Afvallen met NewFysic

Afvallen met NewFysic

NewFysic is de nieuwe naam voor een organisatie die heel Nederland op een gezonde manier laat afslanken. In zes jaar tijd zijn 95.000 mensen afgeslankt, vrijwel iedereen die bij NewFysic afslankt haalt zijn doelstellingen. En heel belangrijk, het afslankresultaat is duurzaam.

Afvallen vraagt veel van jezelf en van je lichaam. Daarbij past een topsportbenadering. Net als in de topsport krijg je bij NewFysic een individuele coach die alleen naar jou kijkt en het programma op jou afstemt. De coach geeft je een voedingsplan waarin de laatste inzichten zijn verwerkt, de coach weet je te prikkelen om nog verder te gaan wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt. Dat is topsport en zo benaderen wij het afslankproces bij NewFysic ook. De inzichten, de aanpak, de mentaliteit: het is gewoon topsport.

Inge de Bruijn: “Juist als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om fit en gezond te zijn. Ik zie om mij heen en lees erover in de kranten en tijdschriften dat mensen steeds dikker worden en dat baart mij zorgen. NewFysic is een professionele organisatie die met persoonlijke coaches werkt en het individu centraal stelt. Daar zie ik de parallel met mijn zwemcarrière. Ik kreeg ook altijd persoonlijke adviezen van professionele coaches die puur voor mij op maat waren gemaakt. Tenslotte was mijn trainingsschema specifiek voor mij en niet algemeen of voor een andere zwemster.”

Directeur van NewFysic, Jan Bart Derksen: “Inge wil haar steentje bijdragen tot een gezondere maatschappij en is zich bewust van het probleem van een dikker wordende bevolking. Inge heeft het allerhoogste bereikt door samen met haar coaches de ene na de andere prestatie neer te zetten. Als geen ander kent zij het belang van coachen en het resultaat ervan. Inge is een topper en daarom past ze bij de klanten van NewFysic en bij NewFysic zelf. Vandaar dat zij zal gaan meewerken bij de totstandkoming van dit bewustzijn en actief zal bijdragen aan het NewFysic programma.”

Over NewFysic

Mensen willen meer en meer er goed blijven uitzien. Dat geldt voor vrouwen, maar ook voor steeds meer mannen. Het gewicht is daarbij heel bepalend. We willen datnf WinCE slanke lichaam zoveel mogelijk behouden, maar dan moet je er wel aan werken. Dat is bovendien gezond. Omdat je voor sporten, wat natuurlijk ook gezond is, nu eenmaal beter minder kilo’s kunt meetorsen dan meer. NewFysic helpt mensen om hun gewicht kwijt te raken, evenwichtig, gezond en blijvend.

De methode die NewFysic hanteert is bovenal Persoonlijk. Daaruit zijn dan ook de 4 P’s van NewFysic geboren.

Gesponsorde Berichten

Persoonlijk BMI

We meten je persoonlijke BMI, inclusief de elleboogmeting die rekening houdt met je eigen botstructuur, die bij iedereen anders is.

Persoonlijke BMR

Je lichaam heeft een eigen persoonlijke stofwisseling. Die brengen wij in kaart

Persoonlijk Plan

Op basis van de eigen doelstellingen van de klant maken we een plan dat rekening houdt met zijn levensstijl en bewegingspatroon. Dat is voor iedere klant anders.

Persoonlijke Coaching

Elke week kom je bij je coach en je spreekt door wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. De coach geeft je dan tips, stimuleert je, laat je nieuwe kanten zien en geeft je indien nodig nieuwe supplementen of tips die je verder op weg helpen. Dat allemaal zodat je niet van koers raakt in je afslanktraject.

Inge de Bruijn en NewFysic

Inge de Bruijn is het gezicht van NewFysic. Met veel trots kondigt NewFysic de samenwerking aan met meervoudig Olympisch kampioen, topzwemster Inge de Bruijn!

NewFysic Locaties

NewFysic Hoofdkantoor
Biltstraat 82-84
3572 BH UTRECHT

NewFysic Amsterdam
Van Baerlestraat 82
1071 BB AMSTERDAM

NewFysic Den Haag
Plaats 15
2513 AD DEN HAAG

NewFysic Rotterdam
Karel Doormanstraat 36
3012 GJ ROTTERDAM

NewFysic Bussum
Huizerweg 50A
1402 AD BUSSUM

NewFysic Arnhem
Velperplein 12A
6811 AG ARNHEM

NewFysic Utrecht
Biltstraat 82-84
3572 BH UTRECHT

NewFysic Alphen a/d Rijn
Ouvertureweg 4
2402 DZ ALPHEN A/D RIJN

NewFysic Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 247-B
3222 KE HELLEVOETSLUIS

NewFysic Leiden
Hogewoerd 17
2311 HE Leiden

NewFysic Capelle a/d IJssel
De Linie 3c
2905 AX CAPELLE A/D IJSSEL

NewFysic Ridderkerk
Bourgondischelaan 24
2983 SH Ridderkerk

NewFysic Leeuwarden
Oostergooplein 1a
8931 AJ Leeuwarden

NewFysic Veenendaal
Lindenlaan 5b
3901 XD Veenendaal

NewFysic Hoofddorp
Prins Bernhardstraat 1
2131 XJ Hoofddorp

NewFysic Haarlem
Nieuwe Groenmarkt 2
2011 TW Haarlem

NewFysic Katwijk
Sluisweg 6 F
2225 XL Katwijk

internet: www.newfysic.nl

tel. 0900 – 36 00 224

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier of lees de reacties

Speciaal voor jou geselecteerd

57 REACTIES

 1. Hoi hoi,

  Zijn er nog mensen die actief bezig zijn met het NF dieet? Er is zo weinig over te lezen en vind het erg leuk om contact te hebben met meiden die dit ook doen! Ik ben nu 3,4 kilo kwijt in 2 weken. Ik moet donderdag weer weken en dan ben ik 4 weken op de rit, ik heb dus vorige week mijn weegmoment gemist. Ik denk dat het extra motiverend werkt als ik met jullie af en toe lekker kan kletsen!

  Ik hoor graag jullie verhalen.

  Groetjes,
  Lizzy

  • Hoi Lizzy,

   Een tijdje geleden was ik erg fanatiek met NF bezig! Met deze manier van afvallen ben ik 19 kg kwijt geraakt… Heerlijk!!!
   Het weer gewoon gaan eten ging redelijk goed! Het blijven sporten lukte door allerlei omstandigheden niet ;-(
   Hierdoor merkte ik dat ik toch weer een beetje aankwam…
   Ik kreeg het niet voor elkaar om het sporten in te plannen…
   Een half jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met NF in de hoop die irritante 6 kg die er bij was gekomen ook weer kwijt te raken! Het ging een heel stuk moeilijker dan de eerste keer dat ik BF volgde helaas!!! Af en toe een half kilo er af… dan kwam er weer wat bij… ik bleef maar schommelen terwijl ik redelijk mijn best deed! Niet helemaal vol overgave doordat ik een beetje gefrustreerd raakte… Maar echt misstappen deed ik niet!
   Nu heb ik een ongeluk gehad waardoor ik in het ziekenhuis heb gelegen en geopereerd ben.
   Dan kan je alle volkoren producten wel op de buik schrijven! Bovendien was ik zielig en kreeg ik lekkers van vriendinnen toegestopt als troost… Gevaarlijk!!
   Ik kan wel weer lopen maar nog niet sporten voorlopig!
   Ik wil wel weer gaan beginnen maar wacht nog even tot ik me weer wat vrijer kan bewegen. Ik heb het gevoel dat het een beetje zonde van het geld is om (voornamelijk) op bed te liggen en wel geld uit te geven aan die pillen!
   Zonder bewegen lukt het mij niet vrees ik!
   Sinds ik uit het ziekenhuis ben eet ik wel weer gezond en bewuster!

   Ik hoop dat het me lukt om die laatste kilo’s er toch nog af te krijgen!!!

   Super in ieder geval dat hef bij jou zo voortvarend gaat!!
   Ik hoop dat ik je snel ook weer positieve berichten kan schrijven over mijn voortzetting ;-)

   Succes!

   Groetjes Loesje

 2. Niemand heeft gereageerd maar ik schreeuw toch even van de dagen: 5, 7 kg kwijt in nog geen 4 weken!!!! Vrijwel alleen vet!

 3. Super meid! Ga zo door. Ik ben er 6 kwijt en nu onder mijn streefgewicht maar ga nog even door. Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd maar ben hier erg blij mee omdat ik geen honger heb en het moeiteloos gaat. Kwestie van de knop om toch? gr lies

 4. Heb het 5 weken geprobeerd, in totaal 500 gram afgevallen, voor mij werkt het dus niet. Reactie vd nf was dat ik de verkeerde light creamcheese,at en af en toe cappucino dronk en teveel jam dat was heel verkeerd. verder aan het dieet gehouden. Onzin natuurlijk, je zou veel meer moeten afvallen ook al eet je naar zeggen ” teveel natuurlijke fruitsuikers”. Voor iedereen die gevoelig is voor koolhydraten is dit een zeer matig werkend dieet. Het ergste is als je dan stopt er nul empathy is. Had mij tijd en ruim 200 euro beter kunnen besteden

 5. Beste Kk,

  Dat is inderdaad heel erg frustrerend!!!
  Ik kan me goed voorstellen dat je er ook kwaad over bent maar ik vind dat de NF consulent je ook echt niet goed heeft begeleid!!! Feit is dat een lichaam niet zomaar gaat afvallen… Dat hangt van veel factoren af!
  Het ontgiften waar dit dieet mee begint is heel belangrijk! Evenals de hoeveelheid suiker die je binnen krijgt.
  Ik heb zelf de ervaring dat ik met dit dieet een tijd stil stond terwijl ik me exact aan de regels hield alleen snoepte ik tussendoor wat extra zoete dingen… het was in de decembermaand dus af en toe een pepernoot denk je dan kan niet zoveel kwaad!
  Mijn begeleider van NF zei toen dat het lichaam pas weer gaat afvallen wanneer er geen suiker meer in het lichaam zit… Dat duurt een dag of 4!
  Dus teveel suiker, ook teveel fruitsuikers, of alcohol (voor mij een valkuil!) kan ervoor zorgen dat je lichaam niet reageert!
  Dat is frustrerend maar voor mij was het motiverend om het uit te proberen.
  Voor mij hielp het echt!
  En ook de wetenschap dat je van iets zoets… maakt niet uit wat… meteen trek krijgt in meer zoets… Waardoor je lichaam dus als t ware moet ontwennen voordat het echt vet gaat verbranden.

  Nou, veel succes in ieder geval!

 6. Mijn coach van zegt dat iedereen ook niet naar Newigure moet gaan als ze geïnteresseerd zijn in het NewFigure dieet, want dat zijn oude franchise vestigingen met een andere naam erop geplakt.

  NewFigure bestaat altijd nog met de 3 beste coaches! Ik volg zelf het dieet online, maar ben al 2 keer voor een meting naar de kliniek gegaan. Daar zitten de oprichters van het NewFigure dieet en die hebben weldegelijk oren naar vragen met duidelijke antwoorden.

  Simpele antwoorden en na 5 minuten weer op de stoep staan, zoals ik zelf ook gewend was de eerste 2 x bij NewFigure heb ik zelf nog nooit meegemaakt…..

  Ze geven je echt een gevoel dat je een mens bent en geen nummer. Hun kosten zijn ook vele malen lager en dat was voor mij ook een belangrijke reden! Maar als je het los bekijkt zijn ze goedkoper, betrouwbaar en je afspraak duurt tussen de 15 en 30 minuten per keer telefonisch of op een afspraak in de kliniek zelf.

  Ik zelf merk ook nog elke dag, dat het dieet prima werkt met hier en daar is een losse flodder, maar dat doe ik zelf. Elke maandag belt mijn vaste coach op en die geeft mij dan weer het gevoel van ja hij weet zelfs nog wat ik dit weekend gedaan heb en vraagt hiernaar…… :)

  Dames boycot die NewFigure, want het enige, dat je nodig hebt zegt mijn coach is het voedingsplan op maat en de amino capsules voor het resultaat. Detox is niet nodig zegt Chris, want daar heb je de appel/ananasdag voor. De amino kost daar ook online maar 19 euro per week met begeleiding erbij inbegrepen!!!

  Succes allemaal en duim voor elkaar!

  • Newfysic en NewFigure zijn twee verschillende organisaties. Dit forum is uitsluitend bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen met NewFysic. Voor NewFigure bezoek je dit forum.

   Sanne

 7. Beste Heleen,
  wij danken je voor je interesse in NewFysic.
  We herkennen ons niet in je uitspraken en verzoeken je even contact met ons op te nemen. Heel graag leggen we je uit hoe het werkelijk in elkaar zit. .
  Hartelijke groet, team NewFysic

 8. Ik dacht dat NewFysic vroeger NewFigure heette… maar heb me hier verder nooit in verdiept.

  Mijn persoonlijke ervaringen met NewFysic zijn zeer positief! Hele kundige begeleiding, echt geïnteresseerd in hoe het voor mij werkt en wat bij mij past!
  Ze denken en leven mee! Ook als het wat minder gaat…
  Ik sta dan ook zelden na 15 minuten weer buiten!

  Voor iedereen werkt het waarschijnlijk anders… we zijn ook allemaal anders!
  Maar om een organisatie te boycotten die mij heeft geholpen en gesteund en waardoor/mee ik vrij moeiteloos 18 kg ben afgevallen… waarom zou ik!!

  Het is altijd heel makkelijk om kritiek te hebben op een iets andere methode of misschien wel voorheen de zelfde… daar kunnen allerlei redenen voor zijn, misschien zelfs persoonlijke redenen…
  Maar er leiden vele wegen naar Rome!

  Ik hoop dat ieder de weg vindt die het best bij hem of haar past!
  Want helaas zijn er als het om ‘afvallen’ gaat genoeg wegen die wel zeggen naar Rome te gaan maar daar helemaal niet uitkomen ;-)

  Veel succes allemaal!

  • Hallo allemaal,

   Ik hoop hier wat steun te vinden. Ik ga morgen beginnen met NewFysiq.
   Het ziet er allemaal redelijk makkelijk uit dus misschien is dit iets voor mij. Ik ben de laatste 6 jaar veel aangekomen, allemaal veroorzaakt door stress. Er moet nu 15 kilo af en die hoop ik eind april kwijt te zijn. Daar ga ik in ieder geval voor.

 9. Hoi Allemaal,

  Ik ben sinds begin december 2013 bezig en het gaar goed. Ben nu 9,5 kilo afgevallen en dat met alle feestdagen tussendoor.
  Ik ben er te spreken over NF. Het is niet de eerste keer dat ik het volg….maar voor mij is dit echt de enige manier om af te vallen. Al het andere houdt ik nooit vol.
  Ik hoop nu wel eindelijk eens echt door te zetten en mijn streefgewicht te bereiken.

  Zijn er verder nog mensen actief mee bezig?

  Gr Wendy

  • Ik ben 6 februari begonnen.. Eerste weeg moment moet as donderdag nog komen. Ik hou het prima vol dus sta er nog steeds positief in.
   Gr M

 10. Succes Maria, het is ook heel makkelijk vol te houden. Ik ben nu 10,1 afgevallen en zo blij. Nog 12 kilo te gaan en ik weet zeker dat het me gaat lukken! Eindelijk een keer slank de zomer in :-)

  • Hoi Wendy, wow zeker super! Ik was 3400 gr afgevallen dus ik viel zowat om van blijdschap. Donderdag tweede ronde. Ik vind het ook goed vol te houden. Jij ook veel succes en op naar die slanke,,,eeeh lente? maar zeker zomer! ;-)

  • Hallo. Ik ben 8 jaar geleden 10kg afgevallen in 7 weken…geweldig ! Nu moet ik helaas weer aan de bak er zijn nl. Weer 4kilo bij! Kan iemand mij helpen aan de dieetkaart ? Ik ben hem kwijt helaas

 11. Ik ben 1 week geleden begonnen. Ik heb wel honger en moet wennen aan de lage bloed suikers. Zijn er nog meer diabeten met ervaring NF? Ik denk dat ik iets aan het afvallen ben. Donderdag op de weegschaal. Hoop echt dat het lukt.Als diabeet val ik altijd zeer moeizaam af. Het avondeten vind ik het moeilijkst. Ik heb dan ook de hele avond honger.Tips?

 12. Ik kan nu zeggen dat het prima gaat . ik als diabeet ben nu al ong. 6 Kg kwijt en in plaats van 4x insuline spuiten nu nog maar 2x. Dus dat is heerlijk. Ik blijf honger houden dus is het wel moeilijk om vol te houden. Dit heeft ook echt met de lage bloed suikers te maken. Ik wil nog ong. 10 kg. Kwijt. Vorige week ,na de Pasen,stond ik stil,dus hoop dat het nu weer gaat lukken.

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.