Aanmelden Mijn Modifast Coach 3.2.2

2 Reacties

Modifast kennen we van Intensive, Protiplus 3.2.2, Snack&Meal en Laboratoires. Maar er is meer! Sinds kort kun je onder begeleiding, online afvallen met ‘Mijn Modifast Coach’

Online Afvallen met Modifast Coach

Ben je al bekend met Modifast ProtiPlus 3.2.2. Of wil je starten met lekker en gezond afslanken? Met behulp van de online coach Mijnmodifastcoach van ProtiPlus krijg je lekkere weekrecepten, handige tips, professioneel dieetadvies, en vooral: veel motivatie! Een stevige steun in je rug bij het afslanken dus.

Mijn Modifast Coach in het kort

 • Download uitgebalanceerde ProtiPlus weekmenu’s
 • Professioneel advies van diëtist Mary Stottelaar
 • Houd online je gewichtsgrafiek bij

Persoonlijk Afslankplan

Op Mijnmodifastcoach staat jouw eigen Afslankplan. Je kunt je gewichtgrafiek en je BMI bijhouden, en je krijgt 6 weken lang een menu met lekkere recepten. Daarnaast zijn er nuttige tips en adviezen van diëtiste Mary Stottelaar en een dagboek om je ervaringen bij te houden.

Dagelijkse Checklist

Je dagelijkse online checklist helpt je om je bij de (lijn)les te houden en je extra te motiveren. Na het invullen van je gewicht, en het aantal kilo’s dat je wilt afvallen krijg je toegang tot de online portal en ondersteuning via email.

Gesponsorde Berichten

Voordelen

 • 80% van de gebruikers van Mijnmodifastcoach valt af
 • Gratis (op de producten na)
 • Overzichtelijk online grafieken

Nadelen

 • Uitsluitend geschikt voor het ProtiPlus 3.2.2. programma
 • Aanschaf ProtiPlus producten is verplicht
 • Je kunt maximaal 5 kilo per sessie afvallen

Conclusie

Online afvallen met Mijn Modifast Coach is een mooie gratis toevoeging op het Modifast Protiplus 3.2.2 programma. Het is wel duidelijk dat het verouderde Intensive programma op zijn retour is. Desondanks verwachten we dat veel Modifast gebruikers veel en succesvol gebruik zullen maken van deze extra service van Modifast. Wat is jouw ervaring? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Aanmelden Mijn Modifast Coach

Ben je enthousiast en wil je jezelf graag aanmelden en starten met afvallen met behulp van de Modifast Coach? Bezoek dan de website van ‘Mijn Modifast Coach

Aanbevolen Artikelen

 • 6Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de […]
 • happyweight 300x2481 70x70Happy Weight Coach De Happy Weight Coach is een onderdeel van het Happy Weight Plan en is een initiatief van verschillende zorgverzekeraars. Een groot […]
Gratis Turbo Afslank Receptengids
"Vul je naam en email adres in en ontvang gratis de turbo afslank receptengids"
De recepten uit dit gratis receptenboek helpen je om op een lekkere en verantwoorde manier te eten. Winactie: omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid geven we tijdelijk iedere maand een Vitadis Slanker leven plan t.w.v. 236,- euro weg! Je doet automatisch mee aan de winactie en maakt iedere maand kans op een gratis Vitadis Fase 1 pakket ter waarde van 236,95 euro!
arrow 3
vitadis

Facebook Reacties

Sanne

Sanne

Berichten

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.

2 reacties aan Aanmelden Mijn Modifast Coach 3.2.2

 1. Ik gebruik ‘mijn modifast coach’ nu ruim twee weken en ben erg tevreden. Het is overzichtelijk en je brengt in beeld wat je vorderingen zijn. Ik gebruikte de 3.3.2 producten al, dus dit is een prima aansluiting.

  janneke

 2. Nou, ik heb alleen maar problemen met deze coach-pagina. Hij onthoud mijn ingestelde instellingen niet, ik kan mijn paswoord niet wijzigen en blijf maar invullen waarom ik af wil vallen en wat mijn beloning is. Stimuleerd niet echt om de rest van de pagina bij te houden. Jammer…

Geef een reactie

*

Klik slechts één keer op de knop 'Reactie plaatsen' Het plaatsen kan enkele seconden duren.
Je E-Mail adres wordt niet gepubliceerd. Tekstopmaak is mogelijk als HTML formaat. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.