten de oprichters van het NewFigure dieet en die hebben weldegelijk oren naar vragen met duidelijke antwoorden.

  Simpele antwoorden en na 5 minuten weer op de stoep staan, zoals ik zelf ook gewend was de eerste 2 x bij NewFigure heb ik zelf nog nooit meegemaakt…..

  Ze geven je echt een gevoel dat je een mens bent en geen nummer. Hun kosten zijn ook vele malen lager en dat was voor mij ook een belangrijke reden! Maar als je het los bekijkt zijn ze goedkoper, betrouwbaar en je afspraak duurt tussen de 15 en 30 minuten per keer telefonisch of op een afspraak in de kliniek zelf.

  Ik zelf merk ook nog elke dag, dat het dieet prima werkt met hier en daar is een losse flodder, maar dat doe ik zelf. Elke maandag belt mijn vaste coach op en die geeft mij dan weer het gevoel van ja hij weet zelfs nog wat ik dit weekend gedaan heb en vraagt hiernaar…… :)

  Dames boycot die NewFigure, want het enige, dat je nodig hebt zegt mijn coach is het voedingsplan op maat en de amino capsules voor het resultaat. Detox is niet nodig zegt Chris, want daar heb je de appel/ananasdag voor. De amino kost daar ook online maar 19 euro per week met begeleiding erbij inbegrepen!!!

  Succes allemaal en duim voor elkaar!

  • Newfysic en NewFigure zijn twee verschillende organisaties. Dit forum is uitsluitend bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen met NewFysic. Voor NewFigure bezoek je dit forum.

   Sanne

 13. Beste Kk,

  Dat is inderdaad heel erg frustrerend!!!
  Ik kan me goed voorstellen dat je er ook kwaad over bent maar ik vind dat de NF consulent je ook echt niet goed heeft begeleid!!! Feit is dat een lichaam niet zomaar gaat afvallen… Dat hangt van veel factoren af!
  Het ontgiften waar dit dieet mee begint is heel belangrijk! Evenals de hoeveelheid suiker die je binnen krijgt.
  Ik heb zelf de ervaring dat ik met dit dieet een tijd stil stond terwijl ik me exact aan de regels hield alleen snoepte ik tussendoor wat extra zoete dingen… het was in de decembermaand dus af en toe een pepernoot denk je dan kan niet zoveel kwaad!
  Mijn begeleider van NF zei toen dat het lichaam pas weer gaat afvallen wanneer er geen suiker meer in het lichaam zit… Dat duurt een dag of 4!
  Dus teveel suiker, ook teveel fruitsuikers, of alcohol (voor mij een valkuil!) kan ervoor zorgen dat je lichaam niet reageert!
  Dat is frustrerend maar voor mij was het motiverend om het uit te proberen.
  Voor mij hielp het echt!
  En ook de wetenschap dat je van iets zoets… maakt niet uit wat… meteen trek krijgt in meer zoets… Waardoor je lichaam dus als t ware moet ontwennen voordat het echt vet gaat verbranden.

  Nou, veel succes in ieder geval!

 14. Heb het 5 weken geprobeerd, in totaal 500 gram afgevallen, voor mij werkt het dus niet. Reactie vd nf was dat ik de verkeerde light creamcheese,at en af en toe cappucino dronk en teveel jam dat was heel verkeerd. verder aan het dieet gehouden. Onzin natuurlijk, je zou veel meer moeten afvallen ook al eet je naar zeggen ” teveel natuurlijke fruitsuikers”. Voor iedereen die gevoelig is voor koolhydraten is dit een zeer matig werkend dieet. Het ergste is als je dan stopt er nul empathy is. Had mij tijd en ruim 200 euro beter kunnen besteden

 15. Super meid! Ga zo door. Ik ben er 6 kwijt en nu onder mijn streefgewicht maar ga nog even door. Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd maar ben hier erg blij mee omdat ik geen honger heb en het moeiteloos gaat. Kwestie van de knop om toch? gr lies

 16. Niemand heeft gereageerd maar ik schreeuw toch even van de dagen: 5, 7 kg kwijt in nog geen 4 weken!!!! Vrijwel alleen vet!

 17. Hoi hoi,

  Zijn er nog mensen die actief bezig zijn met het NF dieet? Er is zo weinig over te lezen en vind het erg leuk om contact te hebben met meiden die dit ook doen! Ik ben nu 3,4 kilo kwijt in 2 weken. Ik moet donderdag weer weken en dan ben ik 4 weken op de rit, ik heb dus vorige week mijn weegmoment gemist. Ik denk dat het extra motiverend werkt als ik met jullie af en toe lekker kan kletsen!

  Ik hoor graag jullie verhalen.

  Groetjes,
  Lizzy

  • Hoi Lizzy,

   Een tijdje geleden was ik erg fanatiek met NF bezig! Met deze manier van afvallen ben ik 19 kg kwijt geraakt… Heerlijk!!!
   Het weer gewoon gaan eten ging redelijk goed! Het blijven sporten lukte door allerlei omstandigheden niet ;-(
   Hierdoor merkte ik dat ik toch weer een beetje aankwam…
   Ik kreeg het niet voor elkaar om het sporten in te plannen…
   Een half jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met NF in de hoop die irritante 6 kg die er bij was gekomen ook weer kwijt te raken! Het ging een heel stuk moeilijker dan de eerste keer dat ik BF volgde helaas!!! Af en toe een half kilo er af… dan kwam er weer wat bij… ik bleef maar schommelen terwijl ik redelijk mijn best deed! Niet helemaal vol overgave doordat ik een beetje gefrustreerd raakte… Maar echt misstappen deed ik niet!
   Nu heb ik een ongeluk gehad waardoor ik in het ziekenhuis heb gelegen en geopereerd ben.
   Dan kan je alle volkoren producten wel op de buik schrijven! Bovendien was ik zielig en kreeg ik lekkers van vriendinnen toegestopt als troost… Gevaarlijk!!
   Ik kan wel weer lopen maar nog niet sporten voorlopig!
   Ik wil wel weer gaan beginnen maar wacht nog even tot ik me weer wat vrijer kan bewegen. Ik heb het gevoel dat het een beetje zonde van het geld is om (voornamelijk) op bed te liggen en wel geld uit te geven aan die pillen!
   Zonder bewegen lukt het mij niet vrees ik!
   Sinds ik uit het ziekenhuis ben eet ik wel weer gezond en bewuster!

   Ik hoop dat het me lukt om die laatste kilo’s er toch nog af te krijgen!!!

   Super in ieder geval dat hef bij jou zo voortvarend gaat!!
   Ik hoop dat ik je snel ook weer positieve berichten kan schrijven over mijn voortzetting ;-)

   Succes!

   Groetjes Loesje

 18. Alles al geprobeerd om mijn levensstijl op te pakken en af te vallen tot dit dieet. Maar de vraag is als volgt:

  Waarom zit er zoveel prijs/kwaliteit verschil in de verschillende namen. Ik ben nu geweest bij Karin de Zoete Rotterdam, NewFysic Den Haag, Newngry Den Haag en NewFigure Zoetermeer.

  Prijs: Karin: €29.50 / NewFysic: €24 / Newngry €22 / NewFigure €18 euro per week voor precies hetzelfde product. Het dieet is perfect, maar zoveel verschil in prijs voor hetzelfde dieet. Nu moest ik overal inschrijfkosten betalen en dat schijnt bij NewFigure ook nog eens gewoon gratis te zijn. Ik zoek de beste prijs en kwaliteit in deze tijd….

  NewFigure komt er als goedkoopste uit en nemen tenminste op als je belt voor uitleg over het dieet. ipv een duur 0900 nummer. Nu lees ik dat de overige merken allemaal afkomstig zijn van het NewFigure dieet uit 1997?

  Ik heb mijn keuze gemaakt voor het online dieet van NewFigure in Zoetermeer. Via hun website wordt ik nu begeleid en krijg nu iedere week een consult per telefoon. Ideaal!

  Overige ervaringen zal ik laten weten.

 19. Het adres in Rotterdam is gewijzigd.
  Nieuw adres: Pannekoekstraat 10A, 3011 LE te Rotterdam.
  Tel. 088-3230007 (gratis)

 20. Beste Gy,
  Ik vrees dat alleen iemand van NewFysic of een arts antwoord kan geven op jouw vraag… ik heb werkelijk geen idee!
  Ik ken wel iemand die bloedverdunners slikt en nu een paar maanden aan het lijnen is met NewFysic, met goed resultaat! Maar om dan meteen te zeggen dat dat voor iedereen geldt… en vooral ook dat andere wat je noemt. Ik zou het gewoon vragen. Die supplementen zijn eerder vitaminen en zo… lijkt mij persoonlijk niet schadelijk maar ja… ik ben geen arts ;-)
  Zeker vragen dus want het is een heel fijn, goed vol te houden en lekker en gezond dieet… zeker de moeite waard!

  En beste Maria,
  Wat houdt dat in… niet van koken houden???
  Dat je altijd fastfood eet? Kant en klaar maaltijden? Of wat moeten wij ons daar bij voorstellen?
  Ik houd ook niet erg van koken maar doe het (afgewisseld met mijn vriend) wel elke dag en altijd min of meer ‘gezond’…
  Het meest simpele recept van NewFysic is een meergranen wrap met bijvoorbeeld kip en roerbakgroente… duurt zo’n kleine 10 minuten om klaar te maken (en wij zijn met z’n vijven hier!) maar om dat nou elke dag te eten…
  Wat ik ook doe is volkoren pasta en rijst en zo in kleine porties in te vriezen (boterhamzakje met 100gr) zodat ik heel makkelijk iets achter de hand heb als de kinderen aardappels willen eten of andere pasta of zo. De rest doe ik dan gewoon mee.

  Afijn, weet niet of je er wat aan hebt maar ik weet dus ook niet precies wat je bedoelt met je vraag ;-)

  Groetjes en succes iedereen!
  Loesje

 21. Beste Newfysic,

  In Oktober 2011 heb ik een openhartoperatie gehad en is mijn aortaklep vervangen.Voor de operatie was ik al bezig met de overgang het was al aardig aan het rommelen maar gelijk na de operatie is mijn maandelijkse menstruatie weggebleven dus in de overgang!!! Tevens ben ik in dezelfde periode gestopt met roken.
  TJa dan merk je dat de kilo’s van de overgang,het stoppen met roken,de herstelperiode van de operatie aardig zijn werk hebben gedaan!!….Verschrikkelijk!! Heb altijd maatje 36 gehad tot aan de operatie en binnen een half jaar zat er 15kg bij.Mij lengte is maar 1.58 en woog dus 56 kg nu weeg ik bijna 72kg…overal zit vet op mijn rug,armen,borsten(75C / 90E),buik,taille(lees love handlles),kont,benen,kuiten kortom alles wat ik aan kleding en laarzen heb pas ik niet meer,zelfs mijn ringen pas ik niet meer.Zit nu op maat 42 aaahhhh!!!!word hier echt depri van.Maar zoals mijn man en zoon zeggen:ma je bent gezond en dat is belangrijker.Jaaja i know….maar toch!! Door mijn gewicht nu voel ik me gewoon niet lekker in mijn vel en dat is toch ook belangrijk toch!Het brengt allerlei ongemakken met zich mee…zoals bv mijn gewrichen van mijn benen.knieen en voeten….zo stijf en gevoelig,bij sporten hardlopen doen mijn borsten ondanks de sportbh zo’npijn van dat gekluts.Heb het een en ander geprobeert maar geen baat gehad.Nu vraag ik me af of new fysic wat voor mij kan betekenen en met name met de supplementen wat je erbij moet nemen,…ik heb nu bloedverdunners en thyrax(voor schilklier)..kan dat samen??!!

  Mvg,

  een wanhopige gy.

 22. En… hoe is het gegaan?
  Lijkt het een haalbaar traject? Of hebben ze een betere oplossing aangedragen?

  Groetjes, Loesje.

 23. Hoi Patricia,

  Ik heb ook behoorlijk onregelmatig werk en had ook de gewoonte om tussendoor en onderweg hap snap te eten. Ik heb wel echt een knop om moeten zetten en dat lukt natuurlijk niet helemaal zonder af en toe een misstap(je) maar als het je lukt om die knop om te zetten en er voor te gaan is het echt goed te doen.
  Uiteraard moet je er rekening mee houden, krackers smeren voor onderweg, bakje salade maken als je niet thuis komt, appels in je tas voor tussendoor en veel drinken en zo maar dat is echt heel erg de moeite!!!
  Door bewuster met eten om te gaan ga je ook inzien hoe je verstandig(er) kunt snacken en snaaien. En in voorverpakt en kant en klaar eten zit altijd heel veel suiker en troep ;-(
  Wat mij ook erg heeft geholpen is porties van 100 gr pasta, rijst, couscous, quinoa, bulgur en zo invriezen. Dan kan je met vrienden/familie mee eten met je eigen portie koolhydraten.
  Nou, veel succes vanmiddag!
  Groetjes, Loes.

  • Hoi Loes,

   Bedankt voor de tips :-) Sowieso ga ik vanmiddag wel.
   Wat ik moeilijk vind aan een dieet is het regelmatige eten. De snacks kan ik links laten liggen want die doen mij niet zoveel. Mijn probleem is puur gebaseerd op het niet kunnen warm eten. Ik zal daarom altijd koud eten moeten meenemen onderweg en dat bevredigt mijn behoeften niet.
   Maar goed, wellicht dat de coach een passende oplossing voor deze situatie heeft. Heb er wel zin om die paar kilootjes te verliezen.

   Groeten,
   Patricia

 24. Vanmiddag heb ik een intake gesprek. Echter zie ik er wel tegenop daar ik 70 uur per week werk en daarom niet regelmatig kan eten en al helemaal niet dagelijks kook. Meestal haal ik een broodje onderweg (vooral op donderdag een snelle hap omdat ik meteen uit het werk naar school moet tot 23:00) maar ik lees net dat brood (vooral in het begin) niet is toegestaan. Ik weet daarom niet of New Fysic wel aansluit op mijn dagelijkse leven.

 25. Hallo allemaal,

  Zijn er hier ook mensen die met New Fysic zijn afgevallen en alweer een tijdje gewoon eten?!

  Ik ben in september begonnen en nu dus 7 maanden verder en inmiddels 19 kg lichter. Het bevalt nog steeds goed. Ik moet wel zeggen dat de laatste kilootjes het zwaarst wegen… Ik blijf eindeloos hangen op het zelfde gewicht terwijl ik echt mijn best doe!
  Maar soms kom ik ook wel op een zwak moment wat paaseitjes tegen hoor ;-)
  Maar ik ben nu nog maar 1 kg van mijn streefgewicht verweiderd dus mag ik aan het schakelprogramma beginnen… De overgang naar gewoon eten!
  Ik hoor wel van mijn New Fysic coach dat je echt op gewicht blijft daarna maar zou dat ook graag van ervaringsdeskundigen horen!

  Verder heb ik gelukkig ontdekt dat ze bij de natuurvoedingswinkel hele lekkere soorten rijst en pasta hebben. Volkoren basmatirijst bijv. en volkoren lasagnabladen… Fijn! Ook volkoren quinoa en bulgur zijn hier in het gezin een welkome afwisseling van de gewone supermarkt producten alhoewel de meergranen Wraps nog steeds heel favoriet zijn!

  Nou, we houden nog even vol ;-)

  Loesje

 26. Hallo allemaal,

  Zijn er hier ook mensen die met New Fysic zijn afgevallen en alweer een tijdje gewoon eten?!
  Ik ben in september begonnen en nu dus 7 maanden verder en inmiddels 19 kg lichter. Het bevalt nog steeds goed. Ik moet wel zeggen dat de laatste kilootjes het zwaarst wegen… Ik blijf eindeloos hangen op het zelfde gewicht terwijl ik echt mijn best doe!
  Maar soms kom ik ook wel op een zwak moment wat paaseitjes tegen hoor ;-)
  Maar ik ben nu nog maar 1 kg van mijn streefgewicht verweiderd dus mag ik aan het schakelprogramma beginnen… De overgang naar gewoon eten!
  Ik hoor wel van mijn New Fysic coach dat je echt op gewicht blijft daarna maar zou dat ook graag van ervaringsdeskundigen horen!

  Verder heb ik gelukkig ontdekt dat ze bij de natuurvoedingswinkel hele lekkere soorten rijst en pasta hebben. Volkoren basmatirijst bijv. en volkoren lasagnabladen… Fijn! Ook volkoren quinoa en bulgur zijn hier in het gezin een welkome afwisseling van de gewone supermarkt producten alhoewel de meergranen

 27. Beste Roos,

  Hartelijk dank voor je bericht.

  NewFysic kan je zeker helpen om op een gezonde manier jouw streefgewicht te behalen en te behouden.

  Vriendelijk verzoek ik je contact met ons op te nemen, dan kan er een afspraak voor je ingepland worden bij één van onze vestigingen.

  Met vriendelijke groet,

  Kairn Kuhlemeier
  NewFysic Utrecht

 28. Beste Newfysics,

  Mijn naam is Roos Hellevoort. Ik zou graag wat willen afvallen en op dit gewicht blijven, maar dit lukt me echt totaal niet! Zou u mij hierbij op weg kunnen helpen dmv een afvalcoach of iets dergelijks? Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn!

  Ik hoor graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Roos

 29. Hallo allemaal,

  Ben sinds september begonnen met New Fysic en bevalt super! In totaal nu denk ik zo’n 16 kg lichter en dat zijn echt wel een paar kledingmaten!
  Nooit honger, gewoon lekker met het gezin mee eten, crackers zijn inderdaad niet goedkoop maar waanzinnig lekker!!! Lekker veel salade, tussen de middag en ’s avonds… geen straf vind ik. En mijn zoetbehoefte (ook daar bestaat overigens een mond spray voor, of eigenlijk tegen) stil ik met suikervrije dropjes van de supermarkt!

  Ik houd me er lang niet altijd even goed aan maar merk wel dat mijn lichaam en smaak gaan veranderen. Hele vette happen hoef ik echt niet meer en dat had ik niet gedacht.

  Als onze prinses Maxima het kan, met al haar borreltjes, etentjes en officiele gelegenheden waar ze weer van alles krijgt aangeboden… dan kunnen wij het ook, toch?!

  Groetjes, Loesje!

 30. ik wil ook graag zo snel mogelijk beginnen in alphen aan den rijn.
  hopelijk is er deze week nog plek!ik kan aleen vroeg in de ochtend?? gr nicole

 31. Hoe werkt New Fysic vroeg iemand. Eigenlijk heel eenvoudig. Je slikt 20 minuten voor ieder maaltijd twee capsules die de trek afremmen en voorkomen dat je teveel eet. ’s Morgens neem je twee vitaminepillen. Wanneer je eens een keer uit eten gaat of verwacht dat je te vet/veel gaat eten neem je 1 of 2 vetblokkers die ervoor zorgen dat het vet niet in je lichaam wordt opgenomen. Verder eet je inderdaad geen brood, geen aardappels, geen banaan, peer en wortels en eet je ipv aardappels volkoren pasta en zilvervliesrijst. Natuurlijk moet je niet te vet eten en geen of weinig suiker gebruiken. Ik vind het ideaal en ben bijna 15 kg afgevallen in 24 weken en heb me niet altijd strikt aan het dieet gehouden. Ik ben erg blij met New Fysic. De crackers die ze verkopen zijn trouwens een heel lekker alternatief voor brood. Persoonlijk vind ik ze wel duur maar zeker de moeite waard.

 32. Kan iemand mij vertellen hoe de new fysic methode werkt? het zijn geen maaltijdvervangers? en je eet waarschijnlijk geen brood e,d? iemand ervaring???

  • Hallo Sjoerd.

   Dank je voor je interesse. bel mij Dinsdag
   Dan maken we een afspraak.

   Groet ard

 33. Ik wil graag een afspraak maken op de locatie Oude Groenmarkt in Haarlem, maar er staat een verkeerd telefoonnummernummer op uw site.

 34. De band om mijn maag was na een week verdwenen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe 2,6 kg in twee weken! En wat heel belangrijk is, ik heb absoluut geen honger.

 35. Graag nodigen wij je uit voor de NewFysic Ladies Night. Op donderdag 23 september van 18.00 uur tot 21.00 uur zijn jij en je vriendinnen van harte welkom in de NewFysic vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.

  Onder het genot van een (slank) hapje en drankje kunnen jij en je vriendinnen (opnieuw) kennis maken met de succesvolle afslankmethode van NewFysic. De enige methode met een persoonlijke aanpak en met een blijvend resultaat.

  Ook staat er deze avond een goed gevulde Goodiebag ter waarde van € 35,-* voor je klaar én maak je kans op een super-de-luxe verwenarrangement in 5 sterren Grand Hotel Huis ter Duin.

  Tot ziens op ladies Night!

  * Verkrijgbaar indien jij of een vriendin met het NewFysic programma start en zolang de voorraad strekt.

 36. Ik ben deze week begonnen en voel ’s avonds een enorme band om mijn maag wat niet erg prettig is. Hoe kan dit? Ik heb moeite om lekker te eten vooral ;s avonds. Wie heeft er lekkere verantwoorde recepten?

 37. De NewFysic methode kan door uw ziektekostenverzekering met aanvullend pakket recht geven op een (gedeeltelijke) vergoeding. Gemiddeld worden 4 tot 5 behandelingen vergoed. Een aantal verzekeringen vergoedt alle behandelingen.

  Kijk in uw polisvoorwaarden of informeer bij uw verzekering voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

  Voor de NewFysic methode heeft u geen verwijsbrief van de dokter of specialist nodig. Een verwijsbrief kan u wel helpen de complete behandeling bij uw verzekering vergoed te krijgen.

  Het blijft altijd aan uw verzekeringsmaatschappij om uw behandelingen te vergoeden. NewFysic geeft geen garanties over vergoedingen.

  • Hallo Thomas,

   Hartelijk dank voor je reactie.

   Vriendelijk verzoek ik je je telefoonnummer aan mij door te geven, zodat ik een afspraak voor je in kan plannen in Amsterdam.

   Bij voorbaat dank.

   Karin Kuhlemeier
   NewFysic Utrecht

 38. kan ik een afslankkuur afhalen of is er deze week nog een mogelijkheid voor een intake gesprek want ik wil de kuur meenemen naar het buitenland waar ik ook woon en is er een mogelijkheid om de kuur te halen in de omgeving van den haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER