3 dagen dieet

3 dagen dieet

Met dit dieet zou je een 4800 gram afvallen in 3 dagen.
Houdt u 3 dagen absoluut aan de voorgeschreven hoeveelheden, anders werkt het dieet niet. U kunt onbeperkt of thee gebruiken koffie/thee zonder suiker!

Dag 1:
Ontbijt:
1 bruine geroosterde boterham
2 paplepels pindakaas
1 halve grapefruit
koffie/thee

Lunch:
60 gr. uitgelekte tonijn op water (blik)
1 bruine geroosterde boterham

Diner:
95 gr. mager vlees (kipfilet/rosbief)
120 gr. sperciebonen
120 gr. bieten gekookt (niet uit blik)
1 kleine appel
120 gr. vanille ijs (kopje)

Bestel het ‘3 dagen dieet boek’ bij bol.com

De oplossing
De oplossing
L. Mellin

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Gesponsorde Berichten

Dag 2:
Ontbijt:
1 gekookt ei op geroosterde boterham
1 halve banaan

Lunch:
120 gr. hüttenkäse of magere kwark of cottage cheese
5 crackers (craqottes)

Diner:
3 worstjes uit blik
120 gr. brocolli
60 gr. wortels
1 halve banaan
60 gr. vanille ijs

Dag 3:
Ontbijt:
5 crackers (craqottes)
100 gr. cheddar
1 kleine appel

Lunch:
1 hard gekookt ei
1 geroosterde boterham

Diner:
60 gr. tonijn
120 gr. bieten gekookt (niet uit blik)
120 gr. bloemkool
1 halve part niet te zoete meloen
60 gr. vanille ijs

Tussendoortjes

Je mag de volgende tussendoortjes gebruiken:

Wortel, komkommer, fruit, mineraal water metof zonder koolzuur.

Tot slot

Drink minstens 8 tot 10 glazen water per dag, het is gezond, helpt tegen de honger en is goed voor je vochtbalans.

Ervaring met het 3 dagen dieet

Heb je ervaring met het 3 dagen dieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Reageer op dit bericht. Geen facebook? reageer dan hier

224 REACTIES

 1. Ik volg het dieet :). Gestopt met roken en daardoor (en het snoepen) 4 kg aangekomen in 1 maand tijd hihi. Vandaag gestart met het dieet. Ik ga dit 1 maand doen. Ook handig om mn voedingspatroon weer even in check te krijgen. Startgewicht 70.6kg 1.73m en ik heb een kantoorbaan (verbrandt weinig). Wie het leest en ook volgt, veel succes!

  • onze zoon Yannick heeft bij het surfen over het internet ”het gratis 3 dagen dieet-programma” aangeklikt. niet wetende , dat hier een doorlopend abonnement aan vast zit . onze zoon is 17 jaar oud , en heeft een andere geboortedatum ingetikt , om te laten blijken , dat hij wel 18 jaar is . op het moment van aanmelden woonde hij in een woongroep van i.v.m. autisme-aanverwante problemen . Yannick kreeg constant herinneringen toegestuurd op zij eigen mailvan de facturen . omdat hij flink in de rats zat , heb ik via IDEAL een factuur betaald , maar nu schijnen er nog 2 betalingen op te staan . per 6 oktober 2014 is trouwens het abonnement opgezegd.

   Met vriendelijke groet ,

   Bertil

 2. Ik ben vandaag begonnen. Jee, ik had zelf wel erge trek in de ochtend en de namiddag hoor!! Pffffoe zo zonder tussendoortjes, best pittig.
  Ik wil even een paar kilo kwijt, net als stimulans om op m’n oude gewicht te komen en blijven. Hoop dat het werkt!! Drie dagen is te overzien en de recepten zijn makkelijk. Wat me opvalt is dat je avondeten vrij veel is in verhouding tot de rest van de dag. En…wT mag je veeeeeeeeel ijs?!?!?! 120 gram, klopt dat wel?
  Hoop dat iemand reageert. Succes voor iedereen die ook bezig is!

 3. Ik zou even kort wat over mijzelf vertellen. Ik (vrouw) ben vrij sportief en beweeg/sport wel 4-5 dagen in de week. Daarnaast probeer ik door de weeks altijd goed op te letten, maar dit blijft lastig. In het weekend ga ik helemaal los en ken ik geen remmen, maximaal chips, drank, eten. Dit resulteert in altijd plus 2 kilo na een weekend. Ik dacht ik wil toch even proberen om wat af te vallen. Ik ben namelijk wel wat aan de zware kan 1,65 en 70 kilo. Vandaar dat ik besloot om het 3 dagen dieet te proberen. Gisteren was mijn laatste dag en deel graag met jullie mijn ervaring. Ik heb me elke dag goed aan het programma gehouden, maar heb wel komkommer tussendoor gegeten. Ik vond het de tweede dag wel zwaar. Daarnaast heb ik elke dag beweging gehad. En uiteindelijk het resultaat -2 kilo. Ben hier dus super blij mee, dit geeft me een stimulans om weer goed op te letten. Vooral als je realistisch bent is 2 kilo in 3 dagen erg veel :)

 4. Dag één zit erop en al 2 kilo minder!!!!!!!!!! Nu dag 2 heb net mijn ontbijtje achter m’n kiezen, heb tot nu toe geen moment van honger gehad. Moet wel zeggen dat ik wat extra tomaat en selderij bij m’n maaltijden eet (ontbijt en lunch) maar dat mag. Nu kijken wat straks het eind resultaat is.

  Mijn fout ligt denk ik dat ik te veel brood at, minstens 3 tot 5 boterhammen voor ontbijt en lunch…. En mijn avondeten waren ook te grote porties met te veel vlees…200gram.

 5. Morgen ga ik starten met dit 3 dagen dieet, ik hoop dat het gaat helpen en dat er meerdere mensen weer gaan reageren hier om ervaringen te delen

 6. Ik val goed af met deze dieet. Als ik paar kilo’s aangekomen ben doe ik deze dieet. Ik val eerste drie dagen drie kilo. Het valt mij prima dit dieet. Met deze dieet ben 10 kilo afgevalen. Na deze dieet moet wel goed opletten wat je eet. Ik ben ook bij dietste geweest nou mijn kilos kwaam net zo hart weer terug. Dit dieet is goed koper. Haha

 7. Hoi iedereen,

  Ik begin vandaag met mijn 3 dagen dieet.
  Ik ben erg benieuwd of dit gaat werken,maar we gaan de 100 % voor.
  Wel vervang ik 2 voedingsmiddelen,maar ik hou jullie op de hoogte met mijn behaalde resultaten.
  Wel ben ik erg benieuwd naar mensen die onlangs dit dieet ook hebben gevold.

  Groetjes jolanda

 8. Hoi iedereen,

  Ik begin vandaag met mijn 3 dagen dieet.
  Ik ben erg benieuwd of dit gaat werken,maar we gaan de 100 % voor.
  Wel vervang ik 2 voedingsmiddelen,maar ik hou jullie op de hoogte met mijn behaalde resultaten.
  Wel ben ik erg benieuwd naar mensen die onlangs dit dieet ook hebben gevold.

  Groetjes mij

  • Hallo Craqottes uit een geel pak succes ik ga maandag mijn 2de keer in en was 4kilo kwijt dus op naar maandag voor de volgende 4 kilo hoop ik :)

 9. Ik ben Marian en ga dat driedaagse dieet doen ik weeg 82 kilo en ik ben een meter zestig hoe veel mag ik dan wegen

 10. Vraagje,kan je ook het dieet over de dag verdelen?
  Ik bedoel krijg best een cracker pindakaas weg,maar zou dan liever later op de dag als ik trek heb de tweede nemen.
  of die halve crapefruit later op de dag.

  of zoals de 2e dag de banaan bij ontbijt wat later.
  offf de 5 crackers op de 2e dag bij de lunch 4 bij lunch en later op de dag nog es 1?
  volgende vraag moet je gewoon van die rechthoekige crackers nemen of die kleinere vierkante?
  Eet bijv. graag de sesam crackers van verkade dat zijn best grote,of crackottes?

  Bedankt alvast!!

 11. Goed, de eerste dag 1 kilo kwijt, de tweede dag 900 gram. De derde dag niks. Flinke tegenvaller. De 4e dag zat er weer 900 gram aan, terwijl ik echt niet te veel gegeten had. Nouja, die ene kilo ben ik kwijt en nu maar doorzetten op een anderen manier.

 12. Morgen ga ik beginnen. Ik heb het ooit als puber gedaan, met goede resultaten. En na drie kinderen gekregen te hebben nog eens. Dat ging ook heel goed. Het aantal kilo’s eraf viel toen wat tegen, maar het leek net alsof ik toen een zetje in de goede richting had gekregen, want daarna werd ik steeds slanker. Inmiddels heb ik 5 kinderen en ben veel te zwaar. Nu 85 kilo, ik wil ooit weer 68 kilo wegen. Ik zie dat mensen het elke week doen. Goed idee, ik dacht eigenlijk 1 keer per maand, maar eens zien hoe het me af gaat.
  Ik laat het over 3 dagen wel weten.

 13. Hallo!!! Nou na 3 dagen het dieet te hebben gevolgd.. Ben ik 2,3 kilo kwijt… weeg nu 62,9.. :) De eerste dag 1,7 kilo de 2e dag een halve kilo en de laatste dag 100 gram.. Gisteren weer normaal gegeten en vanmorgen nog steeds 62,9 kilo.. Maandag start ik er weer mee!! Heb er nu al zin in!! Dieet is makkelijk vol te houden en wat ik fijn vind zijn de vanille ijsjes mmm.. :) succes allemaal met de overtollige kilo’s! Liefs Micky

 14. hoi hoi.. Vandaag start ik met dit 3 dagen dieet… Over 3 weken lekker op vakantie dus nog een paar extra kilo’s eraf.. woog vanmorgen 65,2 kilo… Streven is 59 kilo zodat ik maximaal 4 kilo “mag” aankomen… Hou jullie op de hoogte! Succes allen met de laatste kilo’s… Liefs Micky

 15. Heb nu 2 keer over 3 dagen dieet gehouden maar er is maar 1 kilo af ik kom in die 4 dagen weer op mijn oude gewicht al doe ik ook voorzichtig hoe doen jullie dat

  • Ik eet sowieso geen pasta’s, aardappelen en rijst meer.. Eet of 2 crackers volkoren of 1 bruine boterham in de ochtend.. In de middag 2 crackers met 30+ kaas en optimel 0% vet en iets van fruit.. Veel water drinken bij ontbijt al een halve liter en tussen ontbijt en lunch ook al een halve liter en tijdens lunch ook weer een halve liter.. Om 16.00 uur pak ik een cup a soup en weer een halve liter water.. Avondeten salade met veel groente en wat gebakken vlees in eigen vet met water.. Pan goed heet maken en vlees erin.. Daarna af lossen met beetje water en dan kan het verder stomen/garen.. Afgieten en door je salade doen.. Soms doe ik er kaas in of vis kan ook!! Zo is het goed vol te houden en blijf je op gewicht of je komt een beetje aan.. En veel kauwgum eten*!! En 2x per dag een vers fruitsapje maken.. Heb een blender op het werk gezet helpt ook tegen de honger.. Is lekker en gezond!! Hopelijk heb je er iets aan!! Succes*!!

 16. Hallo iedereen,

  Ik heb dit een maand gevold en ben op die maand ongeveer 10.5 kg verloren.
  Ik eet volg nu geen dieet meer maar ik eet veel minder en let op wat ik doe en ben op 6 weken tijd 12.5kg kwijt. (6 keer in de week fitness 3 dagen cardio 3 dagen weights)

 17. Hallo allemaal,

  Ben woensdag begonnen met de 3 dagen dieet, mijn gewicht 88,5 lengte 1.60. Vanmorgen gewogen 86,5 kg. Valt wel erg tegen, had toch wat meer gehoopt. En heb echt alles volgens het lijstje gedaan. Vandaag laatste dag, dus morgenochtend maar nog eens wegen en kijken hoeveel ik dan in totaal kwijt ben.

  Wat zijn jullie van plan om de andere 4 dagen te eten?

 18. 1e dag ik weeg 75.8 bij 1.70

  Gelukkig lus ik alles wat de 3 dagen dieet inhoudt.
  Ik drink er ook veel bij 2 liter water en rest 5 koppen thee en 2 koffie.

  Heb strikt volgens het lijstje gegeten, echter dacht ik dat ik nog schepijs in de vriezer had, helaas dat heb ik moeten overslaan.

  Ben benieuwd wat mijn gewicht over 3 dagen is.

 19. Twee jaar geleden heb ik ook vanalles onderzocht om af te vallen.

  Ik heb toen een boekje aangeschaft waarin echt goede informatie staat.
  Het menselijk lichaam werkt eigenlijk als volgt, als je 3 dagen 72 uur weinig eet zoals het drie dieet val je af. Na die drie dagen moet je sowieso meer calorieen eten, dit vanwege het feit dat je als je langer doorgaat met hetzelfde aantal calorieen je lichaam dan alles zoveel mogelijk opslaat.
  Je moet je lichaam dus eigenlijk voor de gek houden.

  Op de site van het voedingscentrum kun je een dagboek bijhouden waar producten aan calorieen gekoppeld zijn. Echt helemaal super zodat je precies weet hoe of wat en je krijgt advies.

 20. Kleine update

  Startgewicht 76.2

  Nu 73.9

  Ik eet volgens het schema bij honger neem ik fruit of een droge cracker.

  Op gewone dagen probeer ik ongeveer 1500 kcal te eten

 21. Ja leuk dat er 1 kilo per dag aankomt, maar zodra je stopt en normaal eet zit het er weer bij of erger nog.. er zit vaak meer bij…. dit kan nooit goed zijn ;) Als dit echt zou werken en blijvend zou zijn, dan zouden er niet zoveel mensen met overgewicht zijn..

 22. Ik heb net de eerste drie dagen achter de rug . Ik ben 2,1 kilo afgevallen . Dat viel me behoorlijk tegen en zeker omdat ik ruim 30 kilo overgewicht heb. Ik combineer het met de weight wathers . Maar de eerste dag na het drie dagen dieet kwam ik gewoon een kilo aan. Zeer gefrustreerd!!
  Morgen start ik toch maar met week twee . Maar wat kan hier fout zijn gegaan??

 23. Ow en misschien zou het leuk zijn als we elkaar resultaten laten weten en motiveren in de strijd tegen de kilos :)

 24. Vanaf vandaag begonnen met dit dieet zal mijn vorderingen bijhouden.

  Startgewicht 76kg
  Streefgewicht 65 kg

  1e doel 70kg

  Vanavond 120 gram ijs kijk ik erg naar uit, kan niet begrijpen dat dat mag en dat het toch gewoon werkt. 120 gram is best veel. Maar we zullen zien.

 25. Nou, dag 1 zit er op, vanochtend -1 kilo! Ik had vooral gistermiddag honger, maar dat kwam omdat ik de voeding niet slim verdeeld had over de dag. ‘s Avonds vond ik reuze meevallen!
  Ben benieuwd hoe het vandaag gaat.. :)

 26. Het “3-dagen”dieet volg ik regelmatig als ik naar een feestje moet. Zo hebben wij zaterdag een communiefeest en begin ik er morgen dus nog een keer aan. Gemiddeld haal ik maar 1,5 tot 2 kg max, maar daar ben ik toch al tevreden mee.

 27. Hallo allemaal, is er hier nog iemand bezig met het drie dagen dieet? Ik wil graag de laatste acht kilo kwijt, ben al 8 kwijt maar daar heb ik heeeel lang over gedaan ! Nu ben ik echt toe aan een boost. Koolhydraat arme diëten werken bij mij niet, na twee dagen ben ik al misselijk… En kan ik niet meer naar het toilet haha :)
  Maar dit dieet lijkt me beter vol te houden, vooral omdat je t maar drie dagen per week hoeft te doen. De rest van de dagen natuurlijk ook opletten… Denk dat ik de overige vier dagen a la sonja bakker ga doen zoals sommige hier.. Ik weeg nu 73 en wil naar 65… 66 zou ook al prachtig zijn. Maar heb echt even die boost nodig!! Ik hou jullie op de hoogte.. Tenminste, als er nog iemand mee leest :)

 28. Dank je Sanne, ik had uw link reeds bekeken, maar vond banaan niet terug tussen de produkten… ik zoek verder.

  • Hoi Anzemieke, ik heb nog wat verder voor je gekeken.

   Een banaan bevat veel Kalium, dus als het om kalium gaat kun je uitwijken naar de volgende alternatieven:

   mango
   peren
   komkommer
   tomaten
   haverzemelen
   bakbananen
   papaja’s

   Als het om kleurcategorie gaat, zijn er de volgende alternatieven

   ananas
   pompoen
   gele paprika
   aardappelen
   mais

   Succes!

 29. 4800 gram??? Bullshit! Dit dieet heeft weinig effect als je al een gezond gewicht bent en al goed op je voeding let. Toen ik met afvallen begon in januari woog ik 68.8. Toen ik dinsdag met dit dieet begon woog ik 59.2.

  In plaats van vanille ijs heb ik elke dag magere vanille yoghurt genomen.

  Dag 1: Goed vol te houden. Totaal 1 uur lang gewandeld. Geen enkel grammetje eraf!

  Dag 2: Hele schema gevolgd. ‘S middags kreeg ik maar 4 crackers naar binnen en ‘s avonds kipknakworsten gebruikt. In de loop van de avond had ik zo’n honger dat ik 2 crackers met kipfilet heb gegeten. 30min gefietst, 1 uur in de sportschool geweest en 30min gewandeld.
  Resultaat: 700gram eraf.

  Dag 3: Deze dag was ook redelijk goed vol te houden. ‘S ochtends gewone kaas gebruikt en ‘s avonds 3kwart bakje meloenmix van de albert heijn. 20min gefietst. Resultaat: 100gram eraf..

  Ik totaal dus maar 800 gram eraf. Van 59.2 naar 58.4. Of ik doe iets ontzettend verkeerd, of dit dieet werkt alleen als je nog niet bezig was met lijnen/overgewicht hebt..

  Tussendoor: water, thee met een zoetje, worteltjes en drinkbouillon.

 30. Hallo iedereen,

  Ben vandaag begonnen met het dieet.
  Mag je ook in plaats van koffie drinkbouillon nemen van 5 calorieën? Neem aan van wel toch? En kan het kwaad als ik zoetjes in de thee doe?
  Over 3 dagen laat ik jullie weten hoeveel ik ben afgevallen.

  Succes allemaal!

 31. Hoi iedereen!!!

  Ik ben nieuw hier dus zal me even voorstellen…
  Mijn naam is Lisa en i, ben 21 jaar.
  Weeg 71 met een lengte van 1.70
  Je zult vast denken, dat ik geen ‘overgewicht’ heb, maar ik heb veel vet. Dus ,dikke benen,dikke boven armen, en vooral een flinke buik.

  Mijn vraag is dus ook”!!
  Val je ook in vetten af? Heb namelijk begrepen van veel mensen, dat dit dieet je vooral in vocht afvalt. Hopelijk niet.

  na 21 jaar nog nooit hebben geweten, ga ik over 3 weken mijn tante en nichtjes ontmoeten..dus ik zou heeeeeeeeel graag 5 kilo VET eraf hebben.

  Wat denken jullie zal dit me gaan lukken met dit dieet??? Hopelijk zijn mensen nog bezig met het 3 dagen dieet.

  Nou wat een lang verhaal zeg , sorry hiervoor !!!

  Groetjes Hamster

 32. Hi,
  Ik zit op dag twee en het gaat me goed af. Wat ik me wel afvraag is of je kruiden mag gebruiken. De Tonijn is een stuk lekkerder met peper en paprika poeder en de Cottage Cheese is ook een stuk smaakvoller met zout en peper.

  Zout houd natuurlijk vocht vast maar bevat ook Jodium (zeezout niet) en dat zet dan weer de schildklier in werking…… moeilijk. Ik gebruik het voor de zekerheid niet maar als iemand een antwoord voor me heeft hoor ik het graag.

 33. Hoi Allemaal..
  Ik heb dit dieet vorig jaar gedaan en daarmee was ik mee afgevallen.
  Ik ben nu met de 3e week bezig en ik moet zeggen dat het goed gaat.
  Ik val maar een kilo in de week af, maar dat komt omdat ik met 60 kg begon.
  Ik heb geen overgewicht meer(heb 3 jr geleden nog 69 gewogen)en wil terug naar mn oude gewicht.En dat zal 55 kg zijn.Nu weeg ik 58 kg.
  Ik gebruik idd knakworstjes..geen magere..galia meloen mag je alleen 1/4 e deel.
  Ik ben het er niet mee ens dat dit dieet ongezond is, aangezien het maar 3 dagen in de week is.
  In die 4 dagen eet ik gewoon gezond..Thee drinken zorgt bij mij voor een vol gevoel!
  En als ik het s’avonds echt niet volhoud dan neem ik een stuk komkommer!Succes allemaal…

ReageerHoud mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Abonneer je op deze discussie zonder zelf te reageren of abonneer je op de nieuwsbrief.